כה זה בקריות:P
B blue and pink New member 29/9/06 #59 ניפגש../images/Emo98.gif../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אם תבואי לקרית אתא ניפגש,לעפולה לא מרשים לי
ניפגש../images/Emo98.gif../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אם תבואי לקרית אתא ניפגש,לעפולה לא מרשים לי
מ מאשה New member 29/9/06 #24 אביחי../images/Emo24.gifכפרעלייך הלוואי ו.. היו עוד אנשים כמוך בעולם הזה ונראלי שאני אבוא למפגש ברמת גן
אביחי../images/Emo24.gifכפרעלייך הלוואי ו.. היו עוד אנשים כמוך בעולם הזה ונראלי שאני אבוא למפגש ברמת גן
ז זיווש מתה על אגמוש New member 29/9/06 #11 ביחוש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif תוודה על כלל העדכוניםם יקיירר דברר איתייי אולי נננלךך ברמת גןןןןן למרות שזה יום לפני שאני נוסעת לכרמיאל ואני אצטרך להתארגן אבל לא אכפפתתתתתתת ליייי כפפרעלייההההה אייזה חמוודהה אני פשוטטטטטט ממתהה עלליייהההההההההההההההההההההההההההההה~!!!
ביחוש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif תוודה על כלל העדכוניםם יקיירר דברר איתייי אולי נננלךך ברמת גןןןןן למרות שזה יום לפני שאני נוסעת לכרמיאל ואני אצטרך להתארגן אבל לא אכפפתתתתתתת ליייי כפפרעלייההההה אייזה חמוודהה אני פשוטטטטטט ממתהה עלליייהההההההההההההההההההההההההההההה~!!!
ה הדסי מתה על אגמי New member 29/9/06 #13 כן כן כן כן כן כן כן כן ../images/Emo204.gif ואז נעשה מפגש פורום
B blue and pink New member 29/9/06 #16 אני אלך לקריית אתא ../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif למרות שכל הערסיםםם שם
B blue and pink New member 29/9/06 #60 באמת../images/Emo122.gif../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif
E einatit4 New member 29/9/06 #19 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo55.gif אגב, רק עכשיו ראיתי את המסר שלך פשוט אני לא מסתכלת שם כלכך אז סליחה שלא עניתי לך ותודה על ההצעה אבל בסוף זה הסתדר
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo55.gif אגב, רק עכשיו ראיתי את המסר שלך פשוט אני לא מסתכלת שם כלכך אז סליחה שלא עניתי לך ותודה על ההצעה אבל בסוף זה הסתדר
B blue and pink New member 30/9/06 #72 בקריית אתא בעיקר../images/Emo5.gif../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif יש שם איזה קניון או משהו ?