עבדו עלינו!!!

רגע רק רגע

Active member
עבדו עלינו!!!

הרי זה ברור שאיתן ידיח את לינוי. עכשיו אנחנו יודעים שליהי, ליז ולירון הן הכי חלשות ב-SMSים. דפוק לגמרי

didush100

New member
רגע../images/Emo140.gifמה ניש?

אתה לא באמת מאמין לסמסים נכון? ברור שלינוי הולכת

רגע רק רגע

Active member
מון שרי ../images/Emo140.gif

אני סימסתי בטירוף ללירון
והבנתי שאת סימסת בטירוף לאתי
מעניין מי תזכה במליון בעזרת סימוסים מהסוג הזה --->>>
?

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כפרה עליך

התגעגעתי
איפה נעלמת? זה לא אותו דבר בלעדיך

רגע רק רגע

Active member
אני תמיד פה....

אם לא בזמן אמת, אז נכנס מאוחר יותר לקרוא את התגובות. השבת אני אשלים את החסר (פורום, להיות מוכן להצפת תגובות שלי
)

didush100

New member
רגע אל תדאג סנו ז'אוול נשארת בטוח!!!

ההפקה לא תתן לה ללכת

רגע רק רגע

Active member
לא מודאג בכלל....

איתן לא סובל את לינוי ולכן זה שקוף שהיא עפה. בנוסף, בן יפעל למען לירון אצל איתן.

איתן מעוניין יותר באורטל מאשר בדניאל

הוא התבלבל בין דניאל לאורטל בשיחה עם הפיסכולוגית. לינוי תודח, כי אין לה שום תקשורת עם איתן.

רגע רק רגע

Active member
מיצי, איזה בעסה איתך...

גילית לנו הכל ועכשיו לא נהיה יותר במתח
איתן כל-כך שקוף שגם מי שרואה פעם בשבוע ת'תכנית... ידע שזו לינוי האחת שתלך.

didush100

New member
מיצוש../images/Emo24.gif

מגעיל היה הקטע עם השמות לא ראיתי את הפרק ונפלתי בדיוק על הקטע הזה הוא ממש אדיוט

../images/Emo6.gif

אתמול התנשקתי עם אורטל אהה התנשקתי עם דניאל. עוד פעם התנשקתי עם אורטל אהה התנשקתי עם דניאל. איך רואים שהוא עשה את זה בכוונה.

sivan513

New member
כן ובגלל האורן הזה, לא יקרה בינהם כלום

מאיפה אורן הזה הבין שאורטל רוצה אותה? איזהה אדיוטטטטט פחחחח ווואי זה היה קטע מצחייק שהוא התבלבל...

tapuzo

New member
הוא התבלבל כי הקירח דיבר איתו קודם על אורטל

לפני הפסיכולוגית הם ניהלו שיחה על אורטל ולכן כשנכנס זה ישב לו בראש, אין מה לייחס לזה חשיבות

לונדרון

New member
ועוד התבלבל יותר מפעם אחת

וואי, וואי איזו פדיחה רצינית בלתי רצונית. זה היה הקטע הכי מפתיע בתוכנית היום. מעניין מה גב' דניאל הייתה חושבת על זה, אולי היא הייתה יורקת את המסטיק?

tapuzo

New member
הוא לא התבלבל, קרחת בלבל אותו

זה היה אחרי שלילה קודם אורן קיבל סימנים מאורטל. הוא בא לאיתן וטחן לו את המוח על זה שהוא נדלק על אורטל והיא עשתה לו סימנים. איתן המופתע כנראה לקח את זה איתו לפסיכולוגית.. זה הכל.

לונדרון

New member
אורטל בתת מודע שלו

אם זו היתה מישהי שלא מעניינת אותו הוא לא היה "לוקח" אותה איתו לפסיכולוגית. אולי, בסצינת האמבטיה המפורסמת, הוא גם פנטז שהוא מתנשק עם אורטל ולא עם דני? בכל מקרה, זו היתה הפתעה ויהיה מעניין אם יתפתח העניין עם אורטל. יהיה קרב נמרות, לא חתולות.

tapuzo

New member
מה שעצוב שהשיטה הזו יצרה עוד פחות מתח מהקודמת

הבנות שלא נבחרו על ידי הציבור בטוחות בעצמן. הבנות שכן נבחרו - ביניהן יודעות מי איתן ישאיר בודאות - ליהי וליז, ומי מהשניים ידיח.. איפה פה העניין?? אני מציע שיטה אחרת לגמרה: הבנות יבחרו כל שבוע ביניהן מועמדת אחת להדחה - כך יהיה אינטריגות וקליקות. איתן יבחר מועמדת שנייה להדחה. והחברים של איתן יבחרו את המועמדת השלישית להדחה. ואז הקהל בבית יסמס את מי להדיח. זאת השיטה הכי מותחת.

רגע רק רגע

Active member
ההדחות הן לב התכנית.

חייבים לשנות את השיטה. רצוי שבפעם הבאה ההפקה תקלע לשיטה הנכונה, כי גם יותר מדי שינויים/ניסויים... זה לא דבר טוב.

למעלה