עבדו עלינו!!!

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרסת אותי

אני מרביצה לעצמי בזב הרגע חחחחחחחחחחחחח

JasPoint

New member
עזבו רגע את ההדחות...

זה רק אני או שהתוכנית במגמת השתפרות? הפרק היום היה מאוד מהנה. מקווה שההתאוששות לא באה מאוחר מידי בשבילם. רוב הצופים כבר קיבעו דעה נחרצת על התוכנית. כדי להביא עוד צופים לתוכנית המרכזית גם ערוץ הדור הבא צריך להיות מעניין אבל שם משתיקים את הסאונד כל כמה דקות, קוטעים שיחות מעניינות ונותנים תחושה של שעמום טוטאלי.

tapuzo

New member
העריכה הייתה קצבית יותר והיו קטעים טובים יותר

הקומזיץ , מתי עשיתם בפעם הראשונה, הנשיקות עם דניאל ומושיק עפיה סידרו הרבה חומר לפרק אחד ולכן עשו עריכה קצבית וטוב שכך. בפרק ביום א' יהיה את דייטים האיגלו עם ענת ואתי. השאלה אם זה יספיק כי המון צופים איבדו עניין מצד שני השמועה על דניאל ואיתן תייצר קצת באזז ואני חושב שיעלו חזרה לכיוון ה17-19% רייטינג נראה אם זה ימשך או ששוב ידעך.

JasPoint

New member
לא מאמין שהם יכולים להגיע למספרים האלה בגלל

הליהוק הבעייתי ובגלל התחרות מול מאסטר שף. בסופו של דבר העובדה שהרבה מפספסים את הפרק ביום חמישי גורמת להם גם להפסיק לראות את הפרק של יום ראשון. בכל מקרה אם המדידה משקפת את המציאות אז צריכה להיות התאוששות ברייטינג.

אני מסכים איתך,התכנית בקו שיפור וגם העריכה.

אבל מה שאני חושש ממנו זה ההפקה. ההפקה הזו כבר הוכיחה את עצמה במקרי עבר-השרדות בהתערבויות שלו. וגם כאן היא פועלת מאחורי הקלעים,היא לחצה על איתן לעורר מגע פיזי,היא משתיקה חלקים גדולים מאוד של שיחות מעניינות,היא חותכת מסיטואציות שקורות ועוד... ההפקה מדאיגה.

JasPoint

New member
כל עוד הם מתערבים כדי לעורר את העניינים

אין לי התנגדות. אין ריאליטי בלי התערבות של ההפקה. במשחק הזה זה פחות בעייתי מאשר בהישרדות. הבעיה שלי עם ההפקה שחלק גדול מההתנהלות שלהם דווקא פוגע בתוכנית. כל השתקות הסאונד למשל, זה פשוט גול עצמי. הם צריכים להפסיק לפחד ולתת לנו לשמוע הכל. מה כבר יכול לקרות? מקסימום תצא איזה פרובוקציה שרק תיצור באזז סביב התוכנית, בסופו של דבר זה לטובתם וזה מה שהם לא מבינים.

אם הם מצנזרים ומשתיקים בגלל דיבורים על ההפקה

עצמה או על אודשינים או תחקירים שעברו הבנות זה לגיטימי,כנ"ל גם אם זה פוגע באנשים מחוץ לוילה. אבל ההשתקות האלו נותנות תחושה של הגנה על מתמודדת אהובה,או החבאה של פרטים שיכולים שלנות מחשבות של צופים על אחרות או אחרים. גם "דיבורים גסים" של בנות בלילות המאוחרים לא צריך לצנזר,פשוט אפשר להעביר אותם ממצלמה 1 הראשית למצלמות המשניות. זה מה שאני זוכר שבאח עשו.

JasPoint

New member
דווקא באח יצא לי לשמוע כמה שיחות עסיסיות

גם בערוץ 20. לא מובן לי מה ההגיון של צינזור שיחות סקס בלילה. אין שום איסור על זה, זאת סתם בחירה שמרנית שלהם. היום בתוכנית המרכזית בפריים טיים הייתה שיחה על הפעם הראשונה אבל כשאיילת התחילה לספר לפני כמה ימים על הפעם הראשונה שלה עברו מצלמה, למרות שזה היה בשעה אחת בלילה... יש להם שעון בסמארטפון, אפשר להגיד להם לדבר על סקס רק אחרי 23:00 ונפתרה הבעיה. אבל שישדרו את זה אחרת מה עשינו... בקשר לשאר ההשתקות חלקן ממש מגוחכות. אחת הבנות סיפרה שהיא לא מעוניינת באיתן והשתיקו אותה, כאילו אפשר להסתיר דבר כזה. גם מה הטעם לצייר את אורבך כרווק שכולן סוגדות לו? זה לא אמין וזה מהלך מביך ומיותר של ההפקה.

כן היו שיחות באח על מין,סמים ועוד.. אבל גם שם

קופרמן צינזר רבות.בעונה שיש לך את פרידה הכט,עמיר וסיון,ליהיא גרינר ועתי,וסיוון דרור שברגע שנכנסה לאח צונזרה מהתחלה ועד לסוף המשפיל שלא נכללה גם בצילום הסופי של הקאסט בבית. אז תאמין לי שקופי עבד קשה עם הצנזורה.

JasPoint

New member
באח ידעו לנצל כל פרובוקציה להעלאת הרייטינג

היו צינזורים אבל הרבה פחות מאשר בדור הבא. אני נפלתי על כמה שיחות עסיסיות במיוחד בערוץ 20 אבל בדור הבא עוד לא יצא לי לשמוע שיחה אחת כזאת. למעשה הדור הבא הייתה אמורה להיות יותר נועזת מהאח אבל בפועל הם עם אצבע קלה מידי על כפתור ההשתקה. אחרי ההקצנה של האח אי אפשר לחזור אחורה. סף הגירוי עלה, הם היו אמורים לדעת את זה.

sivan513

New member
מפתאום את לירון הוא יעיף

היא כזאת מעצבנת!!!!1 איתן דווקא סבבה עם לינוי, לא?

רגע רק רגע

Active member
פרדוקס.

ליז לא מזייפת ת'זיוף. אצלה זה טבעי

למעלה