עדכון המקומות בהם אגם תהיה בחוה"מ.

../images/Emo12.gif

טל ועדי1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

טל ועדי1

New member
יופיי... עכשיו אנחנו לא יכולות

להגיע לשום מפגש משלושתם וזה עוד שעה נסיעה מחולון.. שלחולון לוקח לנו להגיע שעה!!!!!!!!!!!!!!! ודודה שלנו לא יכולה לנסוע איתנו שעה לשם!!!!!!!!!!!!!!! מילא רמת גן היה לוקח חצי שעה 20 ד'ק.!!!!!!!!!!! זה פשוטטטטטט לא פיירררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!

י ח ד

New member
תודה אביחי

ניראה לי שרק אני לא צריך לדאוג אני גר ברחובות והקניון 10 דקות הליכה מימני טוב כולם מוזמנים לרחובות

חבירם תקשיבו שנייה..../images/Emo204.gif

ברור שזה מעצבן וזה לא פייר וזה מבאס ובלה בלה בלה, אבל תשלטו על עצמכם, אנשים מנסים לארגן לכם מפגש מסודר, אל תדאגו, זה טבעי לגמרי שכולם פה יתאכזבו כי לכולם היו ציפיות. אבל תמיד יש עוד הזדמנויות, זה לא הפעם האחרונה שאפשר לפגוש אותה. היה לי חשוב לכתוב את זה לאור התגובות פה
.

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

ואנחנו מניסים לארגן שניסע לכנות
תישתדלו להגיעע!!
ותגיבו בשירשור שפתחתיי

טל ועדי1

New member
אנחנו ממש ממש לא נוכל-->

עד שנאבקנו על זה שניסע למרכז.... למרות שההורים שלנו לא כל כך הסכימו... אנחנו עוד צריכות להגיע לדרום!!!!!! הם בחיים לא יסכימו לנו!!! ומהמכרז זה שעה נסיעה אז מאזור חיפהה.. זה כבר שעתיים.. וזה תקוע באיזה חור שאנחנו לא מתמצאות ולא יודעות איפההה..!!!!! אוףףף זה כל כך מעצבן!!!! זהו למדנו כבר לפעם הבאה ואנחנו לא נפתח יותר שום ציפיותת... אתם לא מבינים........ כבר כל כך תכננו את זה והוצאנו פוללל אנרגיות ומלאאא זמן בשביל לארגן שנגיע והכנו לה פלקטטט ענקיייי עם איזה 80 תמונות שלה מעיתונים וכתבנו לה מאחורה מגילההה של כל הגודל של הקרטון... ועכשיו לא ניתן לה אותו ויעבוד שנההה!!!!!!!

מיסכנותתת!!!!../images/Emo4.gif

אני כל כך מבינהה!!!! אני גם ממש התבאסתי מזההההההה וממש התעצבנתיי ומאשה שגם היא הכינה מתנה לאגם אני יודעתת אני מבינה אתכן כל כך

אל תהיו פסימיות כל כך נוו../images/Emo204.gif

לא יעבור שנה ולא בטיח, סמכו קצת על אנשים מעליכם, שמטפלים ומנסים לעשות מפגש.. יהיה בסדרר אל תדאגו נווווווו אתן תפגשו אותה בע"ה. ותתנו לה ת'מתנה בפעם אחרת:]. זה לא לשווא.

טל ועדי1

New member
הדסוש../images/Emo24.gif תודה על מה שתכתבת../images/Emo70.gif

אבלל.. אנחנו אף פעם לא פסימיות
אם אנחנו רוצות משהו אנחנו לא נפסיק ונתאמץ כל הזמן עד שנשיג אותו.. ואם לא מתאפשר אז אין מה לעשות
ותאמת שזאת פעם ראשונה בחייםם שניסינו להגיע לשתי מקומות יום אחרי יום.. וזה עוד רחוק מגבע (ר"ג) והצלחנו לארגן משו.. ובאסה שככה קרהה אבלל אי אפשר כבר לשנות את זה.. אז ממש התבאסנווו וזהו.. נחכה למפגגששש שיהיה במקום קצת יותר קרוב.. כי זה ממש בדרום ת"א שעתיים נסיעה.. ועוד אנחנו לא מכירות את המקום

oorlyy1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

אפילו שזה באמת מאכזב:/ את צודקת....=] מוווואה

אורלייייייי../images/Emo7.gifאני לא עושה../images/Emo10.gif

אני לא יכולה לעשות לך את ההפתעה שרציתי כ"כ

למעלה