סתם כי משעמם

טחחח

כבר ידענו שאתה 'תפוק'.. זה בסדר שוגע בוי נסלח לך! כי אתה סו קיוטע! ^^ לאביה.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif

קצת בכללי.. שם: לילך פירסינג: אוזניים וטבור קעקועים: עוד לא גובה: 160 וקצת מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום עם גוונים מהספר אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: לא יודעת משקפיים? רק לרחוק גשר? כשהייתי בת 12 עבר פלילי: חחח לא שפות: עברית אנגלית ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: 100 חורפים סרט מושכר שראית: אני רובוט סרט בקולנוע: חותנת בהפרעה שיר ששמעת: לי ולך השיר שנתקע לך בראש: לי ולך הדיסק שקנית: וואו, מזמן לא קניתי דיסק. GH של בריטני. הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי לעצמי של הש"ש האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אליך: דורון תוכנית טלוויזיה שראית: סנטרל 099 איש שחשבת עליו: אף אחד... האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן... טורקיה צרפת שווייץ בלגיה הולנד אנגליה ספרד בולגריה פולין ארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא ממש בעד אבל לא נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נ-ג-ד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן (לא מהבחינה הרומנטית) אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: 0 נישקת בנים: לא יודעת כמה פעמים אבל הכל עם אותו אדם שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 2? התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: א-ה-ב-ה ממתק: שוקולד פרה סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט מנגו אפרסק או מנטה צבע: וורוד יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: לא אכפת לי תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף בחדר: טלפון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: הראל צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: קריסטינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? מסיבת פיז'מות זה נחשב ציבור? בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: ספגטי בולונז תוכנית אהובה: אליאס ספורט אהוב: ריקוד תחביב: ריקוד.. זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבה עיתון אהוב: ויוה פלוס וסתם: מה השעה עכשיו? 16:52 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לגלוש עוד באינטרנט איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? neither אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? טרקטור בחוץ ריח האחרון שהרחת? פיצה

Tinkerbell3

New member
שלי../images/Emo13.gif

קצת בכללי.. שם: מעיין פירסינג: היה נזם ניחשב? קעקועים: אין אבל יהיה של פיה בקורב גובה: חסוי מידת נעליים: 36 וחצי צבע שיער: אדום (צבוע) אחים/אחיות: אחד בת כמה את נראית: לא יודעת 16 בטוח לא משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: חחחח שפות: עיברית אנגלית ערבית רומנית וספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:יומנה של ילדה אבודה סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: שיר הפתיחה של דוסון קריק השיר שנתקע לך בראש: אהבנו של אביב גפן הדיסק שקנית: לא יודעת בלאקפלילד של אביב גפן?! ואפשר להגיד שנורא היתאכזבתי!!! הדיסק ששמעת: אממ מעורבב האיש שהתקשרת אליו: הדר האיש שהתקשר אליך: הדר תוכנית טלוויזיה שראית: חברים אתמול איש שחשבת עליו: חסוי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע את/ה רוצה לגור במקום אחר: כעעעעעעעעעעעעעעעעע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אמממ לא יודעת את/ה אוהבת רכבות הרים: כע את/ה הייתם בחו"ל:כע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא ניסיתי לא הולך להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איש איש באהבתו יחיה תוכנית ההתנתקות של שרון: חחח מה?! נגדדדד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: חחחח כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אין לי מושג אם שברתי נישקת בנות: על הלחי כול הזמן נישקת בנים: לצערי כן שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: לא מתחרטת על דברים שעשיתי דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: מעיין ממתק: סניקרס סרט מצויר: פיטר פן קורנפלקס: בריאות למיניהן מסטיק: פירות טרופיים צבע: סגול ואדןם יום בשבוע: ראשון (יום היתנדבות במד"א) היום הכי לא מועדף: רביעי חמישי (יום עבודה) ג'לי: איכססס תכשיט: טבעת בוהן חורף\קיץ: לא יודעת שניהם בחדר: המיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני והכלבה שלי ראה אותך בוכה: וואי הלכת איתו לסרט: אממממ לא זוכרת צעק עליך: אין חיה כזו שלח לך אימייל: יניב האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כול 30 יום בערך דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מידי אוכל אהוב: המבורגר תוכנית אהובה: יותר מידי ספורט אהוב: יותר מידי תחביב:יותר מידי זמר/זמרת/להקה אהובים: יותר מידי עיתון אהוב: לא קוראת |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? שבע ומשו תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אי סי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לצאת איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת?השיר של בנות גילמור ריח האחרון שהרחת?אוכל של אימא

gloom

New member
זה ארוךךך...../images/Emo66.gif

נמלא עד שהעוגיות (כן אני לא יפה אבל אופה) יצאו מהתנור... (אומרים לי שהבראוניז שלי בסט) שם: יואב... פירסינג: בעעע... NEVER קעקועים: אני מצייר על עצמי כל כך הרבה אבל לא רוצה משהו בקביעות (דבר אחרון שציירתי - גבות ועיניים מעל הפופיק (יעני הפופיק זה פה, הייה ממש ענק)) גובה: 1.75 (הכי גבוהה עד עכשיו) מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום שחור אחים/אחיות: אח 1 בת כמה את נראית: אני בן... ואין לי מושג... משקפיים? לצערי כן אבל אני עובד על זה... גשר? פלטה עבר פלילי: חס וחלילה תקע ושקע שפות: עליונה ותחתונה פנימיות וחיצוניות... הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: צר'לי והשוקולטה סרט מושכר שראית: טרמינל סרט בקולנוע: מלחמת הכוכבים נקמת הסית (כן כן אני אוהד שרוף פורום 477 שולט!) שיר ששמעת: פנאן של שוטי הנבואה השיר שנתקע לך בראש: מקו שרק אנחנו מכירים (KEANE) הדיסק שקנית: לא זכור.... נדמה לי המיטב של דפש מוד הדיסק ששמעת: שוטי הנבואה- מי שנולד הרוויח האיש שהתקשרת אליו: איתי האיש שהתקשר אליך: אור תוכנית טלוויזיה שראית: יוגי הו... (יא אני כל כך מכור לסידרה של בני 4) ואחרי זה בובספוג (את ה4 דקות האחרונות) איש שחשבת עליו:נוי/עדי (ילדות מ-יא....)

NoWords

New member
שאלונים../images/Emo99.gif../images/Emo27.gif

קצת בכללי שם: נעמה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.68 ככה מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: שניים גדולים בת כמה את נראית: כבר אמרו לי שאני נראית כמו חיילת משקפיים? אין גשר? היה עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ומעט מאוד ערבית וספרדית
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: לא קראתי ספר כבר הרבה זמן סרט מושכר שראית: לא השכרתי סרט כבר הרבה זמן
סרט בקולנוע: חותנת בהפרעה שיר ששמעת: Hot Hot Heat - Goodnight Goodnight השיר שנתקע לך בראש: ^ הדיסק שקנית: Rebirth של ג'ניפר לופז הדיסק ששמעת: The Beacon Street Collection של נו דאוט האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: חברה אחרת תוכנית טלוויזיה שראית: בנות גילמור בהולמארק איש שחשבת עליו: מישהו מיא' (ומעיין מבינה
)
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן, יש כמה אנשים את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא בדיוק, הכל שונה במציאות את/ה רוצה עוד פירסינג: לא רוצה בכלל את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש לא, אני מפחדת את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן ואין לי כוח להתחיל לפרט, סלחו לי
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כמעט אף פעם זה לא מחזיק אז לא נראה לי להרוג אנשים: האמת שזה תלוי את מי, פושעים וכאלה בכיף הייתי שולחת להורג
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, שיעשו מה שבראש שלהם תוכנית ההתנתקות של שרון: גם וגם, עוד לא ממש גיבשתי דיעה
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אף פעם, ואני מעדיפה גם לא להיות במצב הזה נישקת בנות: לא זוכרת זה סתם נשיקות על הלחי נישקת בנים: כנ''ל למרות שהיו כמה על הפה אבל לא רציני שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: עוד לא יצא
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת אולי, בעיתון בצפר ביסודי או משו
התחרטת על דברים שעשית: הרבה
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: קולה
ממתק: מסטיקים סרט מצויר: אלדין ומלך האריות קורנפלקס: כריות וניל מסטיק: אורביט כחול
צבע: שחור, כתום, ירוק, צהוב.. כל מיני יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: דובדבן או תות, אין לי מושג מה זה בדיוק - האדום, קיצור
תכשיט: שעון מקסימום, לא טיפוס של תכשיטים חורף\קיץ: חורף בחדר: המחשב והמיטה
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אם זה נחשב - החתולים שלי ראה אותך בוכה: אמא, נראה לי הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: מישהו מחו''ל
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן, פורים בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן מדי פעם..
דברים אהובים: שיר אהוב: אוי, יש המון אוכל אהוב: סיני, איטלקי ובשרים תוכנית אהובה: Friends, Gilmore Girls, The O.C ספורט אהוב: שחייה, ריצה וכדורסל תחביב: צילום וציור זמר/זמרת/להקה אהובים: כריסטינה אגילרה.. נו דאוט.. אני אוהבת המון. עיתון אהוב: ראש1
סתם: מה השעה עכשיו? 20:55 תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לגלוש בפורומים איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים ואכלתי אותה בסביבות 18:00
תיכון או אוניברסיטה? תיכון, בנתיים אתה משועמם/ת? האמת שלא רעש אחרון ששמעת? של מכוניות ריח האחרון שהרחת? לא משו שזכור לי במיוחד

Tinkerbell3

New member
אמממ דרוררררררררררררררררררררר

תעשה לי שמיניית קוקה קולההההההההההההההה

Peyton

New member
שלי...

קצת בכללי.. שם: טל פירסינג: בגבה קעקועים: אין גובה: מטר ובמבה מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונדיני שטני אחים/אחיות: אח גדול בת כמה את נראית: 14? חח משקפיים? עדשות.. גשר? נופ.. עבר פלילי: חח עדיין לא:) שפות: עברית אנגלית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הנסיך הקטן סרט מושכר שראית: היץ' סרט בקולנוע: שנים לא הלכתי לקולנוע..אבל..הטינה גררר שיר ששמעת: סינרגיה - לחבק אותך השיר שנתקע לך בראש: סינרגיה - צועקים על אהבה חח הדיסק שקנית: אינפקציה - בכיף הדיסק ששמעת: סינרגיה - צועקים על אהבה האיש שהתקשרת אליו: אקס.. האיש שהתקשר אליך: אבא חח תוכנית טלוויזיה שראית: ככה זה בחיים איש שחשבת עליו: אקס? חח האם... את/ה דלוקה על מישהו: אוהבת? את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממש לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הייתי...ב...ארה"ב , הולנד , שוויץ , אוסטריה , בלגיה , רומניה , גרמניה , הונגריה , צרפת , אנגליה , וכו וכו אני באמת לא זוכרת:\\ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כלכך לא אבל לפעמים זה בלתי נשלט.. להרוג אנשים: חחחח מה?! עישון אצל בני עשרה: ממש לא.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: כןןן הכי כיף (?!) לא.. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיףכיף!! אני לא אבל באמת בכיף של כולם תוכנית ההתנתקות של שרון: אחרי מה שעשו ממה שמוקי אמר אני אסתום:p האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יאפ אי פעם בכית על בן: יאפ אי פעם שיקרת: יאפ אי פעם נעצרת: נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: באמת? 2.. נשבר לך הלב: 2? שברת לבבות: הממ:\ רע לי עם זה אבל אני לא יודעת..די הרבה לצערי נישקת בנות: על הפה? היה איזה 3 נישקת בנים: הממ חח 17:) שכבת עם בנות: 0? שכבת עם בנים: 0?:\ השם שלך הופיע בעיתון: התמונה שלי היתה איזה 4 פעמים בעיתון חח אבל שם לא:) התחרטת על דברים שעשית: פעמיים.. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: גומי קולה!! סרט מצויר: אלדין נראהלי קורנפלקס: לא אוכלת חח מסטיק: מה שיש.. צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי...משעשע שזה מחר ג'לי: ?? תכשיט: שרשרת מסבא:) חורף\קיץ: קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ בחדר: החתול חח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אקס.. ראה אותך בוכה: אמא? הלכת איתו לסרט: האקס צעק עליך: סביר להניח שאמא חח שלח לך אימייל: המורה שלי למתמטיקה חח כי הוא היחיד ששולח לי אימיילים האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אכן אמרתי הופעת בציבור בפיג'מה? ברור! הרי בשביל מה יש ימים הפוכים?:) בכית בסרט? כןכן..ראיתם סיפור אהבה בלתי נשכח?!?!!? ארמגדון?!!? נו תמיד בפעם הראשונה בוכים (?? :) היית על במה? טקס סיום וכו וכו חשבת שאת\ה הולך למות? כן פעם כמעט נפלתי מתהום ממש ענקית הממ:\ אה ובקטעים האלה בהופעות שפתאום דוחפים בטירוף ואתה לא שולט על מה שקורה סביבך..זה בהחלט גורם לי למחשבות חח נכשלת במקצוע?: הו כן! הורידו אותך כיתה? לא חח הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: לא רוצה יש מלא.. אוכל אהוב: שניצל וצ'יפס:) תוכנית אהובה: אל תהרגו אותי אבל ברגע זה מגרש ביתי יותר מעניין.. ספורט אהוב: אירובי תחביב: אני שונאת את השאלה הזו אני אף פעם לא יודעת מה לענות..כאילו...לא יודעת חח יש חיים וזה.. זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים! עיתון אהוב: מעריב לנוער! חח |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 10:14 תפוח או בננה? תפוח! כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להעביר דיסק חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב! אני מעדיפה לא להגיד כי אנשים שונאים את זה לרוב חח תיכון או אוניברסיטה? תיכון..פחות רציני יותר כיף אתה משועמם/ת? אם לא הייתי , אתם באמת חושבים שהייתי עונה על זה? רעש אחרון ששמעת? השירררררררר ריח האחרון שהרחת? הריח המסריח של החדר שלי :p

noy13pour

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifריח של כלבים../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

קצת בכללי.. שם: נוי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.52 אולי פחות מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות בת כמה את נראית: קטנה משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: אין - לפחות לא במשטרה... שפות: עברית אנגלית טיפה ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: הילדה שקצתה להיות מכשפה - יומן קריאה {קיבלתי כמעט טוב מאוד} סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: של נורווגיה של האורוויזיון השיר שנתקע לך בראש: כולם הדיסק שקנית: לא קניתי הדיסק ששמעת: לא שמעתי האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: ידיד תוכנית טלוויזיה שראית: השיר שלנו איש שחשבת עליו: ילד מכיתה האם... את/ה דלוקה על מישהו: אני לא ממש בטוחה את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאודדדדדדדדדדדדדדדד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, הולנד, אנגליה, צרפת, בלגיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 רציני... נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 נישקת בנות: לאאאא נישקת בנים: לא שכבת עם בנות: לאאאאאא שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: א-ו-כ-ל , ש-י-נ-ה ממתק: מסטיק סרט מצויר: לא יודעת קורנפלקס: שוגי מסטיק: אורביט הכתום של הילדים צבע: שחור! יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון , שני , חמישי , שישי ג'לי: איו תכשיט: איו חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אממ אני ראה אותך בוכה: לא יודעת הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: אתר בדיחות האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כןן ביסודי ביום פיג'מה הייתי מסתובבת ברחוב עם פיג'מה בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? חחחחחח לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: הרבה אוכל אהוב: הרבה תוכנית אהובה: הרבה ספורט אהוב: כדורסל תחביב: הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: הרבה עיתון אהוב: ראש 1 סתם: מה השעה עכשיו? 23:04 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד למבחן איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה {אני ל באוניברסיתה אני פשוט מעדיפה} אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? ריח של אוכל של כלבים בחדר שלי!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifלה לי לו

קצת בכללי.. שם: הילה פירסינג:באף קעקועים: לא
גובה: חסוי...אבל אני גבוהה
. מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום שחור:X אחים/אחיות: אח בן 14
בת כמה את נראית: לא יודעת משקפיים? לא גשר? רק למטה עבר פלילי: לא
שפות: עברית,אנגלית,ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת:היומן סרט מושכר שראית: וואי..אמ..מה שנערה רוצה סרט בקולנוע: הצלצול 2:X שיר ששמעת: Hanson-Lost Without Each Other השיר שנתקע לך בראש: שירי מימון-השקט שנשאר הדיסק שקנית: The Killers-Hot Fuss
הדיסק ששמעת: Joss Stone-Mind Body &Soul האיש שהתקשרת אליו: אמא:X האיש שהתקשר אליך: לין
תוכנית טלוויזיה שראית: טלנובלה בע"מ איש שחשבת עליו: אף אחד:X האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כע את/ה רוצה עוד פירסינג: כע..בפופיק או בגבה
את/ה אוהבת רכבות הרים:תלוי איזה
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן
.ארה"ב,אנגליה,צרפת,הונגריה,בלגיה,הולנד,אוסטריה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: אין לי דעה
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: עדיין לא
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת אולי נשבר לך הלב: אולי פעם אחת
שברת לבבות: אני לא יודעת נישקת בנות: אני לא ממש סופרת.. נישקת בנים: כנ"ל^^ שכבת עם בנות: לא שכבתי
. שכבת עם בנים:כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון: אולי פעם אחת התחרטת על דברים שעשית:יותר מדי פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: באזז
ממתק: טופי סרט מצויר: מוצאים את נמו
קורנפלקס: כריות? מסטיק: MUST צבע: ורוד/תכלת יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: אדום? תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי:X ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: חברה שלי מורן צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: דודה שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כל פעם בחודש שבלה באה
דברים אהובים: שיר אהוב:נכון לעכשיו Lifehouse-You &Me אוכל אהוב:פיצה תוכנית אהובה:ורוניקה מארס/מחוז אורנג'/טלנובלה בע"מ/מגרש ביתי/חברים ספורט אהוב:גלישה באינטרנט
תחביב:אין משהו ספיצפי
זמר/זמרת/להקה אהובים:מארון 5
עיתון אהוב:מעריב לנוער |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 01:23 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? הולכת לפורום אחר
איזה ארוחה אחרונה אכלת? קורנפלקס
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה:X אתה משועמם/ת?כע רעש אחרון ששמעת?ג'ון מאייר
ריח האחרון שהרחת?את השיער שלי

למעלה