עדכוני בוקר מאוחר

ריף24

New member
איתן פגע באורן הוא מוכר את החברות בעד מיליוןא

אורן יבין את זה כשיצא.

|כן בדיוק כךל, הוא מכר את חברותו מגיל 14 לחבר

תמורת חברות של 3 חודשים עבור בצע כסף, אייכססססססססס

andy181

New member
אורן לא עושה דברים מרוע, אבל הוא לא קולט

שעדיין יש מיליון שקל לחלק והוא פשוט מביא אותם על מגש של כסף לגב. אני בטוחה בכל מקרה שהוא ואיתן יפתרו את העניינים ביניהם הם חברים כל כך הרבה שנים ולא יתנו לדבר כזה להרוס את החברות.

meytula

New member
חבר נמדד בדיוק במצבים כאלה

ואורן איכזב אותי מאוד כבן אדם,אותו אהבתי יותר מאיתן ,ההערה של אורן לאיתן ודניאל לא היא זאת שגרמה לי להתהפך עליו אלא הרכילות שלו עם גב. מבחינתי הוא לא נחשב חבר אמיתי

andy181

New member
אומנם אורן עשה כמה טעויות בזמן האחרון

אבל עדיין צריך לזכור לו את הדברים הטובים ואת כל החודשיים וחצי האחרונים ולא רק את השבוע האחרון. סה"כ אורן בחור טוב בלי שום מודעות עצמית :)

meytula

New member
אולי בחור טוב אבל לא חבר טוב

אני אישית הייתי מאוד מתביישת בעצמי אם הייתי עושה דבר כזה לחברה זה שהעיר לדניאל לא ממש מפריע לי כמו הריכלוים שלו עם גב על חשבון איתן עם כל הכבוד לדניאל אורן לא חייב לה כלום אבל איתן?איתן חבר ילדות שלו שיתעורר ויתחיל להיות מודע לעצמי הוא בן 34 לא הגיע הזמן??

צרצרה1

New member
אחות, לא פיספסת. יש כאן המצאות בלי סוף

אורן אמר לגב ש"היו דיבורים", ובשום מצב ובשום מקום לא אמר שהדיבורים על גב היו מכיוון איתן, או מהבנים בכלל... מישהו כאן ממציא ממוחו הקודח והופך את ההמצאה למציאות....

sendibar0

New member
חבר אמיתי נמדד באמירת כל האמת!

מה רצית שהוא ינשק לאיתן בתחת כמו השנים האחרים?

צרצרה1

New member
../images/Emo25.gifסנדוש, כפרה עלייך חכמה יפה../images/Emo24.gif

את צודקת לגמרי (כרגיל..... אוףףף איתך). איתן הילדותי רגיל למלקקי תחת, כמו יוני שמשתרך אחריו מעריץ למקומות בילוי ושמנשק את האדמה על זה שהוא "זוכה" לפירורי אבק כוכבים בזכותו... אורן, באמירה שלו לדניאל, אמירה חכמה שכולה אמת - נתן בעצם מתנה ענקית לדניאל, וגם לאיתן. אבל האגו הילדותי של שניהם לא מאפשר להם לקלוט את זה..... כי אם היו קולטים - היו מבינים למה הקהל מפנה להם עורף.

JADE99

New member
חבר טוב לא צריך לפחד לומר את האמת!

איתן רגיל שכולם נשמעים לו. טוב שיש מישהו שלא נרתע ממנו.

meytula

New member
אני מוצאת את עצמי לוקחת את כל דברי בחזרה

בכל הקשור לאיתן.בהתחלה ממש לא אהבתי אותו ובכלל עד אמצע התוכנית קיוויתי שיכנסיו מישהו חדש שיהיה מרענן ואפילו כשגב נכנס לתוכנית חשבתי שהוא עדיף על איתןץ כמה שאני לוקחת את דברי בחזרה אל מול כל הגברים בבית אני מוצאת את עצמי ממש מחמיאה לאיתן אם זה יוני הרכלן והצבוע אם זה בן האדיוט והקנאי אם זה גב שעליו אין צורך להרחיב,פשוט גועל נפש אם זה אורן החבר הבוגדני הקנאי פתאום איתן נראה הבחור היחיד שם שי לו מוסר,שאכפת לו מהסובבים שלו ואכפת לו מדניאל הוא היחיד שלא מתנהג כמו ילד ולא מדבר אל אנשים בצורה מעליבה או פוגענית אפילו לאתי הוא דיבר יפה כשהיא יצאה עליו הוא לא רכלן כמו יוני וקנאי כמו בן ואם יש לו משהו להגיד על אורטל זאת זכותו,הוא זה שגר איתה שם בבית ולא אמנחנו וכמו שציינתי כבר יש לו מספיק סיבות לא לחבב אותה באמת שטעיתי לגביו בענק

../images/Emo243.gif איתן מספר לאורן ויוני שגב רצה אתמול

להדיח את אתי ולהשאיר את חן בגלל שהיא מזיקה לקרן. איתן לא הסכים לזה ואמר שזה הזכיר לו את גב בהשרדות.

ריף24

New member
גב אכפתי!איתן לפני שבוע אמר שאתי לא מתאימה ל

לגמר. שכחתם? ובגלל שאתי התחילה ללכלך על קרן ואורטל, זה מתאים לאיתן שהיא תשאר. הוא ודניאל פועלים אך ורק מאינטרסים, וכל הכבוד לגב שלא חושב למשל להדיח את אורטל, כמו שאיתן חושב, בגלל אינטרס כספי- אלא בגלל שקרן מרגישה רע עם מה שאתי עושה לה- הוא מתוך אכפתיות ולא מתוך אינטרס בוחר להדיח את אתי. חבל שהוא לא עשה את זה! גב, לא ידעתי ערכך עולה בעיני עכשיו

sunflower11

New member
מאיפה את יודעת שגב לא חושב להדיח את אורטל?

הוא לא מדבר על זה כי הוא אסטרטג, אבל הוא בטוח ידיח אותה אם תהיה לו ההזדמנות.

Ninaz

New member
../images/Emo91.gifרגע של מחשבה :האם אתם חושבים שלתת לגב

חצי מיליון (500,000 ש"ח) ליד לא יהיה מסוכן מידי? ראינו כבר נרקומנים שעברו גמילות, חזרו לחיים והתדרדרו שוב. השאלה היא אם גב יזכה בסכום המכובד שיבוא לו (אולי) ככסף קל בלי לעבוד עבורו לא יפיל אותו שוב לסמים הקשים.

sunflower11

New member
אני לא הגנתי על גב ולא בעד קרן וגב.

ובאשר להיותו נרקומן לשעבר. אני חושבת שהוא מספיק אחראי ונחוש לא לחזור לסמים.

למעלה