עדכון

Serf SaN

New member
לאאאאא..עכשיו מילי ישחרר את

צבא המיליים הקטנים שלו! NOOOOOOOO
סתם סתם.
מזל טוב מילי! D:

קורורו

New member
יאאא, איזה מוזר זה!

אמנם מדברים על זה, אבל זה עדיין מוזר! מזל טוב מילי! ^^ ואת עדיין נשארת גם כן כחולה, נכון?

Digi Lista

New member
אני לא יודעת כמה זה מוזר...

ראיתי את התמונה בראש כבר לא מעט זמן(יחד עם תמונות נוספות) ואני מניחה גם לפי התגובות שזה מהלך טבעי,מבחינתי יש אור ירוק אבל מילי צריך קצת להירגע כי יכול להיות שהמהלכים שהוא מנהיג מול הנהלת הפרדס לא יקלו על הכניסה,זה לא שאני מעודדת שתיקות והתחנפויות,אבל אני יודעת שלפעמים זה עלול להתפרש כיריקה לבאר שממנה שותים(לדעי מרוב יריקות שלי כבר נוצרה באר חדשה
)וצריך רק לקוות שיחליטו בכול זאת להבין שגם אם מישהו לא מסכים עם משהו עדיין אסור לפסול לו דברים שהרוויח ביושר... לגביי השאלה אם אני נשארת...בשלב הזה כן,אבל יכול להיות שאני ארגיש שאני נדחקת לצד למרות שאני יודעת שאוהבים אותי וזה לגמרי לא קשור ואראה שאין לי יותר מה לתרום ואפנה לגמרי את המקום,לא ברוח רעה כמובן אבל בנאדם צריך להיות מודע למה שקורה סביבו ואם אני אהיה בטוחה שהפורום בידיים טובות(והוא הבייבי שלי ככה שאני מאוד דואגת לו) ושיש יציבות בדרך בה התקיים עד עכשיו(מזכירה לכולכם לקחת בחשבון שמילי נכנס לכיתה י"ב מיד בתום החופש וזאת שנה עמוסה ואחר כך אין לדעת לאן החיים יזרקו אותו ומה יעלה בגורל הפורום ולהחליף כול הזמן הנהלה לא תורם למקום לדעתי,מערכת צריכה יסודות יציבים כדי להתקיים לאורך זמן),אני אזוז הצידה ואשקיף מהצד אולי בצבע אחר...בינתיים אם תרצו או לא אני בסביבה ומילי בסך הכול מחליף צבע וממשיך לעשות מה שעשה עד עכשיו רק עם קצת יותר כלים לשליטה(בגלל שאחרת כול הארבע שנים יהרסו)
אני אשמור את ה
כשזה יהיה בטוח...

קורורו

New member
לדעתי את לא צריכה להחליף אף פעם את

הצבע הכחול. זה לא שמזיזים אותך הצידה או שאין לך מה לתרום. את אימא
. זה לא תפקיד שמתפטרים ממנו...

קורורו

New member
ואמור להיות "../images/Emo11.gif" בסוף ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, זה לא שאין לך יותר מה לתרום, כי את אחלה מנהלת ועושה המון למען הפורום: מרימה דיונים, משחקים ומנתבת ומעשירה שרשורים. זה מנהלת.

נרגעתי, נרגעתי../images/Emo3.gif

אז זה לא בטוח? בכל-אופן, כמו שאמרתי לך, גם אם אני אהיה מנהל, אני אצטרך עזרה, לפחות בהתחלה, ואני אצטרך אותך. וכבר אמרתי לך את זה, אבל אני אגיד שוב שאני רוצה שתישארי בהנהלה, לא משנה מה יקרה. את המייסדת ויש לך מקום של כבוד בפורום הזה, ואני חושב שאת חייבת להישאר כחולה, גם אם תהיי קצת פחות במרכז העניינים. אחרי הכל, כמו שאמרת, אני אהיה עמוס בשנים הבאות ואצטרך מישהו לצידי לחלוק איתו את העומס. בגלל זה ביקשנו מנהל נוסף, כדי שהעבודה תתפצל בין שניים וכל אחד יעבוד פחות, לא כדי שאת תנטשי ואני אצטרך לסחוב את הפורום לבד, כשאני בכיתה י"ב ועמוס במבחנים, ואחר-כך בצבא. אם את עוזבת, ייווצר מצב שבו אני שוב צריך עזרה, ונצטרך שוב מנהל נוסף. ואז מה? מנהל חדש. אמרת בעצמך שאת לא אוהבת את זה ולפורום צריכים להיות יסודות חזקים, ואת היסוד הכי חזק שלנו. אבל אני לא יכול להכריח אותך. אם תרגישי ממש רע, ותרגישי שאת רוצה לעזוב את הניהול, אני מקווה שלפחות תישארי בפורום. את לא מתכוונת לעזוב לגמרי, נכון?! אם תישארי, תדעי שזה יהיה באדום. אני מקווה שלא תעזבי את עמדת הניהול ולא את הפורום. אני לא רוצה להיות זה שבגללו ליסטה עזבה.

Digi Lista

New member
אני לא יודעת...

רק שלחתי להם מסר בשעה שמונה וחמישה ובינתיים באופן טבעי עוד לא קיבלתי תשובה,אני מניחה שאחרי ששפכתי מחמאות והבהרתי שזאת החלטה דמוקרטית שנעשתה לכבוד זה שאחרי ארבע שנים של סולו(הייתי חייבת לתת רמז שחגגנו ארבע שנים בלי דרמות ובלי פרסום)צריך עזרה כדי שלא יהיה בלאגן כי אני לא כאן כול הזמן(אם כי אני מאמינה שזה עלול להשתנות שנה הבאה,בעצם כבר בחודשיים הקרובים אני אמורה להיות פה יותר)ואני גם מרגישה מתוסכלת כשאני לא יכולה להגיב ולהתייחס ברגעי האמת,אני מאוד כועסת על עצמי כי אני מרגישה שאני מאכזבת וזה לא משנה מה תגידו אני יודעת שיכולתי לתת יותר ואם אני לא יכולה ולא חשובות הסיבות אני ממש כועסת על עצמי,חשוב לי להשקיע בכם ולא רק באנשים שחלקם זרים לי וחלקם נוטים לפגוע בי פיזית ובעיקר רגשית כאילו אני שק איגרוף,אבל זה לא תמיד מסתדר וזאת בעיה אם נרצה או לא,זאת אחת הסיבות שאני לא עושה בעיות בעניין ולא מתחילה במאבקי אגו כמו שאולי אפשר היה לחשוב שבנאדם יעשה במצב כזה,מעבר לזה שהכוח של הניהול והמעמד מעולם לא הניע אותי(למרות שאני לוחמת לא קטנה כשפוגעים במשהו שלדעתי שייך לי) אני רואה ברצון לחלק את העומס מרכיב מרכזי לטובת הצעדת הפורום קדימה ואני יודעת לא מהימים האחרונים שאולי זה הפתרון לחלק מהצרות. אני לא יכולה להכחיש ואני מקווה שתעריכו את הכנות והמקום מהם נאמרים הדברים שיכול בהחלט להיות שאני ארגיש שאני נדחקת הצידה בגלל שאני לא מספיק בסביבה להילחם ולבסס מעמד יציב בשנה האחרונה ובאופן טבעי אני אחליט להמנע מתחושות רעות שעלולות לצוץ אפילו בלי שיהיו להן בסיס ואז אני אבין שהגיע הזמן ללכת הרי אין דבר שנמשך לנצח לצערנו ואני מעדיפה אם זה יקרה לא ללכת בתחושה רעה("אני מיותרת,לא אוהבים אותי,מריבות להראות מי הבוס ולעזוב בברוגז") אלא בצורה חיובית ואוהבת עם הבטחה לבוא לבקר. בינתיים כאמור אני נשארת,זה יכול להחזיק חודש ויכול גם להיות יותר,את שאר מה שהיה לי להגיד כבר אמרתי ומי שביקש לדבר איתי בפרטי דיברתי,אם אני מרגישה משהו נוסף אני אבדוק אותו לעומק ואחליט אם זה יותר מפראנויה אבל כרגע אין מה לדאוג אני לגמרי מפרגנת לכם על האמיתיות והטבעיות בה הבהרתם שזה מה שאתם מרגישים שהפורום צריך וכמובן שגם אתם צריכים

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אולי עדיף לא להגיד "לעולם לא..." החיים כבר הוכיחו לי שתוך שניות הכול יכול להשתנות בכול תחום... בכול מקרה
על האהבה,ההתעניינות,האיכפתיות והאמירות החמות שלך מאז ומתמיד עבורי,אני באמת מעריכה ומקווה שאני גומלת לך בצורה שווה

strawberrys

New member
פורום דיג'ימון בלי דיג'יליסטה כחולה

זה פשוט לא פורום דיג'ימון. זה פשוט לא זה ואני לא רואה את זה קורה. כשאני הצעתי מנהל נוסף, לשניה לא עלתה בי המחשבה שאת לא תהיי מנהלת יותר, וגם היה לי נורא מוזר שאנשים שאלו את זה פה. אני חושבת שאת ומילי תהיו ממש תשלימו אחד את השני מבחינת ניהול, אני חושבת שזה יהיה מעולה.

אני לא מוכן לנהל את הפורום.

פורום דיג'ימון בלי ליסטה כחולה הוא לא פורום דיג'ימון, כמו שאמרה מיתר, ואני מסכים. אני לא יכול להכריח אותך להיות מנהלת (למרות שאני לא מבין מה הבעיה. מצדי אל תעשי כלום, אבל לפחות תשמרי על הצבע הכחול, אנחנו פשוט רגילים ואוהבים את זה יותר), אבל ביקשתי שתהיי איתי לפחות בתקופה הראשונה. אם תעזבי את הפורום, בכלל, זאת אומרת, אני מודיע מעכשיו שאני מסיר את מועמדותי ולא מוכן לנהל את הפורום הזה. הבהרתי שאם אני אהיה מנהל, המינימום שתקבלי אצלי, מינימום, זה אדום, וגם זה רק אם תרגישי שאת ממש ממש חייבת לעזוב את הניהול. אני לא מוכן לראות אותך בשחור, ולא מוכן לראות אותך עוזבת בשום אופן, בטח שלא בגללי.

Digi Lista

New member
אוף,השאלה הזאת לא מרפה ממני...

והיא בטח תמשיך לרחף בזמן הקרוב,גם אם מתחת לפני השטח ובעיקר ביני לבין עצמי...כרגע התשובה הכנה היא שאני לא יודעת.נראה אם אני אחליט שיש לי עוד מקום או שהגיע הרגע להבין רמזים(אלה רמזים שהרגשתי לא מהשבוע האחרון אלא עוד לפני זה תהיתי לגביהם ושיתפתי פה בגלוי כמה פעמים) ולעזוב בצורה טובה.

Digi Lista

New member
התייאשתי מלהסביר כול פעם...

אני לא עוזבת כרגע. אני כן מתכננת לבדוק כמה דברים אבל עד שאני אגיע למסקנות אני נשארת

Serf SaN

New member
נאמ...אוקי. >.>

רק שתדעי שכולם אוהבים אותך פה.
(ותאמיני לי, עם כל הקצת זמן שהייתי פה, כבר הספקתי להבין כמה בן-אדם מדהים את [: )

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif,הכבוד כולו באמת שלי../images/Emo24.gif

אני יודעת שאוהבים אותי וזה לגמרי הדדי,רמת האהבה שלי פה לחברים עצומה הרבה יותר משאני מצליחה לבטא
אני לא מצליחה להסביר את הנקודות שלי כמו שצריך...אולי אני אקח קצת זמן למחשבות ואחרי שאני אסיק מסקנות ההסברים יהיו יותר מובנים

star_female

New member
אני לא חושבת שיש פה מישהו שרוצה

שתפסיקי לנהל את הפורום או חס וחלילה לעזוב... גם אם לא באמת תנהלי יותר ורק תהיי בצד בתור משתמשת רגילה נראה לי שכולם מסכימים שאת עדיין צריכה להישאר כחולה, אפילו אם זה רק בשביל העיקרון... את תמיד תהיי המנהלת של הפורום הזה ולראות אותך בכל צבע אחר פשוט לא יהיה אותו דבר. אני באמת לא יודעת על איזה רמזים את מדברת, אני לא קלטתי שום דבר שיכול לרמז על זה שלא רוצים שתישארי, אבל את בטח שמה לב לזה יותר ממני (... כי זה קשור אלייך אישית). אבל אני באמת חושבת שאת צריכה להישאר כחולה לתמיד... למרות שאת תמיד מזכירה שכחול זה רק צבע, אולי אפילו בגלל זה, את צריכה להישאר ככה. (כמו שמאיה כתבה, את האמא של הפורום
את לא יכולה פשוט להפסיק!)

למעלה