עבודת סמינריון על משפחות נשים חד מנ

מתי תקבלו אותי כפי שאני . ?

עכשיו החתימה לא בסדר? יאללה איתכם , אולי אתם מעבירים שבוע סדנה לשיפור האישיות ? סתם האמת היא שאני צוחקת .. ומחד מקבלת את הדברים מנגד מתנגדת . אף פעם לא שמתי לב לצירוך המילים ויש לי ניתוח משלי שתיכף יצורף , אבל בתכלס בשבילי השורה הזו באה כביכול להביע תמימות , להביע משהו בי , שכמה שאני אצעק (בעיקר בפורום הבית שלי ) שאני לא ילדה , ינוקא, פישרית או איך שלא תקראו לזה אני במקום מסויים כזו , במקום מסויים אני לא יודעת מה עיניי מבקשות .. העינים מבקשות המון "עיניים גדולות " הן רוצות לראות הכל לשמוע הכל אבל בתכלס מה הן רוצות? מה האדם רוצה מה אני רוצה , לפעמים אני מרגישה ממש כמו ילדה תמימה שלא יודעת מה עיניה מבקשות לגביי השיר אני מודה שבוריס סולטנוב (כוכב נולד ) מתנגן אצלי הלוך ושוב על הפלייליסט .. אבל .. מבחינתי השיר הזה מדבר על תמימות , הילדה היא ילדה , קטנה שובבה , מתולתלת חייכנית ושתי עיניים חוקרות שואלות מביעות ילדה שמחד מצטנעת ומנגד מרחפת על הכל ויוצרת סביבה תנועה , גורמת לדברים לזוז , כולם רוצים להיות סביב ילדים (ואני לא מדברת על פדופילם ) יש בילד משהו מתוק תמים , משהו שכולנו רוצים להישאב אליו ואם הידיים שלו מחפשות את ידיה זה יכול להיות כדי שתקח אותו איתה , שתשאב אותו אל התמימות שלה או שהוא יוציא אותה מן התמימות שלה , יש המון דרכים להסתכל על שיר .. לא סתם אמרו למה התכוון המשורר בדבריו .. אישית השורה הזו מתקשרת לי לקטע תמימותי ... ילדונת מילים :תלמה אלוגין רוז לחן : קובי אושרת ילדונת, פרח אהבה ילדונת, קטנה ושובבה עם תלתלים ועוד גומה ושתי עיניים נשמה... ילדונת, גור שמצטנף ילדונת, ענן שמרחף את תות שדה בחורף קר את מעופן של ציפורי הבר. את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת את אשר שתי עינייך מבקשות. את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת שידי את ידייך מחפשות. ילדונת, פרח אהבה ילדונת, וכבר היא עצובה עם תלתלים ועוד גומה בוכים עם כל הנשמה. ילדונת, למה את בוכה ילדונת, אין לנו מחר פתחי עלייך הרכים ובואי איתי אל המרחקים. את עדיין ילדה... בכל אופן , כרגע החתימה נשארת ככה עד שיבוא לי משהו אחר אבל תודה על הבאת הנושא לדיון זה בהחלט דברים שלפעמים לא שמים לב אליהם ... יום טוב

אף פעם !

אנחנו אףפעם לא מקבלים א/נשים "כפי שהן". כשעושים את זה, לימד אותי הנסיון - בהתחלה זה נורא כייף, אחר כך מהר מאד זה - או : נגמר, או: נעשה מאד משעמם . והנה עשאת הצבת אותן - פתאום אני קוראת שיר מקסים של אמא לילדה ! כנראה באמת שיר שאפשר להבין בהמון צורות... ואנחנו בשלב ההורי של חיינו - מחפשים תחת כל עץ רענון - חפצים חדים, חוטי חשמל, ושאר דברים שצריך להרחיק מהשג ילדנו

פרח7

New member
חחחחחח שיר אהבה בין אמא לבת

את רצינית????????? בשיר הזה יש רמזים מיניים בסגנון הוליווד של שנות השבעים בהם הגבר היה כופה את עצמו על האישה (נשיקה על שפתיה או צוקהרה על המיטה) עד שהיא הייתה מְתרצה לו ומתפוצצת מתשוקה אליו. בכפוף להתנשאות בסגנון: אני יודע מה את רוצה וצריכה גם אם את עדיין לא מודעת לכך. אוףףףףףף כמה שזה מסוכן. בהחלט לא שיר שאגדל את ילדי עליו. ותגובה לרוח, אין לי ביקורת עלייך שבחרת בשיר זה, אם את מרגישה שזה מה שמייצג אותך , אחלה.

uri 0

New member
Ha Khalonot Hagvohim

There was a known violence issue, with Shmulik Craus, and Suddenly a song like "einekh yekhola Kakha stam la-lekhet... Ki Ani Lo Esbol Zot Ve-At Nish'eret Iti" receives a whole new meaning. And I was wondering about Greatful Dead love songs, were the most sexisit line is: "she have everythiong delightful, she has everything I need. Takes the will when I'm seeing double, pays my ticket when I speed" and it seems so Harmless...

טוב שאת כאן ../images/Emo39.gif

ובשביל ההשכלה הכללית, אני נותנת לך כאן לינק לחלק א' של האירוח שקיימנו כאן עם עו"ד אירית רוזנבלום מארגון משפחה חדשה, בו ענתה על שאלות בהמון נושאים הקשורים למשפחה ההומולסבית מההבט המשפטי. הנה למשל ציטוט משם: "הכרה בנישואים הומולסבים שנערכו בחו"ל / ערבהאיןקץ בעקבות ההפסד בתיק של נורית וזוגתה: להבנתי הן נישאו בגרמניה. בעקבות פסיקת בג"צ ב"ברנר-קדיש", הבנתי שהמדינה חייבת להכיר ב"מצבים סגורים תוצרת חוץ" שכאלה. מה השתבש? האם בתור בעלות אזרחות כפולה יש טעם לעשות מהלך של נישואין בחו"ל או לא? תשובה: איזה הפסד? זאת התחלה! ועכשיו ברצינות, אנו מתכוונים לערער והחלטה של בית משפט למשפחה לא סוף פסוק ! לגבי שאלתך, מסתבר כי כבר היום יש בכל זאת שופטים שמאשרים הסכמים, ממש דומים. בהחלט רצוי להתחתן אם אפשר בחו"ל במידה ויש אזרחות זרה או כפולה. בתי המשפט אינם מאשרים הסכמים מחו"ל וכך גם נאמר במפורש בקדיש ברנר. אולם אין זה משנה לעניין ההכרה בזוגיות, כאמור בפני מוסדות אחרים כמו, לעניין הסכמי עבודה, קרנות פנסיה, קופות חולים וכד´ מומלץ אם אפשר !" אם התמדת עד כאן - אז הנה לך החלק השני של האירוח , והחלק השלישי והאחרון - מתחיל בשאלה: " מה בין אימוץ לאפוטרופסות?" . אגב, אם את בדרך להיות עו"ד - נשמח לשמוע את חוות דעתך

קראתי , השכלתי

היי ערבה , למרות שנעלם לך הקישור לחלק א הצלחתי למצוא את כל השרשור, חלק קראתי יותר בעיון חלק פחות . אני יודעת שביהמ"ש במקומות מסויימים נותן פתח אולם נראה כי לפי פסד דנילוביץ הוא לא ממש רוצה לסייע ולהקל על הקהילה ההומולסבית . חשין באותו פסד ניתח את קיומם של ידועים בציבור בני אותו מין ומבחינתו אם לא ניתן לקיים פריה ורביה הרי שנעדר מהם אחד מהיסודות של יב"צ ( משק בית משותף , קיום יחסי אישות ) אני מבינה את חשין כי הוא דתי אז נראה לי שזה השפיע על השקפת עולמו ולכן הוא פסק ככה , אולם אני חושבת שהגיע הזמן שבמדינת ישראל ששואפת להטמעת ערכים של מדינה יהודית ודמוקרטית הגיע הזמן שיתחילו ליישם . לא מתכוונת רק מבחינת הקהילה הומולסבית אלא מתכוונת מבחינת כל מי שהמדינה הזו מתחייבת כלפיו להיות דמוקרטית והיא לא ממש , במקום מסויים מדינת ישראל שיוויון וערכים זה לא מילים שיכולים ללכת יחדיו . על הנייר כן במציאות לא אני לא בקיאה ברזי עניני האימוץ האופטרופסות ביחס לבני זוג בני אותו מין אבל מאמינה שזה לא חיים קלים לקבל הכרה . למה ללכת רחוק , בוא נתחיל מזה שבתור מדינה דמוקרטית בנאדם לא יכול להתחתן שלא בטקס דתי , הוא יכול אבל לא ממש מכירים בזה אלא אם ככה וככה , למה צריך לנסוע עד קפריסין כדי להתחתן .? במקום בו הכיפה שולטת אין מקום לצדק חברתי שיוויוני של ממש , וכל עוד אין כזה אז זה לא ממש דמוקרטיה נכון . לא יודעת מרגישה שבמקום מסויים מערכת הצדק עושה עוול עם הרבה פלגים באוכלוסיה . בהחלט מעוניינת להתעמק בכל הקטע של דיני המשפחה ביחס לזוגות בני אותו מין - אם יש איזה אתר שמסביר ומפרט על כל הסוגיות המשפטיות אשמח לשמוע .. יום טוב ..

היי רוח ../images/Emo24.gif

אצלינו זה אישתי ואישתי - לא בגלל שנישאנו (טרם הספיקונו) , אלא כי לא נעים לנו שיידעו שאנחנו חיות בחטא
אז אנחנו עונדות טבעות וקוראות זו לזו "אישתי" - ומקוות שאף אחד (במיוחד לא ההורים בגנים של הילדים) לא ישים לב שאנחנו לא נשואות. ומה שלומך?

לא כל דבר חייב להיות מגובה בנייר

היי ערבה סתם בשביל הקטע תדעי לך שהגדרה של נישואים היא לא חייבת להיות חופה וקידושין - מספיק שזוג מקיים משק בית משותף ויחסי אישות באותו הזמן (אם זה רק גרים ביחד ולא מקיימים יחסי מין זה לא תופס ואם רק מקיימים יחסי מין ולא גרים ביחד זה גם לא תופס ) והם נחשבים כזוג לכל דבר - ידועים בציבור ,ההגדרה הטכנית היא פחות חשובה חושבת שבקטע הזה יותר חשובה ההרגש .. אני לא מצליחה להיזכר מה לימדו אותנו לגביי תקפות של טקסי נישואין בין בני אותו המין ואשמח אם תרענני את זכרוני ... שלומי ? טוב תודה .. אני חיה לי מיום ליום .. מתגלגלת לפעמים אל הפורום שלכם ונהנית לקרוא , בעיקר את הורגת אותי עם הסקרים שלך שכל אחד כזה הוא 17 שאלות .. אבל העיקר שאתם נהנים ...ומה איתך ? יום טוב

ציבונה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אנחנו עובדות על עניין הרישון

בישול כמובן זגרב! ואנחנו אוכלות. לגבי כל השאר למי שיש ידיים פנויות ויותר אנרגיות באותו יום הוא עושה. אבל בכביסה אני לא נוגעת.

לא חומד... לא יצאת מטומטמת, אלא

פדנטית !
שזה הרבה יותר גרוע
אני במקומך, היתי מייד מתחילה לזהם קצת את הבית, לאסוף אבק בפינות ובוץ על הריצפה, ואז מזמינה את כולנו לראות. (תמיד אפשר לעשות תשובה!)

אוי אם היית מכירה אותי זה היה מצחיק

אותך מאוד שיצאתי פדנטית. הבית שלנו הפוך ומבולגן רוב הזמן. אני חייבת שאחות של אישתי תקרא את זה. היא כל הזמן מקטרת שהבית שלנו מטונף. ומה שהכי גרוע זה שאצלכם זה לא ככה מה רק הילדים שלי מורחים על הרצפה כל דבר שזז או לא זז. רק הילדים שלי מיצרים כל כך הרבה כביסה וכל כך הרבה כלים. מה!!!! הפתרון כדי לא לנקות את הבית כל הזמן זה לקחת אותם החוצה שזה מה שאנחנו עושים כל הזמן. אבל ביום שהם בבית כמות הבאלגן והליכלוך מגיע לרמות כאילו שחייבים לסדר ונקות לפחות פעם אחת. ואני לא מדברת בכלל על ניקוי אבק וכו. כי את זה יש למכביר.

אצלינו...

אישתי סיימה כרגע לתלות את מה שיצא ממכונת הכביסה , והנה היא טוענת חדשה.. ואני פיניתי את המדיח מהכלים של אתמול - וכבר הולכת למלא עוד אחד. ובקשר לילדים - כששלנו היו זוחלים ומדדים - היה לנו ניילון גדול כזה, שהיינו פורשות על הריצפה, ובערב מקפלות ומנערות או שוטפות באמבטיה.

אז אצלנו זה ככה

אני קונה,סוחבת,מסדרת,מכבסת,תולה ,מקפלת,מבשלת,מדיח,תיקוני חשמל קדיחה ,מוסך והחזרת הדלת למסילה -את זה אתמול בלילה כשקטינתי ישנה בביתה השני.הרכבת המציאות מאיקאה,אני נקיון-המנקה פעם בשבועיים. קטינתי להפוך את המים של ה
לתוך האוכל וחזר חלילה עד שכל העיסה על הריצפה,ערמת הקוביות ,דופלו מחוץ לקופסא,בין שתינו חלוקה שווה אני אוספת היא מפזרת. עזרה-
לפעמים מהשותף ,

היא לא קצת צעירה בשביל חלוקה שווה?

תגידי - ה"שותף" - הוא ישן אצלכן לפעמים? עושה בייביסיטר? מה המדיניות אם את רוצה לצאת בערב?

מה פתאום צעירה היא המנהלת../images/Emo68.gif

בעית גבולות כבר הזכרתי? אב'שלה לא ישן איתנו,היא ה-
ישנה אצלו/ם. פעמיים בשבוע קבוע,עכשיו-+ גם ששי אחת לשבועיים. ויום אחד בשבוע כי אני עסוקה בערב היא ישנה שם,בחדר הירוק. (קשה לי עם השם ופה וכו' אז יש לה ל
חדר ירוק אצל אבא ואת כל הבית של אמא.) אבל האמת לצאת ,בילוי? כבר שכחתי מה זה. עכשיו היא שם ישנה בחדר הירוק ואני? מתגעגעת נורא

למעלה