עד עצם 307

Macphista

New member
עד עצם 307

השרשור הזה הוא ספויילר אחד גדול עד יום חמישי כשהסדרה משודרת ביס.

Macphista

New member
ובכן

אני בדעות חלוקות.
1. שמחתי לראות את בל.
2. הטקסט שלה היה בעייתי. הרבה קלישאות וטקסט לא זורם.
3. הסיפור של האחים של וונדי- הוא נפתר מהר מדי. באמת. פן החזיק את וונדי שבויה מאה שנה (לא מתאים? היא לא אמורה להיות בגיל של ניל?) ואת האחים שלה צעירים ונערי השליחות שלו כל הזמן הזה רק כדי שברגע אחד בל תפרק אותם מנשקם?
4. אריאל חמודה. אבל חמודה בצורה מאוד מאוד ילדותית. זה היה יכול להתאים אם השחקנית הייתה צעירה משמעותית משאר השחקנים. אם אריאל הייתה נערה בת 16 למשל. כי היא התנהגה כמו נערה בת 16. אבל היא בת 30+ והתוצאה הייתה מגוכחת לעיתים.
5. היה טוב לראות את סטוריברוק ולתת לעיניים לנוח מהחושך, הירוק הסנטטי והשעמום בנברלנד. לטעמי יכלו להרחיב עוד על מה קורה בסטוריברוק. אפילו קצת. סצנה של בל מתעוררת אחרי לילה בלי שינה מלא בכי במיטה של גולד והולכת לעבודה בספרייה בעודה שרה ברחוב וכל העוברים והשבים היו אומרים לה "בונז'ור בל" הייתה מספקת אותי.
6. רמפל נגע יפה בנקודה הכואבת של רג'ינה. היא לא מקנאה בבל, היא מקנאה שאין לה אף אחד. בום.
7. משולש ניל-אמה-הוק. מעייף ומשעמם.
8. ניל מעייף ומשעמם.
9. אמה מעייפת ומשעממת.
10. אין לי בעיה שאמה וניל יהיו ביחד ויצאו מהסדרה ביחד. כבר נמצא בת זוג הולמת יותר להוק.
11. וונדי, נו, כמה שניות יקחו עד שוונדי תמצא על ידי החבורה ותספר להם הכל?
12. סנואו וצ'רמינג-
כן, תבנו לכם בית על העץ ותשארו שם. בבקשה. תשארו שם.
13. בתקווה שלא ישכחו עכשיו מבל וסטוריברוק לעוד כמה שבועות ויזכרו בהם רק בפרק סיום החצי עונה.

shirush3

New member
מאז שאין לי כוח/זמן לראות

לא קראתי את כל הספוילרים

התחלתי את הפרק , הפסקתי ועברתי לאישה הטובה.
אני אנסה לראות יותר מאוחר

shirush3

New member
כן ולא

אני לא אנטוש את הסדרה, אבל כשיש לי רק שעה פנויה ואני צריכה לבחור מה לראות...

Shiri from the block

Active member
הפרומואיים שלהם מאוד מטעים כל פעם אני מתלהבת מחדש מהפרומו ואז הפרק מאכזב

אבל כל פעם זה מלהיב מחדש והפרומו הזה מראה שהולך להיות פרק ממש טוב ואני מקווה שזה באמת יהיה ככה..

shirush3

New member
מסקנה - לא רואים פרומואים

אחת הסיבות העיקריות שאני לא רואה אותם

Shiri from the block

Active member
אין מצב שאני אצליח להתאפק
במיוחד שיש פרומואיים שכאילו סתם יש קטע סוואן קווין קצר ואז בעמודים שלהם מפרסמים "סוואן קווין בפרומו הבא!!!!" אז אני לא יכולה להחזיק את עצמי

shirush3

New member
זה קשה, אבל אחרי כמה פעם זה עובר

זה הופך להיות פחות מעניין בשלב מסויים.
תראי את הכל בפרק בלי לפתח ציפיות

OohLaLa

New member
זוועתי ברמות על מהחלל

זה היה פרק לשים לק ואני מצטערת שלא שמתי

היה משעמם פחד.
הנקודת אור היחידה היא אריאל. השחקנית מעולה, התפקיד תפור לה כמו כפפה.
בל, יותר מדי פרצופים אבל בסה"כ אני מחבבת.

נו באמת! העלילה נעשית כבר יותר גרועה מגלי. 394830849320802 שנים האחים עובדים עם פיטר ואיזה בל פישרית אחת אומרת להם 2 מילים והם "אה באמת אתם יכולים לעזור אז יאלה זורמים"
בסדר.
וכל מה שהלך בפרק נראה הכי חובבני שיש וכמו סדרת ילדים כזו לא יודעת הקרבות בנהם החבלים והכל

לא היה מספיק רג'ינה וחבל.
הוק
אמה וניל משעממים. איזה בחירה גרועה הליהוק של ניל. השחקן מתאים לשחק הומלס מאשר איזה בלפייר. הוא תמיד נראה לי מלוכלך ומגעיל. כל שחקן אחר היה מתאים לתפקיד.
אמה חפרה כבר שרק הנרי מעניין אותה, הבנו.
צ'ארמינג וסנאו וואוו שישארו על האי עדיף
הסצנות איתם היו מעיקות.

כבר לפני כמה פרקים הנחתי שוונדי תהיה על העץ, והכי לא הפתעה שיש.

פתאום אני מתגעגעת לברברה הרשי

העונה הזו הולכת לקרשים בקיצור

Macphista

New member
קשה לי להסכים שהעלילה גרועה משל גלי

כי בגלי הולכים לשלוח את קורט לרוסיה להיאבק בהומופוביה או משהו כזה!

ואין דבר יותר הזוי מזה!
גם לא צל בתוך קוקוס/קופסת פנדורה מוסתרת על ידי כוס תה ובחורה בת שלושים שברור שסובלת מפיגור שכלי כלשהו כי רק זה מסביר את ההתנהגות של אריאל.

OohLaLa

New member

הפסקתי לראות גלי בעונה 2, היתי מהראשונים להבין שהסדרה הולכת לכיוון רקוב, ואחרים חשבו שהרקוב זה בעצם דבש...

את אריאל אני מאוד מחבבת. משהו בתמימות שהיא בתור בתולת ים (ופגשנו בתחילת העונה בתולת ים מסוג אחר) גורמת לאהוב אותה. היא לא מזיקה, חברותית ונעימה.

העונה השלישית של ONCE בגדול ממש מאכזבת אותי. כבר 7 פרקים שכלום לא מתקדם, ז"א נכון כל פעם יש איזה התקדמות קטנטנה אם נקרא לזה ככה אבל אין תעלומה. התעלומה עד עכשיו היתה מי בכלוב? אבל גם לכמה פרקים וזה לא כזה עניין... והיום עם האחים העניין נפטר צ'יק צ'ק..
עונה שעברה בזמן הזה היו מלא ספקולציות עוד מתחילת העונה, כמו מי הזר הזה, ורצו באנטרנט מלא מחשבות בנוגע לבת הטוחן קורה והכל. פה פשוט בעונה 3 אין את המיסטרי הזה להזיז את גלגלי המוח ולחשוב מה קורה.. זה נטו ממממממממשעמם.

אמן אמן שהם ימצאו את הנרי והוא לא ירצה לחזור איתם

Jason2

New member
דעתי הפוכה

אני חושב שהעונה הזאת היא המוצלחת ביותר של הסדרה.

יסמין@

New member
מסכימה מאוד

בקשר לניל. הוא באמת נראה הומלס מרופט, שלא התקלח והתגלח כמה ימים, שחסרות לו הרבה שעות שינה. בקיצור, מושך הוא לא. לעומתו הוק השרמנטי והסקסי. ואיזה עיניים ואיזה מבטים! אבל לא יעזור, כנראה אמה תהיה עם ניל והוק או יתקע בנברלנד לנצח או יקריב את חייו כדי להציל את הנרי ובכך יפתור את המשולש.

Shiri from the block

Active member
ואו יש משהו שאנחנו מסכימים עליו
מסכימה לגמרי לגבי כל מה שאמרת על ניל

במיוחד על זה שחסרות לו הרבה שעות שינה.. העיניים שלו תמיד נראות עייפות כאלה

אוף לא סובלת אותו

יסמין@

New member
תתארי לך

שהשחקן שמגלם את הוק היה מגלם את ניל! או מישהו מסוגו.
ניל נראה כאילו הרגע העירו אותו בהפתעה לאחר שינה טרופה ברחוב ליד פח האשפה.
הוא פשוט לא מושך ולא כריזמטי ולא מתאים לאמה.
יש הרבה יותר כימיה בין אמה לבין הוק.
עכשיו כשהדמות עצמה מראה שהיא לא משהו - אבא שבמקום לדאוג להציל את בנו היחיד נאבק עם הוק על קוקוס

כלומר, מעדיף את ענייני האגו והטסטוסטרון על פני בנו... אמה יכלה לראות איזה אבא הוא, ומה אומר בלשון המעטה: לא מרשים.
לעומתו, מאוד מצא חן בעיני שברור לחלוטין שעכשיו לאמה אין שום דבר אחר בראש - רק הנרי (בהודעה הזו קרה לי פעמיים שכתבתי אמא והתכוונתי לכתוב אמה והייתי צריכה לתקן).

למעלה