עדכוני בוקר מאוחר

andy181

New member
בוצע כבר אתמול :)

אתה מצביע להם בגלל שאתה חושב שהכי מגיע להם או בגלל שאם ינצחו הרווח מההשקעה יהיה הכי גבוה?

snake2000

New member
גם כי מגיע להם. כשאני לא מתחבר לקבוצה

קשה לי להמר עליהם. איתן עבד קשה כל העונה ודניאל היתה אחלה. כל בחורה שרוצה גבר הולכת עליו עם כל הנכונות והיא לא חייבת לבחורות האחרות שום דבר. גם בחיים לא מוותרים על גבר כי צריך לתת לאחרות סיכוי. אני אוהב בחורות יוזמות.

snake2000

New member
אני מרויח את כל הקופה אם המועמד שלי זוכה

נניח שאנחנו קבוצה וכל אחד שם כסף בקופה והרוב מנחשים על אורטל וקרן וגב ודווקא זוכים איתן ודניאל. אני לוקח את כל הכסף ששמו בקופה המשותפת מראש. בסמסים אני מגדיל את הסיכויים שלי לזכות בקופה ששמנו. בסוף רוב הכסף ששמנו הולך לעל האש לכולם אבל חלק נשאר אצל הזוכה.

snake2000

New member
כן. לפי יחס ההימורים.

אם מישהו עם פחות סיכויים הוא שם פחות כסף בקופה. למשל אם חושבים שלגב וקרן וגם לאורטל יש סיכוי פי 3 מאיתן ודניאל אני צריך לשים 400 ש"ח והם 1200. בסוף מי שניחש נכון זכה בכל ה2800 ש"ח ששמנו.

Deacon Frost

New member
ריף24 = דידי9

ההוכחות לכך הן: אותו נוסח כתיבה, העלבת אנשים שלא שותפים לדעותיה, השיטה הדמגוגית בעזרת הנטייה להאדיר מתמודדת (פעם קרן וכיום אורטל) אחרת על חשבון דניאל ולהמציא שקרים לגביה וההוכחה שהכי מחזקת את החשד שלי זאת ההודעה הזאת: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=155826266

poseidon111

Active member
מעניין שכמה אנשים חושבים אותו דבר

ולא אומרים זאת על גולשים אחרים שתומכים בזוג או באורטל. כשהיא תכתוב "טרקאיכס" , או "תפנימו" נדע שזה בינגו. אופס,גם בינגו אסור להגיד.הימורים, אתם יודעים...

../images/Emo12.gifסורי לא הבנתי אותך

לא חובה שהיא תכתוב טרקאיכס כדי לראות שזאת היא. אותה סגנון כתיבה בדיוק רק שהיא מעדנת את עצמה כדי שלא נשים לב.

מה הבעיה במה שכתבנו??

בסה"כ אמרנו שהיא חזרה בניק אחר, כדי שאחרים ידעו. כל עוד היא תשאר רגועה הכל בסדר

שאפולי

New member
יש בעיה.

קודם כל אם זו לא היא אתם נטפלים לגולש- שזה אותה התלונה שהיתה נגד דידי ואם זו כן היא- אז לט הר בי אין שום טעם בהצקות חינם.

למעלה