סתם שאלון למשועממות XD (מקווה שזה בסדר XD)

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifעונה ../images/Emo6.gif

כללי: *שם: קרן *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 13 *גובה: אינלי מושג ... *משקל: גם את זה אינלי מושג ><" *מידת נעליים: 38 כמה סוכר בקפה/תה? 2
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 * מהו מספר המזל שלכם? אינלי .. * כמה חברים טובים יש לכם? אני צריכה לספור ?XD ישלי הרבה ^^ מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק * מי הזמר המועדף עליך? רוברט פלאנט [ נחשב ? למרות שהוא מלהקה ? ] * מי הזמרת המועדפת עליך? קייטי פרי
* מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? the end , GTTM * מה השיר המועדף עליך בכלל? טרנסילבניה , stairway to heaven * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? ראפ ><" * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 3 של לד זפלין , 2 של גאנז נ' רוזס ו4 של מקפליי
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין !
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה ... * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה ^^ * מגנום או מגנום לבן? הא ?
* תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד
* בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות שוקולד =] * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון
* חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? לא זה ולא זה חחח
* מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק ^^ * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רוק כבד * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? מוסיקה לטינית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? שניהם ! * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי [ היטס
] * הוט או יס? הוט
* האלופה או השיר שלנו? האלופה .. D: האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כןן
* הקאת במקום ציבורי? לא ! * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? לא שידוע לי
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא XD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? אני שונאת לקרוא ><" * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) הא ? * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא ! אני לשנוא עישון מאוד ! ><" * טעמת קליק XL? יש מצב ^^ אם כן,מהו המועדף עלייך? אני יודעת ... חח.. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי ?? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? האמ...לא.. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא XD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) האמ ... * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יש מצב חח * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא ... * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אווצ' , לאא ! * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? האמ , אני לא בידיוק מקשיבה אז אינלי מה לתקן ... * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן ... * התאהב פעם במורה? אם המורים שלי , NO THX * באבא\\אמא של חבר\\ה? גם לא \= * בדמות מספר\\סרט ? אדוארד/רוברט
|מזחע| * במישהו מאותו מין? לא XD * חווית אהבה חד צדדית? האמ כן \= וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא ... * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא \= * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אין ^^ * יש לך חיית מחמד? כן , ישלי ת'כלב הכי חמוד בעולם
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא D: * הורים גרושים? לא ... ^^ * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כןן
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חושך , גבהים , נמלים , חרקים , ג'יזבטים , ועוד רשימה ארוכה ארוכה XD * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא , לא ממש
* חוטיני זה סקסי? כן , אם זה על דאגי
* מה סקסי בעיניך? הטוסיק של דאגי XD * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מזאת אומרת ? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? הרבה דברים , הטוסיק בעיקר *גבותעולותיורדות* חעחע סתםXD * זכית בהגרלה כלשהי? זכיתי בכרטיסי גירוד , הרבה פעמים , ופעם אחת בתורכיה בבינגו , שהכרטיסים אליו עלו כסף , והיו עוד הרבה אנשים שהשתתפו , מבוגרים , ואני זכיתי מקום ראשון , בקול בפרסים , חעחחעחע ^^ * שומע עכשו מוסיקה? לאאא \= יהרגו אותי
* היום שצריך למחוק מהשבוע- יום רביעי , גם יום ארוך , וגם ישלי שעתיים כדורעף
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא ... * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? האמ ... קצת ... עכשיו: * צריך לשירותים? לא ... * מלטף חיה? קצת ליפני שהתחלתי לענות על זה ליטפתי את הכלב שלי ^^ * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? האמ , כן , דיי ^^ * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? מה ?XD * על מי אתה חושב עכשו? על לילך ... * מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא מזניחה אותי , והיא עדיין חייבת לי סמס לגבי מחר !!
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? אין ממש מה לעשות בשעה הזאת ...

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאיך השאלון הזה באלי בטוח עכשיו ../images/Emo6.gif

כללי: *שם: יוווב D: *זכר/נקבה: נקבה *גיל: עוד חודשיים 15 *גובה: 1.70 ומשו , גבוה
*משקל: עזבו
*מידת נעליים: כנ"ל כמה סוכר בקפה/תה? 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם? 4 * כמה חברים טובים יש לכם? 5 , אני יודעת שזה הרבה לחברים הכי טובים ואמור להיות רק 1 .. אבל אצלי זה שונה
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פופ-רוק * מי הזמר המועדף עליך? אניקה :] * מי הזמרת המועדפת עליך? קייטי .. * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפפללי
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? 'מספרת לי עולם' וקרקס של בריטני * מה השיר המועדף עליך בכלל? אהמ , לאדעתXD * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מטאל וכל הצרחות האלה . * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 11
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? - לא צורבת - זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? ?! * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה .. * בשר או עוף? - * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? קשה אני אוהבת את שתיהם אבל מלווח :] * חמאה או גבינה? - * סלט ירקות או סלט פירות? פירות , יאמממי . * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית , * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי , אין לי וי אייג' ואן , ולא נראלי שיש למישהו בארץ * הוט או יס? הוט
* האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן
* עשית טיפול שיניים? כן . * הקאת במקום ציבורי?
* שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) כן , תאמת יצא לי כמה פעמים >< * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא .. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) , כן עזבו
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? - * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא מי זה?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא . * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא , חחח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) , כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? חח כן. * רצית שיהיה לך זנב? לא .. * ראית סרט כחול? כן
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא XD * בלעת כפתור? לא XD * תיקנת מורה על שגיאה? כן . * נתקעת במגלשה? חחחחחחחח, כן . * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן .. * התאהב פעם במורה? כן, שנה שעברה
* באבא\\אמא של חבר\\ה? לא . * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין? חחח ,לא XD * חווית אהבה חד צדדית? לא . ומקווה שלא .. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן \: * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אהמ .. * ואחת אהובה שפשטה רגל? ... * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום >" * יש לך חיית מחמד? לא .. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ספרדית . * הורים גרושים? לא , חס וכרפס ! * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן , לפלא שלי XD * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) ממעליות .. ומשרותים בצרפת
* מרגיש רע כשמרכל על אחרים? אהמ , תלוי על מי מדובר .. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן XD * מה סקסי בעיניך? טוסיק
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? 'טנה נה נה נה טנה נה נה נה' XD * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? תחת .. ובטרוף !!! * זכית בהגרלה כלשהי? לא XD לצערי . * שומע עכשו מוסיקה : לא . * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון . * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? נופ * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן \: עכשיו: * צריך לשירותים? שאתם מזכירים את זה ,כןן !! ובטרוף ~ רצה לשרותיים~ * מלטף חיה? לא
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא, אני חולה .. בעיקרון אסור לי לעשות כלום XDDDD * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? XD ?! * על מי אתה חושב עכשו? מיילו . * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא חתיך ברמות , ושבאלי לאנוס לו תתחת D: * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן ,

../images/Emo103.gifמשעמם...

כללי: *שם:אמי ^^ *זכר/נקבה:
*מידת נעליים:39 כמה סוכר בקפה/תה?לא זה ולא זה
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם?9 * כמה חברים טובים יש לכם?5 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק * מי הזמר המועדף עליך?אין מישהו מועדף... * מי הזמרת המועדפת עליך?אבריל לאבין
* מי הלהקה המועדפת עליך? מק' * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? heartbeat-scouting for girls * מה השיר המועדף עליך בכלל? bubblewrap * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אממ 5 נראלי * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה.... זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה
* ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק?
! * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים?
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?
* אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? אאממ מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל... לא אוהבת מסטיק * רוק או פופ? רוק ^^ * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו האם אי פעם: * שברת פעם שן? נוט. * עשית טיפול שיניים? יאפ * הקאת במקום ציבורי? לא... * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אממ נראלי * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחחח לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא
* יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אממ לחברה שתחזור מחול
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? נוט.... * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך? * פגשת אי פעם את מתי אטלס? גם לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא... * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח ל א * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? קרה פעם אחת * רצית שיהיה לך זנב? לא... זה נראלי מציק * ראית סרט כחול? נוט * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? למזלי לא * בלעת כפתור? נוט.. * תיקנת מורה על שגיאה? אהא * נתקעת במגלשה? חחח כן ... אני נתקעת בכל * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?יאפ * התאהב פעם במורה? חחחח לא * באבא\\\\אמא של חבר\\\\ה? לא * בדמות מספר\\\\סרט? ככןןן
* במישהו מאותו מין? לא... * חווית אהבה חד צדדית? כן =\ וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא נראלי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן חחח * ואחת אהובה שפשטה רגל? אממ לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא... * יש לך חיית מחמד? היו *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא... גם אנגלית בקושי
* הורים גרושים? לא ! * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן ._. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן * חוטיני זה סקסי? כן\\\\לא אמממ * מה סקסי בעיניך? יד של גבר ! חחחח * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? ידיים ועיניים * זכית בהגרלה כלשהי? לא =\ * שומע עכשו מוסיקה? יאפ * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון & חמישי ! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? ממש לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?מאוד ! עכשיו: * צריך לשירותים? חח לא * מלטף חיה? לא... * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן :-\ * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? ממש לא... * על מי אתה חושב עכשו? על ידיד * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא חמוד * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חחח כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה