עדכון 23.5- סימפל של EVA פורסם.

skipp

New member
אני דווקא חשבתי שהיא הייתה נחמדה

ממ... אבל חסר לי את העומק שהיה לקול של טאריה... היא גם נשמעת נורא צעירה,אני מניח שנצתרך לראות עוד שבוע

The Cat Woman

New member
../images/Emo7.gif למה שלא פשוט ידפקו לנו כדור בראש?

ונשים קץ לייסורים האלה? מה זה?!?!?! גועל נפש!!! מי שזאת לא תהיה- היא צריכה למות! איפה האופרה? איפה הרגש? איפה העומק? איפה נייטוויש??? זה נשמע כמו שיר של ווית'ין טמפטיישן

jackmo

New member
ויי זמיר.... בכו אלמנות התומאסים,

קרעו בגדיכם חייליי צבא הטריה!

phoenix2000

New member
בעע

זה ממש לא אותו דבר. חשבתי שהם יחפשו מישהי עם קול דומה.

Blade Of Fire

New member
הנה.. תתחילו לבכות...

אז היא לא דומה לטאריה.. מי יישמע? קול יפיפה... מה שכן אני רשמית מכריז על מות הפאוור בנייטוויש והפיכתם לגות'.

phoenix2000

New member
אתה מגזים פה

שום דבר עוד לא בטוח. לך תדע, אולי היא משחקת עם הקול שלה כמו הזמרת של וויט'ין. צריך לחכות לאלבום החדש שלהם. אני לא חושב שהסינגל יספר לנו הרבה.

Blade Of Fire

New member
כן, אבל גם שארון

לא יכולה לשחק כל כך הרבה-הקול שלה גבוה והיא מעולם לא הגיעה לקול עמוק כמו של טאריה וכמוה הסולנית הזאת, מה שלא יהיה שמה, וככה אי אפשר לעשות פאוור... גם שומעים, כמו שאמרו מעלי, שהיא צעירה. בקיצור-אני לא מספיד את הלהקה, להפך-אני חושב שהקול שלה מקסים והם פנו לכיוון חדש שאני דיי בטוח שיימצא חן בעיני.. אבל הכיוון הזה לא יהיה פאוור סימפוני כמו שהם היו עם טאריה.

phoenix2000

New member
אם הם יעזבו את הפאוור מטאל...

אז זו לא תהיה אותה להקה. הם יכולים גם לשנות את השם שלהם באותה מידה. זה כמו אדם שאוכל כל היום גלידה בטעם תות עד שהחברה משנה את הגלידה לטעם בננה. אזי אותו אדם ילך לקנות גלידת תות מחברה אחרת. האם דבר דומה יקרה לנייטוויש? קשה לי לדמיין נייטוויש בלי אופרה. זה מה שכל כך אהבתי אצלם. בלי זה כנראה שאני אדבק לשירים הישנים עם טאיירה ומבחינתי הלהקה התפרקה ברגע שטאיירה עזבה ולא קיימת עוד. אבל אני אתן לזמרת הזו הזדמנות. מקווה שהיא לא תאכזב.

Blade Of Fire

New member
אם זו לא תהיה אותה להקה...אז?

בדוגמא שהבאת-אז תלך לחפש גלידה אחרת בטעם תות, זה אומר שלא תאכל גם את הבננה?

phoenix2000

New member
ומה אם אני לא אוהב בננה?

אולי אני אלרגי? יכול להיות שאני אוהב את הסגנון החדש של נייטוויש ויכול להיות שלא. אבל אם זה לא יהיה אותו סגנון אז מבחינתי זו לא תהיה אותה להקה.

שארון יכולה להגיע למה שהיא רוצה

היא יכולה לשיר בהרבה סגנונות... אם ראית את ההופעה של ME היא מצליחה לשיר גם אופרה אומנם לא כמו טאריה אבל היא יכולה. וחבל שלא עושים את זה היום.

Blade Of Fire

New member
ברור ששארון אופראית

ואני מעולם לא הכחשתי (ולהזכירך אני אוהב את WT בדיוק כמוך), אבל כמו שאמרת-יש הבדל בין הקולות.

למעלה