*אוטובוס
ח חלי 66 New member 5/10/06 #63 איפה יאיר הוא אמר מפגש הבא נארגן אוטובוס **עידכונים קצת מבאסים אבל אין מה לעשות עדיף מכלום **
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/10/06 #64 מקפיצה../images/Emo208.gif../images/Emo204.gif גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
מקפיצה../images/Emo208.gif../images/Emo204.gif גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/10/06 #65 מקפיצה../images/Emo208.gif../images/Emo204.gif גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
מקפיצה../images/Emo208.gif../images/Emo204.gif גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
E einatit4 New member 5/10/06 #66 אוףף../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo55.gif כבר תכננתי על עפולה ור"ג אבל לא נוראאא אני אבקש מאמא שלי לנסוע לצומת כנות.. למרות שאני בכלל לא מכירה את האיזור וכו'..
אוףף../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo55.gif כבר תכננתי על עפולה ור"ג אבל לא נוראאא אני אבקש מאמא שלי לנסוע לצומת כנות.. למרות שאני בכלל לא מכירה את האיזור וכו'..