אני עונה מרוב שעמום P=
כללי:
*שם: לילך =] *זכר/נקבה: נקבהה!! *גיל: 13.5 *גובה: 1.60 ומשהו *משקל: 41
אבל מלא זמן לא בדקתי..יכול להיות שהשמנתי *מידת נעליים: 38-39 *כמה סוכר בקפה/תה?: 2.5-3 כפיות
תלוי באם באלי מתוק או לא *מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?: 1 *מהו מספר המזל שלכם?: 5
*כמה חברים טובים יש לכם?: אממ..נראלי 4
מוזיקה:
*מהו סגנון המוזיקה האהוב עליך?: אממ..הכל חוץ מדיכאון מזרחית ורוק ממש כבד *מי הזמר המועדף עליך?: אממ..דני ג'ונס נחשב?
*מי הזמרת המועדפת עליך?: אבריל לאבין *מי הלהקה המועדפת עליך?: מקפליי!!!!
*מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?: home is where the heart is התאהבתי בשיר הזהה!! *מה השיר המועדף עליך בכלל?: אממ..יש מלא.. *איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?: מזרחית דיכאון ורק מאוד כבדד!! *כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?: יותר מדי XDD *כמה דיסקים (צרובים) יש לך?: קצת מדיי XDDDD
זה או זה:
*סופגניה או לביבה?: ברור שסופגניההה!! *ספגטי או מקרוני?: אממ..זה לא אותו דבר?
*גלידה או ארטיק?: אממ..נראה לי גלידה.. *מגנום או מגנום לבן?: מגנווםם! *תותים או דובדבנים?: תותים.. *עוגת שוקולד או עוגת גבינה?: ברור שעוגת שוקולד..אין על שוקולד
*בשר או עוף?: אממ..בשר נראלי *עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?: שוקולדדד.. *אורז או פתיתים?: אורז *מלווח או ג'חנון?: מלוואאאחחחח..חח..אני בכלל לא אוהבת ג'חנון
(ואני תמנייה
) *חמאה או גבינה?: תלוי עם מה \= *סלט ירקות או סלט ירקות?: פיירוותת *מסטיק או סוכרייה על מקל?: מסטיק *רוק או פופ?: גם זה וגם זה
*רוק כבד או רוק רגיל?: רגייללל *מוסיקה לטינית או מוזיקה ישראלית?: אממ..לא יודעת.. *המומינים או דרדסים?: דרדסים *טלנובלות או מדע בדיוני?: אני מכורה לטלנובלות
*בידור או דרמה?: בידור עם קצת דרמה =] *אמטיוי או וי אייג' ואן?: מזה וי אייג' ואן?
אבל בכל זאת נראלי אמטיוי *הוט או יס?: ברור שיייסססס *האלופה או השיר שלנו?: פחח..ברור שהשיר שלנווו
האם אי פעם:
*שברת פעם שן?: אממ..לא שאני זוכרת.. *עשית טיפול שיניים?: חחחחחח...כל הזמןןן!! *הקאת במקום ציבורי?: מלא פעמים
*שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?: אממ..נראלי שכהה *היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?: ללאאא וטוב שכךך אחרת היו טראומות עד היוםםם!! *עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?: אממ..חח..כהה ביסודי עשינו עצומה לזה שייתנו לנו פחות שיעורים...חח..איזה מושפלים היינו
*יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?: ככככככככןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?): אממ..לא נראה לי \= *עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?: אפעם לא עישנתי ונראלי שאני גם לא יעשה את זה *טעמת קליק XL?: אממ..עדיין לא יצא לי לטעום
*פגשת אי פעם את מתי אטלס?: חח..מיזה?! *יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?: ללאא *היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?: XDDDDDDDD לאאא *קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח): אממ..עדיין לאא.. *רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?: אממ..נראלי שכהה אבל אני לא זוכרת *רצית שיהיה לך זנב?: אממ..חח..לאא *ראית סרט כחול?: לאאא *הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?: עדיין לא..חח.. *בלעת כפתור?: לאא *תיקנת מורה על שגיאה?: מלאא פעמיים *נתקעת במגלשה?: חח..יותר מדי פעמיים *שנאת שם מסוים בגלל מישהו?: חח..כהה אבל אני לא זוכרת איזה שם \= *התאהב פעם במורה?: לאאא..ראיתם את המורים בבצפר שלנו?!..חוצמזה יש לנו רק מורה אחד שהוא בן והוא קצת לא שפוי *באבא\\אמא של חבר\\ה?: ממשש ללאאא *בדמות מספר\\סרט?: חחח..כההה..דניאל רדקליף
*במישהו מאותו מין?: לללאאא *חווית אהבה חד צדדית?: כהה ויש מצב שאני גם עכשיו חווה (אם ככה כותבים זה
) אהבה חד צדדית
סתם:
*יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר\למכור בארץ?: אממ..יכול להיות.. *יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?: חח..כהה מקדונלס
*ואחת אהובה שפשטה רגל?: אני לא בטוחה שהיא פשטה רגל אבל כהה סגרו אותה
*צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתווםםםם *יש לך חיית מחמד?: אהאה..הכלבה הכי מאמי באררץץץ *דובר עוד שפה?: חח..כהה..רוסית אבל לא ממש שוטף
*הורים גרושים?: ללא =] *יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?: כהה הפלאפון שילי =] *פחדים?: קלסטרופוביה קלה
ואממ מחושך ומרוחות רפאים
*מרגיש רע כשמרכל על אחרים?: ללא
*חוטיני זה סקסי?: תלוי למי *מה סקסי בעיניך?: אממ..אימואים
*איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?: טה נה נה נה נה נה נה
*מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?: עיניים ושיער ואולי גם קוביות =] *זכית בהגרלה כלשהי?: כהה לפני מלא שניםם *שומע עכשיו מוזיקה?: אהאה *היום בצריך למחוק מהשבוע: ראשוןןןן *אוכל ארוחת בוקר בקביעות?: כהה *האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך?: אממ..לאא
עכשיו:
*צריך לשירותים?: עכשיו שמזכירים ליי..סתםם..לאא *מלטף חיה?: לאא *חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?: לאא *תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?: חח..לאאא *על מי אתה חושב עכשיו?: על מישו מהכיתה שלי *מה אתה חושב על אותו אדם?: שהוא אחד הילדים הכי חמודים שאני מכירה ואני שמחה שיצאתי איתו בכיתה.. *האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?: חח..כהה לסדר מערכת..מיטה דברים כאלה \=