עברתי רק כדי לראות.....

rifkin1

New member
אתמול בפעם הראשונה

ראיתי את "מרחק נגיעה" וזו סידרה מדהימה. סוף סוף דרמה איכותית עם משחק אמיתי ונושא מעניין על שני עולמות שנפגשים.

eilati27

New member
צודקת...

גם אני ראיתי פעם ראשונה אתמול... נהניתי מכל רגע

כל מה שכתבתי לאילתי מכוון גם לריפ

תעבירי לה את המסר... זואי זו אני שוב בטלפון........ טוב ננסה הביתה ...תעני...

talytal

New member
כמה שאני אוהבת את הסדרה הזו...

לא נראה לי שאי פעם אהבתי סדרה ישראלית כמו שאני אוהבת את "מרחק נגיעה". ממש ממש תענוג. וההנרי דוד הזה, פשוט
.

eilati27

New member
שתדעי לך...

שאני ממש לא בקטע של בהירים...עיניים כחולות וכאלה... אבל יש בו משהו בבחור הזה שכבש אותי.. מדהים... בכל אופן בננות... אני עפתי.. נתראה מחר אותה שעה אותו מקום...

שונית 7

New member
באמת סידרה טובה:ד"א טליטל אתמול

קרה לי משהו מצחיק .נכנסתי לפורום כוכב נולד בטעות מרב עיפןת לא שמתי לב שזה לא הפורום שלנו.ראיתי תגובה שלך על השיר של סעדו ומידעניתי ורק אז שמתי לב שהגבתי בכוכב נולד מה שאהי לא עושה אף פע ם

talytal

New member
כן, ראיתי! ../images/Emo13.gif

האמת שפעם הייתי כותבת שם המון, במהלך העונה האחרונה של "כוכב נולד" זה היה כמעט המקום היחיד שכתבתי בו, אפילו שהייתי קוראת גם בקשת וגם בפורומים אחרים. אבל הפורום התרוקן לגמרי מאז שהעונה נגמרה, אז עכשיו אני רק עוברת שם פעם בכמה זמן. חוץ מזה, שבכל מקרה כל ההודעות שלי שם היו על ג'קו, ועכשיו מן הסתם כאן הרבה יותר מתאים...

שונית 7

New member
אני זוכרת את הויכוחים שהיו שם

כשהתחיל החרם.לא ממש אהבתי ושמחתי כשהחלטת לפתח את הקומונה למרות שהייתי אז עדיין חזק בארון.ד"א המבחן עבר בשלום?

talytal

New member
כרגע כל מה שאני יודעת הוא שהוא עבר

אם עבר בשלום או לא, את זה אני אדע רק כשיגיעו הציונים...
בין האופציה של להישאר אחרי המבחן ולהשוות תשובות עם כולם, ואז להתחרפן יומיים על איך פיספסתי את זה ואיך שכחתי את ההוא, לאופציה של פשוט ללכת הביתה ולא לדעת מה נכון ומה לא, הגעתי למסקנה שאני מעדיפה את השנייה. יש לי נטייה, שאפילו אם הולך לי מצויין, אני נתקעת על השאלה האחת שטעיתי ומתבאסת בגללה. אז חבל לי על האנרגיות ואני מעדיפה להישאר בחוסר ידיעה טוטאלי. לפעמים זה נכון ש- Ignorance is bliss, מה לעשות...
קצת חפרתי...

דורית41

New member
עוד תובנה שלי,אם כבר אנחנו בחפירות

קרה המון פעמים שכאלה שעשו "רעש וצלצולים" בהשוואת התשובות במבחנים,וגורמים לך להיות בטוחה שטעית,קבלו בסופו של דבר ציונים נמוכים יותר... אז אני מסכימה אתך שעדיף ללכת הביתה,להתאוורר,ולא לעסוק במה היה ומה לא היה.

שונית 7

New member
חחח.צודקת עדיף לא לדעתבנתיים

בכל אופן מחזיקה לך אצבעות לציונים טובים

למעלה