תשמעי עוד משהו
בואי אני אספר לך עוד משהו שלא מומלץ לשתף בו את ביתך בת ה-10: כשאת מגלה פתאום שבעלך בבוגדניותו ובטפשותו לקח את הקונדומים מהמגירה של הגרביים לנסיעת עסקים לאמריקה, לא מומלץ לשבת על המיטה הזוגית, למרר בבכי, ולבקש מביתך שתשיג בטלפון את כל אלה שעובדים איתו בארץ ובחו"ל על מנת שיודיעו לו שהוא צריך להתקשר הביתה מיד. כשאני הודעתי שאני עוברת לגור עם בעלי (חברי דאז) - אמא שלי פצחה בהיסטריה וצעקה עלי שרק הזוגיות שלי מעניינת אותי, ולא הזוגיות שלה. מה הקשר? אה, זה פשוט. היות וברור לי שאני הדבר היחיד שמחבר בין הורי, אז אני צריכה להישאר בבית כמה שיותר. וגם: אם אנחנו לא מתכוונים לגור אצלם במקום לשלם שכר דירה, אז למה שהם יתאמצו ויעזרו לנו עם קניית הדירה? (והם לא עזרו בסוף) לא קיבלנו עזרה, לקחנו משכנתא של 90%. היינו צריכים שאבא שלי יחתום ערבות כי היא לא עבדה מעולם. היא איימה עליו שאם הוא יחתום לנו על ערבות, היא עוזבת אותו, כי הרכוש שלהם הוא משותף והיא מפחדת שלא נוכל להחזיר את המשכנתא ואז יתבעו את הכסף מהם (למרות ששנינו כבר עבדנו והשתכרנו יפה). ותביני, לא מדובר במסכנים. מדובר באנשים שהיו להם בנוסף לדירת המגורים עוד שתי דירות להשכרה וחסכונות מאוד מכובדים.