עבודת סמינריון על משפחות נשים חד מנ

Mici76

New member
עבודת סמינריון על משפחות נשים חד מנ

שלום אני צריכה את עזרתכם אני סוטדנטית לעבודה סוציאלית ומשתייכת לקהילה. את עבודת הסמינריון שלי אני עושה על הורות חד מינית של נשים הנמצאות בזוגיות ושהחליטו על הבאת ילדן לעולם יחד עם בת זוגן. אם יש בניכן נשים היכולות לעזור לי ומוכנות להתראיין (אני אתאים את עצמי אליכן) , נא לשלוח אליי אי מייל: [email protected] תודה :)

Mici76

New member
סמינריון משפחות חד מיניות

רציתי להודות לכל מי שפנו אליי. מי ששלחה אליי מייל, אני אכתוב לה או אתקשר. שוב, המון תודה:) הסמינריון עוסק בתפקידי מין בתוך משפחות חד מיניות. הכוונה היא לחלוקת התפקידים בין הנשים. האם חלוקת התפקידים היא לפי מה שכל אחת טובה בו יותר וכל אחת לוקחת על עצמה תפקידים שלפי הסטריאוטיפ הם גם נשיים וגם גבריים, או האם אחת מבני הזוג לוקחת על עצמה את התפקידים שלפי הסטריאוטיפ הם תפקידים נשיים והשנייה לוקחת לעצמה את התפקידים הסטריאוטיפים הגבריים?? האם בכלל קיימת חלוקת תפקידים סטריאוטיפית במשפחה חד מינית או שאחד מייחודיה של משפחה זו הוא שאין בכלל דבר כזה וחלוקת התפקידים היא על פי כישוריה האישיים של כל אחת מבנות הזוג?? אני רוצה לומר שבזוגיות בה אני חיה, שבה עדיין אין לנו ילדים, חלוקת התפקידים היא על פי הכישורים האישיים שלנו והיא לא כל כך מוגדרת. נשאלת השאלה האם נוצר הבדל כאשר מולידים ילדים?? (אישית אני לא כל כך בטוחה ומאמינה שכל אחת לוקחת תפקידים שהם לכאורה גם גבריים וגם נשיים)

וואי אין לי מספיק זמן עכשיו

אבל בקצרה מאז שנולדו התאומים יש המון אבל המון עבודה. ושתינו עובדות מאוד קשה. (לאט לאט זה נעשה יותר קל אבל עדיין יש) בכל אופן יצא שהיא לקחה על עצמה את המשחק והקניות ואני את כל הנקיונות הסידור והכביסה (לא פייר) עכשיו יש חלוקה ממש שווה ומפורטת.ושקט בא על ישראל אני סידור ושטיפה צריך כמעט כל יום היא כלים וכביסה צריך כמעט כל יום

ציבונה

New member
כל יום סידור ושטיפה?

וואאו. בטח הבית שלכן מבריק.
אצלנו אשתי כביסה ואני כלים. כל השאר מתחלק בין שתינו אבל בד"כ לא קורה....

אפחת פה לא מבשלת????

או שזה לא נחשב כאן מלאכה? אצלינו אישתי כביסה, אני כלים , הילדים מפזרים ושתינו אוספות, השטיפה -פעם בשבוע, ואני אחראית על החלפת נוּרות. היא מבשלת ואני אוכלת, אני מוציאה את הפח, והיא עושה אמבטיות לפני השינה. תגידו: כשאתן נוסעות יחד באוטו - מי נוהגת?

שמנתולה

New member
אני מבשלת

הבלונדה מנקה. כשאנחנו נוסעות יחד למרחק קצר היא נוהגת, למרחק ארוך אני נוהגת. אני אחראית על החוץ (גינון והוצאת הכלבות), היא על הפנים (איך מנקדים פה?! על הפנים כמו במשרד הפנים, לא כמו הביטוי ההוא
) כביסה היא עושה, שוטפת כלים, אני אחראית על התיקונים/שיפוצים, הזזת דברים כבדים, היא זורקת את הזבל ומאכילה את הכלבות, עושה קניות (לפעמים אני מצטרפת), אני סוחבת את הקניות מהאוטו לתוך הבית, אני מרביצה לטלויזיה (בלי אלימות היא מסרבת לעבוד כראוי), היא מדליקה את המאוורר, אני פותחת חלונות היא סוגרת, היא מדליקה את האור, אני מכבה. זהו בערך...

הרגת אותי מצחוקקקקקקקקקק

שמנתולה ... השעה עכשיו חמש לפנות בוקר החלטתי לבוא ולראות מה שלומכם/ן (ערבהאיןקץ ד"ש..) ולא יכולתי שלא להגיב .... בכלל השרשור הזה העלה על פני חיוך מהכיוון החיובי בלבד (הילדים מפזרים אנחנו אוספות ...) אגב אני יש לי שאלה , אולי קצת דביליתאבל בכל זאת יש לה סימן שאלה בסוף אז היא שאלה...אני רואה שכל אחת הכניסה כאן הגדרה אחרת לבת הזו (אישתי , בלונדה , יפיופה) איך זה הולך אישתי ואישתי או ???? האמת שיש ליעוד כמה שאלות קיומיות לגביי הקטע של ההורות אב אני אשאיר את הקושיות ליום אחר כשיהיה לכם זמן ... שבוע טוב

שמנתולה

New member
../images/Emo9.gif

היי נגד הרוח, שמחה לראות שאת ממשיכה לבקר אותנו! "הבלונדה" זה הניק של בת זוגי, אני (בד"כ) לא קוראת לה אשתי, עוד לא נישאנו...

בוקר טוב ...

אני נכנסת מידי פעם לראות מה שלומכם ... דש למחשב של אבאגאה... סתם שאלה ככה בשביל ההשכלה הכללית ... מבחינה משפטית ( נו מה לעשות אני מתעתדת בסופו של דבר להיות עו"ר) , אם אתן לא נשואות אז בעצם ההגדרה היא אם חד הורית ? וברגע שמתחתנים יש במקביל תהליך של אימוץ? ובלונדה זה גם טוב , כל עוד היא עונה לך &quot

../images/Emo32.gif

חייבת להודות: יש לי קושי עצום עם השיר שאת מצטטת, על אף שהלחן שלו קליט ומשגע, אשר בו ההנחה היא שאמנם הילדה לא יודעת, אך גופה בעצם כבר יודע ורוצה. סקס כמובן. טוב, אם הגוף רוצה, אולי בעצם הדובר עושה לה טובה, לא? והעובדה שהילדה בוכה ובורחת, ממש אינה מטרידה אותו. לא זוכרת מי כתב והלחין, אבל הנה המילים הבעיתיות כל כך: ילדונת, פרח אהבה ילדונת, קטנה ושובבה עם תלתלים בעוד גומה ושתי עיניים נשמה ילדונת, קול שמסתלל ילדונת, ענן שמרחף את תות שדה בחורף קר את מעופן של ציפורי הבר את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת, את אשר שתי עינייך מבקשות את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת, שידיי את ידייך מחפשות ילדונת,פרח אהבה ילדונת, וכבר היא עצובה עם תלתלים ועוד גומה בורחים עם כל הנשמה ילדונת, למה את בוכה ילדונת, אין לנו מחר פתחי עלייך הרכים ובואי איתי אל המרחקים את עדיין ילדה, את ודאי לא יודעת את אשר שתי עינייך מבקשות את עדיין ילדה, את ודאי לא יודעת שידיי את ידייך מחפשות את עדיין ילדה, את ודאי לא יודעת את אשר שתי עינייך מבקשות את עדיין ילדה, את ודאי לא יודעת, שידיי את ידייך מחפשות...

וואו...

ממש שוק. כשאני קוראת את המילים, אחרי שהערת אותי מהלחן החביב והמילים המתוקות - פתאום זה נשמע כמו סוכריה של פתיין שעוד רגע אפשר ללכת אחריו לשיחים... אוי.

למעלה