עדכון לילה

didush100

New member
איילת ענבר וענת בסשן ריכולים על ליז

הן אומרות שיש לה בעיה והעובדה שהיא לבד בבית תלויה אך ורק בה. ענבר אומרת שהיא הרכלנית מס' 1 בבית ותככנית גדולה ושהיא רואה אותה כל הזמן מדברת עם אנשים ומספרת סיפורים איילת וענת מרחמות על ליז וענבר שוב אומרת שזה תלוי אך ורק בליז ושכולם נתנו לה כבר מלא הזדמנויות

didush100

New member
ברור גם אני אבל לא להגיד שהן לא מרכלות

הן מרכלות כמו כולם בבית

Klayhamn

New member
הן מרכלות אבל לא מתוך שנאה, זלזול ובוז

אלא מתוך עיסוק ענייני בבן אדם ובהתנהלות שלו יש הבדל.. הן לא עושות חיקויים שלה ופרצופים עליה

Klayhamn

New member
הפורום נחלק ל-2

בין אלה שחושבים שליהי לא מעוניינת בבן ועשתה את הצעד רק כדי להגן על עצמה מהדחה (למרות שזה לא יעבוד ממילא כי אין מספיק זמן) ובין אלה שחושבים שהיא כן מעוניינת בו קיבלנו אינדיקציות לכאן ולכאן, כל אחד חופשי לשפוט כראות עיניו -- אני לא חושב שנצליח לקבל תשובה לכך בזמן הקרוב, אבל נדע אולי אחרי יום שלישי, כשליהי תגלה שהיא מועמדת להדחה בכל זאת, ואיתן יבחר להעדיף את עדי במקומה

boie

New member
יכול להיות שהקשיבה לזאת שהיא לא מגדת עתידות

אבל רואה את ליהי יוצאת עם פרטנר לחיים מהתוכנית

Klayhamn

New member
../images/Emo6.gif

נהיה חכמים יותר אחרי שליהי תגלה שהיא מועמדת להדחה בכל זאת

noaxxx

New member
לא בדיוק

לליהי יש אינטרס להידבק לבן גם עכשיו, בשביל הסיכוי שלא תהיה מועמדת. ואם היא תהיה מועמדת, אז על אחת כמה וכמה, כדי לחזק את דעתו של איתן שהיא צריכה להישאר. זה עובד לטובתה בכל מצב.

noaxxx

New member
אתה? איטי? אין מצב ../images/Emo13.gif

המבחן האמיתי יהיה איך ליהי תתנהג עם בן אחרי שלישי בערב (כמובן שהיא לא תודח)

Klayhamn

New member
אז זהו ש...

זה תלוי איזה חוקים ההפקה תמציא פתאום, אבל בגדול, ברגע שהחסינות תסתיים, ליז שוב יורדת לתחתית (ויכול להיות שגם ענת... היא זוכה אמנם ליתרון בסקרים המקוונים אבל לא יודע אם יצביעו לה גם באסאמאסים...) בעקרון, אם ההפקה לא תודיע *להם* על שינוי חוקים, היא תצטרך למשוך את זה לפחות שבוע... נראה אם תעמוד בזה

noaxxx

New member
צודק, על זה לא חשבתי... אבל זו השעה...../images/Emo8.gif

Klayhamn

New member
אגב

שמת לב שבסטטוס בוואלה כתוב שענבר אמרה שהיא צריכה לעשות מהלכים לעבר איתן?

noaxxx

New member
קראתי עכשיו, ההסבר היחידי שנראה לי הוא ש..

קודם כשהם ישבו כולם יחד בחצר (פספסתי את כל הקטע), אולי אז היא הרגישה אליו סוג של חיבור שעשה לה חשק לבדוק, כי במצב MUTE עושה רושם שהיא כיכבה הלילה. בלי קשר לכלום, לפי מה שהספקתי להכיר את ענבר עד עכשיו, אין סיכוי שזה מלאכותי... אם היא אמרה את זה, אז כנראה היא מרגישה שזה מה שהיא צריכה לעשות ובטוח שיש לה סיבה. היא בטוח תדבר על זה בהמשך, נשתדל להיות קשובים, למרות שבמהלך היום ממש קשה לי לעקוב וואי, איזו חפירה הבאתי לך

גייל 7

New member
וואלה כרגיל מדברת

מדמיונה הקודח ... ענבר אמרה שאם תישאר - תעבוד על שיפור הקשר עם - - - מה שמו ??? - לכדי יחסי ידידות סבירים ... שזה הגיוני , אם הוא בכבודו ובעצמו לא יודח השבוע ...

למעלה