עד עצם 307

Shiri from the block

Active member
מסכימה בגדול
אני די מרוצה מהעונה הזאת אבל יש לה כמה בעיות..

ניל- כל מילה בסלע!!! היו צריכים לקחת שחקן אחר ואולי אפילו אני הייתי מחבבת את ניל יותר, אבל הוא פשוט מעצבן אותי וכל פעם מוזנח ונראה גם מאוד מבוגר וכל הקמטים שיש לו זה פשוט מציק לי בעין.

אני גם מתגעגעת לברברה הרשי! הייתה אדירה והוסיפה הרבה עניין.

warriorjudge

New member
הפרק אכן היה משמים לגמרי

מסכימה לחלוטין עם כל מה שנאמר על ניל והשחקן שמגלם אותו (שאגב, גילם את הדמות של "רנה" בעונה הראשונה של True Blood).

את דעתי על סנאו וצ'רמינג כבר אמרתי...באמת עדיף שישארו בנברלנד לצמיתות.

אולי עם היה יותר רג'ינה הפרק לא היה משעמם כל כך.

חבל...עונה חלשה.

גם העונה השלישית של סיפור אימה אמריקאי חלשה יותר משתי העונות הראשונות (השנייה היתה הטובה ביותר).

Shiri from the block

Active member
כן ידוע לגבי ניל וטרו בלאד
בחור רע שם ובחור מעצבן פה

בגלל שאני יודעת ספוילרים ומש"שים למה שיקרה עד פרק 11 אני יכולה להגיד שנראה שהפרקים ילכו והתחזקו מבחינת העלילה..
אבל אז בפרק 12 תיהיה להם נפילה אדירה לדעתי עקב שמועות שקראתי, אז נראה אם אני צודקת...

Shiri from the block

Active member
חח רג'ינה לא עוזבת היוצרים מאוד מאוד מודעים לכך שאם יעיפו את רג'ינה מהסדרה, הרייטינג יפול משמעותית והסדרה לא תחזיק בלעדיה.

Shiri from the block

Active member
אבל אם את רוצה לדעת..
מש"ש בפרק 11 קללה חדשה תגיע לסטוריברוק, ותפריד בין הקבוצה:
אמה, הנרי, ניל, הוק ועוד כמה.. ישארו בסטוריברוק.
רג'ינה, סנואו, דיויד, ראמפל, בל ועוד כמה... עפים ליער המכושף..
ושם רוב הסיכויים רג'ינה תכיר את רובין הוד כי חייבים למצוא דרך להפגיש ביניהם איכשהו

ולא יודעת מה יקרה אחרי זה.. אבל עצם ההפרדה ביניהם והשידוך של רג'ינה לרובין זה לא יעשה טוב לסדרה לדעתי.

Shiri from the block

Active member
האאא והדבר הכי חשוב!!!!!
מש"ש שלפני שהקללה מגיעה, אמה תחבק את רג'ינה
!!!!!
כן כן!!!!
אמה תחבק את רג'ינה!!!!!
זה הרגע שכולם מחכים אליו

אמה מחבקת את רג'ינה

לפחות יהיה לנו קטע סוואן קוויני קטן לפני שיפרידו ביניהם שוב

warriorjudge

New member
LOL רק בשביל זה שווה לחכות - אגב, אולי...

אולי רג'ינה תדלק על מולאן (היא אמורה להיות עם רובין הוד עכשיו, לא??)

warriorjudge

New member
השידוך

בין רג'ינה לרובין הוד - זה דבר סגור? כלומר, בטוח שזה יקרה?

Shiri from the block

Active member
כן.. אבל
מש"ש לפי מה שלאנה אמרה באחד הראיונות בתחילת עונה 3, אמרה שזה יסתיים בצורה לא טובה.. ends tragically זה המילה..
אבל אין לי מושג באיזה ראיון זה נאמר ואם זה בכלל עדיין רלוונטי. אבל השידוך וודאי.

אורוש 200

New member
מה שאמרו זה-משש ספויילר

שתהיה תפנית טראגית ונראה לי שזה מה שכבר ראינו שהיא נבהלה וברחה ושניהם נשארו בודדים.כי אמרו את זה מזמן ואין מצב שדיברו כבר אז על משהו שיהיה רק בחצי השני של העונה!

Shiri from the block

Active member
המממ אולי... לא בטוח ~מש"ש~ יש דברים שמתכננים מראש ויש דברים שמשנים תוך כדי..
קיצר אין לי ספק שבאיזשהו שלב רג'ינה ורובין הוד יהיו ביחד.. השאלה אם זה יחזיק או לא.

Shiri from the block

Active member
נראה לי זה מש"ש מה שכתבת ^^^ אני מאוד מקווה שלא יהיה שום דבר בין מולאן לרג'ינה

אורוש 200

New member
יש לי רעיון-כולל ספויילר\משש

אולי כשרג'ינה תגיע ליער המכושף פתאום הסימן של האפל יופיע עוד פעם על היד שלה כי הסוהרסן מחכה לה ביער המכושף ואז הוא יבוא ויהרוג אותה.ואז שילגיה תבכה המון,ודייוויד יכעס על עוץ לי.

אורוש 200

New member
והיא תמיד יכולה לחזור כמו פיליפ.

בזמן ששילגיה תמשיך לבכות,דייוויד יברר איך להחזיר אותה כמו פיליפ כי הוא יעשה הכול בשביל המשפחה שלו.אצל שילגיה אהבה לפני הכול אבל אצל דייוויד משפחה לפני הכול אז גם משפחה שהוא לא אוהב הוא יציל.

Macphista

New member
בעצם ספויילר משש

בעצם כל מי שהקללה המקורית השפיעה עליו חוזר ליער המכושף (רג'ינה יוצאת מן הכלל, הטילה את הקללה ולא הושפעה ממנה)?
וכל מי שהקללה המקורית לא פגעה בו עוזב את סטוריברוק לניו יורק?
כולם נדרשים מסיבה מסוימת לעזור את סטוריברוק? כי היא הנברלנד החדשה?
ואז נצפה בחצי העונה השנייה את הסנואו וצ'רמינג מממשים את i will always find you לגבי אמה והנרי?
מעייף

עלילה טובה אבל המשחק הורס את הכל, אין לי דרך אחרת לסכם את הפרק.

הוק הפך להיות הדמות הכי מעייפת בסדרה. הבעות הפנים המיוסרות, קול הנחנק, האנחות הדרמטיות פשוט הרסו את הפיראט הכי שרמנטי בעולם (ואני עוד מתעלמת מהנטיות האובדניות שהוא הפגין בסוף העונה השנייה). מדמות רעה ומתוחכמת הוא הפך להיות דמות משעממת ומרגיזה שגוזלת זמן מסך מדמויות מעניינות וסיפורים בעלי פוטנציאל גדול יותר, ודמויות עיקריות שמקבלות רק כמה דקות. אני לא קונה לרגע את עיניין הרגשות, זה לא אמין בכלל. אני חושבת שהוא היה אמור להיות דמות הרבה יותר עמוקה, הוא התחיל בתור חייל ששירת את הוד מעלתו והיה נאמן בצורה עיוורת לאחיו, משבר שהוא עבר בעקבות מות אחיו הפך אותו לפיראט מעניין לשלוש דקות, ואפילו רומנטי למרות המוות של מילה, ואז הוא הפך לנקום עם אג'נדה בשירות קורה ורג'ינה, כל אלו אמורים לדמות המון רובדים שונים של עיניין אבל אני חושבת שהבעיה היא בשחקן, הוא פשוט דרמטי מידי. חסר לי את הציניות, המיסתוריות והשרמנטיות של הוק.

דיויד ומרי מרגרט היו מעולים! לא יודעת כמה מכם נשואים, אבל הם גילמו בצורה מושלמת זוג ותיק, בזוגיות רבת שנים. הריב והחרם היו מעולים, ופשוט שיקפו את המציאות של זוגות נשואים שרבים, נפגעים, פוגעים, מצטערים ומשלימים, הכימיה שלהם מושלמת. הטענה היחידה שלי היא שוב לגבי דיויד, שבמקום להיות החזק והמושיע הוא שוב סוחט מעצמו דמעות. אני מניחה שכל גבר שפוגע בבת זוג שלו עצוב ומצטער ורוצה לנחם אותה, אבל זה כבר מוגזם לגמרי. ג'יניפיר גודייון, את מקסימה ומהממת, המשחק של כובש, אבל השיער שלך קצר מידי. אני מאוד אוהבת שיער קצר לנשים, אבל יש תספורות פיקסי הרבה יותר מוצלחות משלך

אמה - ניל
- הוק. אמה מאוד מצאה חן בעיניי בפרק. היא נותנת לבנים לריב עליה בזמן שהיא מתרכזת בעצמה. היא מתקדמת ולומדת אך לשלוט בכוח שלה, ורוצה להשיג את הבן שלה. היא לא מעמידה פנים שאין לה רגשות כלפי הוק וניל
אבל מתרכזת במשימה לפניה. אימא לביאה ובחורה בעלת ביטחון עצמי.
הוק, מה כבר יש להגיד עליו?! אכזבת הפרק לדעתי
ניל קאסידי
הדמות שלו הופכת להיות מסקרנת יותר מפרק לפרק, בעיקר כי אנחנו לא יודעים עליו כמעט שום דבר. נראה שהוא התגבר יפה מאוד על הסלידה שלו מקסם, אולי בגלל שאמה התוודתה שהיא אוהבת אותו בסוף עונה 2, וזה נתן לו תקווה (בכל אופן זו דעתי), ואולי כי הוא חזר למקום מוכר. מקווה שנראה אותו יותר, ושגם נראה קצת פאשבקים. כל הקטע עם הריב שלו ושל הוק היה טיפשי ומיותר, גלגלתי עיניים ביחד עם אמה.

רמפל ורגי'נה היו מצויינים. חבל שלא קיבלו יותר זמן מסך, אבל במקרה שלהם איכות עולה על כמות. גם התרשמתי מאוד רג'ינה שכישפה את הצמיד לכך שהיא תוכל להפוך לאנושית מתי שהיא תרצה.

הסיפור של מייקל וג'ון היה תלוש לגמרי, אבל גם הסיפור של גרג בהתחלה. אני חושבת שבפרקים הבאים שנגלה קצת יותר (בתקווה בכל אופן) אני אוכל לחשוב קצת יותר על הדמויות. מה שלא מצא חן בעיניי בכלל זה כל הדיבורים על home office ואך בכלל פיטר פן מתקשר איתם. מיותר ומטופש לדעתי, אבל שוב, אין לי מספיק מידע.
הדבר החיובי ביותר שאני יכולה להגיד על בל זה שיש לה שיער יפה, והיא קצת יותר עצמאית בפרק, למרות שהיא מאוד מייגעת ומתלבטת בקול רם מידי, מה קרה ללחשוב בלב?! כרגיל גראמפי וההערות שלו תמיד קולעות בול לתיאור המצב, נהנתי מהדקות המועטות מידי שהוא על המסך.
אריאל הייתה מעניינת בפרק, הסצנה עם האקדח הייתה משעשעת.
ועוד רפרנס למיתולגיה היוונית. מעניין למה עושים את החיבורים בין המיתולגיה לסיפורי אגדות.

אה, ופיטר פן - הנרי - הנער הקריפי שאיתו וונדי. החלטתי שאני מאוד לא אוהבת את הבעות הפנים של פיטר פן. דמות מצויינת אבל משהו בפרצוף החמוץ והקול שלו לא ממש מתחברים לי.
הנרי, מתנהג כמו ילד אמיתי, תמים ורגיש להפליא (קצת מזכיר לי את סנאו הצעירה ואך שהיא סמכה על קורה בילדותה). אפשר לראות טוב מאוד את פיטר פן שמעמיד פנים שהוא "נער" אבל בגלל שהוא בן כמה מאוד שנים די ברור שהוא המובגר האחראי, כי הוא ממש לא מתנהג כמו נער. האמת היא שהוא די מזכיר לי את רג'ינה והרצון שלה לנקום ולשחק בחיים של כולם.
וונדי, עוד סיפור סתום שכנראה נגלה יותר אודותיו בעתיד, אני מקווה.

למעלה