עד כמה אתם אתאיסטים?

MetalSinagouge

New member
יש לו כל מיני תאוריות חיזרים כאלה..

כל מיני "נתפתחות התודעה", וגם דברים שלא הבנתי כמו הזמן בתור גל שצפוי לקרוס ב2012 או משהו.

Lonly badger

New member
timewave zero

כן זה שינוי בתודעה על גבי כדור הארץ , המון מדברים על זה. וזה כבר התחיל לקרות זה מה שנקרא "סוף העולם" .

Gilliana

New member
רגע, רגע - בואו נעשה סדר

בנוגע ל-2012, מבחינה מדעית לפחות - העניין היחיד שצפוי (וגם זה לא בודאות בתאריך זה) הוא היפוך קטבים מגנטיים הן בכדור הארץ והן בשמש. הגם שהיפוך זה יגרום לזעזועים נרחבים על גבי הפלנטה בדמותן של רעידות אדמה קשות, סופות ואולי אף משיכה של אסטרואידים לכוון כדור הארץ, בפירוש לא מדובר על סוף העולם.

Lonly badger

New member
הלוואי

שבני אדם ובעיקר גם אני נפסיק להסתתר מאחורי ה"הגיון" שלנו ונתמודד עם האמת. נפסיק להאחז כל כך חזק ב"מדע" שלנו ונתמודד עם היחסיות שבשפה של בני אדם , עם המסר שמאחורי המלים ולא להלחם ולהאחז במילים. מבחינה מדענית , אנשים מאמינים שפלואור במים זה בריא. הם ממש מכניסים את זה לבקבוקי שתיה לתינוקות, יש את זה בכל מדינה במים שלהם , ואפילו במים שמתיימרים להיות בריאים לתושבים. כל בן אדם שמתיימר לשפיות יודע שפלואור זה רעל. עכשיו אם יש כזאת דספציה מדעית ותודעתית בראשם של בני אדם - תחשבי גילי מה הולך בתחומים אחרים בעולם הפוליטיקה והסכולסטיקה בשאר העולם. האמת היא שאנחנו לא יודעים מה הולך לקרות עוד שניה מעכשיו, ושום מדען לא יכול להגיד לנו מה הולך לקרות מחר. מטאורולוגיה היא מדע אבל רוב החזאים ברדיו אמרו לאחרונה שתהיה ירידה בטמפרטורות. אני נותן דוגמאות לא רציניות אבל שוב, אם קצת סבלנות אני מאמין שכל אחד יכול להבין את הכוונה שלי. "סוף העולם" כתבתי בהודעה קודמת ולא הרחבתי כי מי שבאמת מעניין אותו ילך ויבדוק מה כל עניין "סוף העולם" ובמה מדובר, אקהרט טולה מדבר על שינוי תודעתי ומתיחס לסוף עולם של הלך רוח אשר מזדהה עם האגו. הדבר העיקרי שיוצר את העולם בו אנו חיים הוא עולם הרוח, אנחנו משנים ויוצרים יום יום את המציאות בה אנחנו חיים , אם יבוא שינוי לעולם הקוגניטיבי שלנו גם שאר המציאות תספוג שינוי. מיכאל טסריון גם מתייחס ל2012 כמשהו תודעתי ולא מעניין אותו בקשר להשפעות הפסיולוגיות . ויכול להיות שאת צודקת מבחינה פסיולוגית אך מבחינה מדעית , מדע אמיתי מתייחס גם למה שאנחנו לא רואים בעיניים או מריחים עם האף או ממששים עם הידיים וכו'.

Gilliana

New member
רק תיקון קטן ברשותך...

זה ממש לא מדויק שמבחינה מדעית פלואור נחשב בריא - נהפוך הוא. המחקרים (המאד מדעיים) מוכיחים בדיוק את ההיפך. מה שגורמים לאנשים לחשוב בשם אינטרסים כלכליים, פוליטיים ואחרים - זה כבר סיפור אחר. הרב עוהבדיה למשל גורם לחשוב לאנשים שלקרוא "קוקוריקו" יביא לגירוש שדים ושגבר ההולך בין שתי נשים הוא חמור (או עז, או מה שזה לא יהיה). לגבי שינוי תודעתי - אני מעריכה ששינוי מסיבי כזה לא יגיע לאנושות ב-1000 השנים הקרובות, בתנאי כמובן שהאנושות לא תשמיד את עצמה. מכיוון שעד 2012 נותרו בקושי 6 שנים ובינתיים אין אפילו שמץ באוויר לשינוי תודעתי מאיזהו סוג, הריני בספק ששינוי כזה יגיע בתוך תקופה כה קצרה. ההיסטוריה מוכיחה ששינויי תפיסה וחשיבה קונקרטיים שרדו משך מאות בשנים ובודאי שלא ארעו בתוך 6 שנים, בקושי בתוך 60 שנה למען האמת.

Lonly badger

New member
Go gilliana

פלואור לא בריא. מדעי - הוא מה שנחשב למדעי בעיני הציבור. מי ששולט בעיני הציבור שולט בכל הגדרה . השינוי התודעתי כבר החל. כל מי שיש לו אינטואיציה מרגיש את זה קורה. ובאמת כל(לא כל ) התשובות האינטלקטואליות נדמה לי נמצאות בידיו של מיכאל טסריון, וכל התשובות (או יותר נכון מעבר לתשובות) נמצאות בידיו של אקהרט טולה. וההיסטוריה משוכתבת מדי יום מאז שחר ההיסטוריה.

Gilliana

New member
לא בבית ספרנו

א. שום שינוי תודעתי מהותי לא התרחש בישראל במשך 30 השנים האחרונות - האמן לי. אינני יודעת בן כמה אתה, אבל אני מספיק מבוגרת כדי לזכור ולדעת. ב. להגיד שמדעי הוא כל מה שנחשב למדעי בעיני הציבור זו לא רק הגזמה פראית - אלא תסלח לי, שטות גמורה. רוב הציבור אינו מבין במדע כקליפת השום על כן כל דבר עשוי להחשב למדעי כולל העובדה שאסור לעבור את הכביש לאחר שחתול שחור חצה אותו.

Lonly badger

New member
אה

א. אני בן 18 ו כמה חודשים. ובקשר לשינויים תודעתים, יש לך יכולות מיוחדות שאינני מודע אליהם? את יודעת מה עובר לאנשים בראש אחרי שהם אומרים לך שלום? את מסוגלת לקרוא מחשבות לאנשים איתם את מתקשרת? האם את מודעת שמה שאת שומעת שאנשים מדברים בטלויזיה, שאנשים מדברים איתך, או אפילו כותבים לך בבלוג זאת רק תבנית רוב הזמן והיא איננה משקף את מי שהם באמת, זאת מסיכה - פרסונה(לפי יונג) . כל בן אדם מתנהג שונה בסביבה שונה ובתנאים שונה כלומר עם כל בן אדם אחר. אני מוכן להבין שהתכוונת שהאינטואיציה שלך אומרת לך שלא היה שינוי תודעתי במשך 30 השנים האחרונות, במקרה זה אני אשיב : ואוו. (כולם להסתכל במשך 30 שנה אחורה - פלאשבקים עוברים בראש של כולנו, מלחמות , אופנות , סרטים ואומנות, שפלים כלכליים ושינויים דמוגרפים מרובים...) אוקיי, שכנעת אותי. ב. בדיוק, שטות גמורה. זה בדיוק הכוח שיש לבן אדם עם קצת יותר ידע על כל בן אדם אחר, מניפולציה מתחת לאף של כולם , בשם דברים שונים כמו בריאות ובטחון מגובים בממצאים מדעיים או שמתבססים על מדע.

MetalSinagouge

New member
אני מסכים בקשר למדע.

רוב היום אני נמצא בסביבה של אנשים, שפשוט החליפו את התנ"ך בספר של סטיבן הוקינג (מטאפורה לא כ"כ נכונה, כי אני לא בטוח כמה מהם קראו או התעניינו, אבל זה לא העניין). כתוצאה מכך, אנשי דת שמבקרים באותה סביבה, מנסים לרכך את ליבנו על ידי ציטוטים של אנשים כמו אלברט איינשטיין (שהוא, ע"פ דרך מחשבתם, האלוהים שלנו המדעיים), שמראים את אלברט במצב של הודאה בעובדה שיש אלוהים. אבל האמת היא שאם נחשוב על זה, מיתוס הבריאה, בכל הדתות שאני קראתי, נשמע הרבה יותר הגיוני מנקודה שהפכה לכדור, ועכשיו הכדור נמצא באוויר. אני מודע לכך שזה גם חטא מצידי, שלא ניסיתי להבין לעומק את העניין, אבל..

Gilliana

New member
זה לא עניין של יכולות מיוחדות

במסגרת עבודתי ובכלל - יוצא לי, ויצא בעבר - לשוחח עם הרבה מאד אנשים בנושאים רבים מאד ולעומק. אני לא אומרת שאין שינוי תודעתי בכלל היום יחסית ללפני ל-25 שנה, אבל השינוי הוא מאד מאד בשוליים ותלוי גם באילו מגזרים. לגבי הסעיף השני - מסכימה איתך לחלוטין.

Lonly badger

New member
זאת אומרת

שניתן לראות בשינוי, איזשהי התדרדרות. גם בשכבות החלשות מבחינת הכסף וגם מבחינת הגיל. וזה קורה בעולם כולו, הילדים מפתחים כל מיני בעיות פסיכולוגיות, הסרטים והתרבות שאנחנו צורכים משתכללים באגרסיביות ובמעין ניתן לקרוא לזה - דיוניסיות, כדי לשמור על השפיות שלנו אנחנו צריכים לשחק עם חוסר שפיות ולטעון כל הזמן לשפיות.. הצביעות נמצאת בכל מקום ומעטים מספר מאמינים בטוהר . וחלק נכבד מן המעטים הללו מאמינים בטוהר רק בגלל שהם רוצים להשחית אותו - אך אפילו לא מודעים לכך. לכל בן אדם ולאנושות יש צד נוירוטי או סכיזופרניה מובנית , זה קיים בפילוסופיה ובשפה שלנו. ואנחנו תמיד רוצה להגיע לאנשהו , לקבל הכרה ואהבה ממישהו . ככה שיש תמיד התקדמות או השקעה של אנרגיה וזה יוצר שינוי - רע או טוב , הוא משפיע על כולנו ועל הסביבה שלנו. מלחמות, זיהום , צריכה המונית ודברים שכבר ציינתי. אבל איפה שיש טירוף וכמה שהטירוף מתגבר , זה מכריח בני אדם שנמצאים בתוך כל זה לשים לב שמשהו לא בסדר, וכל צד בתודעה הזאת , האחוז הקטן הזה , כמה שהוא יהיה בלתי מובחן על ידי העיניים והאוזניים שלנו ביום יום , כל מה שמבחין בחוסר שפיות - צריך להיות שפוי. מכאן זאת מעין דיאלקטיקה שאני מקווה שכולם הבינו.

MetalSinagouge

New member
אני לא בטוח שהוא עצמו התכוון לזה

מבחינה מדעית. אני לא איינשטיין אבל זמן בתור גלזה משהו ששמעתי רק אצלו. אגב, מישהו קרא את הספר של רובין רוברטסון בו הוא מציג את הגרסה היונגיאנית לאפוקליפסה? (אני עצמי לא קראתי).

מה שהכי עצוב זה

שמהקנביס אפשר לייצר נייר מצויין ולחסוך הרבה יערות גשם. הבעיה היא שלאנשים יש דעות קדומות והם בחיים לא יקבלו את זה....

אלכוהול

הוא אחד מהסמים היותר מסוכנים שיש, פשוט קל לשווק אותו, למכור אותו ולעשות ממנו הרבה כסף.

האמת שלא שמעתי על זה לפני שהתגייסתי

פשוט לא יצא לי להזכיר את העובדה שאני משחק בזמני הפנוי. בהחלט חשיבה הגיונית.....NOT!!!!!

Master Boo

New member
לכל ה"12" יש הסברים מאד הגיוניים,

לא שטיפת מוח. אני חושב שזה במקור או מהמאיה או מהיוונים. שווה לך לקרוא על זה, מעניין.

Lonly badger

New member
לא שטיפת מוח

שטיפת מוח זה מונח חזק מידיי. זה בסדר אין טוב ורע. ידע וכלים הם ניטרלים.

Gilliana

New member
רגע, רגע, רגע!!!

שיהיה ברור: חייזרים זו לא אמונה - לא לבלבל מושגים!!! כל נושא החייזרים והעבמי"ם הוא תחום מדעי וכל קשר בינו ובין אמונה הוא אפילו איננו מקרי. ועכשיו לשאלתך: אתיאזם, כמו גם אמונה - הינו מושג יחסי. קשה לי להאמין (חחחח) שאין אדם ע"ג הגבי הפלנטה הזה שאינו מאמין במשהו, לכל הפחות ביכולות שלו עצמו. כולנו מאמינים בדבר זה או אחר - כפי שאמרת: חלקנו במזל, חלקנו בגורל ועוד כהנה וכהנה. כל כוח "עלום" שאין לנו יכולת נכון להיום להסביר אותו באופן מדעי, הוא בגדר אמונה. אין זה אומר שההגדרות הללו אינן יכולות להשתנות בין לילה. לדוגמא - מחקרים חדשים מראים כי טלפטיה וראית הנסתר למשל, הן עניין מדעי לחלוטין, המבוסס על מכניקת הקוואנטים וכשם שחלקיק קוואנטי יכול להמצא בשני מקומות בעת ובעונה אחת - כך כנראה גם חלק מהתודעה האנושית.

Lonly badger

New member
כן

אני מצטרף לזה, שום דבר לא יכול להתקיים ללא הסבר לוגי , הבעיה היא שלא תמיד יש ביכולתנו להציץ לאותו הסבר, ואפילו אם כן, השפה מקשה על כך, השפה היא קוד אחרי הכל. וזה מגביל דברים. הטבע איננו מוגבל. הטבע זורם כמו אורגניזם. בגלל זה יש להבין את חשיבות המטאפיזיקה, או את האיזון של לוגיקה עם רוחניות, שתי חלקי המוח וכו'.

Master Boo

New member
מבחינתך אין אתאיזם.

אם אני מאד רוצה שמשהו יקרה, אני הופך ללא אתאיסט? אני לא מאמין בכלום. אפילו במזל, שהנחה אותי די הרבה זמן, כבר יצא מהלקסיקון שלי.

למעלה