אני בכלל לא יודע מי היא...
פ פונפון32 New member 13/10/12 #39 מעצבנת זה אנדרסטייטמנט. רינתי, תמחקי אם זה פוגעני: חברים שלי קוראים לה ולחברתה סתיו ג'יפה ודפני ליפה.
מעצבנת זה אנדרסטייטמנט. רינתי, תמחקי אם זה פוגעני: חברים שלי קוראים לה ולחברתה סתיו ג'יפה ודפני ליפה.
פ פונפון32 New member 13/10/12 #38 אני בהחלט מצביעה למפלגת העבודה בראשותה של שלי יחימוביץ', אבל את סתיו אני לא סובלת, וגם לא את חברתה דפני ליפה. סורי - לא יעזור בית דין.
אני בהחלט מצביעה למפלגת העבודה בראשותה של שלי יחימוביץ', אבל את סתיו אני לא סובלת, וגם לא את חברתה דפני ליפה. סורי - לא יעזור בית דין.
פ פונפון32 New member 13/10/12 #41 בנוסף, אני חושבת כמו מה שנאמר כאן קודם: היא עלולה להביא רק נזק. שלי עבדה קשה ומגיע לה להצליח. לא ארצה שיקלקלו לה.
בנוסף, אני חושבת כמו מה שנאמר כאן קודם: היא עלולה להביא רק נזק. שלי עבדה קשה ומגיע לה להצליח. לא ארצה שיקלקלו לה.
D Doctor Goblin New member 13/10/12 #46 לי דוקא יש הרבה בעיות עם שלי יחימוביץ היא צבועה בעיני. לבדה, אין סיכוי שאצביע לה לכנסת. יתכן שאפילו אעדיף את זהבה ושלושת החברים.
לי דוקא יש הרבה בעיות עם שלי יחימוביץ היא צבועה בעיני. לבדה, אין סיכוי שאצביע לה לכנסת. יתכן שאפילו אעדיף את זהבה ושלושת החברים.