עדכון לילה

גייל 7

New member
כ"בוגרת" זוועות האח

הקטן גדול, ובמסגרת נסיונות ההיגמלות - אני מנסה בכל כוחותי לא להיסחף שוב , כי אני ניגרפת לצערי לתהומות הריאליטי ומתעצבנת כאילו יושבי הבית הם משפחתי הקרובה , אחיי ואחיותי האבודים ... אני שוקלת לתבוע את יוצרי מיפלצות הריאליטי למיניהם על כל שערת שיבה שנוספה לי בגללם .. הבנתי שבשבילך זו התנסות ראשונה .. חכה חכה .. מרגע שדרכת על מפתן העולם ההזוי הזה - הלך עליך
מאחר והפורמט הזה אפילו יותר עלוב מהאח, ומקומם ברעיון הבסיסי שלו, כאילו - ים בנות שנלחמות על תשומת לבו של איזה קרפיון חסר זהות, אבוי לי אם ארשה לעצמי להתערבב גם עם זה .. וכפי שאתה רואה - בכל זאת אני כאן איתכם, גם אם במידה מסוייגת
וכמובן - - - עינבר למליון !!!!!!!!!!!

Klayhamn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אותך כיף לקרוא

מבין את המצוקה (גם אני מוצא את עצמי עובד יום שלם במשרד - מתכנת עם אוזניות ושומע את עדי מהרהרת ליד איתן כמה משעשע זה שיש אנשים שצופים בהם צופים בתחרות שחיה... ) ובכל זאת, יהיה נחמד אם תבקרי מדי פעם עושה רושם שאת חלק מכוחות ה-

גייל 7

New member
ידידי,

אלווה אותך בחיבה ובאהדה, עד שתתפכח ותבין שכל ההפקות כולן, (ריאליטי עלק ...) לא מתייחסות לאסמסים אפילו לא כאל המלצה של הצופים התמימים ... מראש אני מודיעה לך שההתפכחות קשה ומרה ...

noaxxx

New member
חייבת לומר לך משהו...

ממכורה למכורה
כשהתחילה התכנית הזו, הבטחתי לעצמי שאני לא מגיעה למצב שאליו הגעתי באח. בהתחלה התאפקתי כמה ימים ולא נכנסתי לפורום, אח"כ במשך שבוע רק קראתי, ובסוף זה היה גדול ממני...
צללתי... למרות שכאן, ברוב שעות היום קשה לי לעקוב... שזה מצב שבאח לא היה קורה. ובכלל, כל ההתמכרות הדרגתית... התחיל בקטן באח הראשון, ועד האח השלישי הכל כבר היה אבוד, התמכרות טוטאלית. זה וירוס קשה ללא מרפא, אלא אם כן קורה מצב כמו שקרה עם דנה, וזה גרם לי לנטוש הכל לבערך....... שבוע. מקווה שלפחות נהנה תוך כדי..
במידה המסוייגת

גייל 7

New member
../images/Emo6.gifמכורה יקרה

בעונה הראשונה הבנים שלי היו צריכים למסמר את החלונות והדלתות בכל הבית, שלא ארוץ ברגל לנווה אילן לחלץ את שפרה שלי מהמיכלאה
בעונה השנייה פח הבנזין כבר עמד ליד הדלת בדרכי לשרוף את הגברת לוין
בעונה השלישית ביטלתי את המינוי כשיורם ז. קטן נשאר כשחצי תאוותו בידינו
ולמופע הבלהות של הקרפיון הצטרפתי כששלחו את שלושת הליצנים לנופש והכניסו את נירו גב וקובי ... בינתיים אני סובלת לתיפארת ... אפילו לא אתחיל לפרט את כל מה שמעצבן כי מחירי הבנזין עלו, ולא מגיע להם שאבזבז עליהם שקל ... וגם לא על אסמסים, כמובן

didush100

New member
איילת ענבר וענת על דניאל

ענת אומרת שהיא מאבדת את זה שזה נראה לא טוב ושהיא כבר הרבה זמן ככה. ענבר אומרת עליה שהיא פסיכית וילדותית ולא מבינה איך איתן לא רואה את זה כמובן שמצנזרים את זה כי הן כמובן לא מרכלות

Klayhamn

New member
איפה את רואה את זה?

אני רואה את אתי מדברת עם קרן

didush100

New member
תוך כדי שיחה של ענת ענבר ואיילת על ליז

ליז נכנסת לאמבטיה והן מיד משנות את השיחה כדי שלא תבין שמדברים עליה הן ממשיכות עד שהיא יוצאת מהחדר ואומרות זה היה קרוב

Klayhamn

New member
נו מה, החלטת להמציא?

אני רואה את השידור ורואים את אתי ואת קרן, על מה את מדברת

didush100

New member
שיחה בין קרן לאתי

אתי אומרת לקרן שלא תפחד ללכת על איתן ושתלך עם הלב שלה

didush100

New member
ענבר לענת ואיילת אני הכי מפרגנת לקרן

שעה 2:24 בחדר האמבטיה ענבר אומרת לענת ואיילת שקרן מקסימה ושהיא הכי תפרגן לה אם איתן יבחר בה הן שואלות אותה אם קרן ממש בעניין ענבר אומרת שכן והן מחמיאות לקרן על ההתנהלות שלה מול איתן.

noaxxx

New member
אם ענבר היתה יודעת איך קרן מתנהלת בחדרי חדרים

את יכולה להיות בטוחה שהיא לא היתה מפרגנת

survivorUS

New member
נכון אבל בואו לא נשכח

שקרן מאוד מחבבת את ענבר ולא ריכלה עליה אף פעם .

billc

New member
פעם ראשונה שאני מחכה לריכול של ליהי וקרן

על בן בטח תאמר שלקח לו חצי שנה לנשק אותה

למעלה