../images/Emo79.gifהופ הופ טרללה! גדלת בשנה../images/Emo65.gif../images/Emo261.gif
דבר ראשון ולפני הכל!
תנעצי כבר את עצמך!
נראה לך הגיוני שבשביל לאחל לך מזל טוב אני צריכה לגלול חצי פורום למטה?!
ובמקרה של הפורום הזה חצי פורום שווה ערך לפורום וחצי של בריטני ספירס
בכל אופן, אם כבר הגעתי לשרשור המיוחל
הרשי לי לאחל לך במילותיה של מרילין מונרו
: הפי בירט'די טו יו, הפי בירט'די טו יו, הפי בירט'די יו ביג פאקינג לאסביין, הפי בירט'די טוווו יוווווווו
(כל פעם אני כותבת |טורקי| ולא מבינה למה האייקון לא יוצא
) אניווי, את כבר זקנה אנד אול אז אני לא אאחל לך להגיע ל120
, אפילו לאנשים שאני שונאת אני לא אאחל את זה
איכס מה את צריכה ורידים ברגלים, כתמי גיל על הידיים, צוואר מדלדל וסירי השתנה לילית פור דה רסט אוף יור לייף
במקום אני אאחל לך להגיע לגיל (לא היוגורט
) מספק בו תוכלי עדין לעמוד על רגלייך
(אם כי במצבך זה די קשה
) ועדין להיות מסוגלת לעשות סקס
(בתיאוריה בכל אופן כיוון שבלייב אני מודעת לזה שזה לא יקרה לעולם!!!@!#) מאחלת לך שיום יבוא ותוכלי לקנות את מקס ברנר
ותוכלי להמציא מנה על שם הפליסטי ולקרוא לה דה אף בומב (ואז לכתוב בסוגריים שזו מנה רק ללאסביוט כיוון שיש שם נגיעות דגים
) מאחלת לך שתמצאי את בחירת ליבך (ושהיא לא תהיה משמשית כמו הביאףאף הזו שלך
) ותחיו יחד באושר ועושר וכל היום תסמסו אחת לשניה הודעות כמו "|לב||מאוהב||קיר||זורו||כן|♥♥♥♥" ותכינו מלא קליפי יוטיוב של פליסטי/איזהגיימסופרנטורל/עזרא/אריה/וואטאבר פור דה רסט אוף איטרנטי!!! |גייהארט| |גייהארט| |גייהארט| אה רגע
בעצם יש לך כבר את אדי בשביל זה
מאחלת לך שבבוא היום תוכלי ותזכי להביא ילדים לעולם
(ולהם אני מאחלת ששירותי הרווחה יגיעו מהר
) שלא תתקלי יותר בפקידות משפט מעצבנות
או בקלדניות שלא יודעות להקליד
או בשופטים שלא יודעים לשפוט
או באסירים עם שמות כמו עבדאללה או נסראללה (או שאר שמות שמתחרזים עם אללה
) שתזכי בלוטו
ותיהי מיליונרית
ותוכלי לקנות את פליסיטי ובעלה, לסגור אותם בחדר מראות חד כיווני בלבוש מינימלי ותוכלי לצפות בהם האבינג סקס לנצח
(אולי כדאי שאקנה לך ויברטור ורוד ופרוותי
למקרה שזה יתגשם
) אגב אם תזכי בלוטו אני מצפה ממך לרכוש לי את הגראנד אול אופרי כשי לחג
טוב פאק איט. כואב לי לשבת והברכה הזו לא נגמרת
אז הנה כמה דברים נחמדים לסוף כדי שתצאי עם טעם טוב (לא כזה שנשארים איתו אחרי שגומרים לך בפה
) שתמיד תיהי מקסימה
, אדיבה
, נחמדה
ומצחיקה
אל תשתני לעולם! אני אוהבת אותך בדיוק כמו שאת
(אבל לא בלאסביין וואי כמו שהיית רוצה
) שתזכי להגשים את כל חלומותייך ולראות את כל האנשים האהוביים עלייך סובבים אותך תמיד
תזכי למצוא עבודה שתספק אותך, תחזיר אותך עם משכורת של 5 ספרות (מה, אני לא גרידי) וחיוך הביתה
שלא תמצאי את עצמך מנותחת יותר לעולם
(אלא אם כן תגיעי לגיל 30 ולא תרצי להיראות כמו פליסיטי
אז תעשי מתיחות פנים, ידיים, רגליים, בובז וכו'
) ובגדול ולסיום, את כל הטוב שבעולם!!!
ובגלל שגם כשאני מנסה להיות נחמדה אני לא, אתן לאישתי היקרה לאחל לך כמה דברים נחמדים באמת לקראת סיום:
May your tears come from laughing You find friends worth having With every year passing They mean more than gold May you win but stay humble Smile more than grumble And know when you stumble You're never alone May the angels protect you Trouble neglect you And heaven accept you when its time to go home May you always have plenty The glass never empty Know in your belly You're never alone
http://www.youtube.com/watch?v=5pXrMPtCVcE אגב, עד עכשיו יש לי במחשב תיקיה בשם עדי ובתוכה תיקיה בשם פליסיטי עם התמונה הזו
אז חשבתי שלפעמים למחזר זה דווקא אחלה ולחשוב ירוק זה לא רק מכבי חיפה אז הנה גם פליסטי מצטרפת לברכה (כאילו שהיא לא הופיעה שם לפני כן...)
יום הולדת שמח!!!