שאלונים../images/Emo99.gif../images/Emo27.gif
קצת בכללי שם: נעמה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.68 ככה מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: שניים גדולים בת כמה את נראית: כבר אמרו לי שאני נראית כמו חיילת משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ומעט מאוד ערבית וספרדית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא קראתי ספר כבר הרבה זמן סרט מושכר שראית: לא השכרתי סרט כבר הרבה זמן
סרט בקולנוע: חותנת בהפרעה שיר ששמעת: Hot Hot Heat - Goodnight Goodnight השיר שנתקע לך בראש: ^ הדיסק שקנית: Rebirth של ג'ניפר לופז הדיסק ששמעת: The Beacon Street Collection של נו דאוט האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: חברה אחרת תוכנית טלוויזיה שראית: בנות גילמור בהולמארק איש שחשבת עליו: מישהו מיא' (ומעיין מבינה
)
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן, יש כמה אנשים את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא בדיוק, הכל שונה במציאות את/ה רוצה עוד פירסינג: לא רוצה בכלל את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש לא, אני מפחדת את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן ואין לי כוח להתחיל לפרט, סלחו לי
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כמעט אף פעם זה לא מחזיק אז לא נראה לי להרוג אנשים: האמת שזה תלוי את מי, פושעים וכאלה בכיף הייתי שולחת להורג
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, שיעשו מה שבראש שלהם תוכנית ההתנתקות של שרון: גם וגם, עוד לא ממש גיבשתי דיעה
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אף פעם, ואני מעדיפה גם לא להיות במצב הזה נישקת בנות: לא זוכרת זה סתם נשיקות על הלחי נישקת בנים: כנ''ל למרות שהיו כמה על הפה אבל לא רציני שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: עוד לא יצא
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת אולי, בעיתון בצפר ביסודי או משו
התחרטת על דברים שעשית: הרבה
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: קולה
ממתק: מסטיקים סרט מצויר: אלדין ומלך האריות קורנפלקס: כריות וניל מסטיק: אורביט כחול
צבע: שחור, כתום, ירוק, צהוב.. כל מיני יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: דובדבן או תות, אין לי מושג מה זה בדיוק - האדום, קיצור
תכשיט: שעון מקסימום, לא טיפוס של תכשיטים חורף\קיץ: חורף בחדר: המחשב והמיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אם זה נחשב - החתולים שלי ראה אותך בוכה: אמא, נראה לי הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: מישהו מחו''ל
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן, פורים בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן מדי פעם..
דברים אהובים: שיר אהוב: אוי, יש המון אוכל אהוב: סיני, איטלקי ובשרים תוכנית אהובה: Friends, Gilmore Girls, The O.C ספורט אהוב: שחייה, ריצה וכדורסל תחביב: צילום וציור זמר/זמרת/להקה אהובים: כריסטינה אגילרה.. נו דאוט.. אני אוהבת המון. עיתון אהוב: ראש1
סתם: מה השעה עכשיו? 20:55 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לגלוש בפורומים איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים ואכלתי אותה בסביבות 18:00
תיכון או אוניברסיטה? תיכון, בנתיים אתה משועמם/ת? האמת שלא רעש אחרון ששמעת? של מכוניות ריח האחרון שהרחת? לא משו שזכור לי במיוחד