עדכון לילה

Klayhamn

New member
הקשבתי לשיחה

ולא שמעתי את המילה... מי עוד מקשיב פה? :)

Klayhamn

New member
דידוש,

לפני שניה תפסתי אותך ממציאה (בקטנה אמנם, אבל עדיין) כמה מילים לטקסט של קרן, אז הייתי קצת נזהר מלהאשים אחרים שהם ממציאים

didush100

New member
יו קרן כזאת מותק חבל על הזמן

היא קורעת אותי מצחוק היא ממש חמודה עם ליהיא

didush100

New member
ליהיא לקרן זה היה מהיר קרן צוחקת

ואומרת לה אחותי את שם כבר שעה מה מהיר סימן שנהנית

Klayhamn

New member
דידוש

צר לי, אבל הפעם הקשבתי לכל מילה, ואת מוסיפה דברים שלא נאמרו. היא לא אמרה "סימן שנהנית", היא רק אמרה לה על זה שהיא הייתה שם שעתיים, וליהי אמרה "שעה לא?" וקרן אמרה : "לא נכנסת באיזה 1"...

didush100

New member
חחחח קרן קורעת אותי עם החיקוי שלה

על קרייזי ליזי אמא אני על הריצפה

didush100

New member
הלו????

מראים לי את הסיפורי סקס של יוני אבל את הנשיקה של בן וליהיא לא מראים? מה קורה כאן?

didush100

New member
בן ליוני דווקא יכול להיות מעניין אם עדי תשאר

בבית ככה אם לא ילך לי עם ליהיא אני אנסה עם עדי. יש מצב שעדי תשאר לצערי הרב

Klayhamn

New member
אין סיכוי

איתן אמר לגב שהוא מעיף אותה בוודאות, וזה שיוני התחיל להתחבר איתה קצת או שבן שקצת שיכור מכח פתאום רוצה אותה אחרי שכבר "השיג" את ליהי --- לא יציל אותה

easternstar

New member
בדקתי ומסרון עולה רק שקל

אני שולח 4 מסרונים לכ"א : לענבר, עדי, איילת, ענת. בהצבעה שלי נשארות לו לבחירה: קרן, אורטל, אתי וליהי. את קרן ואורטל הוא חייב לבחור ולהציל. נשארות אתי וליהי. הבעיה שאני שולח רק 4 מסרונים לכ"א. אם הרבה יעשו כמוני הבחירה באמת תהיה מעניינת.

billc

New member
עדי ואתי על הכוונת של איתן

לדעתי אם שתיהן מועמדות, הוא מדיח את אתי אם אתי לא ברשימה הוא מדיח את עדי מעניין אם ביומיים הקרובים קרן תנסה להגן על אתי ולשכנע את איתן שישאיר את שניהן בגלל שהיא בקשה ממנו לקחת צעד אחורה, ובגלל כאבי הגב שלה. אין לה כרגע הרבה כוח השפעה אם את אוהבת את אתי, תתחילי לסמס

למעלה