עדכון 23.5- סימפל של EVA פורסם.

Super Alonit

New member
../images/Emo16.gif

לא יודעת מה איתכם, אבל הסמפל הזה מסמל את מות נייטוויש בשבילי.

דיי, זה לא נכון../images/Emo24.gif

זה לא שנייטוויש כאלו טובים
וחוץ מזה, קודם תשמעי את השירים, ואחרי זה תשפטי אותם.

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

הם כבר הזכירו שזו תהיה בלדה...אם אני זוכר נכון. ז"א, שהשיר הזה לא ממש מייצג את מה שיהיה בהמשך. אז יש למה לצפות.

Super Alonit

New member
נייטוויש קסומים להפליא!

היו... עכשיו זה מוטל בספק. וכן, אני מניחה שצריך לחכות לאלבום לפני ששופטים אותם.
אבל הם לא בדיוק עוזרים לנו...

Blade Of Fire

New member
יהיה יותר מעניין לראות אותם בהופעות

למשל, לשמוע את הקול הזה מבצע שירים כמו ווישמאסטר או סליפינג סאן שצריך אליהם קול עמוק יותר ויותר בוגר יהיה נורא מוזר.

איפה האופרההההה???

אני מקווה שיש איפשהו בהמשך השיר XS יש לה קול נחמד. הקול שלה דומה לסולנית של לונטיקה (שלה יותר יפה P:) בכל אופן... נחכה ונראה

לעזאזל איתם, די לטפטף לנו כל הזמן דברים,

נמאס. אני אחכה לתוצר בשלמותו. [רק לחמור מראים חצי עבודה].

blacknwhite

New member
האמת שזה נחמד

מצד אחד, היא באמת מזכירה את הסולנית של וית'ין טמפטיישן- מהמובן הרע של המיל.ה יש לה קול הרבה פחות עמוק משל טאריה. מצד שני... יש לה המון רגש בקול, בעיניי לפחות. יותר מלטאירה, משום מה. בקיצור, אני די מרוצה. נראה מה היא מסוגלת לעשות באמת בשיר המלא.

Super Alonit

New member
../images/Emo31.gifאני אישית לא מצאתי שום רגש בשיר../images/Emo4.gif

היא נשמעה לי ממש חובבנית.

mary06

New member
0:

בגלל התגובות שלכם פחדתי להקשיב לזה..אבל זה בכלל לא נורא,יש לה קול יפה אבל אי אפשר ללמוד הרבה עליו כי זה כולה 38 שניות..והרי היה ברור שעידן הטאריה נגמר, צריך פשוט להתרגל לחדשה ולסמוך שהם יודעים מה מתאים ללהקה...ומעניין לאן השיר הזה מתפתח..וחסר להם שהיא בלונדינית /:

Super Alonit

New member
מ...מה?! זאת בדיחה נכון?!

אני יכולה לעשות את זה יותר טוב ממנה! בסדר, זה לא שאין לה קול יפה, הוא סביר כזה, אבל לנייטוויש?! איפה הקול העוצמתי של טאריה? איפה הייחודיות של נייטוויש?! אין, הרסו הכל, הקול שלה כ"כ לא דומיננטי, נשמע בדיוק כמו כל להקה אחרת עם סולנית, ועוד לא כמו אחת מוצלחת במיוחד. היה כבר עדיף לקחת את חשופת החזה של סלובניה מהארוויזיון, איכ.

ש נ י1

New member
האבת שאני חושבת

שזה היה פנטסטי אם הם היו לוקחים את ההיא מהארוייזיון. כל עוד הם לא היו נותנים לה להתפשט בקליפים כמובן

למעלה