נרגעתי, נרגעתי../images/Emo3.gif
אז זה לא בטוח? בכל-אופן, כמו שאמרתי לך, גם אם אני אהיה מנהל, אני אצטרך עזרה, לפחות בהתחלה, ואני אצטרך אותך. וכבר אמרתי לך את זה, אבל אני אגיד שוב שאני רוצה שתישארי בהנהלה, לא משנה מה יקרה. את המייסדת ויש לך מקום של כבוד בפורום הזה, ואני חושב שאת חייבת להישאר כחולה, גם אם תהיי קצת פחות במרכז העניינים. אחרי הכל, כמו שאמרת, אני אהיה עמוס בשנים הבאות ואצטרך מישהו לצידי לחלוק איתו את העומס. בגלל זה ביקשנו מנהל נוסף, כדי שהעבודה תתפצל בין שניים וכל אחד יעבוד פחות, לא כדי שאת תנטשי ואני אצטרך לסחוב את הפורום לבד, כשאני בכיתה י"ב ועמוס במבחנים, ואחר-כך בצבא. אם את עוזבת, ייווצר מצב שבו אני שוב צריך עזרה, ונצטרך שוב מנהל נוסף. ואז מה? מנהל חדש. אמרת בעצמך שאת לא אוהבת את זה ולפורום צריכים להיות יסודות חזקים, ואת היסוד הכי חזק שלנו. אבל אני לא יכול להכריח אותך. אם תרגישי ממש רע, ותרגישי שאת רוצה לעזוב את הניהול, אני מקווה שלפחות תישארי בפורום. את לא מתכוונת לעזוב לגמרי, נכון?! אם תישארי, תדעי שזה יהיה באדום. אני מקווה שלא תעזבי את עמדת הניהול ולא את הפורום. אני לא רוצה להיות זה שבגללו ליסטה עזבה.