עדכוני בוקר מאוחר

snake2000

New member
העם יכול לדרוש. אני שם 1200 שח בסמסים

כמה אתה שם עם כל הדרישות שלך בכסף שלך וכמה אורטל חשובה לך? אני כמו 400 אנשים שמצביעם בלי כסף כי הם רק מדברים.

snake2000

New member
הפעם שמתי רק 50. בגמר אני שם 1200

אני שם 1200 לדניאל אם אורטל בגמר. אם אורטל לא בגמר הסיכויים משתנים וההימורים ילכו לגב וקרן. אז צריך לחשב שוב את הסיכויים.

snake2000

New member
מי שתומך באורטל זה הזמן להפציץ כי אחרת

היא הולכת. אני רוצה גמר הוגן עם אורטל בפנים.

../images/Emo240.gif הבנים מדברים על ההדחה הקרובה

גב אומר שהוא לא מסוגל לבחור את אתי לגמר. הפייבוריטיות שלו יהיו קרן וליהי. הוא לא מתחבר לאתי, חושבת שיש לה לב טוב ונשמה גדולה, אבל לטענתו פגעה באנשים חלשים בוילה. הוא בעד ליהי כי קיבלה כאפות כל שבוע ולדעתו אתי מנצלת חלשים. אותו שומעים הכי ברור, אז זה מה ששמעתי עד כה.

יוני מסנגר על אתי

אומר שאתי עברה המון תהליכים ושינויים למרות שהוא לא מסכים לצורה שבה היא מתבטאת, הוא עדיין חושב שמגיע לה יותר מליהי.

andy181

New member
פעם ראשונה שאני תומכת בגב

לא מגיע לאתי להגיע לגמר. צליל אם את שומעת עוד משהו את יכולה להמשיך לעדכן בבקשה?

אורן - הוא רוצה גם את ליהי כי הוא לא רוצה

לפגוע בבן. את אתי הוא אוהב אבל לא קשור רגשית. נדמה לי שזה מה שהוא אמר. עכשיו איתן. איתן, אנחנו בוחרים מישהו שיהיה לה סיכוי שווה לנצח. לה, ולא לאחרות איתן, צריך להתעלות מעבר למי חבר של מי, זה לא עניין של רגשות, אלא למי באמת מגיע. גב לא מסכים. בעיניו זה כן עניין של חברים. הוא לא יבחר באתי על סמך החיבור הרגשי והוא לא מתחבר לאתי בתור בן אדם , יהיה לו בלתי אפשרי לעמוד מול ליהי ולא לתת לה את הצאנס. בן, מי אנחנו שנקבע באירוע כלכך גורלי. כל מה שהבן אדם עשה כל העונה פתאום לא חשוב? לדעתו אתי יורדת כל הזמן בהצבעות ולדעתו ליהי לוקחת את אתי בחוץ.

בן ממשיך, אתי פגעה בחלשים.

היא אומרת א' זה א' פלוס. אתי מקללת, אומרת מה שבזין שלה לומר, הכי תת רמה ואין לשפה שלה מקום בטלויזיה, ולא מעניין אותו לב זהב היא לא רואייה לדעתו. היא אורמת דברים הזויים ופסיכים מבחינתו , לא מגיע לה. יש לה אמוציות שהיא לא שולטת בהם ואם ליהי עומדת מולה אז לאתי לא מגיע להגיע לגמר.

למעלה