סתם כאבי בטן לפעמים?

א י נ ס

New member
את בטוחה שזה היה טילון?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא קיבלתי שום הוראות על אי קיום סקס בהריון, אבל גזרתי זאת על עצמי, ועל אישי המסכן. ודווקא בהריון הליבידו הרקיע לי לשחקים. אני כן הייתי מספרת לרופא (שהוא יתבייש, בעיה שלו) כי אי אפשר לדעת איזה פעילות רחמית, אם בכלל, נוצרת בסקס. ועל האוראלי שיהיה לבריאות! מה יש? אני בטוחה שיש לך אישור מהרבנות לחטוא. ודרך אגב גבר אחד כתב פה דברים הרבה יותר גרועים, ואף אחת לא העירה.

shiranShik

New member
איפה מה שההוא כתב?

עכשיו אני סקרנית. איפה מה שהגבר ההוא כתב???

טוב שירן, אני מנסה לענות לך

ואני אעשה את זה ממש בזהירות ובאופן חד פעמי- אני לא יודעת למה הרופא אסר עליכם במקרה הספציפי שלך, אבל בד"כ זה כדי למנוע התכווצויות של הרחם, שמה לעשות, קורות כש... עכשיו- לא נראה לי שזו חוכמה גדולה "לעקוף" את האיסור בדרך הנ"ל. זה בעצם לא עוקף בכלל (אדרבה). בקיצור-תשתדלו קצת יותר להתאפק (או שתחליפי רופא). די. זהו. עד כאן.

תראי, כולם עושים, אבל לא מדברים../images/Emo8.gif

YOU KNOW... וגם אצלי החשק המיני בהריון היה בשמיים, ומזלי שלא הטילו עלי איסור קיום יחסים. אמרתי לבן-זוגי, שיחיה, שעלינו לנצל את החשק, הזמן הנתון ללא הפרעות של תינוק, ואת העובדה שאולי זה יזרז לי את הלידה (מה שלא קרה, כלל וכלל
) ולעשות סקס כמה שיותר. מיותר לציין, שלא נרשמה התנגדות מצידו... וסקס אוראלי - תראי, למרות שאין חדירה (בואי נהייה ישירים עד הסוף) של הפין לווגינה, עדין הריגוש גורם לשיחרור כל מיני הורמונים או חומרים אחרים שיכולים לגרום לכיווץ הרחם. אני מצטרפת למה ששמש קטנה כתבה לך. תתאפקי. ותאמיני לי שזה פחות גרוע מאשר להיות באמצע "קיום המצווה" ושהתינוק שלך יתעורר בדיוק באותו רגע, ויתחיל לבכות (ואני כותבת מניסיון, כי שמו השני של שגיא הוא "אמצעי מניעה"
)

חן123

New member
ת´אמת, אני מקנאה!

לי ממש לא היה חשק לסקס בהריון, בעיקר לא אחרי כל הסקס הכפוי לפני (נו, אתם מכירים את לוח הזמנים הזה, השבוע תחזור מוקדם בראשון שלישי רביעי ושישי כי צריך להז...), בכל מקרה אח"כ היה אסור (אחרי הדילול), ועכשיו כולם אומרים לי לעשות את זה אבל אני ממש לא מסוגלת, עד כדי כך שהעדפתי היום ללכת לטייל (עוד עצה), בקיצור, תהני, זה ממש ברכה, אבל יחד עם זאת אם אסור רפואית אז לא כדאי לשמחק עם זה, כי גם לגמור ללא חדירה מעודד התכווצויות של הרחם...

shiranShik

New member
נכון אבל מה יותר גרוע?

צודקת. אבל מה יותר גרוע? להיות במתח? או מדי פעם לגרום לאיזה פעילות קטנטנה? אוףףףףף טוב הבנתי ברור שאת צודקת אבל..קשה..

חן123

New member
לא יודעת... באמת שלא

אבל שוב, אם אמרו שלא אני חושבת שעדיף שלא. אגב, אם כבר החלטתם להפר את הוראות הרופא אולי כן עדיף אורלי כי לפחות אין לך את הזרע שגם מעודד התכווצויות...

limi m

New member
לפחות מישהו כאן מקיים סקס...../images/Emo3.gif

כי אני לא מסוגלת לחשוב על זה מאז שנכנסתי להריון. הכל כ"כ כואב לי כל הזמן ואני מרגישה מקווצ´צ´ת רוב הזמן. ואין מה לדבר על לתת לבעלי להתקרב אלי לציצים...אמרו לי שהמצב ישתפר. אני מאוד מקוה כי אני מתגעגעת...

TWEETY =^.^=

New member
איך ידעתי מתי להיכנס לפה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אחלה שיחות
מגניב
אנשושיות חמודות שלי, מה אתן מסמיקות מה
שכחתן מאיזה פורום קודם הגעתן
אז קודם התלוננתן על כך שסקס תחוו רק בגיל השלישי
ועכשיפ שכבר מזכירים לכם, אתן מסמיקות
חוצמיזה מה,,,השיחות בפורום הקודם היו יותר עדינות - על חפוזים בצלוחיות ולפעמים בליווי גומי כשר למהדרין
LOLLLLLLLLLLL יאללה צחוקים זה בריא,,,,,שיהיה לכן אחלה הריון ותחממו לי ת´מקום כי אני בדרך, אני הולכת ברגל אז קצת לוקח לי יותר זמן, אבל מבטיחה להגיע לקינוח

יאללה, איתך! מספיק דיבורים ואיומים../images/Emo8.gif

בואי לכאן, וחסל סדר פסח!!! אני פיניתי את המקום שלי ממזמן!!! ותבואי מהר לפני שאני אתפוס אותו שוב!! יאללה, קדימה!
סיגל

TWEETY =^.^=

New member
הפסח הזה יקירתי הפסח הזה../images/Emo23.gif

אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

כן, אני יודעת שאת ב"קורס הכנה ל-IVF

פסח זה זמן נהדר להתעברות. ויאללה, מתאים לנו עוד תינוקת לפורום.

shiranShik

New member
שיפתה קצת...

אם הוא יתאמץ הרבהההה יותר במלאכת הפיתוי... אולי זה יעזור...? דרבון אחד ואח"כ לא יצטרך יותר להתאמץ... לא? גם אצלי. אם זה היה תלוי רק בי, לא הייתי חושבת על זה בכלל...

פתאום כולן הסמיקו..../images/Emo9.gif

הייתי אומרת לכן שכנראה שכחתם איך נוצר ההריון שלכם, אבל זה לא הפורום בשביל זה...טוב לא אצל כולן. אני מודה שבן כן נוצר כתוצאה מאקט מיני מתוכנן בקפידה עם מעט חיזוקים! השאלה שיותר מעניינת אותי היא האם לטילון היה קשר למין האוראלי... זה דווקא עושה את זה יותר מענין.. בכל מקרה, את צודקת בהחלט. אני חייבת להודות שההריון היווה עבורי תקופת פריחה סוערת. הבעיה היא שבן זוגי כבר התרגל..ועכשיו זה לא אותו דבר אין מה לעשות
תרגישי טוב ואני מקוה שאלו כאבי שווא..

למעלה