עברתי על כל דפי הפורום

fiorelam

New member
הסיבות שלי ..../images/Emo140.gif

* פחד מלידה.... ו.... זהו... מה אתן אומרות ?..

gertrude

New member
הריון ולידה

התחיל כאן שרשור כזה ממש לפני זמן קצר, כדאי לך לקרוא:

fiorelam

New member
תודה מקסימה ../images/Emo13.gif

עזר קצת לקרוא רק שחבל שהבנות לא דיברו בפרוט יותר על הנושא , תודה בכל אופן

shira chan

New member
והסיבות שלי...

1) יש לי איסור רפואי להכנס להריון, כלומר אם אני אנסה להשלים הריון אני מסכנת את חיי בוודאות. 2) לגבי אימוץ ופונדקאות כאפשרות לגידול ילדים, אני עדיין עסוקה מדי בלגדל את עצמי ואני חושבת שיקח לי עוד כמה שנים טובות... 3) לחבר שלי יש שני ילדים. כשאנחנו ביחד ארבעתנו זה מרגיש כמו משפחה (אני כמו דודה או אחות גדולה בשבילם). כלומר, אני כבר יותר "אמא" ממה שאי פעם חשבתי שאהיה. מקווה שהוספתי למגוון הסיבות שהועלו פה לבחירה לא להביא ילדים, שנה טובה

gertrude

New member
הוספת בהחלט ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת ששמעתי כאן על עוד מישהי שלזוגה יש ילדים משלו... זה מעניין מאד. את חושבת שלו לא היתה לך מניעה בריאותית היית מעוניינת ללדת בשלב מאוחר יותר?

shira chan

New member
קצת קשה לי לענות על השאלה הזאת.

גדלתי בידיעה שלא אוכל ללדת, אז קשה לי לדמיין את עצמי אחרת. אם המצב היה שונה אולי כן הייתי מפתחת יותר את הרצון לילדים משלי. אני מנסה לדמיין מצב עתידי היפותטי בו יימצא פתרון קסם לבעיותיי הבריאותיות... במקרה כזה אני מניחה שיכול להיות שהייתי רוצה ללדת... מצד אחד אני מרגישה קנאה מסויימת לנשים הרות לדוגמא, ומצד שני, יכול להיות שבכל זאת לא הייתי עושה את זה עכשיו, אחרי כל מה שאני כבר יודעת על עצמי כמישהי בלי ילדים (שאני מאושרת, שטוב לי גם כ"סמי-אמא", שאפשר להתגבר על הרצון לנכס לעצמי כל דבר יפה או נחמד או חמוד בעולם הזה).

barak001

New member
סיבות

טוב, אני בטח חוזר על סיבות אחרות, ובכל זאת - - לא נמשך לילדים - לא מעוניין באחריות כה כבדה ובלתי הפיכה - לא חושב שאני מסוגל להעניק במידה שאני ארצה - קנאי לפרטיות, חופש ומרחב אישי - חושב שהסבל והקשיים רבים מהאושר בעולם זה, ולא רוצה לגרום זאת לאדם נוסף - לא מוצא שום טעם בהמשכיות או בהעברה של מטענים גנטיים. במה אני יותר מיוחד מבני אדם אחרים? אני גם לא יכול להביא ילדים, אבל רוב הסעיפים רלוונטיים גם לאימוץ...

למעלה