עונה
שם: שיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.69 מידת נעליים:38-9 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחות בת 7 ושני אחים בני 21 ו19 בת כמה את נראית: 18 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית, ספרדית ועברית. הדברים האחרונים שעשית... ישנתי... ספר שקראת: "מלאכים ושדים" סרט מושכר שראית: ספיידרמן סרט בקולנוע: הרבה זמן לא ראיתי שיר ששמעת: Broken השיר שנתקע לך בראש: The reason הדיסק שקנית: צורבת... הדיסק ששמעת: אוסף שלי.. האיש שהתקשרת אליו: לא התקשרתי בכלל בימים האחרונים.. אני חולה...
האיש שהתקשר אליך: אחת החברות שלי. תוכנית טלוויזיה שראית: אממממ לא זוכרת איש שחשבת עליו: סבא שילי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כןןןן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן... בארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא, אבל לפעמים זה כיף. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ל-א!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה בכיף תוכנית ההתנתקות של שרון: נמנעת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: לכו תדעו... נישקת בנות: לאא נישקת בנים: לא יודעת.. שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: לפחות 3 פעמים התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: רגיל מסטיק: מנטה צבע: ורוד, ירוק תפוח וכחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: הא? תכשיט: שרשרת וטבעת חורף\קיץ: חורף בחדר:??? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: אמא ואבא הלכת איתו לסרט: המשפחה שלי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: אין לי מושגגג האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש המוןןן אוכל אהוב: סלט יווני וסושי תוכנית אהובה: The O.C ספורט אהוב: ריקוד תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים:כריסטינה אגילרה ולהקת הגיג. עיתון אהוב: GO |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?09:31 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לגלוש איזה ארוחה אחרונה אכלת? שקשוקה אתמול בערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אמממממ כן רעש אחרון ששמעת? הרעש של המקלדת ריח האחרון שהרחת? אני חולה האף שלי סתוםםם
שם: שיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.69 מידת נעליים:38-9 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחות בת 7 ושני אחים בני 21 ו19 בת כמה את נראית: 18 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית, ספרדית ועברית. הדברים האחרונים שעשית... ישנתי... ספר שקראת: "מלאכים ושדים" סרט מושכר שראית: ספיידרמן סרט בקולנוע: הרבה זמן לא ראיתי שיר ששמעת: Broken השיר שנתקע לך בראש: The reason הדיסק שקנית: צורבת... הדיסק ששמעת: אוסף שלי.. האיש שהתקשרת אליו: לא התקשרתי בכלל בימים האחרונים.. אני חולה...