סתם משתף...

חייבת להגיד לך משהו ללא קשר לדיון המגעיל שהתפתח מעליך

אתה נשמע בחור פשוט מקסים!
באמת.
זה ילד ראשון, שניכם מבולבלים ועוד לא יודעים איך לאכול את השינויים...
מה שינוי פרמננטי ומה אמור לחזור לכשהיה? איפה מנסים להחזיר עטרה ליושנה ואיפה בונים משהו חדש....
הכי נורמלי בעולם.
נשמע שיש בניכם אהבה ענקית. והרבה כבוד הדדי....
וזה שבאת להתייעץ פה, רק מראה כמה אתה אוהב אותה וכמה היא יקרה וחשובה לך.....
וזה שאתה רוצה לעצמך, זה גם הכי נורמלי בעולם... כשבן אדם מאבד את עצמו ומפתח אדישות זה הכי גרוע...

בקיצור, מציעה לך לקחת מהדיון הזה את הקולות הרגועים יותר, ולהתעלם מהקצוות.....
דבר איתה על זה, אפילו אתה יכול להגיד לה שהתייעצת וניסית להבין טוב יותר ...... זה הכי מחמם את הלב שיכול להיות.
אין לי ספק שעם החום והאהבה שלך, היא תחזור לרצות את הקרבה שלך- הרגשית והפיזית כאחד.
יהיה בסדר...

ori 6

New member
תודה!

מעריך את זה מאוד!
לא לדאוג, לוקח רק את הדברים המאוזנים מכאן.

אייבורי

New member
בשורות וקצת מידע כללי

&nbsp
לצערי לא מספרים את זה לבחורים צעירים אחרי הלידה אבל:
לרוב נשים בשנתיים הראשונות אחרי הלידה, הופכות להיות במוד אמא.
כל מערכת ההורמונים שלהן משובשת.
הן נוטות להיות מגוננות בצורה היסטרית כמעט על הילוד
עסוקות בתינוק לרוב
והמיניות שלהן מרקיעת שחקים לאפס המוחלט.
<כמובן שזה לא קשור לבנות הפורום שכולן שעה אחרי הלידה, לבשו ביריות ואצו רצו לעשות סקס קינקי בדנג'ן>
&nbsp
המלצה שלי : כווץ את התחת לשנתיים, דע שזה מה שצפוי לך בשנתיים אחרי הלידה.
&nbsp
הבשורה הטובה: לרוב אחרי שנתיים המערכת לאט לאט חוזרת לאיזון כמו לפני הלידה
ואז אתם בשלים לילד נוסף.
&nbsp
איחלתי לפונה בהצלחה בהמשך דרכו

אני חושבת שזה יותר לכיוון של שנה,

אבל זה גם תלוי בהנקה, למשל (כלומר עד מתי היא מניקה, באיזו תכיפות, וכו'), כי גם היא משפיעה לא מעט על ההורמונים.
וזה גם לא ר-ק הורמונלי.

אייבורי

New member
התפלגות נורמלית ו 3 סיגמה

&nbsp
In the empirical sciences the so-called three-sigma rule of thumb expresses a conventional heuristic that "nearly all" values are taken to lie within three standard deviations of the mean, i.e. that it is empirically useful to treat 99.7% probability as "near certainty".
&nbsp
בקיצור שנתיים נותן כיסוי מירבי של מעל 99% מהנשים
&nbsp

חמש שנים נותן כיסוי עוד יותר טוב. What's your point?

לא נראה לי שבדקת מחקרית והגעת למסקנה ששנתיים הן 3 סיגמאות מהממוצע... ואפילו אם כן, מן הראוי שתסייג ותציין איזה אחוז מהנשים מכסה שנה, ולא תותיר אותו עם הרושם שצפויות לו שנתיים כאלה.

והדודה שלך היתה אומרת....

כפרה, למה לדבר סתם שטויות אם אין משהו חכם להגיד?

אם זה באמת היה שנתיים, אף זוג לא היה מגיע לילד השני.....
לא יודעת מה חווית בחייך,
ולא ברור לי לאיזו מנשות הפורום אתה מתכוון ב"שעה אחרי הלידה"... אין פה אף אחת שדיווחה על פחות מכמה חודשים טובים וממוצעים לחלוטין.

בקיצור, מה הטעם בסתם לזרוע יאוש איפה שאין בזה שום צורך?

צר לי שהחוויה שלך היתה רצופה בשנים על גבי שנים ללא סקס (בבית..)... זה לא כך אצל כולם. בחיי

אייבורי

New member
הדודה אמרה

&nbsp
שהיא גאה שהשכלתי להבין שהתהליך של לימוד אמהות עם זוגיות אצל אישה
לוקח אכן בין שנה וחצי לשנתיים וחצי.
היא הוסיפה שחזרה לעשות סקס לא מעיד על סיום התהליך אלא על עצם קיומו.
אם זה היה רק סקס גברים לא היו מתלוננים שנעלמה רחל והופיעה לאה. בכלל התלונה שאין מדובר באותה אישה מגניבה שמחה וכיפית שהם התחתנו איתה.
&nbsp
למען הדיוק, היא גם אמרה שלחשוב שרק סקס מעיד על חזרה לשיגרת זוגיות
היא עלבון לגברים וגם לנשים.
&nbsp
אני חושב שבממוצע לוקח שנתיים עד שאישה לומדת לשלב בין זוגיות בריאה לאמהות.
גם לגבר לוקח זמן להתרגל למצב החדש.
ובמקום לראות בזה זריעת פאניקה או ייאוש, אפשר לראות בזה זריעת תקווה.
תני קרדיט לגברים שהם מוכנים למאמץ ולסבלנות הנדרשת להמתין שנתיים לאישה שהם אוהבים, ס"ה יעקוב חיכה לרחל 14 שנים אז מזה לחכות לאישה שנתיים.
&nbsp
עיקר הבעיה, שגברים לפעמים מתייאשים ואינם מבינים שזה תהליך הפיך או סופי.
הם בטוחים שישארו תחת משטר הדיקטטורי של לאה עד סוף ימי חיים
ושם מגיע הייאוש.
&nbsp
&nbsp

זוגיות זה בסה"כ משוואה של כמה טוב לי

ולגבר סקס הוא פקטור משמעותי בזוגיות בדיוק כמו שלאשה כסף, בטחון והכלה רגשית היא פקטור משמעותי.
ברגע שאני מרגיש שלא טוב לי לאורך זמן (נכון גם לנשים וגם לגברים) הזוגיות תתפרק, אי אפשר לסבול לאורך זמן וגם אי אפשר להשאר בלי תקווה שהמצב ישתפר בעתיד.
שנתיים בלי סקס זה המון זמן, לא חושב שזוגיות יכולה לשרוד את זה.
תקראו לי שטחי או פרמיטיבי, זה לא עובד בלי סקס. נקודה.

כסף זה פקטור משמעותי בזוגיות עבור האישה?

על מה, לעזאזל, אתה מדבר? כסף הוא לא חלק מזוגיות. הוא בהחלט חלק מהחיים, ושני המינים זקוקים לו עבור עצמם ועבור משפחתם - אבל אם, נניח, האישה מגיעה עם כסף, אין שום בעייה עם זה - כי זה לא חלק מהזוגיות. לעומת זאת, אם הגבר הולך למישהי אחרת בשביל סקס זה באבוהה קשור לזוגיות וכן בעייה.
לא יודעת למה הכוונה בבטחון והכלה אז לא התייחסתי, אבל כסף הוא ללא ספק ל-א חלק מזוגיות.
נכון שבלי כסף הזוגיות עלולה להתפרק - אבל זה נכון גם לגבי בריאות, למשל - ולא תגיד שבריאות היא פקטור משמעותי בזוגיות, נכון? היא פקטור חשוב בחיים באופן כללי, כמו כסף, ובמנותק מזוגיות.

shuroo1

New member
כן, זו אמירה פטרונית ומתנשאת ושוביניסטית.

״אני תורם כסף,
&nbsp
שהיא תתרום לי את הסקס״
&nbsp
יה שימפנזה פטריארכלית שמשאירה את האישה בבית, חסרת קריירה ותלויה כלכלית.

אייבורי

New member
חומד, ללכת לזונה זה לא זוגיות

&nbsp
אבל זה לגמרי עומד בכל הקריטריונים שלך.
אתה מקבל סקס
היא מקבלת כסף
וזה נורא נחמד שאתה גם מכיל אותה, בכל זאת זונה, יש לה חיים קשים אתה יודע.
&nbsp
<הלכתי לדבר עם הדודה לפני שהאייקיו שלי ירד כיתה>

כולכם מתייפיפים

אבל יודעים טוב מאוד שברגע שלא יהיה סקס בזוגיות היא לא תשרוד או שפשוט זה יהיה בבגידות.

וגם יודעים טוב מאוד שאם גבר ישב בבית ולא יעבוד שנים וכל הנטל יפול על האשה - זה גם לא יחזיק.
אז נורא קל להתיפייף ולומר שזה לא כך, אבל זאת המציאות

אה... רק אינפוט קטן, קטנטן......

גם נשים זקוקות, רוצות ואוהבות סקס.
סתם, חשבתי שזה יכול להיות מעניין להכניס את הנתון הזה לדיון... כי איכשהו כולם פה מתעלמים ממנו.
אם המציאות היא ש"האישה נותנת לגבר סקס", הבעיה שלהם כנראה היתה שם עוד הרבה לפני הלידה.....
אני מנסה לדמיין מצב בו אני חיה עם גבר שלא מעוניין בי פיזית, ולא מצליחה לראות את זה מחזיק מעמד...... מעבר לצורך הפיזי שלי, זה כל כך מעליב.....

בקיצור, אמורה להיות הדדיות בכל הרצונות שציינת.....
ולצד השני, לא מכירה הרבה גברים (לפחות לא באיזורים בהם אני מסתובבת) שיעריכו , יכבדו ויחיו בסבבה עם אישה שיושבת בבית ולא עושה כלום (לא, לגדל את הילדים לא נקרא "עושה משהו"...)

תודה רבה! סוף סוף משהי שמבינה על מה אני מדבר

זה אמור להיות רצון הדדי של שני הצדדים להתפתח ביחד
כן גם נשים רוצות ואוהבות סקס (וואו איזה הפתעה)

בסיפור הזה לי נראה שיש פה משהו מעבר, אבל אולי זה רק אני.

זה רק אתה...

רוב הנשים, בכמה חודשים אחרי הלידה פחות מעונינות בסקס, או בכל מגע שאינו של התינוק (גם את מינון המגע של התינוק היו מורידות אם היה אפשר... ומכאן בעצם מתחילה הבעיה, שאי אפשר. ותינוק זה ייצור מתוק חמוד ומקסים אבל תובעני 24/7...)

אז אני אישית, כאישה שילדה כבר כמה פעמים, והיתה אחרי לידה כבר כמה פעמים, ומגדירה את עצמה כנורמלית (ברוב המקרים ורוב הזמן.... לא מתחייבת על יותר מזה
) לא מתחברת לאף אחת מהקיצוניויות פה בשרשור.

לא לקיצוניות שלך, שמשרטט מחזות אפוקליפטיים אם לא דופקים מספר כבר בחדר לידה.
ולא לקיצוניות של מי שהציג את זה כעשור במנזר.

כמה חודשים אחרי כל לידה, בסביבות החצי שנה..... פלוס מינוס, והדברים מתחילים לחזור למתכונת הרגילה..... של שני אנשים שרוצים וזקוקים אחד למגע של השני, שרוצים להנות מסקס, ורוצים להנות האינטימיות שבאה איתו, ורוצים את הזמן שלהם לבד להרגיש קצת אנשים וקצת פחות הורים (כן, גם נשים רוצות..).

זה כל הסיפור... לא מבינה למה להסתבך פה ולמה לקחת לקצוות....?

למעלה