סתם כאבי בטן לפעמים?

לא אותו דבר!!

א. מבחינת זמן. לפעמים כשכבר יש זמן, אז מעדיפים לישון..מצרך נדיר עם תינוק בבית (מי כמוך יודעת!!!!). ב. כשכל היום מישהו דבוק לך לציצי, כבר לא ממש מתחשק לי שמישהו אחר ישחק לי בהם........ לגבי שוקולד - עם כמויות השוקולד שאני טוחנת בכל התקופה שלאחר הלידה, הגוף שלי כבר התרגל. יש לך עצות אחרות חוץ משוקולד???

אולי אני אשמור על בן ואתם תקיימו

מצוות? אם אתם עיפים, שום עצה שלי לא תעזור. לפעמים, אני מדחיקה את העיפות ומתרכזת בפעילות. אח"כ נרדמים הרבה יותר טוב

סיגל!!! סחתיין עלייך..../images/Emo111.gif

בחיי שאני מקנאה.. ואל תחשבי שאני מסכנה. עושה מצוות אנוכי. ביום שישי הלכנו למסיבתפורים. איפסנו את הילד ישן וטוב לב אצל אמא שלי ובעלה וברחנו לכמה שעות (שעתיים וחצי ליתר דיוק). ממש כמו בימים הטובים רק עם פלאפון בשלוף על כל צרה שלא תבוא... פיזזנו ואף שתינו (פעם בשנה..מותר לא?) מה גם שנזכרנו שכנראה את בן יצרנו בפורים לפני שנה אז צריך להזכר ).רקדנו וצחקנו עד שרגלינו הפכו כבדות. באנו לקחת אותו - הילד ישן שנת ישרים כי הוא יודע שאי אפשר להעיר את אמא. כמובן שמילאנו את חובתנו עד הסוף.......וממש שיחזרנו את הוראות היצרן משנה שעברה
.......אז לשבוע הקרוב אני פטורה

אולי פחות..לא רוצה להתחייב../images/Emo132.gif

נראה לי שהפכת לחתולת מין במסווה של אמא מסורה....... שגיא ישן איתכם בחדר
כי בן ישן איתנו בחדר אבל לא מתעורר מכלום, אפילו אם הכלבה נובחת..

רק הוזכרה המילה "סקס"../images/Emo94.gif

וכבר התעורר הפורום..... סחתיין על השירשור!!!!

מישהו דיבר על סקס???????../images/Emo59.gif

אני זקוקה נואשות שמישהו יזכיר לי מה זה... זה כמו לרכב על אופניים? לא שוכחים????

לא חתולת מין../images/Emo108.gif../images/Emo25.gif אבל אם יש

משהו מהנה ועוד בחינם, אז למה לא להרבות?

sigaliot

New member
סחתיין על הענות לנושא...אז גמאני ../images/Emo3.gif

דווקא היום אזרתי אומץ ושאלתי את הרופא מה לגבי סקס , הוא ענה :"חופשי חופשי , כמה שבא לכם , אין שום בעיה" לרגע הצטערתי ששאלתי כי ראיתי איך אורו עיניו של בעלי שלא ציפה ששאלה כזו תבוא דווקא ממני... אז הפלתי את עצמי....פשוט לא בא לי....כואב לי כל הגוף ובמיוחד הציצי , בערבים אני מרגישה על הפנים וממש לא מרגישה מינית... וכמובן , הפחד מוריד לי את כל החשק.... אני מחכה לפרץ המיניות ששמעתי עליו מחברות הריוניות שסיפרו איך הן חגגו כל ההריון...מה איתי? דווקא עד ההריון חגגנו כמו שלא חגגנו בחיים...נו טוב....אולי סיגל תתן לי כמה טיפים מעוררים...

לא אצל כולן זה ככה. כנראה, שאצלי

החשק פיצה על הבצקתיות שקפצה עלי מחודש רביעי...
לי, למשל, היה חזה ממש קטן, ובהריון הגעתי לממדים ענקיים
(95D, יש כזה דבר? משהו ענק, בקיצור). בשיחה עם חברים, שהיו בתחילת ההריון, סיפרתי על החזה (וגם ראו. טוב זו כבר לא היתה חוכמה
) שגדל לממדים היסטריים. הבעל חיכה כל ההריון לחזה של אישתו שיגדל, אבל זה לא קרה...אז לאחת גדל החזה כפיצוי על הבצקות, ולאחרת, אמנם לא גדל החזה, אבל אין בצקות... אם את שואלת אותי מה עדיף: חזה קטן ללא בצקות. וד"א - כל החזה הגדול שהיה לי, לא שיכנע את המתנחל הקטן שיהיה לו יותר כיף לינוק

shiranShik

New member
רגע רגע..הבהרה...

למה הוא התרגל? להתלהבות מצדך? ואני מצטערת לאכזב אותך אבל הטילון לא היה קשור הפעם לסקס.
אולי אם לא היו בו כל כך הרבה פצפוצי שוקולד... טוב טוב לפני שינזפו בנו פה... אני אברח...(תמיד אפשר לספק תירוץ שקשור בהורמונים. לפחות עכשיו יש הצדקה...)
))))))9

ligo

New member
אם כבר מדברים על סקס...

לא רוצה לזעזע אף אחד, אבל נראה לכם שמותר להשתמש בוויברטור בזמן ההריון? אין לי אומץ לשאול את הרופא שלי...

shiranShik

New member
נראה לי שמאודדדד לא רצוי...

שאלות (ותשובות) על סקס זה אני. אני מאוד מאוד לא הייתי ממליצה. לא ממש מתמצאת בזה. את מדברת על הרוטט הזה או סתם דמוי...? אף פעם לא התמצאתי בהבדלים. אם זה דמוי...אז זה כמו לקיים יחסים מן הסתם. לא צריכה להיות בעיה עם זה. כמובן, אם לא היו לך בעיות מיוחדות בהיריונות בעבר. אם זה מהסוג הרוטט, מאודדדד לא הייתי ממליצה. נשמע לי מסוכן. יש הרבה דברים שקשורים בסקס שלא הייתי ממליצה לאישה שעוד אי פעם רוצה ללדת, אבל את זה נשאיר לפורום אחר, אחרת ירגמו אותי באבנים פה...
אגב, הרופא יתעלף לדעתי. סיבה טובה לשאול אותו. תשאלי ותצלמי את ההבעה שלו. אני רוצה לראות את זה.

shiranShik

New member
אגב, היה לי רופא סוטה

פעם היה לי רופא נשים שהיה אחלה. עד שהוא שאל שאלה מסוימת לצורת ה"שאלון" הקבוע שלהם, ועניתי את האמת. זו לא הייתה התשובה שלי כמו הטון שבו עניתי. סה"כ אמרתי "לא". בכל מקרה, נפתחו לו העיניים. הוא שאל למה הטון הזה? עניתי במשפט אחד. אמיתי. וטבעי. אל תשאלו אותי מה הייתה השאלה והתשובה המלאה שלי. אני לא חושפת יותר וזה סופי.
)) אולי תמורת סכום סמלי הולם... ומאז רק היה חסר שהיה מזיל עליי ריר. איכססססססס רופא מעולה. אבל החלפתי אותו כי כמעט הקאתי מהמחשבה שגבר מבוגר רופאאא, מזיל ריר על פציינטית (הוא לא שכח את ה"פגישה" ההיא. זה היה כל כך שקוףףף)איכססססססססססססססס

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo151.gifכמה את רוצה?750,100,50 יקרררר

לי 750 ש.ח. יאללההההה איתך, הסקרנות אחלה ת,,המממממ ת,,,,

למעלה