עדכונים נשמות

אביחי 33

New member
עדכונים נשמות../images/Emo26.gif

שלום לכולם! אגם דיברה איתי ורצתה שאני אעביר לכם מספר עדכונים. אז בראש ובראשונה:
אגם מוסרת שהיא תשתדל ובלי נדר,בלי נדר לפני יו"כ היא תכתוב לכם כאן! היא כבר הרבה זמן רוצה לעשות זאת כידוע לכם אך לא יוצא לה. אז קחו בחשבון שרוב הסיכויים שהיא תכתוב :)
ישנם מספר מועדים שיוצאים למזלנו רובם[לפי מה שחישבתי] על חוה"מ סוכות, שבהם אגם פותחת חנות של סקצ'רס/חותמת על גלויות בחנויות וכו'. להלן התאריכים: 8/10-זה יהיה במתחם "פאוור סנטר" בעפולה בשעה 12:00 אחר הצהרים. [טל ועדי-תפסיקו להרוס את המקלדת מהתרגשות
] 9/10-רמת גן. פרטים על שעה ומקום תקבלו ביום שלישי ב"ה. בינתיים אין. 10/10-קריית אתא. גם על זה תקבלו פרטים בשלישי הקרוב. מלבד זאת, מתוכנן גם ככל הנראה ברחובות ומודיעין, אך זה לא סופי. אז אני חייב לכם פרטים על:רמת גן,קריית אתא ופרטים נוספים על מקומות אחרים
ההופעות של שלגיה ממשיכות כסדרן! תוכלו לראות במוספי 7 לילות את התאריכים ואיפה היא מופיעה. כמו כן, ישנם אנשים שמעדכנים כאן מידי פעם על מקומות ופרטים על ההופעות-אז תתעדכנו
יקיר-אגם מוסרת שדיברת בסדר גמור, והיא בכלל לא הרגישה שדיברת מוזר. איחולי נשיקות ואהבה אלייך. כמו כן מאשה-שיגעת אותי עם ד"ש לאגם-אז הנה הוא הגיע, עם המון חיבוקים ונשיקות ממנה
איחולי אהבה אין-סופיים אל כולכם מאגם. שוב, היא תכתוב לכם כאן ממש בקרוב
אוהבים אתכם,
אביחי, ואגם...

את גם צ'ה../images/Emo13.gif?../images/Emo204.gif

אז מעולה,
חחח זה לא שלא חושבים עלייךך..פשוט לא ידעתי אם את רוצה לבוואא..

יעל 13

New member
שקרנית../images/Emo3.gif שכחת אותה../images/Emo3.gif

אללה פטרי תכניסי לה!!!

einatit4

New member
הא6עהעהעהאעהעהעהאהאעהעהעהעהעעעעעעעע

עפוללללהההה
אמאל'הה לא יכלתי לקרוא את הממשך פשוט כולי רועדתתת עפולהה
יאייאיאיאאאאאאאאאאא מצידי ברגל אני הולכת לשםםםםם אמאאאאאאא יאיאיאיאי אבלל איפה זה פאוור סנטר?
טוב אני אשאל את אמא שלייי חחחח יווווו אמאאא ל''ההה [אחכ אני אכתוב תגובה יותר נורמאלית
]

einatit4

New member
יאאאאיי תודה רבה רבה אביחיי!../images/Emo55.gif

טווב לעפולה אני בטוחחח הולכת.. מצידי ברגל.. חחחח ואני אנסה גם ללכת לרמת גן.. אם אני אוכל וכו'.. ואיפה זה קריית אתא?
בקריות? אז אולי גם לזה אבל רק אם יסכימו לי.. חחחח

למעלה