סתם משהו שחשבתי עליו הבוקר..

כולה

1)סליחה, התכוונתי דרך כפיית דעותיכן בהודעותיכן. ונימקתי את זה בהודעותי הקודמת: "עשיתן מהומה בלא כלום. איך כולכן מאוחדות, יוצאות נגדי כאילו תקפתי אחת מכן, כולה הבעתי דעה נגדית לשלכן (אתן יודעות, לא כל מי שלא חושבת כמוכן היא לא סובלנית)." 1) אין לי כח לעבור הודעה הודעה, אבל שימי לב לביקורות הנוקבות נגדי, באמת שאינכן יודעות לקבל את השונה. 2) לדעתי, כפייה היא מפגע חברתי שיש למגרו. 3) אין כאן באמת מה להגיב, זה כמו כל שאר הסעיפים. 4) דרך הכפייה שלכן היא העמדת דעותיכן כערך עליון (חקוק בלוחות הברית זה צורת ביטוי לכך) התחלתי לקרוא את הקישורים, אבל זה נראה יותר כמסע פרסום מאשר תשובות עניניות, ועל כן אנו מתדיינים בפורום.

prizman

New member
תראי מישל

בהודעה הראשונה שלך היום כתבת "אותנו". צריך להסיק מכך שהגיעה לכאן איזושהי קבוצה מאורגנת? ואיך אפשר לדבר על כפייה כשאת נכנסת לפורום יעודי ומספרת שם את תפיסותייך?, לא שאסור לך לספר לנו אבל זו את שכופה עליינו לשמוע אותך ולא להיפך. אנחנו לא נלחמים נגד השונה. השונה הוא אנחנו. קשה לנו לקבל את השבלונה, שזו את. אני משוכנע שתלמידייך מחונכים לאורך רוח וסובלנות.

עינת12

New member
.....????......????......???.......

1) אכן לא כל מי שמביעה עמדה נגדית לשלנו אינה סובלנית. אך אתה עושה אנליזה נפשית + קורה לנו מפגע חברתי. לא הצגת שום נקודה עניינית. 2) אין לך כוח לעבור הודעה הודעה. מעניין שלי יש. אולי מה שאין לך זה האומץ או היכולת להציג טיעונים עניניים? 2) קבלת השונה: כולנו כאן שונות. יש ביננו כאלה שהחליטו שאינן רוצות ללדת. יש ביננו שמוכנות להיות פונדקאיות, יש ביננו שרוצות לאמץ, יש שרוצות לאמץ אבל רק מגיל מסויים, יש ביננו שלא רוצות ילדים כלל, יש ביננו שכלל לא החליטו אם הן רוצות או לא, יש ביננו אמהות מאושרות שמוכנות לקבל שנשים אחרות לא בחרו בבחירה שלהן, יש ביננו אמהות שחשות אומללות בגלל שהביאו ילדים לעולם, ואם תחפש ודאי תמצא עוד. 3) אכן כפייה היא מפגע חברתי שיש למגרו. אבל איפה, איפה בשם אלוהים אתה רואה כפיה????? כן תקפת אותנו. השלכת עלינו מבחר הפרעות נפשיות לא פתורות ובנוסף כינית אותנו מפגע אנושי. ועד עכשיו לא ענית מדוע עשית זאת. לא משנה כמה פעמים נשאלת. ואחר כן אתה מתפלא/מתמם. נו באמת.... 4) אין באמת מה להגיב. זה כמו שאר הסעיפים - שטויות. אין לך נקודות מבוססות. קבעת שאנו כופות את דעותינו (איך????) שאנו סובלות מהפרעות שאיננו מודות בהן ושאנו מפגע חברתי. לכל אלה לא הבאת ולא הוכחה אחת! אחת! רק סימוכין. לא יותר. 5) איננו מעמידות את דעותינו כערך עליון. היכן בדיוק ראית את זה? כנראה שגם זה קשה מדי - פשוט מראה מקום. מראה מקום אחד אתה לא מסוגל להביא! 6) "התחלתי לקרוא את הקישורים אבל זה נראה...." אז במקום להמשיך ולקרוא ולראות מה באמת נמצא שם, הפסקת. אז לידיעתך - נמצאות שם תשובות ענייניות אחת לאחת. העדפת להתעלם. כל הכבוד! להעדיף להתעלם זה בסדר. לכנות אותנו בשמות זה בסדר. לבקש ממך להתייחס נקודתית לנושאים במקום להפריח כינויים ותיאוריות חסרות בסיס לחלוטין זה לא בסדר. יותר מדי בשבילך כנראה, או שפשוט הדברים שכתבת לא קיימים אלא במוחך הקודח? לקרוא כמה עמודים (הקישורים) שמסבירים היטב מהו הפורום הזה ומהו מהוחו זה יותר מדי. אז בבקשה - המשך להפריח ססמאות וכינויים חסרי בסיס לאויר. רק אל תבקש שנתייחס אליהם ברצינות. כי אני, בכל אופן, התייחסתי עד עתה לכל מה שכתבת - נקודה לנקודה. מכיוון שאתה נמנע מלעשות כן, מעתה אני נוטלת לעצמי את החרות גם לכנות אותך בשמות ולהדביק לך הפרעות. היי? מה כבר יקרה? מה אני צריכה להוכיח משהו למישהו? ושאלה לי אליך? מה בכלל אתה עושה כאן בפורום הזה? אם אנחנו בעלות הפרעות (אבל מסרבות להכיר בכך), אם אנחנו מפגע ציבורי (אבל מסרבות להכיר בכך), אם אנחנו מנסות לכפות דעות (אבל מסרבות להכיר בכך), ואם אתה מסרב להתייחס לנקודות ספציפיות שנוגעות ישירות אחת לאחת לדברים שאתה כתבת, ואם אתה מתחיל לקרוא משהו אבל מפסיק כי זה נראה לך כמשהו אחר - אז מה אתה עושה כאן בכלל? איזו תועלת תצמח לך מכך? איזה סיפוק אתה מקבל מהשהייה כאן? ועוד כשאתה מתמחמק באופן עקבי מלהתייחס עניינית לנושאים שאתה בעצמך העלית! ואם הנושא הוא אכן כאש הבוערת בעצמותיך (למרות שאינך מסוגל לעשות דבר, כנראה, מלבד הפרחת ססמאות וכינויים) - למה שלא תפתח פורום "יש להביא ילדים לעולם וחברות וחברי פורום נשים שלא רוצות ילדים הם בעלי הפרעות, מפגע ציבורי וכופי דיעות"? רק תיזהר: אם יבקשו ממך הוכחות - תצטרך להביא: אחת לאחת. הפרחת סיסמאות וכינויים לאויר היא אולי נוחה לך כאן, אבל כמנהל פורום כנ"ל (כי הרי הנושא הוא כאש בוערת בעצמותיך) אין לך ולו טיעון מנומק אחד. סביר להניח שחברי הפורום החדש שתנהל יבקשו התייחסויות ספציפיות לנקודות ספציפיות. הייה נכון לכך! בהצלחה לך בדרכך החדשה! וחבל - אפילו ללנקודה אחת. נקודה אחת בלבד - לא היית מסוגל להתייחס באופן ענייני. רק הפרחת סיסמאות וכינויים. בעוד שאני התייחסתי לשלך אחת לאחת. מה זה בדיוק מעיד עליך?

???....???.........????

1)אני רוצה להבהיר נקודה, תצאי לרגע מנקודת ההנחה שאני תוקפת את דעותיך, כלל וכלל לא. אני תוקפת את דרך הביצוע, את דרך אמירת הדברים. כל אחת מאמינה במשהו אחר, אני מאמינה בדו קיום, בשיווין, במשא ומתן. את מאמינה במלחמה על דעותיך, מלחמה שאינה קיימת. את צריכה לעזוב לרגע את הסיסמאות שחוזרות מדיון לדיון ולהתרכז בטענתי. 2)אם את ממש מתעקשת, שאני אביא הודעות, אני אביא: XUXA141 - "אולי כועס על זה שאתה לא מצליח להתנגד לשטיפות מוח של שנים ומקנא במי יכול? כל הגסות רוח הזו שלך רק מעידה על פחד - פחד שאולי הן צודקות.. אולי הן מעיזות את מה שלי אין מספיק.. לא חשוב מה , בשביל לעשות? פחד משינוי? פחד מהתמודדות?" I s t a r- "שאדם גס רוח ,בור ואטום בדיעותיו מתגאה בכרטיסו בהיותו מורה בישראל, אז את מתפלאה על החינוך של העם הזה? אם ילדים רכים נאלצים לקבל חינוך והוראה מאדם כל כך נעול שמגלה בורות מקסימלית בפתיחות חברתית לשונה ממנו- למה את מצפה?" עינת12- למה מי את שאת חושבת שאת חכמה יותר, יודעת יותר או שופטת טוב יותר מה רע ומה טוב? כי מעיזים לפגוע לך בדברים שחינכו אותך מילדות וזה מזעזע אותך? ניתן לראות כי אינכן מוכנות לקבל את דעה שונה, ולמי שיש דעה שונה לטעון אתן כבר בטוחות שהוא חושב שהוא חכם יותר, טוב יותר וכו.. (רגשי נחיתות אבל לא ניכנס לזה) 3) זה לא שונה כי אתן ביחד, זה שאתן טיפה שונות אחת מהשנייה זה טבע הדברים. כשבאה לפה מישהי מבחוץ שמנסה באמת לקיים דיון ענייני אתן ישר מתחילות להתגונן לפני בכלל ששמעתן מה יש לה לומר. על כן ניתן לראות את "אזעקת הפנסיונרית" הקבועה. 4) בטח שיש נקודות מבוססות, את קצת אטומה מידי בשביל להבין אותם, תנסי להשתחרר טיפה. לתת הוכחות לבעיות הנפשיות שלכן באמת שלא יקדם את הדיון. במקום, תנסי לקרוא שוב את סעיף 1. 5) לא צריך הרבה אינטיליגנציה על מנת להבין את זה, אתן למעשה נלחמות למען חופש הפרט אך המלחמה מזמן איבדה את ערכיה וכעת נראה שאתן נלחמות למען המלחמה. 6) קראתי את כל הבולשיט הזה, ומהתחלה ידעתי שאין לי בשביל מה לקרוא אותו. תביני, אני לא פנסיונרית שבאה להטיף לכן לילדים, נכנסתי לכאן באמת במקרה כי הפורום היה ברשימת הפורמים החדשים (או המועדפים, אני לא בטוחה) ונתפסתי, כי היה לי מה להגיד על דרך הביצוע שלכן. התשובות שם זה לשאלות כמו "למה את לא רוצה ילדים?" "אולי בכל זאת תעשי?" "אבל הם חמודים, לא בא לך?", את התשובות האלה, לשמחתי, אני לא מחפשת. תודה. לגבי כל מה שכתבת בסוף. סיני חכם פעם אמר, שאם את כותבת יפה את לא נשמעת חכמה. שולם.

עינת12

New member
שולם? לא הבנתי כלום

אבל זה כנראה מה שאת/ה רוצה. קראתי שלוש פעמים ולא הבנתי כלום. אה כן, דבר אחד הבנתי - הבאת הוכחות לחוסר סובלנות. עלק הוכחות - הן היו תגובה לניתוחייך הפסיכולוגים ההו כה מרשימים וחדים ולכך שקראת לנו מפגע חברתי במקום (כרגיל, כרגיל) להתייחס עניינית. וזה כבר על התגובה הראשונה שלך! את נכנסת לפורום ודבר ראשון מייחסת למשתתפיו הפרעות נפשיות וקוראת להם מפגע חברתי. למה בדיוק ציפית מותק? אגב, באיזשהו מקום כתבת שעשיתי את הקשר - עד עכשיו אין לי מושג איזה קשר ובין מה למה. מקווה שאצליח להתאפק ולא לענות לך יותר.

חמוד/ה..

נמאס לי, אי אפשר לקיים איתך דיון כי כל מה שאכתוב ישר תתנגדי לו בלי הרבה מה לכתוב, וכאשר כל העדר פה מאחוריך(שאר המיוחמות), בלי שהן מבינות כל כך על מה מדברים פה, הופך את זה למאבק סתמי וחסר תכלית. ומשהו לסיום- כל בן אדם יוצר לעצמו מציאות אישית, מציאות אשר מורכבת מדעותיו ומחוויות אשר עבר בחיוו. בזמן מאבק, על דעות או מצבים מסוימים, בן אדם חכם יודע לבטל את נקודת ההנחה של המציאות שלו ולאסוף מהדיון את כל מה שנאמר, להכניס את הכול למשוואה אחת ואז להוסיף את הפן האישי וממה שנוצר ליצור מציאות חדשה, מתקדמת יותר. סיונרה.

XUXA141

New member
"מיוחמות"? זה לא אלה שרוצות..

להכנס להריון? מישהי באמת פיספסה את מטרת הפורום...

עינת12

New member
"שאר המיוחמות"

מישל מישל, לא חבל על שאריות מה שחשבנו שיש לך בין האוזניים? וכרגיל אצל מישל היקר/ה: כשאין טיעון ענייני - זורקים כינויים לחלל הקיברנטי. מתוקה שכמותך. המשך יום נפלא.

קל להתחבא בין השורות

ומכל תגובה שלי למצוא את המילה שהכי מעוררת כאוס אצלכן ללא התייחסות לשאר הטיעונים. אבל את זה אני טוענת כבר מתחילת הויכוח. ותודה, היה לי יום מצוין.

עינת12

New member
הודעתך הראשונה בפורום. בבקשה:

"כל דבר בחיים מורכב מצדדים קלים, קלים פחות וקשים. את טוענת כי אנו טומנים את הראש בחול אך אינני מאמינה כך, אתן הטומנות פה, אתן מפחדות מלהשקיע ומאחריות. קשה לי להבין למה, כנראה מחסכי ילדות, או חינוך לקוי. אתן מפגע חברתי, ויותר מכול אתן מנסות להשפיע על ציבור שפוי בדעתו על ידי מנטרות שגויות מיסודן! מישל" זו היתה הודעתך הראשונה בפורום! ובתגובותי הראשונות עוד התייחסתי אליה בצורה עניינית וגם הצעתי לך קישורים. בואי נראה מהי כוללת בתוכה: "קשה לי להבין למה, כנראה מחסכי ילדות או חינוך לקוי. אתן מפגע חברתי, ויותר מכול אתן מנסות להשפיע על ציבור שפוי בדעתו על ידי מנטרות שגויות מיסודן!" בואי נתייחס רק לזה כרגע: "כנראה מחסכי ילדות או חינוך לקוי." - הביאי דוגמאות להשערתך זו ונמקי. "אתן מפגע חברתי" - הביאי דוגמאות לקביעתך זו ונמקי. "ויותר מכול אתן מנסות להשפיע על ציבור שפוי בדעתו על ידי מנטרות שגויות מיסודן" - הביאי דוגמאות ונמקי. כל ההשערות (השלכות?) האלה בהודעה אחת. הודעתך הראשונה בפורום. את מייחסת לנו הפרעות בגידול ובחינוך. על סמך מה? קובעת שאנחנו מפגע חברתי - על סמך מה? מנסות להשפיע על ציבור שפוי בדעתו - האם אנחנו לא שפויות? על סמך מה נקבעת אי שפיותנו לעומת שפיות "הציבור"? הסברים ונימוקים בבקשה. ואיך לכל הרוחות אנו מנסות בכלל להשפיע? הסברים ונימוקים יתקבלו בברכה. מנטרות שגויות - אילו מנטרות? האם את יכולה להכחיש את מה שכתבת בהודעתך שלמעלה? האם להביא את כל שאר הודעותייך? זו ההודעה הראשונה אליה ביקשתי ממך להתייחס. לא עשית זאת. בבקשה - קבלי הזדמנות שניה.

הפורום הזה

זה פשוט מקום לפרוק תסכולים על העולם מכמה נשים לא מסופקות לא נורא, רק בריאות, ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לכן

XUXA141

New member
נראה לי שדווקא אתה פורק תסכולים.

אולי כועס על זה שאתה לא מצליח להתנגד לשטיפות מוח של שנים ומקנא במי שכן יכול? כל הגסות רוח הזו שלך רק מעידה על פחד - פחד שאולי הן צודקות.. אולי הן מעיזות את מה שלי אין מספיק.. לא חשוב מה , בשביל לעשות? פחד משינוי? פחד מהתמודדות? אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לך. אני בטוחה שיש מספיק אנשי מקצוע בשביל זה.

עינת12

New member
עוד אחד שלא מסוגל להתייחס

עניינית..... הוכחות מותק, הוכחות. חובת ההוכחה, כפי שודאי ידוע לך, מוטלת על התביעה. אתה טוען משהו - תביא הוכחות. לא יותר. ואני מאד מקווה שמישהו יוכל לעזור למוג לב כמוך. פחדנות היא מחלה איומה.

Arfilit

New member
../images/Emo13.gif חייבת להעיר

שחובת ההוכחה לא תמיד מווטלת בדיוק על התביעה. במשפט האזרחי, למשל, "כל צד מוכיח את שלו"... אבל זה באמת לא קשור.

marish

New member
לא בדיוק

גם במשפט אזרחי נטל ההוכחה על התובע. הוא פשוט נמוך יותר - 51%, ולא "מעל לכל ספקס סביר", כמו בפלילי.

Arfilit

New member
כן בדיוק. בדיוק בדיוק.

מעבר לזה שהאחוזים משתנים - במשפט האזרחי חל הכלל על פיו "כל אחד מוכיח את שלו".

למעלה