עבודת סמינריון על משפחות נשים חד מנ

אז תגידי...

איך היא מסתדרת עם הנדודים בין הבתים? גם לה קשה? איך היא מגיבה לקושי שלך?

אצלה זה מה שמכירה

לא יודעת חיים אחרים. היא מאוד אוהבת את אבא ובן-זוג . שמחה ללכת ,שמחה לחזור. זה ממש מרגיע את הנשמה הפרדות שלה שהן כל-כך פשוטות ,ניפנוף לשלום וביי.כל-כך פשוט. כשהיא נזכרת בנו היא "מתקשרת" בטלפון. זה יפה ש
מתיחסת לקול שבצד השני. אני מניחה שהיא לא יודעת כמה קשה לי,זה היה הרבה יותר קשה לנו להורים,לי להפרד. לו לקבל שקשה,שלכל דבר יש את הזמן שלו והקצב שלו.

שמנתולה

New member
../images/Emo12.gif סקס?! אצל הומואים ולסביות?! ../images/Emo12.gif

זה קונספט חדשני קמעא... לא?

אבא גאה

New member
גררררררר ? ../images/Emo123.gif

לדעתי יש על זה זכויות יוצרות.... אסור להשתמש ככה בגרררר בלי אישור מהמגררררררת הראשית. אני חושב

colourful

New member
אני אדבר עם

החתולים שלי, הם לא ידעו בכלל שאסור להשתמש בגררררר בלי אישור המגרגרת הראשית.... מה יהיה? |סומר|

G o z a l

New member
אני גם מהבשלניות../images/Emo74.gif

אני מאוד אוהבת לבשל בשבילה אבל בזמן האחרון היא מתלוננת על קילוגרמים עודפים....בבית החלוקה צודקת אני כביסה היא כלים,לאחרונה שכרנו עוזרת כי אנחנו עובדות המון
.חוצמזה היא סוחבת את הקניות ולוקחת את הכלבות לפארק,צובעת את הגדר החדשה ושותלת בחצר.אני נוהגת לכל מקום כי ככה התרגלנו. תודה לשמנתולה על קבלת הפנים החמה

נופשת

New member
אבל מה עם התפקידים ה"גברים" ?

למשל, מי הולכת למוסך? מי קודחת? (חוץ משמנתולה) מי עושה את הדברים היותר נחשבים כגברים? אני מבשלת, כלים, יחצנות, ועובדת( זה נחשב?)

אני !!!

אני לוקחת את האוטו למוסך. אישתי לוקחת את שלה... אני קודחת מעולה, ואפילו יש לי מסור-דיסק , שאיתו חתכתי את כל המדפים בבית. אני גם אחראית על הגינון, וגם מוציאה את הפח. בעניין החשמל, כבר אמרתי: אני מחליפה
ות !

טוטולס

New member
אצלנו זה די מגוון

אני קודחת (והילדה כבר אמרה שכאשר היא תגדל יהיה לה אקדח כמו לאימי), והאישה מכסחת את הדשא. היא מתמודדת עם המוסכניקים (לשתי המכוניות), ובכלל עם בעלי-המקצוע למינהם, ואני דואגת לחשבונות ולאוברדראפט. את הכלים עושה המדיח (שתינו מסדרות אותו), ואת השטיפה העוזרת, אני מטאטאת והאישה שואבת... שתינו מבשלות (לפעמים) ומטיילות עם הכלב. היא עושה את הטלפונים ואני משתדלת להסכים עם כל מה שהיא מחליטה...
אני אוהבת אותה...
והיא?

למעלה