סתם משהו שחשבתי עליו הבוקר..

XUXA141

New member
סתם משהו שחשבתי עליו הבוקר..

יש כתבות המספרות כמה קשישים קופאים מקור, איך מגן דוד פורץ לדירה ומוצא אותם במצב קפוא על הרצפה אחרי שהם שוכבים שם כמה ימים וכו'. וחשבתי על זה שבטח חצי מהם עשו את ילדיהם כדי שיהיה מי שיטפל בהם לעת זקנה, לא? אז איפה הילדים עכשיו?

juggernaut

New member
לא אצל כולם הכל מושלם.

קראתי קצת בפורום הזה וכולכן פה מחפשות את הרע בילדים. כאילו הם(האמת שאנחנו כי אני רק בן 18) איזה שדים מפלצתיים שיגרמו לכם רק רע בחיים. מה עם דברים טובים? יש המון. כל יום שבת טיולים, משפחה גדולה, וכולם מאושרים. תמיד יש מה לעשות, תמיד יש עם מי לדבר כולם פה חושבים שכל הילדים חארות אני בחיים לא אתן שההורים שלי יגיעו למקום כזה. אז בואו נראה אתכן עכשיו אומרות משהו נגד אותם שדים קטנים, כי לא כולנו ככה, לי אכפת מההורים שלי ומכולם ואצלי, גם אמא וגם אבא אחראים על הפרנסה של הבית בלי אמא, אבא לא היה מחזיק וגם להפך. אז דיי להתלונן ולהגיד כמה שילדים זה חרא כי זה שטויות ואם אתם חושבים ככה, אז משהו לא היה בסדר באיך שאתם גדלתם.

XUXA141

New member
אולי משהו לא בסדר איתך?

אולי את גדלת באווירת שטיפת מוח עם מנטרות "ילדים זה שמחה"? בגידול ילדים יש הרבה צדדים קשים, מכאיבים, מעצבנים, מטרידים ומתסכלים, ולטמון את הראש בחול ולהגיד שזה לא קיים, לדעתי זה מה שלא בסדר אצל אנשים.

אבסורד

כל דבר בחיים מורכב מצדדים קלים, קלים פחות וקשים. את טוענת כי אנו טומנים את הראש בחול אך אינני מאמינה כך, אתן הטומנות פה, אתן מפחדות מלהשקיע ומאחריות. קשה לי להבין למה, כנראה מחסכי ילדות, או חינוך לקוי. אתן מפגע חברתי, ויותר מכול אתן מנסות להשפיע על ציבור שפוי בדעתו על ידי מנטרות שגויות מיסודן! מישל

עינת12

New member
רק בישראל!

אני בת 41 ומעולם לא רציתי ילדים. אני מאד אוהבת ילדים. לא חושבת שהם מפלצות, נהנית מחברתם. אבל לא רוצה ילדים משלי. במדינות אירופה המערבית הודעות כמו שלכם היו נחשבות למפגרות ומלאות בורות וחוצפה שאין כמוה. למה? כי שם האופציה לא להביא ילדים לעולם לגיטימית בדיוק כמו האופציה להביא ילדים לעולם. במדינות מסויימות מאד מקובל לשאול: "למה את רוצה ילדים?" אז שישו ושימחו על כך שאתם חיים במדינה מפגרת משהו, שבא מי שמחליטה לא להביא ילדים לעולם (לא רצחה, לא אנסה, לא שדדה), רק החליטה לא להביא ילד לעולם, היא או "שונאת ילדים" או "בעלת חינוך לקוי", "חסכי ילדות" ועוד פנינים בהם מלאים מוחותיכם הקודחים. רק אזהרה לטובתכם: אם אתם מתכננים במקרה חופשה במדינה מערב אירופאית, אנא לטובתכם המנעו מלשאול אנשים שתפגשו (ותפגשו הרבה "כאלה") שהחליטו לא להביא ילדים מדוע החליטו כך ולהציג את דיעותיכם בנושא. אלא אם כן אתם ממש ממש רוצים להוציא שם רע לישראל.

עינת12

New member
אנחנו "מפגע חברתי"!

התוכל בבקשה מישל לנמק מדוע? קצת עלי: בת 41 עובדת מתנדבת משלמת מיסים לא רצחתי לא אנסתי לא שדדתי אשמח לדעת איך אני מהווה מפגע חברתי? תודה

היינו צריכים להשיב באותו מטבע ל

"טומנים ראשכם בחול", לדעתי זהו הביטוי הרע מכולם, כי פירושו שלל חולשות. אתן מנסות להיות כאילו ליברליות וחופשיות אבל אינכן ששות לקבל שום דעה שונה משלכן, וכל הפורום מדבר כאילו חקוק בלוחות הברית שילדים זה כאב ראש, הטרדה, חוסר מנוחה, גועל נפש וכל שאר הביטוים שקראתי כאן. דרך אגב, במדינות מזרח אירופה נהוג שלכל אחד יש את חופש הבחירה שלו, המגמה שם היא לא "לא להוליד ילדים", אלא כן להוליד ילדים אבל מי שאינה רוצה בכך עושה זאת בשקט ולא צועקת בשלטי חוצות שילדים זה כאב ראש וכו..

עינת12

New member
מי צועק בקול גדול?

פורום באינרנט. זה הכל. פורום אחד באינטרנט כ-ו-ל-ה! קבלת דיעות שונות משלנו: רבות מחברותי הן אמהות (צר לי שעלי לנסח זאת כך). הן יודעות את דעתי ומכבדות אותה. אני יודעת את שלהן ומכבדת אותן. ואגב מותר לחשוב שגידול ילדים זה הטרדה וכו', בדיוק כמו שמותר לחשוב שגידול ילדים זה דבר נפלא. מי שצועק בראש חוצות זה אתה, שנכנסת לפורום שלחלוטין אינך מסכים עם דרכן של חברותיו וחבריו, ולא מפסיק לצעוק את דעותיך השיפוטיות ואת האבחנות הפסיכולוגיות ההו כה חדות שלך. (חשבת מר זינגרמן על עיסוק בטיפול קוגניטיבי? עם יכולת אבחנה כה דקה כשלך זה יכול להיות נפלא!) תאר לך מר זינגרמן את אחת מאתנו נכנסת לפורום הפריה מלאכותית ומשאירה שם הודעות בנוסח: "למה אתן מרגישות שאתן חייבות את זה? יש אופציות אחרות. הבאת ילדים לעולם היא לא חזות הכל." זו היתה חוצפה מדרגה ראשונה מצדנו. אז כפי שאנו מתכתבות לנו בפורום שלנו ולא מטיפות לאחרות, אנא מר זינגרמן השתדל גם אתה.

I s t a r

New member
המחריד הוא

שאדם גס רוח ,בור ואטום בדיעותיו מתגאה בכרטיסו בהיותו מורה בישראל, אז את מתפלאה על החינוך של העם הזה? אם ילדים רכים נאלצים לקבל חינוך והוראה מאדם כל כך נעול שמגלה בורות מקסימלית בפתיחות חברתית לשונה ממנו- למה את מצפה??

אז זהו

אני לא יוצאת נגד דעותיכם, אלא נגד דרך הביצוע. בצורה דיקטטורית וישרה כל כך. אי אפשר לקיים בפורום זה דיונים נוקבים כשכל אחד מציע את דעותיו ועונה לחבריו בצורה המשכית לדעתו. כאן כל הודעת נגד הופכת לגוג ומגוג, ולכן אתן אינכן מסוגלות לקבל את השונה -> אף אחד לא דחה אותכן על הסף, פשוט הצגנו טיעונים נגדיים ועקב אטימותכן אינכן רואות זאת. גם לי אין ילדים וגם אני לא יודעת אם אעשה, אבל בכל זאת אני מורה ובכל זאת אני אוהבת ילדים (יכול להיות שכמוכן), אבל בניגוד אליכן אני מקבלת את כל הדעות.

עינת12

New member
הוא לא מבין את זה

אז שלחתי אותו לאחד הקישורים ששם זה כתוב במפורש. אבל הוא לא מעוניין לקרוא או "שהבין את הכל על ההתחלה"......לה לה לה.....

אני רוצה לחזור על ציטוט:

"אני אוהבת ילדים". מפי דוד גרוסמן זה נשמע כלכך כוללני... הרי כל "ילד\ה" הוא\היא אדם. חדש יחסית בכרונולוגיה שלו כאן - אבל לכי תדעי מה מסתתר מאחורי ה'פסדה' הזאת!

XUXA141

New member
ועוד מסיונרית מזועזעת...

למה מי את שאת חושבת שאת חכמה יותר, יודעת יותר או שופטת טוב יותר מה רע ומה טוב? כי מעיזים לפגוע לך בדברים שחינכו אותך מילדות וזה מזעזע אותך? אז אגלה לך עוד משהו - גם מותר לשתות מים אחרי אבטיח.

juggernaut

New member
אז מה הכל קשה? ואני זכר.

אין צדדים טובים? את מאותם האנשים שרואים את הרע בטוב. ואת הרע ברע בטח היו לך חיים כ"כ מסריחים, וזה רק בגלל היחס שלך אליהם. תחייכי ויחייכו אליך בחזרה.

עינת12

New member
מישל יקר. עדיין לא הסברת מדוע

אני מפגע חברתי. ולמרות זאת: למטה תמצא כמה קישורים שאולי יעזרו לך. ממני - המפגע החברתי, ענת

עינת יקר. הסברתי ולו פעם.

כאמור, אני לא יוצאת נגד דעותיכן, גם לי אין ילדים וגם אני לא יודעת אם אעשה. התנגדותי הכוללת היא לדרך כפיית הודעותיכן, עשיתן מהומה בלא כלום. איך כולכן מאוחדות, יוצאות נגדי כאילו תקפתי אחת מכן, כולה הבעתי דעה נגדית לשלכן (אתן יודעות, לא כל מי שלא חושבת כמוכן היא לא סובלנית). "לא רצחתי לא אנסתי לא שדדתי" - יפה שכתבת מה לא עשית, אבל מה שכן עשית זה לכפות את דעותיך, חוסר הקשבה, חוסר הבנה, אי קבלת דעות שונות והיד עוד נטויה מנשוא. כבר כתבתי בשרשור זה שאתן מתייחסות לדעותיכן כאילו היו חקוקות בלוחות הברית, כל הכבוד לך על שעשית את החיבור בעצמך.

עינת12

New member
כ - ו - ל - ה????

"התנגדותי הכוללת היא לדרך כפיית הודעותיכן, עשיתן מהומה בלא כלום. איך כולכן מאוחדות, יוצאות נגדי כאילו תקפתי אחת מכן, כולה הבעתי דעה נגדית לשלכן (אתן יודעות, לא כל מי שלא חושבת כמוכן היא לא סובלנית). 1) "דרך כפיית הודעותיכן?" מהי הדרך? וכיצד ניתן לכפות הודעה? 1) היכן אתה רואה כפיה בהודעותינו? דוגמאות בבקשה. 2) "עשיתן מהומה בלא כלום." אבחנת אצלנו הפרעות. קראת לנו "מפגע חברתי." 3) "איך כולכן מאוחדות, יוצאות נגדי כאילו תקפתי אחת מכן, כולה הבעתי דעה נגדית לשלכן (אתן יודעות, לא כל מי שלא חושבת כמוכן היא לא סובלנית)." כ - ו - ל - ה אבחנת אצלנו הפרעות. קראת לנו "מפגע חברתי". כ - ו - ל - ה. 4) מתייחסות לדעותינו כאילו היו חקוקות בלוחות הברית? סלח לי אם ראייתי נפגעה, אבל לא ראיתיי כאן חוקים. דעותינו? יש כאן דעות רבות ושונות ואנו בעצמנו מתדיינות (ולעתים מתווכחות) ביננו לבין עצמנו. התוכל לפרט בבקשה על לאלו דעות כאילו חקוקות בלוחות הברית אתה מתייחס????? 5) איזה חיבור עשיתי בעצמי? אז לאחר שהתייחסתי לדבריך - נקודה אחר נקודה. אודה לך אם סוף סוף תואיל להתייחס לדברי נקודתית. אגב, כלל לא התייחסת לקישורים. אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לנקודות הרבות שהועלו שם. ושוב - נא לא לזרוק דברים חסרי ביסוס לחלל הקיברנטי. אם אתה מעלה נקודה - תן לה ביסוס עובדתית. התייחסות עובדתית לנקודות, זה כולה מה שאני מבקשת. כולה. תודה

למעלה