עד כמה אתם אתאיסטים?

0Pandemonium0

New member
עד כמה אתם אתאיסטים?

אני מדבר כאן על אמונה במשהו מעבר לעולם הזה. ולצורך ההבהרה, אני מתכוון למשהו מופשט, מיסטי ולא מוחשי, ולא על חייזרים, גילי
אני בטוח שהרבה כאן מחשיבים את עצמם אתאיסטים, אבל עד כמה אתם באמת אתאיסטים? האם אתם מאמינים בגורל? במזל, אפילו? גם מזל זה איזה כוח עליון שעוזר לנו בחיים, לא? האם אתם מוצאים את עצמכם לפעמים מקווים כל-כך שמשהו יקרה? לא תפילה מכוונת לאל או לכוח מסוים, אלא סתם מין "הלוואי שזה יקרה, הלוואי הלוואי" כזה?

מזל הוא האל החדש

ואני לא מאמין במזל, לא בניסים וגם לא בגורל. זה הכל הסתברות של המון גורמים שאת רובם אי אפשר למדוד בדיוק מושלם, וכמו תמיד בני אדם נותנים שמות למה שהם לא מבינים. בקיצור, כן אני אתאיסט!

Lonly badger

New member
אליאסטר קראולי

אם היית אומר לו שאתה אתאיסט הוא היה אומר שהוא מאמין , ואם היית אומר לו שאתה מאמין הוא היה אומר שהוא אתאיסט. דיאלקטיקה זנית שכזאת. אתאיזם ככלי של שיווי משקל נגד תיוג. אמונה בהכל ובכלום. לא בדיוק ניהיליזם , יותר קרוב לראיית עולם של אנשים כמו ניטשה, אלן ווטס, קרישנמורטי, אקהארט טוללה, זה הדבר הכי קרוב לגרסה של מציאות שהאמנתי בה מאז שהייתי קטן, בלי להיות מודע לזה. גורל - destiny , אתמול ראיתי רעיון עם bob dylan , ממש מגניב. הוא מדבר על תחושה של גורל , אבל בצורה כזו שזאת הייתה הרגשה שהוא הולך להיות גדול בעולם המוזיקה - לא במילים האלה - רק שזה דבר מאוד שביר ואם היית חולק את זה עם אנשים הם היו מנפצים את זה , בגלל זה צריך לשמור את זה לעצמך הוא אמר . (ועוד אנשים רציניים שאני מכיר הם מדברים על תחושה כזאת , ואפשר לראות את זה ממש בעיניים שלהם, הם מרגישים שהם נולדו כדי להשלים משהו בחיים האלה). ואחר כך גם בוב דילן מדבר על "ברית" שהוא כרת , ובגללה הוא ממשיך לנגן - הוא רק משלים את החלק שלו בעסקה, הוא עשה את העסקה כדי להגיע עד הלום. עוד חלק שממש אהבתי בראיון הוא שהוא מדבר על איך שהעולם ראה אותו , איך העיתונאות והטלויזיה רצו לתייג אותו לעומת איך שהוא ראה את עצמו ואת מה שהוא עושה.. מזל , המילה luck - מקורה ב lucifer , אבל אפשר להתייחס להרגשת ההתעלות שהכל נופל במקום , או ההבחנה שהכל מתחבר, אנשים כמו קרל יונג דיברו על סינכרוניזציה, ככה הם קראו לזה. ואני חושב שרובנו חוו אותה או חווים אותה מדיי פעם. לפעמים יותר מדיי עד שזה מוזר, רובנו קוראים לזה מזל . בקשר לתפילה, התפילה הכי מגניבה שהיא לא תפילה היא , אוקיי אין מצב שזה יקרה, אין מצב שזה יקרה, זה כאילו אתה מגרה איזשהו כוח עליון או תגובה מהמציאות , ואם אתה לא מצפה ששום דבר יקרה בגישה זנית כזאת , נותן לדברים לקרות וממשיך איתם , דברים ממש מגניבים יכולים לקרות.

MetalSinagouge

New member
אתה תלמיד Majuique../images/Emo8.gif?

תוכל להסביר מה בעצם קראולי היה מנסה להגיד על פי ראיית העולם שלו? האם הוא סתם מנסה להיות BadAss666 או שזה מתחבר לפיסקה האחרונה בתגובה שלך? אני חושב שהקטע האחרון שכתבת הוא גם סוג של "אני פשוט לא אצפה לזה, לכן אם זה לא יקרה אני לא אתאכזב", והוא גם- כמו שאמרת- התגרות באלים, כי בעצם תמיד יהיה משהו בנפש שלנו שיגרום לנו להדפק, לעשות ההפך- האגו. מאוד מעניין. לגבי התשובה שלי, אני חושב שאתאיזם זה סוג של יוהרה. זה די אירוני שאני אבחר להשתמש בנימוקים שרק לפני כמה חודשים ראיתי בתוכנית דת נוצרית ובזתי להם. אבל היקום משתנה כל הזמן. אגנוסטי- מילת המפתח. מחד גיסא אני מאמין שיש אלוהים, מאידך גיסא אני מרשה לעצמי להגדיר את האלוהים שלי- לדעתי יש 2 תחומים שלהם אסור לגעת בהגדרה שלי של אלוהים: דת ומדע. אז עם כל הכבוד לאברהם, ועם כל הכבוד לאלברט איינשטיין, זה משחק לשחקן אחד.

Lonly badger

New member
אתה ממש צודק במשפט האחרון

אני לא נכנסתי לכתבים של קראולי , אבל הוא מדבר על some heavy shit בכתבים שלו , אני מתכוון ברצינות, למי שלא יודע magick - כישוף או קסם או כל מה שתקראו לו , קיים , הוא תמיד היה קיים , ואני מאמין שהוא פועל דרל הטבע ודרך חוקי פיזיקה. זה שאנחנו לא יכולים להסביר את זה דבר אחר, אני בטוח שאם היה קיים מישהו שיכול להסביר את זה מ"הצד שלנו" היו משמידים את זה או צוחקים עליו. בכל מקרה, יש המון דברים שלא יודעים על קראולי שמתחברים גם להיסטוריה שלנו. כל מיסטיקן או מישהו שמודע לאמת, איך שהטבע עובד , מה שקיים ולא מה שאמור להיות קיים (מה שעובר לאנשים בראש , הבלבול בין סמלים ומחשבות לבין העולם האמיתי , המטריקס לבין האורגניזם ) בא מתפיסת העולם של טאו , בודהה וכדומה. מה שמדהים הוא שתמיד מגיל קטן האמנתי בכך ובדיאלקטיקה נדתי בין אמונה לחוסר אמונה , בין אתאיזם ניהיליזם , בסוף הייתי אגנוס אם שאיפה להתנקות מדעות קדומות ולפתוח את הראש כמה שיותר. ואז קראתי ספר של eckhart tolle , נכנסתי לעוד קצת זן וקראת את הטאו טה צ'ינג, אז קראתי על אוטוסוגסטיה - זה דברים ענקיים זה הכל מתחבר, שניסיתי לקרוא את ניטשה או לראות את מטריקס אחרי זה ירדו לי דמעות כי הבנתי 90 אחוז יותר שלא הבנתי לפני - אין לאנשים מושג כמה מטריקס הוא מטאפורה מושלמת למציאות ולעוד הרבה דברים אחרים. הייתי אגנוסט לפני זה, אבל אגנוסט לא משתווה לפשוט להיות עצמך , לדעת את עצמך - זה מה שהאנשים הכי חכמים מאז ומתמיד ניסו לאמר, דע את עצמך ותחשוב עבור עצמך.

MetalSinagouge

New member
רק במשפט האחרון?

סתם. לא סתם. סתם. לא סתם. סתם. סתם.. סתם... הנושא הזה קיבל חשיפה אינסופית במאה שנים האחרונות ויותר, ואנשים מהצד שלנו כן ניסו להסביר את זה והם הגיעו למשפט מאוד חכם ורלוונטי: Nothing is true, everything is permitted. אני מתכונן להגיע לdreamscape בקרוב, וזה המקום היחיד שבו המציאות קיימת- במקרה הזה: המציאות אכן טובה מכל דמיון. זו סינכרוניזציה ברגע זה. ביני, בינך לבין ג'ורג' קוסטנזה. ג'ורג' אמר פעם לג'רי משהו מאוד, מאוד, מאוד, מאוד... It's not a lie if you believe it. תוכנית על לא כלום. אבל בעצם על הכל. מה אני אומר עכשיו? האם אני באמת חושב כך או שזו סתם תבנית ניו-אייג'ית סרוחה לחבר במשפט אחד 2 ניגודים? כנראה שזה קצת מזה וקצת מזה. אני שמח לראות שמערכת האמונה שלך הסתדרה מגיל צעיר. הנה כמה דברים הקשורים לאמונה מהילדות שלי: 1. תמיד הייתה לי בראש תמונה של אלוהים. הוא נראה כמו ענן ענק, בעל צורה לא מוגדרת אבל בעלת נוכחות. 2. אמרו לי שאם אני מנסה לצייר את אלוהים, זה אומר שאני לא מאמין בו. ניסיתי ולא הצלחתי לירשום קו אחד שלם בבירור. 3. ב1 לינואר, 1995(?), יצאתי לחכות להסעה של הבית ספר. סיפרתי לקולגות האוטובוס בית ספר שלי על הדג זהב שקיבלתי "מסבא חורף" (המקביל לסנטה קלאוס המערבי). בתגובה לכך ענו לי כי אימי היא זו שהביאה לי את דג הזהב... ...מאז אני כזה.

MetalSinagouge

New member
P.S

אולי תרצה לבדוק קצת על בחור בשם Austin Osman Spare. מהכתבים שלו נראה כי הוא וקראולי היו בתחרות שבה יקבע מי יכול לכתוב את המשפטים הכי מסובכים תחבירית באנגלית. אסכולת מאגיית הכאוס שצמחה בעקבות הגישה החופשית שלו פישטה את הדברים לרמה של תיכון
כמה שאלות: 1. כשאתה אומר זן האם זה אוטומטית מקשר את המושג לזרם הבודהיסטי, או שזו דרך מחשבה כללית? 2. אילו מקורות עזרו לך ללמוד על האופי של קראולי?

Lonly badger

New member
מגניב אני אבדוק

ד"א פני שאני עונה, מכיר את ההרצאה של grant morrison ב Disinformation ? תשובות: 1. שאני מתכוון זן אני מתכוון לטאו, אני מתכוון ל being של אקארט טולה, אני מתכוון ל"אלוהים" שנמצא בכ גרגיר של חול ובנו. האמת היא שאין לי מושג למה אני מתכוון וזה מה שהופך את זה לכל כך יפה. שפה לא יכולה להסביר את זה. 2. אני חושב שכולם שמעו על אליאסטר קראולי אבל לא ידעו מי הוא, זה שם שמצלצל מאוד ברור כאילו שמעת אותו פעם או יותר מפעם בעבר. michael tsarion הפנה את תשומת הלב שלי והוא מדבר עליו באחד ההרצאות שלו. ומשם בטח היו הזכרים בעוד מקומות אבל אני לא ממש נכנסתי לכתבים של קראולי. ואנשים כמו קראולי , בלואטסקי, ואפילו ג'ותים בעיירות הקטנות שלנו מודעים לפשיזם שקיים בעולם. לא לכל התמונה, אבל עכשיו זאת שאלה לכלל הפורום, אתם מודעים ל new world order? קישור לסרטון: http://video.google.com/videoplay?docid=-3039306070586717772

MetalSinagouge

New member
לא מכיר, אבל הספר אמור להגיע בקרוב.

זה מעניין, כי התחלתי לקרוא את הטאו טה צ'ינג לא מזמן, סתם לבדוק מה זה, והשפה הפשוטה של זה הדהימה אותי. קראתי שיש אנשים שטוענים להוראות סודיות למדיטציה בטאו טה צ'ינג. מי יודע. או עכשיו כשנכנסתי לקישור הבנתי שהתכוונת להרצאה הזו, פשוט יש גם ספר על מאג'יק מחברת Disinfo.

Lonly badger

New member
האמת נמצאת בכל מקום

but who is it that knows נ.ב סיינפלד, ממש הייתי אוהב את זה , עד שהפסקתי לראות טלויזיה, ראיתי המון סרטים אבל .. וגם זה פחות עכשיו. בסיינפלד אבא של ג'ורג' קונסטנזה היה קורע אותי מצחוק, זה כאילו הטון הכי ציני שיכול להיות קיים. לא יודע יש אנשים שלא קוראים לזה ציניות וזה לא מצחיק אותם בכלל, היה לי חבר אבל שעליתי איתו לתיכון , היינו צוחקים על המורים ועל הכל בציניות כל היום... ושהוא הפסיק ללמוד והסתגר עם עצמו אז הפסקתי להיות טוב בלימודים. נראה לי שמערכת החינוך היא רקובה בכל העולם , ואני לא מתכוון לממלכתית , אני מתכוון גם לאוניברסיטאות. כאילו אם מישהו עושה משהו , וזה הדרך שבה אני חי אבל לפעמים שוכח, זה הכל בשביל הצחוקים , ההנאה, המשחק. או כמו שאלן watts שאל : is it serious ? is god serious?

MetalSinagouge

New member
מה עם "מלך השכונה"? :)

ציניות זה משהו שאני מנסה להגמל ממנו לאט לאט, אני משאיר את העבודה למקצוענים. don't get me started בקשר למערכת החינוך. הנה ציטוט של מר. קראולי שפעם נתקלתי בו, הוא רלוונטי לנושא: “I was asked to memorise what I did not understand; and, my memory being so good, it refused to be insulted in that manner.” אני מניח שהוא התכוון לחינוך הדתי שהוענק לו בילדותו, אבל... אם בן אדם(?), בוגר(?), אני(?), בכיתה י"ב אומר את אחד הדברים הכי שחוקים ולכאורה אינפנטיליים בקשר לבית ספר "בית ספר זה כלא", כנראה שיש רגליים לדבר. בקשר לאונברסיטה אין לי מושג, הקורסים נראים לי מעניינים אבל... אין לנו מה לעשות עם המידע הזה, שברובו הוא חסר חשיבות עד כדי בחילה. ולחשוב שפחדתי מהתיכנות מחדש שאני עתיד לעבור בצה"ל. האוייב האמיתי היה מתחת לאף 11-12 שנים.

Lonly badger

New member
אל תגמל מציניות!

ציניות כלפי אחרים , סבבה . אבל יש מה שנקרא ציניות כפולה, אתה משתמש בזה כמה שאתה רוצה, אתה לא מסביר כלום - לאף אחד, כולם חושבים שאתה יורד על משהו מסויים או על מישהו מסויים או עליהם, אבל אתה בעצם יורד על עצמך. זה מאוד זן. ומאוד בריא לדעתי, חוץ מהקטע שכולם לא מבינים את זה, אבל זה רק יותר מצחיק. אני נגמלתי מציניות - לא שווה את זה. בית ספר זה לא מוסד דמוקרטי, זה מוסד שעובד בעזרת פחד וסמכות כדי לחנך ילדים , הוא קוטל סקרנות וחשיבה עצמית, יש 3 סוגי חכמים במוסדות כאלה: אנשים שנקראים חכמים על ידי המורים ועל ידי תלמידים אחרים, אבל אין להם ציונים טובים. (אני) אנשים שנקראים חכמים אבל הם פשוט מוצאים דרך לעבור את המבחן , המטרה מקדשת את האמצעים. אנשים שמצליחים ללמוד ולקבל ציונים טובים אבל לא יודעים איך הם עושים את זה(אני לשעבר) טוב נו ויש את החכמים , שמקבלים ציונים טובים, יודעים איך הם עושים את זה(לא בדיוק) ונכנעים למערכת- קונפורמיסטים(אבל לא יודעים למה הם עושים את זה, ולא רואים שום אפשרות אחרת) ואחר שואלים למה יש מלחמות בעולם? אנחנו לא יותר טובים מהמוסלמים שגודלים על חלום הג'יהאד. (הגזמה צינית רטורית מצדי) אה ו, שמע יש מה שנקרא פרופיל 21 נפשי. אתה מספר את האמת , והם משחררים אותך.

Lonly badger

New member
ולמה לעזאזל

המספר הסימבולי הזה 12 כיתות, 12 שעות, 12 חודשים, לעזאזל אנשים לא רואים שזה שטיפת מוח? כולם אומרים לעצמם שאפשר ללמוד את השש שנים ראשונות בשנה או שנתיים. והדבר הכי גרוע ששמעתי פעם את ראש הממשלה ברדיו מדבר על חינוך מיוחד לילדים בגיל הכי קריטי של התפתחות המוח 0-3 , ולחשוב שפעם הייתי בעד אותו הדבר. אנשים חושבים שהעולם הוא איזה משחק שאתה עולה רמות ואז מנצח. אומרים לך לך לגן, תשיג חברים , בצפר , תיכון, צבא, אוקיי מה עכשיו, עבודה, אוקיי מה עכשיו, עוד לימודים? כן! אוניברסיטה, יאללה תואר ראשון שני שלישי, כמה אתם עוד רוצים ממני אין בעיות... - לא לא לא, עכשיו נהוג בגיל שלך להתחתן , יופי התחתנתי , עכשיו תביא ילדים, - ואו the miracle of life, אוקיי עכשיו מה- אתה לא למדת מזמן, אוקיי אני אמשיך ללמוד רק תגידו לי מה - הגעת לרמה שסוף סוף אנחנו מכבדים אותך ועכשיו אתה יכול לחקור כל מה שאתה רוצה- מה ? באמת? אתם נותנים לי חופש אינטלקטואלי מלא סוף סוף ומכבדים אותי?- כן, הרי זה מגיע לך עבדת קשה בשביל זה. אה אבל יש כמה דברים שעדיף מאוד עם תמנע מלחקור אותם... כמו איזה? אתה יודע.. דברים מוזרים.. אה.. לא אני לא יודע.. אל תדאג אנחנו נודיע לך, או נצחק עליך. ובמקרה הכי גרוע נמנע ממך להתפרסם. אוקיי.. מה עם הנושא הזה --- זה בסדר? כן.. את זה כולם מכירים - בחרת בנושא מצויין! אני מכיר חברות טבק וארגוני ממשלה מסווגים שישמחו לממן אותך! אה.. אוקי..? סיימתי מה עכשיו אתה בן 60, יש לך שתי ברירות , או שאתה באמת חכם ותצטרף אל האחווה הסודית שלנו, או שתמצא לעצמך חיים ותעשה מה שאתה רוצה, בתחום החוק כמובן , ז"א מה שאנחנו אומרים לך. מננממנ.. מה יש באחווה הסודית, מה אתם עושים שם? זה סודי. עזוב אתה לא חכם במילא. ואז, כעבור עשר שנים שאתה מחליט ללמד צעירים שאין להם שום כבוד לאף אחד , והם נראו בדיוק כמוך בגיל 20, ו...אתה... מתחיל... לחשוב... על... מוות. עוד כמה שנים והמוות מנפץ לך את כל האשליות. אתה מת, ואתה מבין את התשובה ליקום וכל זה.. 42.. ולחשוב שכל מה שהיית צריך לעשות הוא לקרוא את דגלס אדמס ופשוט להיות שמח במשך כל שאר חייך. במקום לרוץ במרתון המטורף הזה.

MetalSinagouge

New member
וואו, חזק.

אני חושב שראוי להכניס לפה עוד מושג קראוליאני: True Will. אין לי מושג איך משיגים את זה ע"פ התורה שלו, אבל אני יודע שאם משיגים את זה השמיים הם הגבול. קראתי באיזה פורום על בנאדם שכתב על הליכה לפי הטאו בתור משהו... משהו כמו כוחות על. בנאדם יכול לעשות הכל- ללכת על המים, פשוט לעשות הכל- אבל הוא לא צריך ולא רוצה את זה, כי הוא פשוט מאושר. למרות שאני אוהב לחשוב שרוב הזמן אני לא נשלט על ידי חברה, אני כן. וגם אם לא, אני מעדיף לחשוב שכן כדי לפעול למען כך שזה ישתנה. רשת ביטחון שכזו. יש לי מדי פעם מחשבות לעבור מהעולם המערבי הזה, לאמץ איזו דת אדמה או סתם פילוסופיה מזרחית, לעבוד כל יום בשביל לעבוד- דברים בסיסיים בלבד. כי לפי איך שאני רואה את זה, אני בדרך הראשית לגהנום. הרי הבגרויות האלה, זה צחוק. גם הבנאדם שהכי לא מתעניין בלימודים יכול לצלם את החומר ומשם לא ישאר לו הרבה ללמוד בגלל המיקוד. לסיכום, בית ספר זה מוסד נוראי. אני זוכר שבכיתה ג' פשוט כ"כ שנאתי את המוסד הזה, עכשיו התרגלתי כנראה. ובקשר ל21, יוצא שאני זונת צה"ל כנראה. למעשה שילשום היה לי צו 1, באתי, ופשוט אמרתי מה שהם רוצים לשמוע, אפילו בשאלון הפסיכוטכני שבו הם שואלים אותך על השירות בצה"ל (ואומרים שהם לא יתחשבו בזה ושזה אנונימי). הקטע המעניין הוא שאני לא מרגיש שאני חייב משהו למדינה או לצה"ל, אז קצת קשה לי להבין את מטרת השירות. אני מקווה להיות צלף. צר לי לומר שאני כנראה משתייך למערכת הקונפרמיסטית של החכמים. אני באמת לא יודע למה אני עושה את זה. סה"כ הבגרויות זה עוד משהו שיוביל לעוד מבחנים (פסיכו') ועוד מבחנים).

Lonly badger

New member
Divine Will

שם אחר לזה, זה מדגיש שאתה ואלוהים נהפכים לאחד, ובגלל זה ישו אמר שהוא ואלוהים הם אחד, והמון אמרו לפניו שהכוח שהם מקבלים הוא מאלוהים , ולא שלהם. זה לא שאתה שואב כוח או יוצר אותו , זה שאתה מתאחד עם הרצון העולמי. אבל מה זה אומר עם כל הגדולים מאמינים בערך למה שניטשה אמר וגם אני נוטה להאמין "אלוהים מת". אז מה כן קיים? תודעה, אז אם היקום הוא אורגניזם ולא מכונת ביליארד ותוצאות דטרמינציה כמו שגרמו לנו להאמין אלא משהו חיי שמורכב מניגודים.. תחשוב על זה ככה , אורגניזם אפשר לגרות כמו מכונה שלוחצים עליה על כפתורים, רק שאורגניזם לא מגיב כמו מכונה ... אני חושב שהארה - enlightenment היא קריטית יותר מידע ויותר דחופה מכל פעולה שנרצה ליצור בעיקר בימים אלה. מה שמגניב שתשומת לב אפשר לתרגל בכל מקום ובזמן ובמשך כל פעולה. זה כל הקטע בחיים אתה אף פעם לא תדע, כי אם כן מה היופי איפה הכיף? תוכל להציץ לשאלות כמו "למה" או "איך". אבל על מה שכולם מדברים זה להבין שאתה זה היקום וכל הגבולות הן בסך הכל "אשליה". ז"א אתה לא הגוף שלך ולא הרגשות שלך ולא המחשבות שלך. אין דבר כזה זמן , והרגע הזה הוא כל מה שיש לך. הוא כל מה שתמיד היה לך. ובקשר לצבא זה בחירה שלך ולא של אף אחד, לא מדובר כאן בהוכחה לאף אחד, זה נובע מתוכך לגמרי. לי הייתה הרגשה דיי ברורה חזקה לפני שידעתי את כל הדברים האלה , שזה מוזר שכל אחד פשוט יתן את עצמו ל3 שנים עבור מוסד שאין לו מושג על ידי מי הוא נשלט או מה האג'נדה שלו. (מעבר ללהגן על מדינת ישראל ולהלחם ברעים- יה רייט- למה יש רעים in the first place). היה את הקטע הזה על שחקני תפקידים, אני לא יודע אם זה עדיין ממשיך , אבל לפי צהל תפיסת העולם שלהם אמורה להיות מנותקת מהמציאות, לכן הם לא רוצים אותם בצה"ל כי זה מסוכן. (אוו .. ילדים אינטיליגנטים , בעלי דמיון ומחשבה עצמית וסגנון משל עצמם שגילו משהו קסום זול וחברתי לעשות - הומניסטי - הם לא רוצים כאלה בצבא)

MetalSinagouge

New member
משהו לא קשור לגמרי..

זה מתקשר להתפרצות אנרגיות שדיברת עליהן. קראתי על ניסוי אחד (לעזאזל איתי על זה שאין לי מקור, הייתי רוצה לשמוע על זה עוד מעבר לפרטים ברמה איכותית): עכבר בכלוב, אלקטרודות בראש, 2 פדאלים. פדאל אחת- אוכל, פדאל שנייה- אורגזמה. לאחר מס' ימים העכבר מת מרעב. הקטע עם הצבא הוא.. אני מכיר אנשים שברמה היום יומית הם יצורים נאלחים חסרי מוסר רוב שעות היממה, אבל כאשר מדובר על צבא- קרבי רק קרבי. (בדרך הם גם מרשים לעצמם להרגיש גבוה יותר בסולם החברתי כי זו בחירתם, כל זה בכיתה יא'- יב'.). אז אמרתי להם מה שהם רוצים לשמוע. בקשר למשחקי תפקידים זה דבר אבסורדי. לא פעם קרה שחיפשתי מידע בעברית ברשת, ונתקלתי באיזה אתר משחקי תפקידים עברי שמכיל שלל כתבות ממש מאירות על נושאים שונים. החבר'ה האלה יודעים במה להתעניין, הצד האפל של ההיסטוריה וכו'. לא כמו הטרומפלדור-רוטשילד שלומדים עליהם בבתי הספר. בכלל צריך לארגן תביעה נגד בתי הספר, על זה שהיא מציגה והציגה ותציד למיליוני אנשים מבט מעוות על הלמידה. הרי לימודים זה טוב, זה מעניין. אם מלמדים תנ"ך בבתי ספר חילוניים, טבעי שילמדו (לכל הפחות) על האיסלאם והנצרות. ועדיף שזה יהיה על כתות חיזרים, כי זה יותר מעניין.

Lonly badger

New member
כן שמעתי על הניסוי

בקשר לצבא אנחנו גודלים על זה מגיל אפס וזה קונספט דיי ישן שתמיד השתמשו בו - תלחם ותהפוך לקדוש, המוסלמים אוכלים את זה, הנוצרים אכלו את זה במסעות הצלב , ואנחנו סופגים את זה מגיל מאוד רך והרכות הזו היא בעיקר בראש שלנו. אני לא יותר טוב. ידעת שאספרטיים (מה שיש בכל משקה דיאט) ומונוסודיום גלוטמט msg בקיצור (מחזק טעם שיש כמעט בכל דבר שאנחנו אוכלים) הם רעלים אשר דופקים לנו את השכל? משבשים אותות חשמליים. עוד משהו ניקוטין ואלכוהול הם סמים "חוקיים" שעולה כסף לייצר אותם ויש עליהם מס. לעומתם סמים אחרים הם סמים לא חוקיים ובמקרה קל וזול לגדל אותם, וחלק נכבד מהם לא ממכר , ויש להם השפעה ונטייה להעלות דברים לתודעה שלפני זה היו חבויים - לטובה ולרעה - יש נטיה למשתמש לפתוח את האופקים שלו . וזה במקרה לא חוקי. לטובתנו, רק מי שבאמת יודע מה קורה יודע שאלכוהול זה סם נורא , וסיגריות זה פסיכולוגי לגמרי (זה פלוס ניקוטין הופך את זה לבלתי אפשרי להגמל) . ז"א שמוכרים לנו את הדברים החוקיים שההשפעה שלהם הרבה יותר רעה עלינו , מרעילים אותנו לאט. ניטשה אמר שהמדינה והעיר הם (אני לא בטוח ) מעיין של רעל שכל התושבים שלו שותים ממנו. ואחר כך מתפלאים למה ילדים מתפרעים במסיבות ומשתמשים בסמים , ומביעים את עצמם דרך אלימות - הם בסך הכל מה שהממשלה רוצה שנהיה. (פלאשבק ממטריקס) -סוללה- .

MetalSinagouge

New member
אבל אמרו שכשאני אגדל לא יהיו מלחמות

מזמן ידעתי שההרגשה הזו של הלגימה הראשונה מפחית קולה\ספרייט וכו' טובה ומרגשת ממה שאמורה להיות בעת שתייה. קראתי שהמריחואנה לא חוקית באמריקה בגלל איזה סיכסוך שהיה לאמריקאים עם המקסיקנים או משהו. Terrence Mckenna אה?

למעלה