חחח, את והעין הרע שלך
ה הדסי מתה על אגמי New member 29/9/06 #44 חח בע"ה../images/Emo204.gif אבל אני חושבת שנפתח על המפגש הודעה חדשה, זה נושא אחד, והמפגש זה נושא אחר...למרות שזה יהיה במשו שקשור לפה.. אבל יש ילדים שלא ישימו לב להודעה הזאת..ויותר יחשבו על מה שאביחי כתב בהודעה הראשית.. מקווה שהבנתם מה שניסיתי להסביר
חח בע"ה../images/Emo204.gif אבל אני חושבת שנפתח על המפגש הודעה חדשה, זה נושא אחד, והמפגש זה נושא אחר...למרות שזה יהיה במשו שקשור לפה.. אבל יש ילדים שלא ישימו לב להודעה הזאת..ויותר יחשבו על מה שאביחי כתב בהודעה הראשית.. מקווה שהבנתם מה שניסיתי להסביר
ח חולה על אגמוש שלי New member 29/9/06 #46 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאממ אני באה בטוח!מיכל גם את שמעתת אותי דברי'יתי היום אתת בבית כי אנחנו רוצות עוד פעםם ללכת לגבעתייםם..
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאממ אני באה בטוח!מיכל גם את שמעתת אותי דברי'יתי היום אתת בבית כי אנחנו רוצות עוד פעםם ללכת לגבעתייםם..
B blue and pink New member 29/9/06 #62 ../images/Emo31.gif../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif מי בא לקריית אתא? אורלי נוסעת איתי
B blue and pink New member 29/9/06 #70 היא אמרה לי שהיא נוסעת איתי:\ היא גרה שניה ממני אז היא ביקשה ממני להסיע אותה מצטערת
B blue and pink New member 30/9/06 #80 אוקיי../images/Emo11.gif../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif
י יקיר15 New member 29/9/06 #31 תודה אביחי ../images/Emo47.gif יאוו עשית אותי כל כך מאושר וואי הרגשתי מזה לא נעים ...תודה ומה עם הדרום וב"ש תמיד מקפחים אותנו
תודה אביחי ../images/Emo47.gif יאוו עשית אותי כל כך מאושר וואי הרגשתי מזה לא נעים ...תודה ומה עם הדרום וב"ש תמיד מקפחים אותנו
ש שלומי 55 New member 29/9/06 #34 תודה אביחי אני בטוח בא לרמת גן ויום שלישי אני יעדכן לגבי שלגיה את לוח הופעות שלה
ה היללי 2 New member 29/9/06 #42 יאאאאא תוווודדדההה../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif ואיי אני מקווה שאני יוכל ללכתת...ישש יאוו תודה אביחייי כפרע על אאאגגמייי
יאאאאא תוווודדדההה../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif ואיי אני מקווה שאני יוכל ללכתת...ישש יאוו תודה אביחייי כפרע על אאאגגמייי
B blue and pink New member 29/9/06 #63 אני באה../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אורלי בטוח נראלי וטל ועדי.[?] אנחנו צריכות לתאם שם פגישה
אני באה../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אורלי בטוח נראלי וטל ועדי.[?] אנחנו צריכות לתאם שם פגישה
B blue and pink New member 30/9/06 #73 שלחי לי מסר עם המסן שלך../images/Emo11.gif../images/Emo221.gif