עברתי רק כדי לראות.....

a d i d a s 2 1

New member
עברתי רק כדי לראות.....

לילה טוב פורום שלי יקר... העניינים פורחים אני מבינה... אז אכן על השביל המסורק הייתי מוותרת... אבל אם שמים אותו בצד (
...) לרגע, אז מסביב הכל נחמד... היום עמדתי בתוקף שיעבירו את הסדרה של כספית, סתאאאם משעמם, לילה טוב

היי אחותי... רק עוברת כדי לראות...

מניינים נשששמה? אנחנו לא בסדר... צריך לארגן מפגש מתוזמן כאן... מזמן לא עשינו את זה... מה שלומך ומה שלום הים??? אחחח... כמה אני אוהבת ים... גם בחורף... בקיצר נדבר או. קיי.? ד"א, אני עדיין אוהבת את השביל באמצע...

ללי תודה לך על הקישור לתחנת רדיו...

שירים יפים קחו לכם דוגמית של coldplay How long before I get in? Before it starts, before I begin? How long before you decide? Before I know what it feels like? Where To, where do I go? If you never try, then you'll never know. How long do I have to climb, Up on the side of this mountain of mine? Look up, I look up at night, Planets are moving at the speed of light. Climb up, up in the trees, every chance that you get, is a chance you seize. How long am I gonna stand, with my head stuck under the sand? I'll start before I can stop, before I see things the right way up.

זואי שלא יתבעו אותך על הפרת זכויות

לכי תתעסקי עם גווינת' פלאטרו, שמעתי שהיא חברה טובה של מדונה.... מה שלומכן?

סבבה בובי...

ולא כתבתי את כל מילות השיר, אז לא יכולים לתבוע אותי... נה נה בננה... ת'אמת אם היו לי נטיות הייתי מתעסקת עם גווינת', נראית לא רע... מה שששששלומך?

אני לא אוהבת את גווינת'... אנמית

לטעמי... ואם זה קולדפליי זה אמור להיות כריס מרטין לא? אם אני טועה זה בגלל חמותי... ביי אשוב בקרוב...

shongold

New member
זואי סליחה על הבורות בקטע הלועזי

כל אחד יכול להתקיל אותי...לא רק..אבל כאן במיוחד! מדוע אני שואלת..?! שיר מקסים מי מבצע את השיר היפיפה הזה ומי כתב אותו?

שונית 7

New member
תודה ללי.תחנת הרדיו הזו חדשה לי.יש

לי כל מיני תחנות דיו אחרות כולל פנדורה את בטח מכירה.

../images/Emo215.gifמכירה את פנדורה

את זו אני יותר אוהבת... פנדורה לוקחת שירים לפי מקצב... ופה את יכולה להחליט אל סגנון אחד או כמה... זמנים, תשחקי עם זה קצת... ממש חביב... שנשלח לג'קו?

השיר הוא באמת מקסים..

אז ככה להקת coldplay, היא להקת רוק אלטרנטיבי מבריטניה... יש בה ארבעה חברים... ואין לי מושג מי כתב את השיר מבין חברי הלהקה... ללי אם את כאן השמיעי קול אם את יודעת מי כתב את המילים... הלהקה הוקמה נדמה לי בסוף שנות התשעים... והם באמת סוף...

אהההה אמאל'ההההה..

אחותי איזו טלפטיית נשמה... אני אין לי זמן בימים האחרונים חמותי בדרך אליייייי אני צכה להכין את עצמי נפשית... תיכף מתקשרת אלייך .... יש לי מגרנת חמות!!!

למעלה