סתם כי משעמם

P a r i s

New member
עונה

שם: שיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.69 מידת נעליים:38-9 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחות בת 7 ושני אחים בני 21 ו19 בת כמה את נראית: 18 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית, ספרדית ועברית. הדברים האחרונים שעשית... ישנתי... ספר שקראת: "מלאכים ושדים" סרט מושכר שראית: ספיידרמן סרט בקולנוע: הרבה זמן לא ראיתי שיר ששמעת: Broken השיר שנתקע לך בראש: The reason הדיסק שקנית: צורבת... הדיסק ששמעת: אוסף שלי.. האיש שהתקשרת אליו: לא התקשרתי בכלל בימים האחרונים.. אני חולה... :( האיש שהתקשר אליך: אחת החברות שלי. תוכנית טלוויזיה שראית: אממממ לא זוכרת איש שחשבת עליו: סבא שילי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר:כןןןן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן... בארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא, אבל לפעמים זה כיף. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ל-א!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה בכיף תוכנית ההתנתקות של שרון: נמנעת האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: לכו תדעו... נישקת בנות: לאא נישקת בנים: לא יודעת.. שכבת עם בנות: אף פעם שכבת עם בנים: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: לפחות 3 פעמים התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר: היפה והחיה קורנפלקס: רגיל מסטיק: מנטה צבע: ורוד, ירוק תפוח וכחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: הא? תכשיט: שרשרת וטבעת חורף\קיץ: חורף בחדר:??? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: אמא ואבא הלכת איתו לסרט: המשפחה שלי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: אין לי מושגגג האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש המוןןן אוכל אהוב: סלט יווני וסושי תוכנית אהובה: The O.C ספורט אהוב: ריקוד תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים:כריסטינה אגילרה ולהקת הגיג. עיתון אהוב: GO |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו?09:31 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לגלוש איזה ארוחה אחרונה אכלת? שקשוקה אתמול בערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אמממממ כן רעש אחרון ששמעת? הרעש של המקלדת ריח האחרון שהרחת? אני חולה האף שלי סתוםםם

Nitzan122

New member
עונה

וואי זה פשוט אכזרי.. עניתי על כל השאלון הענקי הזה והוא נמחק לי
קצת בכללי.. שם: ניצן פירסינג: אין ולא רוצה קעקועים: אין ולא רוצה גובה: 1.71 מידת נעליים: 38 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: 14?.. משקפיים? אין למרות שאני די צריכה גשר? ריבועים עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וטיפה ערבית וספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: מלאכים ושדים סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: לא זוכרת זה היה מזמן... שיר ששמעת: שיר לא מזוהה ברדיו של בצפר השיר שנתקע לך בראש: אותו השיר הדיסק שקנית: מתנת יומולדת לחברה הדיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: נגה האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: תאמינו או לא איש שחשבת עליו: לא יודעת האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: אין ולא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: כן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן- בשוויץ, איטליה, קפריסין, טורקיה, ארה"ב, הולנד, לונדון, קנדה, גרמניה, אוסטריה, צרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: תלוי מי... עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
תוכנית ההתנתקות של שרון:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא שזכור לי אי פעם בכית על בן: לא שזכור לי אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: הרבה... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: לו יודעת ממתק: אוראו סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל\כריות מסטיק: בזוקה צבע: כחול, סגול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: תות תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: שחורף קיץ
כשקיץ חורף
בחדר: מחשב וטלוויזיה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת שמישו ראה אותי בוכה הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: לא זוכרת שלח לך אימייל: סבא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? רק למשפחה הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? לצערי כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: אין אוכל אהוב: ציפס ו
תוכנית אהובה: מלאך שחור ומכושפות ספורט אהוב: רכיבה על סוסים תחביב: רכיבה על סוסים, ציור, פיסול זמר/זמרת/להקה אהובים: אין עיתון אהוב: ראש 1 |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 16:33 תפוח או בננה?
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? משו אחר איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? הציפורים המעצבנות שבחוץ ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת וואי איזה דבר ארוך

Tinty

New member
גם לי הוא נמחק :-O

שם: אורן פירסינג: No way. קעקועים: שכחו מזה. גובה: 1.70+ מידת נעליים: 47 (מטורף, אבל אמיתי
) צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחת יותר מדי, קטנה. מין: זכר. בת כמה את נראית: אני נראית 15, למרות שאני בת 14. משקפיים? 6:6 גשר? היה בגיל 10 וחצי עבר פלילי: מנסות לאנוס אותי קבוע המעריצות הפרטיות. זה נחשב? שפות: עברית, אנגלית, פוזפוזמייג'אנית. אני בתהליכי למידה מתקדמים של פקאצית. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "שעות מתות" של אורי אדלמן ז"ל. סרט מושכר שראית: "Daddy Day Care" סרט בקולנוע: וואו.. מזמן. מעדיף לראות בבית. שיר ששמעת: "A Lack of Color" של Death Cab for Cutie השיר שנתקע לך בראש: "לא נפסיק לחלום" של מוקי. הדיסק שקנית: "עוקף מלמעלה" של מוקי. הדיסק ששמעת: אותו אחד. האיש שהתקשרת אליו: ליאור, ידידה שלי. האיש שהתקשר אליך: ליאור, ידידה שלי =) תוכנית טלוויזיה שראית: פרקים קלאסיים של "Friends" בסטאר וורלד. איש שחשבת עליו: מישהי שאני מכיר (כבר לא ידידה שלי. נשבר לי ממנה) שכמעט התאבדה שלשום ואם לא אני (מלשן?) היא כבר היתה היום בקבר... האם... את/ה דלוקה על מישהו: קרוב לזה, אבל לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: ממש לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: רק מזוכיסטים יעלו איתי לאחת. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: קליפורניה (כן, גם במחוז אורנג' =]), אורלנדו, ניו-יורק סיטי, פריז, בודפשט. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי עד כמה האהבה, אם בכלל, חזקה. להרוג אנשים: לא. עישון אצל בני עשרה: במיוחד אחרי הטיול השנתי בשבוע שעבר, לא. נסיעה במכונית אחרי ששתית: למזוכיסטים בלבד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן. גם אם הממשל אומר לא, ברור שהאהבה תנצח (לא שלי. שלהם). תוכנית ההתנתקות של שרון: ["נסים משעל!"] כן. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: הייתי מאוהבת פעם אחת. נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: המון. הפקאצות הקטנות האלה ממשיכות לרדוף אחרי... נישקת בנות: 1 נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: במעריב לילדים, ואולי בעוד כמה מקומות שלא ידוע לי עליהם =] התחרטת על דברים שעשית: לפעמים. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: "אהבה" ממתק: Crunch סרט מצויר: "שרק" קורנפלקס: "כריות" (בלי קשר לשלמות. הרבה פעמים הם מגיעים שבורים
) מסטיק: איו.. צבע: כחול. יום בשבוע: שישבת. היום הכי לא מועדף: שני. ג'לי: לא. תכשיט: צמיד שידידה שלי נתנה לי (מישהו אמר "ליאור"?
) חורף\קיץ: איך אפשר להגיד לא לחופש הגדול? בחדר: עם ידידות. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: ידידה טובה. הלכת איתו לסרט: הידידה שכמעט התאבדה שלשום. צעק עליך: אמא
שלח לך אימייל: סבא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? בפרק הסיום של העונה הראשונה של איזו סדרת טלויזיה לא מוכרת, שאפאחד כאן לא רוצה לדבר עליה. אה, כן. גם ב"לשחרר את ווילי"
היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע?: במבחן כן, בתעודה לא (God Bless Moed Bet
). הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? רצו. כמעט הלכתי למסלול שהיה מסדר לי בגרות בגיל 16 ותואר ראשון בגיל 18, אם רק הייתי רוצה... רצית להיות המין השני? לא. חוצמזה, אומרים לי שזה כואב מדי. דברים אהובים: מחשב, מוזיקה [רוק; שחורה (איכותית. לא סתם גנגסטה ג'אנקית); אלקטרונית (כנ"ל) והפסקול של The OC], סדרות דרמה אמריקאיות. שיר אהוב: אתם לא רוצים לפתוח את המגילה שאני יכול לכתוב בנושא... אוכל אהוב: מטבח איטלקי, צרפתי ויפני (סושי שולט) תוכנית אהובה: 24, OC, DHW, OTH, Friends ספורט אהוב: כדורסל ואתלטיקה (בראשון עסקתי מכיתה א' עד ד', ואח"כ בצפיה ופרשנות. בשני אני מתעסק מהשנה). תחביב: לגלות דברים נחמדים חדשים. זמר/זמרת/להקה אהובים: ע"ע "שיר אהוב" עיתון אהוב: "מעריב לנוער" |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 21:30~ תפוח או בננה? תפוח, ללא ספק. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? אני משתמש בתוכנה מקמבנת, אז לא אכפת לי
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? יורד על ארוחת ערב. איזה ארוחה אחרונה אכלת? מילקי =] תיכון או אוניברסיטה? חטיבה :\ אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? הצעקות של ההורים, שקוראות לארוחת הערב. ריח האחרון שהרחת? הריח של הסלמון מקומת הקרקע

Riot Boy

New member
../images/Emo8.gifאבל יצא מצחיק../images/Emo168.gif

a ghost of you is all that i have left of you to hold

אמ.. טוב.

פירסינג: היה אחד בגבה. קעקועים: אין. בינתיים. גובה: 162 מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: חום (עוד מעט אדום שוב) אחים/אחיות: 2 אחיות ואח. בת כמה את נראית: אממ שאלה טובה..17? משקפיים? אין. גשר? היה. עבר פלילי: אין. שפות: עברית, אנגלית בעיקר. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אממ mystic knoll של מכושפות. סרט מושכר שראית: אממ.. משהו עם הילארי דף. זה לא אשמתי!! אמא שלי ואחותי הכריחו אותי לראות איתן! סרט בקולנוע: אוף זה עצוב שאני כבר לא זוכרת. נראה לי הצלצול 2. שיר ששמעת: אני שומעת כרגע Master of puppets של מטאליקה. השיר שנתקע לך בראש: השיר הזוכה בארוויזיון של יוון הדיסק שקנית: נראה לי היהודים אנפלגד. הדיסק ששמעת: רמשטיין - מוטר. האיש שהתקשרת אליו: מיכל האיש שהתקשר אליך: שירן. תוכנית טלוויזיה שראית: תשוקות :| איש שחשבת עליו: אייל :). האם... את/ה דלוקה על מישהו: יש לי חבר. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ.. לפעמים. את/ה רוצה עוד פירסינג: בהחלט. את/ה אוהבת רכבות הרים: לפעמים. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הולנד, טורקיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: קשה. להרוג אנשים: נינט, צביקה הדר, טוביה צפיר... עישון אצל בני עשרה: Ah ah, Not cool!
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא טוב. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף. תוכנית ההתנתקות של שרון: רעיון מעולה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא שזכור לי. אי פעם בכית על בן: אוהוו...כמה פעמים. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: יותר מדי שברת לבבות: 1 נראה לי נישקת בנות: כן. נישקת בנים: כן. שכבת עם בנות: לא. שכבת עם בנים: לא
. השם שלך הופיע בעיתון: לא נראה לי. התחרטת על דברים שעשית: ברור. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: טיטי ממתק: שוקולד, במבה. סרט מצויר: מלך האריות, הרקולס. קורנפלקס: צי'יריוס מסטיק: --- צבע: כחול+צהוב/ורוד/שחור יום בשבוע: אממ.. זה לא משנה כ"כ בחופש. היום הכי לא מועדף: --- ג'לי: טעים תכשיט: טבעת הקלאדה שלי. חורף\קיץ: קיץ!! בחדר: לשמוע היהודים ^_^ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: בן נראה לי. הלכת איתו לסרט: חברות שלי. צעק עליך: אמא? שלח לך אימייל: לא זוכרת. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: ניצוצות/פורטיסחרוף, super girl/Reamon, You've got to believe me/ היהודים. אוכל אהוב: סושי צמחוני. תוכנית אהובה: באפי/אנג'ל/זהות בדויה/לוסט/24/ורוניקה מרס ספורט אהוב: כדורסל (לצפות). תחביב: מוסיקה, הופעות. זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים (אורית שחף
), אלאניס מוריסט (דיי איזה דה ז'ה וו השאלון הזה). עיתון אהוב: --- וסתם: מה השעה עכשיו? 17:16 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות לויס וקלארק וללמוד. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? של לויס ליין צועקת ריח האחרון שהרחת? ?

ilove2love

New member
שלי+אני חדשה פה =)

טוף קודם כל אני ענבל.. חברה של אילה.. מכירה את גלעד גם... חחח ושמעתי סיפורים על הבנאדמית החמודה שיש פה ;) חחחח טוף קיצר היה שלייי קצת בכללי.. שם: ענבל פירסינג: אוזניים נחשב? קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 גדולים בת כמה את נראית: אממ.. אמרו לי 17 פעם.. חחח משקפיים? יש =\ גשר? יש בינתיים.. לא להרבה זמן! =\ עבר פלילי: ממ... בינתיים לא... *אל תדאגו אני יעבוד על זה* שפות: עברית אנגלית ספרדית וקצת ערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: המדריך לטרמפיסט לגלקסיה סרט מושכר שראית: ממ.... משפחת סופר-על סרט בקולנוע: ממ.... גבר מי שמטפלת שיר ששמעת: hero של אנריקה אגילאסיאס או איך שלא כותבים את השם שלו השיר שנתקע לך בראש: לא דעת איך קוראים לו.. im lie a bird.. im always fly away.. משו כזה הדיסק שקנית: ממ.... girl power הדיסק ששמעת: צרוב האיש שהתקשרת אליו: ממ.... אמא האיש שהתקשר אליך: אמא חחח תוכנית טלוויזיה שראית: אלי מקביל איש שחשבת עליו: ממ... אח שלי
האם... את/ה דלוקה על מישהו: ממ... לא שאני מודעת.. חחח את/ה רוצה לגור במקום אחר: כה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממ... בערך אבל לא ממש אבל בערך אבל בלע לא דעת את/ה רוצה עוד פירסינג: כה את/ה אוהבת רכבות הרים: בערך את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן בהולנד,בלגיה,טורקיה,קפריסין,יוון,קניה,פולין, וזהו נראה לי.. ובקיץ אני טסה גם לארה"ב אז אפשר להוסיף.. חחח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: ממ.. תלוי מי.. חחחחח עישון אצל בני עשרה: לא נגד עישון בכללי (מעניין האם לעובדה שיש לי רגישות לעשן קשורה לזה.. חחח
) נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בטח שכהההההההה פחחחח תוכנית ההתנתקות של שרון: ממ.. בעד נראה לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ממ..... לא שאני זוכרת אי פעם בכית על בן: לא שאני זוכרת... אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: על ידי אבא שלי זה נחשב?
כמה פעמים... היית מאוהבת: אפעם נשבר לך הלב: אפעם שברת לבבות: מאיפה לי? חחח נישקת בנות: אפעם.. בינתיים.. חחח חייבים להתנסות בהכל! חחחח נישקת בנים: לא דעת שכבת עם בנות: אפעם שכבת עם בנים: אפעם השם שלך הופיע בעיתון: נאה לי פעם אחת בעיתון ביצפר של היסודי.. חחח התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שינה =))))) ממתק: מממ.... שוקולד סרט מצויר: במבי קורנפלקס: כריות/שוגי/קראנץ' מסטיק: מנטה עדין =) צבע: כחול יום בשבוע: ממ.. שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תות תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף רולז!! בחדר: ממ... טיוי? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ממ.... אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: בני דודים צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: מזה אימייל?! מזה מי זוכר תדברים האלה?! אני בכל מקרה תפוז.. חחח על ההרשמה! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן.. משפחה אתם יודעים! חח הופעת בציבור בפיג'מה? כה בטיול שנתי
בכית בסרט? כן שמעתם על טיטניק?! היית על במה? מלא פעמיים.. פעמיים או יותר כל שנה.. חשבת שאת\ה הולך למות? ממ... על רכבת הרים
נכשלת במקצוע?: ממ.. לא נראה לי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: מממ.....careless wissper אוכל אהוב: פיצהההההה תוכנית אהובה: ממ.. מכושפות.. שנות ה70.. ערוץ 3 בעיקר ספורט אהוב: ממ.. חדר כושר.. תחביב: לנגן
זמר/זמרת/להקה אהובים: לא מישהו מיוחד.... אבל אפשר להגיד אבריל... בערך עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? שש ושלושים ושמונה דקות בדיוק. תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו - אחריו בא החורף! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא תגובות של אחרים על השאלון של עפרי הבנאדמית החמודה! איזה ארוחה אחרונה אכלת? ממ.. צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? ממ.... אבא סוגר את הדלת והולך לבסיס של אח שלי.. חחח ריח האחרון שהרחת? מממ........ פרחים בגג שלי thats it people

ayala65

New member
טחחחח הגעת גם לפה נכון?

קישט.. את לא רצויה פה.. את אפילו לא רואה האו סי!

ilove2love

New member
חצופה!

חעחעחע ובאיזה שעה יש האו סי היום!? כי אני ברעננה ויש לי שמה יססס חעחעעעעעעע

גם אני רוצה !

שם: נועה פירסינג: אין שונאת קעקועים: גם לא גובה: 170 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני - או בלונדיני אגוז חח גם אני בדקתי בסופר פארם אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 16 משקפיים? אין גשר? היה פעם פעם פעם עבר פלילי: אני ילדה טובה מידי שפות: אנגלית עיברית ו2 וחצי מילים בערבית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: משו על השואה סרט מושכר שראית: אויי סרט גרועעעע מהדורת החדשות סרט בקולנוע: הצלצול 2 שיר ששמעת: של כריסטינה השיר שנתקע לך בראש: חח השיר של או סי הדיסק שקנית: בע לא צכה הדיסק ששמעת: שום דיסק האיש שהתקשרת אליו: ידיד האיש שהתקשר אליך: עוד ידיד תוכנית טלוויזיה שראית: חברים איש שחשבת עליו: זה שבא לי עליו האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן בגלל זה אני עוברת את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא... את/ה רוצה עוד פירסינג: לא לא לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן כן כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה 4 פעמים קנדה ארהב צרפת אירלנד וירדן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: ככה ככה להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא איכפת לי תוכנית ההתנתקות של שרון: עדיין לא חשבתי על זה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: פחח לא אי פעם בכית על בן: כן טיפה אי פעם שיקרת: יוצא לפעמים אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה אני מחליפה מהר נשבר לך הלב: 2 שברת לבבות: 2 נישקת בנות: 0 נישקת בנים: כמה שיותר יותר טוב שכבת עם בנות:0 שכבת עם בנים:0 השם שלך הופיע בעיתון: 10 נשבעת !! התחרטת על דברים שעשית: לפעמים דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: דמבו [הכלב החמדמד שלי ] ממתק: אוראו סרט מצויר: שרק קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: ורוד וכחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לאא תכשיט: הכל חורף\קיץ: חורף ורק חורף בחדר: בגדים האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברות הלכת איתו לסרט: חברות וידידים צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: חחח קסטרו האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יצא לי הופעת בציבור בפיג'מה? חחח כן בכית בסרט? כל הזמן היית על במה? גם לפעמים יצא חשבת שאת\ה הולך למות? יוו זה קרה לי נכשלת במקצוע?: אף פעם הורידו אותך כיתה? נבר הקפיצו אותך כיתה? חח ממש לא רצית להיות המין השני? לאא דברים אהובים: שיר אהוב: ילל וויל אלוויס לוב יו - חח אין לי כח אנגלית אוכל אהוב: ציפס תוכנית אהובה: חברים מגרש ביתי ואו סי ספורט אהוב: כדורעף תחביב: קניות זמר/זמרת/להקה אהובים: אין מישו מיוחד עיתון אהוב: מעריב לנוער |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 7:49 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתארגן למדורה איזה ארוחה אחרונה אכלת? אורז ושניצל תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? צלצול של פלא ריח האחרון שהרחת? הכלב שלי

איימיס

New member
באיחור קל...

קצת בכללי.. שם: עמית נועה פירסינג: באף ובחלק העליון של האוזן קעקועים: איכס גובה: 165 מידת נעליים: 36 חח צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אח אחד בן 19 בת כמה את נראית: 15 משקפיים? לא גשר? הורידו לפני כמה ימים היה פעם פעם פעם עבר פלילי: ממ לא אבל פעם זרקנו ביצים על אחד הבתים ובאה משטרה (היינו בכיתה ד') שפות: עברית, אנגלית, קצת ערבית וקצת הולנדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: משהו ממש מעניין שאיש דתי כתב על החיים שלו סרט מושכר שראית: מממ... הרבה, לא זוכרת סרט בקולנוע: אני לא זוכרת איך קוראים לו... נו זה עם האבא השרירי הזה שמטפל בילדים והוא מתנהג כאילו זה צבא שיר ששמעת: The Killers- Smile like you mean it השיר שנתקע לך בראש: גם של או סי... הדיסק שקנית: משו של רדיוהד הדיסק ששמעת: אותו אחד האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: שכן שלי תוכנית טלוויזיה שראית: לא ראיתי היום טלויזיה איש שחשבת עליו: סבתא חחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: יש לי חבר אז כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממש לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בהחלט לא את/ה רוצה עוד פירסינג: בנתיים לא... את/ה אוהבת רכבות הרים: מממאאאווודדד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: הולנד, ארה"ב, רודוס ופעמיים בסיני בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני לא נגד זה להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: אני אישית נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא אכפת לי תוכנית ההתנתקות של שרון: בגדול אני בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא חח אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: רק על השפתיים, לא נשיקה רצינית נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: לאאא שכבת עם בנים: לא ממש השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון של המועצה האזורית (נחשב?) התחרטת על דברים שעשית: ברור דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: בטטה ממתק: משו עם שוקולד סרט מצויר: נמו! קורנפלקס: שוגי מסטיק: הכחול של אורביט צבע: כחול ככה, שחור ולבן יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שלישי ושני ג'לי: איכס תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץץץ בחדר: פוף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שכנה שלי ראה אותך בוכה: חבר שלי הלכת איתו לסרט: כל החבר'ה צעק עליך: חבר שלי שלח לך אימייל: ידיד שלי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה? כן חח בכית בסרט? לא רציני, רק דמעות היית על במה? כן אני במגמת תיאטרון חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן לכמה רגעים דברים אהובים: שיר אהוב: כרגע Worn me down אוכל אהוב: בטטה ושוקולד (לא ביחד) תוכנית אהובה: עקרות בית נואשות,The O.C ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לטייל זמר/זמרת/להקה אהובים: אביב גפן, the Killers, רדיוהד, אואזיס, קולדפליי, משינה,היהודים, רד הוט, איפה הילד, The Calling, פינק פלויד ועוד הרבה... עיתון אהוב: אין |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 12:55 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד ללשון איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול במדורה ארוחת חג תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כןןן רעש אחרון ששמעת? הנביחות של הכלבה שלי ריח האחרון שהרחת? קפה

dht160

New member
אני אני ~ כמובן אחרון

קצת בכללי.. שם: גיא פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.80 (בערך.ךא מדדתי המון זמן אבל ממוצע) מידת נעליים: נראה לי 38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בת כמה את נראית: 17 משקפיים? חס ושלום גשר? חס וחלילה עבר פלילי: אסור לדבר על זה שפות: אנגלית,מבין קצת ספרדית הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: 'בן המלך והעני' - לפני המון שנים סרט מושכר שראית: לא רואה סרטים. זה משמעם סרט בקולנוע: חס וחלילה. לא רואה סרטים ובקולנוע תמידנקדם שיר ששמעת: 'זכיתי לאהוב' של המלך השיר שנתקע לך בראש: 'ביום שמש יפה' של עברי המלך. וזה בגלל הפרומו של YES בערוץ הקולנוע הישראלי הדיסק שקנית: החדש של עברי. 4 עותרים למקורבים. הדיסק ששמעת: החדש של עברי האיש שהתקשרת אליו: שירה האיש שהתקשר אליך: נועם תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: אור האם... את/ה דלוקה על מישהו: פעם אחת יותר מדי את/ה רוצה לגור במקום אחר: ת"א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:פריז ולונדון והשתעממתי ולכן לא נוסע יותר. (זרבתי לנסוע לפראג והולנד עם המשפחה אחרי זה). בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא ממש להרוג אנשים: ברור ! (ואת רם בלינקוב ראשון !חח) עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא רצי למרות שזה צחוקים מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: יש מישהו שלא יודע עלי ? תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: המון אי פעם בכית על בן: המון אי פעם שיקרת: כל הזמן אי פעם נעצרת: כן.בכניסה לשוק הכרמל אחרי שלא הייתי מגולח וחשדו בי כמה פעמים... היית מאוהבת: למזלי לא הגעתי לזה. הייתי דלוק על סף ההתאהבות. נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא יודע נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן שכבת עם בנות: מדיע חסוי שכבת עם בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: מלא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: שלום (יפה אה?) ממתק: שוקולד שולט ! סרט מצויר: צעצוע של סיפור. יצרית מופת ! קורנפלקס: פעם עוגי וכאלה.. מסטיק: רק בזוקה צבע: אדום (80 אחוז מהחולצות שלי אדומות. יש לי איה 20) יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: כן תכשיט: לא חורף\קיץ: ברור שחורף בחדר: מליון קלטות,תמונות של חברים על הכיר,2 מיטות (אחת לשירה) ועמדת תיקשורת גדולה(2 ממירים,טלוויזה,די וי די,מצלמת וידאו,2 וידיואים וו..) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שירה ראה אותך בוכה: שירה הלכת איתו לסרט: שרון צעק עליך: אחי שלח לך אימייל:מוני ברוש,דובר טלעד. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב:"ככה זה לאהוב אותך"/ברי סחרוף אוכל אהוב: צ'יפס תוכנית אהובה: יש הרבה ספורט אהוב: כדורגל שולט ! תחביב: אינטרנט זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר,משינה .. עיתון אהוב: אין ממש |הדגשוסתם: מה השעה עכשיו? 20:46 תפוח או בננה? תפוח (רק אדום !) כחול או אדום? אדום ! סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אי סי (177773199) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אני ימשיך לגלוש בתפוז איזה ארוחה אחרונה אכלת? צ'ורבה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? נדיר ביותר רעש אחרון ששמעת? סבתא שלי רצתה חדשות בערבית ריח האחרון שהרחת? של תה גיא

למעלה