אתם מתוקים../images/Emo24.gif אבל מציקים../images/Emo191.gif
בכול מקרה ענו לי מתפוז,הבטיחו לנו קוביה מחר בתור מתנה על חגיגות הארבע שנים בעמוד הפורומים,תודו שעכשיו תרגישו את השינוי בחייכם בין כול הארבע שנים שהיינו בפורום ולא פירסמו אותנו בגרוש לבין עכשיו כשנקבל קוביה כמתנה,אני כבר מרגישה שהלב שלי דופק בחוזקה(או שלא...)
נוותר על ההקדמה שהייתה במסר כי היא לא הייתה קשורה לפורום אלא להיכרות בין זה שהגיב לביני|מסמיק| אני לא בטוחה שאני אמורה להראות לכם את המסרים בגלל עניין הפרטיות לבנאדם שאני מדברת איתו אבל זה לא דבר כול כך אישי ואני חושבת שמגיע לכם להיות מעורבים בכול שלב,אם תהיה בעיה ופתאום תראו שההודעה הזאת נמחקה תבינו שחטפתי על הראש על עודף הפתיחות שלי איתכם והחלטתי למחוק כדי לא לפגוע(לא שאני רואה פה משהו פוגע אבל גבולות הן עניין שמשתנה מאדם לאדם)... בכול מקרה המשך המסר היה "בנוגע למנהל השותף, אנא העבירי לי קישור לכרטיסו האישי ואני אבדוק אותו. במידה והכל תקין, אשלח לו מסר לצורך תיאום פגישה אצלנו." הגבתי בהמלצה מאוד מאוד חמה וכנה "אני אשמח שהפורום יקבל קוביה אבל זה באמת לא העיקר מבחינתי ומבחינת שאר החברים,הסכמנו בינינו דיי מזמן שדברים כאלה לא מטרידים אותנו ולא מניעים אותנו,אנחנו אוהבים את הפורום ויותר מהכול אחד את השני,יש אצלנו אפילו חברי פורום שמעולם לא צפו בסדרה אבל הם נשארים כבר מעל שנתיים כי כיף להם איתנו,אנחנו בהחלט חבורה דיי מגובשת בלי כול קשר לגילאים-איכשהו יצא שהחתך של האנשים בפורום הוא חתך איכותי ויצירתי במיוחד,אפשר לראות את זה גם בכמות העצומה של המאמרים ושל התמונות בגלריות וכול הזמן אנחנו דואגים לתדלק מחדש(מה שכן יש קצת בעיות בטאגליינס שמשום מה הקישורים לא נפתחים לפי מה שהחברים אומרים ובדקתי כמה פעמים את הקישורים ועדיין יש בעיה אז הנחתי שזה לא משהו שקשור ישירות לפורום),יש משהו בפורום הזה שכמה שהוא קטן(מעולם לא חיפשנו כמות גדולה של אנשים והבנו דיי מההתחלה שאנחנו מעטים כי פחות נחשפו לסדרה בארץ) ככה הוא מלא חום ואהבה,מ2004 נגמרה הסדרה ובכול זאת המשכנו להתקיים ולא עם עודף אופים וזאת סדרה מצויירת ככה שקשה לדבר על השחקנים כמו בסדרות אחרות שיורדות ופתאום השנה החליטו ליצור עונה חדשה וזה בדיוק הזמן להזרים דם כחול נוסף לפורום שאני כול כך גאה ו
ת בחברים שבו שבלעדיהם הוא לא היה מתקיים,תקרא בחגיגות הארבע למשל אנשים ממש מדברים שהפורום היה כמו פסיכולוג עבורם בימים קשים ויש דיבורים שעברנו תהליכי התבגרות יחד איתו(אני עכשיו בת 19 וחצי כשהקמתי את הפורום הייתי צעירה בארבע שנים ובהחלט עברתי איתו המון שלבים בהתבגרות הפרטית שלי כאדם) וזאת מבחינתי ההצלחה הכי חשובה יותר מכול הפרסומים(וגם מהמפגשי פורום,אין לנו כמעט בכלל כאלה). כמו שאתה רואה אני אוהבת לכתוב בכמויות(קשורה לעיתונות) ושוכחת לפעמים לסתום ולהתעסק בעיקר...אז הינה הכרטיס של המועמד שנבחר ברוב קולות על כול התרומה שלו מבחינת רעיונות לדיונים,סיפורים שהוא כותב,דעות מעמיקות שהוא מפרט וכו´... http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=338916
על התגובה המהירה ו
אם התשתי אותך בכמות מילים..." הינה מה שכתבתי אתמול בלילה: "נשלח על ידי: Digi Lista אל: הנהלת הפורומים תאריך: 03/07/2006 20:08:03 הראשון-ביום שבת לפני יומיים(1.7.06) פורום דיג´ימון בניהולי חגג ארבע שנים,אני איתו מאז הקמתו וזאת כבר חגיגה רביעית עם המון אהבה ומעט בלאגנים לאורך השנים(עובדה שלא ממש שומעים עלינו...),סתם רציתי לעדכן. הדבר השני הוא שאני רוצה להוסיף מנהל לפורום,החלטנו באופן דמוקרטי מי צריך להיות המנהל,לא היו שום היסוסים לגביו לכולנו ברור שהוא תורם וראוי והרוויח ביושר,החבר´ה גם הודיעו חד משמעית שהם לא מוותרים עליי בשום מקרה כי מבחינתם הפורום ואני אלה חלק בלתי נפרדים,הבעיה היא שבגלל שאני בשירות לאומי השנה אני פחות על המחשב ואני בעצמי הרגשתי שאני צריכה גיבוי למרות שאנחנו באמת לא פרועים,למעשה אני מאוהבת בחבר´ה הפורום שלי שהולכים יחד באש ובמים כבר ארבע שנים. אל מי אני צריכה לפנות בשביל לתת את הפרטים של המנהל המצטרף?..." אז בטח יהיו התפתחויות נוספות בימים הבאים/בשעות הקרובות,כמו שהבנתם כרגע אני והצבע הכחול לא נפרדים ואני בהחלט מתכוונת להישאר כאן בגלל שאני יודעת שאנחנו צריכים להיות יחד אם כי כמו שתמיד אמרתי כחול זה בסך הכול צבע מבחינתי ואני מקווה שהדרך שהחלטנו תהיה הטובה ביותר עבור הפורום,במידה ואני אחליט לעזוב לאור השאלות והאמירות שקצת בלבלו אותי אני לא אעשה את זה בבום אלא בצורה חיובית והדרגתית ובטוח שאני עם הקושי שלי להיפרד(עם כמה שקשה לי בפרידות בשנתיים האחרונות אני נאלצת להיפרד המון וזה עדיין לא קל לי,עודף רגשות...)אתן לכם תחושה שהפרק הזה אולי נגמר אבל אני בהחלט נשארת ודלתי תמיד פתוחה בפניכם
בכול מקרה ולצורך הבהרה סופית של העניין מהסיבה שנמאס לי מהשאלה-אני לא עוזבת בינתיים,אני כאן כבר ארבע שנים והנשמה שלי מחוברת לפה בצורה עמוקה במיוחד אז נראה לכם שאני יכולה פשוט לקום וללכת?תחשבו שוב