סתם כאבי בטן לפעמים?

shiranShik

New member
סתם כאבי בטן לפעמים?

יש לי כאבי בטן פתאום. אבל לא במקום אחד החלטי. זה עובר ממקום למקום. הכאב כזה מקצה לקצה, רק הגובה משתנה. וגם בצדדים (איפה שכואב אחרי שרצים ריצה ארוכה...). לא התכווצויות ולא כאב מלמעלה למטה (לא כמו הצירים המוקדמים שהיו לי בהיריון הקודם), אלא מצד לצד. מישהי חוותה דבר דומה? תגידו לי שזה מאוכל או משהו.........?פליזזז?

באיזה שבוע את?

בתחילת ההריון, כאבים כאלה הם נורמליים והם תוצאה של מתיחת הרצועות בבטן. בשלב מתקדם יותר הם יכולים להעיד על בעיה וכדאי להתייעץ עם הרופא.

shiranShik

New member
אני בשבוע 20

אני בשבוע 20. עדיין יש מתיחות אני מניחה??? טוב. אם נתמקד בכאב של היום. אז זו פעם ראשונה שיש לי דבר כזה. קמתי בבוקר עם כאב בבטן התחתונה, התקלחתי ואז שכך הכאב. אבל אח"כ נשאר ופשוט עבר מקום. שינה גובה. מאז כמעט שלא עבר. זה לא כאב חד ומפלח. אלא כאב שנשאר ברקע ומציק כזה. לא כאבי תופת. דווקא כשהעוברית זזה, הכאב שוכך. פעילות מיוחדת אתמול בערב/לילה? 1. אכלתי טילון ענק מלא שוקולדים 2. סקס סוער (אוראלי)

אני מניחה שלא הסקס האוראלי

והסוער הוא שגרם לכאבייך , אבל סחתיין על השיתוף והפירוט. אודה שהסמקתי ובטוחני שכך קרה גם למסך המחשב...

טילי2

New member
,תתארי לך איזה סומק עלה בלחיי,../images/Emo9.gif

בתור דוסית בישנית וחשוכה.

ligo

New member
הי שירן

קצת הצחקת אותי שפירטת איזה סקס היה לך אתמול, אבל טוב שאפשר לצחוק קצת על הבוקר
אגב, אני גם בשבוע 20 וכל הזמן כואבת לי הבטן וגם הגב התחתון. בערך בתחילת ההריון שאלתי את הרופא שלי על הכאבים והוא אמר שזה נורמלי כי הרחם גדל, ומאז לא שאלתי שוב. אני מתארת לעצמי שהרחם ממשיך לגדול- ולי ממשיך לכאוב.

yaelhul

New member
קודם כל - אכן עדיין יש מתיחה של

הרחם. גם לי יש כאבים במקומות שונים ובעוצמה משתנה - פעם ממש מתחת לכדור של הבטן באחד הצדדים, לפעמים קצת יותר למעלה (באחת הפינות התחתונות של הכדור) ולפעמים ממש לחץ כואב מתחת לחזה - באזור הסרעפת. סקס בהחלט יכול להיות הסיבה לכאבים איומים במיוחד. זה קרה לי פעם אחת שאחריה פשוט לא יכולתי ללכת מכאבים. ההתכווצויות יכולות לגרום לכיווצים ברחם וזה מאד לא נעים בלשון המעטה. אותי זה הלחיץ פחד. אגב - אתמול הרגשתי את ה-
בפעם הראשונה. היה כיףףףףףףףף. תרגישי טוב יעל

yaelhul

New member
מה פתאום? כמו תמיד כשקורה משהו.. ../images/Emo4.gif

מרעיש - לטוב או לרע - הוא לא נמצא. הפעם הוא הפסיד בגדול, אבל לא בטוחה שניתן היה להרגיש את זה מבחוץ. יעל

yaelhul

New member
קשה להתמכר. זזו פעם אחת וזהו... ../images/Emo46.gif

או שהם לקחו ברצינות את כינוי הדגיגים שהדבקתי להם והחליטו להיות שקטים ביותר, או שלחילופין קיבלו את האופי של האבא שלהם...
וזה אומר שעד הלידה אני בקושי ארגיש משהו... כמובן שכמסורת הפורום - אני לחוצה פחד מהעובדה שאני לא בטוחה שביום שבת התחושה המוזרה היתה באמת בגללם (ואם לא אז למה זה לא קורה בתחילת שבוע 21...), וגם אם התחושה היתה בגללם - למה הם לא זזים מאז???
או לחילופין - שאלת השאלות - למה לא להילחץ אם רק אפשר...
יעל

TWEETY =^.^=

New member
יעל תאכלי טילון - הכל יסתדר../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בכל המישורים

יעל, בהתחלה מרגישים פחות

(ככה לפחות היה אצלי), אח"כ התכיפות עולה. כשזה יקרה שוב-תדעי מה היתה התחושה שהרגשת בשבת.

shiranShik

New member
הרסתי אותכם אה? ../images/Emo13.gif

תשמעו. עלינו הרופא אסר לעשות סקס, ומצד שני מצפים שלא נהיה במתח מחשש ללידה מוקדמת שוב (שבוע 21 בפעם שעברה). קצת אבסורד. מצד אחד לא להיות במתח, ומצד שני לא נותנים להתשחרר מהמתח. אז אנחנו חוטאים מדי פעם. כמה אפשר? אמנם לא סקס רגיל, אבל ההוא שהזכרתי קודם. שהוא יותר ....נאמר...שווה...אני לא אאדים פה את פניכן שוב.
אל תלשינו ואל תטיפו לי.
זה מרגיע. ובגלל שזה לא תדיר זה מאלף במיוחד. ואז גם יש לי קצת כאבי בטן אחרי זה. (התרגשות..חחח) רק שהם לא כאלה חזקים והם נעלמים אחרי שתייה או משהו. הפעם זה היה משהו אחר (בינתיים נרגע לי בשעה האחרונה. אחרי שאכלתי). וחזק יחסית. חוץ מזה, חשבתי שאתן צריכות לדעת הכול, אחרת איך תוכלו לשתף איתי פעולה?עובדה שיש פה עוד מישהי עם תופעה דומה. זה עובד.
וזה דבר שאני לאאא אגיד לרופא, למרות שזה אולי נראה לי קשור. קודם כל כי לא נעים ,ודבר שני הוא גם יהרוג אותי כי הוא לא מרשה סקס... אז עם מי אני אדבר אם לא אתכן?
עם אמא שלי? היא גם תהרוג אותי... יאללה ביי, ובפעם הבאה אדבר בחידות...
)))) נ"ב - הטילון,לעומת זאת, לא הזיז לכן אני רואה...

@ריטה

New member
קודם כל סחתיין!!!

האמת שהכאבים לדעתי די נורמאליים. גם לי היו כאלו באותו השלב ובייחוד אחרי סקס. פעם יצאנו אח"כ לסרט עם חברים, כולם רצו מהר כי הסרט כבר התחיל ואני בקושי זזתי מאחור מכאבים. אז כשחברה שלי שאלה אותי מה קרה עניתי "שום דבר פשוט עשינו סקס,ועכשיו קשה לי ללכת" בעלי זכה להערכה רבה. נ.ב הטילון מזיז לי מאוד ועשית לי חשק נורא למשהו מתוק.

למעלה