עברתי רק כדי לראות.....

סידרה שנוגעת בנושא חברתי כאוב...

ועושה את זה טוב ובצורה איכותית... היתה סידרה לפני כמה שנים שנגעה בנושא החזרה בתשובה עם אורלי זילברשץ בנאי, שכחתי איך קראו לה... זו גם היתה סידרה טובה...

הצד היותר כאוב זה העלייה

הרוסית... החרדים, חיים בתוך עצמם ולא רע להם עם עצמם, הבעיה כששני עולמות נפגשים... וזה לא מופרך זו המציאות שלנו... בקיצור כל קשיי הקליטה של העולים... זו פעם ראשונה שמביאים את זה, וזה יפה...

ביוששש... ושני הצדדים כאובים...

העליה הרוסית זה ברור וגם הנשים בקהילה החרדית ואת זה ראו טוב מאד אתמול בהקשר של האמא שצריכה להיות מכונה לייצור ילדים ולהרוס במקביל את הבריאות שלה עד כדי סכנת חיים... וכמובן נשים צעירות שצריכות להשתדך עם גברים שהן לא מכירות ולא אוהבות... שלא לדבר על היחס המשפיל שהן עוברות... אני חושבת שבפרק הבא החברה של "הגיבורה הראשית" מגלה לה שהיא הוכתה בידי בעלה... ובנימה זו גמאני הולכת לעיסוקי... c u later

moon line

New member
ללי מה קורה? קצת מלוקק לא?

האמת שלא יצא לי לראות את הסדרה הזו, אבל אמא שלי גם נפלה ממנו, והיא גם אוהבת את ג'קו אז לפי ההיקש הזה , יכול להיות שיש לי עוד סיכוי? ..
חוץ.. מה עם השלג בבירה מתי הוא צפוי?

../images/Emo113.gifהתראת שלג...

כשתהיה... כולכן מוזמנות עם הילדים... כמובן, ורק לבוא עם שקי שינה... מבטיחה לכן מרק קובה....

זוריק מלוקק? ה' ישמור אותך

ד"ר בארנט ההוא של נטי מסכימה... פס'דר (נטי על תהרגי אותי אם את קוראת את זה) אבל זוריק? מלוקק זה... זוכרת בברלי הילס 90210? החבר האחרון של קלי מאט הזה ... זה מלוקק.. בכלל רק אמריקאים ואנגלים ודן כנר יכולים להיות מלוקקים... טוב וסקעת גם...

moon line

New member
חחחחח../images/Emo6.gif מסכימה איתך עם כל

השמות שהזכרת, אבל בראד פיט לא נכון?

איך לקרוא את המשפט?

בראד פיט לא, נכון? פה אני אמורה להסכים איתך שבראד פיט לא מלוקק... או בראד פיט לא נכון? ופה אני אמורה לצרף את שמו של הנ"ל לרשימת המלוקקים... הוא שנוי במחלוקת אצלי... אבל בכללי עם כל העזרה לזולת הזו, עושה לי רושם שהוא מלוקק... ומכפת ממנו אני בכלל לא אוהבת אותו!!!

moon line

New member
וואו, עשית חריש רציני על המשפט

הכוונה היא אופציה 2 בראד פיט, לא!

היי.. לא כל

האמריקאים והאנגלים מלוקקים... ואפרופו בברלי (והעלאת זכרונות)... דילן היה מלוקק?? ואיזה כייף לכם שלגגגג... טוב חייבת לעוףףףף בייי....

למעלה