עדיייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo190.gif
וואי יהיה קשה להתעלות על הברכה של דילןXD אז אני לא אנסה ופשוט אברך... שיהיה לך יומולדת שמח וכיפי!!!
המון המון מזל טוב!!
שיהיה לך אושר ועושר, המון בריאות ואהבה, שתהיי מאושרת ותצליחי בכל מה שתרצי, וכמו שאמרו פה תראי לקלדניות ולכל אחד אחר שזילזל בך מה זה!! |הא| מקווה שמשאלותייך יתגשמו, בעיקר שתפגשי את פליסיטי בקרוב!!
ושתעזבי את ירושלים כבר
מקווה שתצליחי עם הלימודי משפטים אבל לא תזניחי גם את הכתיבה כי את ממש מעולה בזה ואני מתה שתהיי תסריטאית או סופרת או כל דבר אחר שקשור בכתיבה
ותמשיכי לעשות קליפים מעולים
ופיקים כמובן
ושתקבלי
יחד עם פליסיטי על סרט/סדרה שלכן!!!
תמשיכי להיות בחורה יפה, חכמה, חמודה ומקסימה כמו שאת, יש לך לב רחב ואת חברה מעולה, לא יכלתי לבקש חברה טובה יותר שתמיד שם בשבילי ואני מקווה שאני גם ככה בשבילך
מקווה שתמצאי אהבה
[האייקון הזה מזכיר לי את הקופידון השמן מסופרנטורל שחנק אותם מחיבוקים ובכה ובפספוסים היה לו תחתונים של סופרנטורלXDD], ושזה יהיה מישהו שראוי לך וכל הזמן ממשיך להוכיח את זה, שיאהב ויפנק ויקשיב ויבין ושיראה כמו דאג [או שA תטפל באישתו ואז דאג יהיה שלך
]. תעשי המון כיף ותחייכי ותצחקי, ותפיקי מהחיים את הטוב ביותר!!
שיהיה לך מתוק כמו המנה האהובה עלייך במקס ברנר, או מילקי, או העוגת שוקולד לבן/גבינה שלך
אוהבת
אדי