סתם כי משעמם לי-שאלון לביט

סתם כי משעמם לי-שאלון לביט../images/Emo13.gif../images/Emo38.gif

תאריך לידה? חברה? חבר?[?!] הלהקה הכי טובה? האוכל הכי טעים? צימחוני? איזה כיתה? שיר שלכם שאתם הכי אוהבים? אוהבים שתייה חריפה? מעשנים? מכורים לבמבה? הולכים למסיבות? איפה? תשלימו: אני....... מתי פעם אחרונה בכיתם? ומתי אכלתם? השיר האחרון ששמעתם? [אני חופרת XDDD אבל זה משעמוווווום!!] שאלות אחרונות... איך עבר היום? אתם עוד לומדים? מבריזים? D:[אני כן XD] מתי ההופעה הבאה? בקיצור...אני סיימתי לחפור.. תענו על זה XD אם בא לכם :-S ו.. אני אוהבת את המוזיקה שלכם DD: ~!@#$%^&*)(_~!@#$%^&*)(_ ביי DD:

fatbery

New member
אני רוצה לענות!

תאריך לידה?12.8.92 חברה?אין(אני פנוי כל מי שרוצה לחוות חוויה מינית מענגת חושים שתדבר איתי.)סתם בצחוק.לא.כן. חבר?[?!]אין לי חברים. הלהקה הכי טובה?פנטרה האוכל הכי טעים?האוכל של סבתא צימחוני?תפוח אדמה חחחחחחחח איזה כיתה?י 16 שיר שלכם שאתם הכי אוהבים?שום שיר.אנחנו חרא של להקה.סתם.שיר 6 אוהבים שתייה חריפה?כע זה מגניב מדיי פעם.אבל לא מגניב לשתות כמו רוסים.מניסיון חבר'ה מעשנים?סיגריות.לא סמים.למרות שסיגריות זה הכי סמים.על תעשנו.לא בריא מכורים לבמבה?הבמבה החדשה עם הנוגט זה לפנים הולכים למסיבות?לא איזה..רק עם חברים מארגנים אז כן איפה?מה איפה.איפה וחיפו. תשלימו: אני.......אוהב בולבול של תימנים.של רענן הכי. מתי פעם אחרונה בכיתם?וואלה לא זוכר.. ומתי אכלתם?בצהריים. השיר האחרון ששמעתם?Waking The Demon של בולט פור מיי ולנטיין.כן אני גיי. [אני חופרת XDDD אבל זה משעמוווווום!!] שאלות אחרונות... איך עבר היום?היום עבר בכישלון בניסיון ללמוד למגן בהיסטוריה ואני הולך להכשל חבר'ה. אתם עוד לומדים?אההה כן.לצערינו. מבריזים? D:[אני כן XD]כן.לא הרבה אבל. מתי ההופעה הבאה?כרגע אין הופעות נודיע לכם עם יהיה.

ברי יסטלן!! XD../images/Emo38.gif

אתה לא גיי!! גם אני שומעת בולט D: אתה פה עכשיו? משעמם לי #^%&$

buprit

New member
היסטוריה

אי אפשר ללמוד את זה! אבל למי שרוצה לנסות בכל זאת יש כאן את כל הסיכומים לכל החומר http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=552386 וכאן יש שאלות לחזרה http://www.linet-pro.net/nodewebimages/24785/Files/שאלות%20מתכונת%20י(1).doc

ריניXD

New member
אני פשוט שונאת את המקצוע הזהההההההה

זה 5005005050505 עמודים לזכוררררררר זונות אני אפילו לא מבינה למה אנחנו צריכים בגרות בזהההה כל אלה ממשרד החינוך שה' יקח אותכםםםם ורק לי המגן ב 17.6????

buprit

New member
לי היה היום והייתי מופתעת שעברתי את זה בשלום

הורדתי מלא נושאים אחרי שהבנתי איך הולכות השאלות. זכרתי רק את הדברים העקיריים ואת הפירוט חירטטתי לפי מה שנראה לי הגיוני

ליעתע

New member
פשוט צריך שיטות

ברגע שאתה מבין את החומר זה לא בעיה. לכל תת נושא תכתוב ראשי פרקים. נגיד - הסיבות לעליה השנייה: א. אנטישמיות ב. תהליך חילון ג. בלהבלהלבה ואז פשוט תשנן את זה. ותדבר עם אנשים ותסביר להם את החומר! תושיב את ההורים ותסביר להם על הקמת התנועה הציונית! ואם הם לא מוכנים להקשיב, תשב בחדר עם עצמך ותסביר לעצמך את החומר. וככה אפילו תרגיש אידיוט כמוני
אני כבר לא באמת זוכרת את הסעיפים, אבל למבחנים זכרתי

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif שקר! אני לא!

מתי שלחת לי תSMS? ראיתי אותו רק ב8.. ואין לי שיחות וSMS בובה

לא זוכרת מתי, זה היה לפני שעליתי לאוטובוס.S:

את לא,כן הא? ואני הסטייק עוף בסנדוויץ' של ארומהD: סתם ליאתי בובה תעשי לי ילד
מתי הולכים לסקס אנד דה סיטי נו?

ליעתע

New member
כשתבואי לת"א? ../images/Emo10.gif

איכ ומה?! את תרנגול מת?! איכככככככככ אל תבואייי מגעילה! סטייק עוף זה רצח! ואני עושה לך ילד רק בניתוח קיסרי כן?

חחחחחחחחחחחחח יחסית לבחור מבוגר[?]

אני לא זוכרת את הטבלה שאמרת ליXD שניה,שניה,שניה! תענה בפייסבוק כבר!

יערולה13

New member
תכלס אני דווקא אוהבת היסטוריה ../images/Emo9.gif

זה מקצוע ממש מעניין
טוב אבל אני כיתה ח' אין לי מה לדבר

למעלה