עבדו עלינו!!!

JasPoint

New member
השיטה החדשה גם קצת יותר משפילה לבנות

זה דבר אחד לא להיות אהודה על איתן אבל זה מאוד מביך שהקהל בבית מעמיד אותך להדחה. לא סתם ארבעתן היו עם דמעות בעיניים. השיטה שלך נשמעת מעניינת אבל לא הייתי רוצה לתת עוד כוח לחברים של איתן, גם ככה הם מרגישים כמו שייח'ים סעודים. השיטה הנוכחית מפחיתה טיפה את התלות של הבנות בבנים אבל לא לגמרי. השיטה שאתה מציע מותחת אבל אז שוב הן יצטרכו ללקק שעות נוספות לאיתן וחבריו. בשיטה הנוכחית מישהי כמו ענבר שבקושי מחליפה מילה עם הבנים עדיין יכולה להישאר במשחק ואולי גם לזכות בו.

orit301

New member
אם אתה לא נהנה אז למה אתה רואה? (ומתלונן...)

אני קוראת פה בפורום. בינתיים רק קוראת מהצד רוב הזמן... וקלטתי שאתה כל הזמן מתלונן. כל הזמן טענות ולא מרוצה ולא טוב. אז למה בעצם אתה רואה? בעיני התוכנית חמודה מאוד...

tapuzo

New member
כבר אמרתי שאני נותן צ'אנס עד ההדחה של יום א'

אחריה כנראה אאבד עניין כי הפורמט על הפנים די לא אכפת לי במי איתן יבחר או יתאהב אני עדיין חושב שהייתה צריכה להיות תחרות בין הבנים וליהוק הבנים על הפנים. כל עוד חבריו של איתן שם יש לו כרית בטחון להשען עליה. הוא לא אמיתי והעסק עם דניאל היה מבויים עקב לחצי ההפקה. עד כה התוכנית הזו מאכזבת. אני באמת רציתי לתת לזה צ'אנס, חברים שצפו בשבוע הראשון לגמרה איבדו עניין והערב יצאו לחגוג את הלילה הלבן. עד כה - נפל רציני.

עבדו עלינו

ברגע שאמרו ביום שלישי שרק 2 יועמדו להדחה ושינו ל4. בטח ראו ש2 מהבנות(ליז וליהי) קיבלו הכי קצת אסמסים והן בנות פוצנטיאציות בשביל איתן. או אפשרות נוספת, מישהי שהיא פוטנציאל(ליז או ליהי) מול מישהי שאיתן לא מעוניין בהן בכלל (לינוי או לירון) ואז ההדחה הופכת לברורה.

hodaya0r

New member
3 שאלות :)

1. למה איתן שונא את לינוי? 2. הייתה תוכנית ביום שלישי? אני מרגישה שחסרים לי מלא קטעים וגם אחד המנחים זרק איזה הערה... 3. מה קרה בין אורטל ואתי?

JasPoint

New member
ביום שלישי

היתה תוכנית קצרה של 15-20 דקות שבה הראו את אתי נדלקת על בן (הראו את זה שוב היום) וסיפרו על שיטת ההדחות החדשה.

רגע רק רגע

Active member
תשובות ../images/Emo9.gif

>> כי הוא פוץ! >> הייתה תכנית בה חשפו את "השיטה החדשה" (קומבינת ההפקה החדשה
) להדחת הבנות. >> עבר ביניהן
. אורטל העיזה לענות לאתי וזה לא מצא חן בעיניה.

לונדרון

New member
ועוד שאלה קטנה

איך זה שהשם של כל המועמדות להדחה היום מתחיל ב"לי", האם זה צירוף מקרים?

רגע רק רגע

Active member
לא עלינו...

הישיבה בפינת העישון נראית כמו ניחום אבלים. עולים לרגל אל לינוי. גם בוילה כולם יודעים מי האחת שתלך

קשקשה9

New member
היי../images/Emo140.gifלכולם

למה זה ברור מי הולכת ,הרי זה לא נגמר עד שזה לא נגמר או עד שהגברת השמנה שרה ........

רגע רק רגע

Active member
נו...

ומי הכי שמנה מבין ארבע הבנות?
שלום קושקושונת
*** הערת הכותב- לינוי אינה שמנה.

קשקשה9

New member
דידוש../images/Emo24.gifאת הכי יפה הכי חכמה אין דברים

כמוך אני יהרוג את עצמי וכשנצא מפה תבואי אליי ונצא לבלות טוב?

למעלה