עד כמה אתם פוסלים אנשים בגלל המראה\מוצא?

Lee Rock

New member
מודה, רוסיות עושות לי את זה...

גם יפניות אם היו בארץ, אבל ממש לא פוסל על מוצא.
ובכלל, הייתי מייחס לי 90% חשיבות לאופי ו10% ליופי, אך אני צריך שתהיה משיכה במידה מסויימית. מניסיון שלי גם אם יש רק קצת משיכה ויש חיבור באופי, המשיכה גדלה פי 10 ודווקא המראה שלה הופך פתאום להיות הטעם שלי...

dori78

New member
ואני חשבתי

שאתה רק נגד מרוקאים...

מה עשו לך הפולניות?

dori78

New member
קראתי, אני לא בטוחה שהבנתי נכון.

גברת צדק היא אמא שלך? ואתה מבטא שמחה על זה שהיא מתה, כי הבלוג זה המקום היחיד שבו לא ישפטו אותך על זה?
אם הבנתי נכון וזה אכן המצב, יש לך עליה המון כעסים, שלדעתי לא נפתרו.
מכיוון שהיא כבר לא פה אתה לא יכול לכעוס עליה.
אז אתה משליך את הכעסים שלך על כל אשה אחרת שמזכירה לך אותה בעצם היותה אשה.

חבל לי עליך, אתה מבטא כאב עצום בלי שום פתח יציאה מהלופ הזה...

לא כל הנשים שופטות אותך באופן אוטומטי, אני מקווה בשבילך שיום אחד תוכל לצאת מהמעגל ולהבין את זה.
אני מאמינה שביום שזה יקרה, יהיה לך הרבה יותר קל לתקשר עם העולם באופן כללי, עם נשים באופן ספציפי וגם למצוא בת זוג.

dori78

New member
שוב אתה חוזר לשבלול

אני מנסה לנהל איתך דו שיח, אני קוראת את המקומות אליהם אתה מפנה ומתייחסת אליך ברצינות.
ואתה משליך עגבניות. עשיתי לך משהו רע?

מבחינת מראה יש כמה דברים שאני אפסול

גובה (מחפשת ג'ירף כמוני חח), עודף משקל, שיניים לא יפות זה Turn off, אני גם לא מתה על גברים קירחים אבל אני לא בטוחה שאפסול על זה לחלוטין, בכל זאת יש יוצאי דופן.

goldy

New member
מצאת

1.90, רזה, שיניים כן יפות, הגברים מהצד של אבא שלי לא מקריחים.
מהם התנאים הבאים?

goldy

New member
כמה פולניה את יכולה להיות?

את מסוגלת לראות אחרים נהנים?

את מאשרת זכות קיום ללא זהה לך?

Elle992

New member
"על טעם וריח אין להתווכח" אני לא

פוסלת כמו שכולם פוסלים, בעיניי הכי חשוב שהצד השני יהיה מוצא חן בעיניי(ובעיניי זה ממש לא כמו בנורמות)

צריך להיות בנאדם שיהיה לטעמי מבחינה חיצונית, ומבחינת דת אני לא פוסלת לרוב חוץ מ-X מסויים שאני מעדיפה שלא לציין אותו כאן בכדי לא ליצור מהומות

אבל באופן כללי אין לי חוקים קבועים מראש אני מעדיפה ראש פתוח ולא לקבוע מראש לרוב דברים כאלה ובכלל

למעלה