אני לא מבין למה אוהדי הבובלילים כל כך שמחים
מהדיווח של יוסי היהודי ? אני למרות ששפרה מקום שלישי נכון ליום חמישי מאוד מרוצה מהמיקום מכמה סיבות. שפרה כבר חודש על הגריל למעט שבוע אחד ואנשים מסמסים לה והרבה סביר להניח.ביום שלישי כשהודיעו שהיא נשארת ורנין הולכת 20 דקות אחרי זה פתחו את הקווים מחדש ואנשים שזה הרגע הצביעו לה וסימסו בטירוף אמורים להצביע לה שוב,נראה לכם שכשכולם מועמדים ועוד מול חדשים שסביר להניח שהם ילכו אנשים יסמסו באותה כמות ?אני שאני מסמס והרבה לשפרה, יחיסית לסימוסים שלי בקושי הצבעתי לה השבוע כי אני יודע שהיא בטוחה וחארם על הכסף אז אני מניח שעוד הרבה אנשים חושבים כמוני והצביעו לה הרבה פחות והיא בכל זאת מקום שלישי... לעומת זאת עינב לא הייתה על הגריל מאז שאשר הלך שזה המון זמן ואנשים שלא הוציאו עליה כסף בתקופה האחרונה מרשים לעצמם להצביע בהמוניהם השבוע והנה התוצאה היא מזנקת למקום השני אחרי אבא שלה שכולנו יודעים שהוא הכי חזק. אותי דווקא מפתיע המיקום של לאון הייתי בטוח שהוא יהיה השבוע אפילו לפני שפרה אבל מסתבר שלא. אני למרות מה שרובכם חושבים, חושב שיש סיכוי טוב ששפרה תנצח אם תגיע לגמר השאלה הגדולה תלויה האמת במי יהיה בגמר וכמה-אם בגמר יהיה יוסי לאון ושפרה זה הכי טוב ליוסי והוא יזכה קרוב לוודאי אבל אם הגמר יהיה יוסי עינב ושפרה לשפרה יש סיכויים ממש טובים לנצח. אני גם סומך על הקולות הצפים-אני אתן לכם דוגמא: יצא לנו בכיתה לדבר עם המורה על התוכנית והיא אוהבת את שפרה אז שאלתי אותה "את מצביעה לה ?" אז היא אומרת לי "לא",אז אמרתי לה אז "מצד אחד את אוהבת אותה ומצד שני את לא מצביעה לה איפה פה ההיגיון ?" ואז שאלתי אותה :אם שפרה תגיע לגמר את תצביעי לה ?" אז היא ענתה לי "כן והרבה" יצא לי לדבר עם עוד אנשים שגם הם מצביעים פחות או בכלל לא למרות שהם אוהבים את שפרה וגם הם אומרים שבמצב שהיא תגיע לגמר הם יסמסו, אנשים שעד עכשיו לא שלחו אס אמ אס אחד ובגמר ישלחו כמה. לדעתי לבובלילים אין קולות צפים ובטח לא באותה מידה שלשפרה יש וכל מי שאוהב אותם מצביע להם ואנשים לא יחכו לגמר כדי להצביע לו אם כבר להפך אני מאמין שיהיו הרבה אנשים שבגמר לא יצביעו לו אחרי שהצביעו לו לאורך הדרך. בקיצור אני חושב שההפקה יודעת פחות או יותר מה הפיק של יוסי ומה מספר ההצבעות הרב ביותר שהוא קיבל עד עכשיו לעומת זאת עם שפרה הם יודעים את הפיק שלה אבל לעומת יוסי הפיק הזה יכול לעלות בצורה משמעותית ולא צפויה במידה ותהיה בגמר.