עדכוני בוקר מאוחר

anonimit75

New member
welcome to the club :)

היא שחקנית טובה, אין ספק, אבל זה חלק מהאישיות שלה. זה טבעי אצלה, אז זה לא כ"כ משחק... חוץ מזה, את אהבה/התאהבותה לגב, אני בכלל לא חושבת שהיא מזייפת. מאמינה לה לגמרי...פה היא לא מחשקת בכלל...

../images/Emo13.gif שמחה להכנס למועדון

חושבת כמוך שקרן התאהבה לגמרי בגב. לגבי גב, אין לי ספק שמעריך אותה ומחבב אותה כבן אדם, במסגרת המשחק משלימים אחד את השני. ובמסגרת תוכנית טלויזיה, זה המון.

LILACH43211

New member
כן ראיתי את זה אתמול ובקשר לשידורים

המרכזיים אני רואה רק את השידורים המרכזיים ונכון שעריכה גרועה לטובת 2 הצבועים אבל הצביעות שלהם ניכרת לעין גם בערוץ 10 איך אנשים לא רואים איך?

שאפולי

New member
קודם כל לא היו כתבות זדוניות על דניאל

שנית- עם כל הכבוד ללירון ויצמן היא עדיין לא ציפי פינס
ושלישית- זכוה לאהוב את מי שהיא רוצה. קרן בליינית היא שם דבר בגלינה ושות' ומשם היא בטח מכירה אותה

היו כתבות שנועדו להפיל את דניאל וגם את אורטל

לא שאכפת לי שאורטל תיפול, כמו האייטם על הסב העשיר של דניאל הצייר למה זה בדיוק תורם או מעניין מלבד שוב לאזכר את רמת החיים שדניאל באה ממנה? למתמודדת אחרת עשו אייטם כזה? אן מה שהם עשו לאורטל עם הסרטון אגו שפורסם בפינס פלוס ההערות הסרקסטיות והציניות של גיא פינס על אורטל וגם על דניאל לירון וייצמן זכותה לדיעה זה נכון אבל הבעיה שהיא מחזיקה בתפקיד שדי חזק העולם הבידור היא מחליטה הרבה איזה אייטמים יפורסמו והיא מעצבת דעת קהל באיזהו אופן במיוחד של כאלו שלא ממש עוקבים

שרית 68

New member
אני זוכרת שקרן אמרה שלירון וייצמן חברה שלה

במשימה של הכסף שלירון וייצמן באה לוילה ואתי יצאה לדבר בתוכנית של גאי פינס ,דרך אגב קרן אמרה שגם סיוון קליין חברה שלה אז מה הפלא שלירון מחמיאה לקרן

ריף24

New member
דניאל מנהלת שיווק וקשורה לברנז'ה בעצמה.מה הקש

הקשר שקרן בגלינה? מה קשור בכלל?

sunflower11

New member
מתאים לאלין, היא תמימה. ולירון אולי רוצה

לעשות דווקא לאתי ושקרן תנצח. או שיש לה איזה סיבה אחרת.

אקרובט2

New member
עד אמש הייתי ממאוהדי אלין. מאכזבת בגדול !!!!

לא יאומן. קרן ממש מזכירה את אילה רשף. מסתבר שאלין מה זה סתומה וחסרת רגישות.

meytula

New member
../images/Emo45.gifאבל איתן לא ירד לרמה של לא לדבר עם אורן

הוא יתנהל כרגיל אבל האכזבה שלו הורידה אצלו הרבה מסכי אמון באורן

sunflower11

New member
איתן יותר מדי מגן על דניאל. במקום לחשוב

על מה שאורן אומר לו. אורן רוצה רק בטובתו.

meytula

New member
אורן''פגעתי באיתן והוא טוען שפגעתי בחברות''

איתן אמר לאורן שהוא מבחינתו פגע בחברות שלהם ואורן טוען שהוא עצוב שפגע באיתן. עצוב?? מה הוא משקר הרי אחרי שירד על דניאל הוא הלך לרכל על איתן עם גב. עם חבר כזה מי צריך אוייבים מקווה שאיתן יראה את השידור האחרון ויגלה מי זה אורן

לידיעתך, אדם שחושב שפגע בחברו וחברו לא הרגיש

שפגע גם בפרטיות שלו,מבחינתי רגיש ומתעלה על עצמו .עצם זה שמספר זאת לאורטל שהוא היה צריך לשמור זאת עוד שבוע,אך זה התפרץ ופגע ומקווה שאיתן יסלח לו כי לא רצה לפגוע. אלא רצה לממשה רצה לומר את האמת לדניאל. חבל שאמת פוגעת.

למעלה