עד עצם 307

Jason2

New member

מיתולוגיה אלה גם סיפורי אגדות שבאו מתרבות אחרת כמו המיתולוגיה על המלך ארתור.

Jason2

New member

פרק מצויין. סוף סוף מבינים מה נדרש כדי לצאת מהמקום ההוא.
אהבתי את ונדי ואת ג'ון ומייקל (בעיקר את העובדה שלא השחיתו אותם).

Lady in red2

New member

גם אני אהבתי את וונדי, ג'ון ומייקל, אבל לא ממש הבנתי איך ג'ון ומייקל עדיין בחיים. וונדי לא גדלה כי הייתה בנברלנד, אבל מה לגביהם?

אמנם אהבתי שהראו אותם, אבל די עצוב שהם גדלו והיא לא. היה עדיף ששלושתם היו באותו הפרש גילאים (ילדים או מבוגרים).

אני יודעת שהם עושים שינויים, אבל בכל זאת הייתי רוצה לראות קשר מסויים בין פיטר פן לוונדי. יהיה גם מעניין לראות מה היחסים בין פיטר פן לטינקרבל.

אנחנו אמורים להכיר את הדבר ההוא שפיטר פן הראה להנרי בסוף הפרק?

Shiri from the block

Active member
אז....
פרק לא מלהיב במיוחד.... כרגיל הפרומו מטעה וזה היה נראה כאילו הולך להיות פרק ממש טוב אבל היה פרק סביר כזה.

סטוריברוק- איך התגעגעתי!!! היה כיף לראות את כולם.
בל- משהו בה פשוט מעצבן אותי
אני כבר לא יודעת אם זה הצבע שיער שלה, או שאולי היא השמינה ומשהו בלחיים שלה נראה לי מאוד מנופח.. ובכלל היא די בכיינית ואני לא אוהבת את זה

"אני רוצה להיות הגיבורה אני רוצה להיות הגיבורה!!!" "ראמפל לא צריך את העזרה שלי
" "ראמפל צריך את העזרה שלי!!!
" מעייפת!

אריאל- הייתה נהדרת ומקסימה!!!!!!
ראיתי בתגובות שזה נראה לא מתאים שבחורה בת 30 תתנהג כמו בחורה בת 16, ויש בזה משהו.. אבל זה עושה אותה כל כך מתוקה וכל כך אמין לדמות שלה! שהיא אמרה על עצמה שהיא בחורה אופטימית וזה, כזאת מותק!! בא לי לנשק אותה ואפילו לא במובן המיני, היא פשוט כזאת מתוקה.
הרגה אותי שהיא לא יודעת מזה אקדח
ומזה עושה
ושהיא התלהבה מהמברג והכפתור חחחחחחחחחחחח אין אין היא פשוט אדירה!! הלוואי והיא תשאר דמות קבועה!! אני ממש אוהבת אותה.

משולש ניל אמה הוק מעייף ולא מעניין בעליל

אבל כן אהבתי שהיא אמרה לשניהם שהיא בוחרת בהנרי

ושהקסם שרג'ינה לימדה אותה בעצם הציל את החיים שלהם

ראמפל ורג'ינה- כרגיל הם אדירים ביחד, אני ממש אוהבת אותם. אבל העקיצה של ראמפל לרג'ינה על זה שאין לה אף אחד לא הייתה במקום
ומאוד מאוד פוגע ולא פייר. מסכנה!!!
הוא עשה דברים הרבה יותר חמורים ממנה והוא מצא האהבה והיא מסכנה רוצה את זה כל כך ואין לה אף אחד
אבל בקרוב יהיה לה. לפחות בדמיוני
הכוונה לאמה כמובן. זה לא ספוילר סתם פנטזיה

ומסכימה שכל הקטע עם מייקל וג'ון ושבל תוך שנייה שיכנעה אותם היה לא אמין בכלל!! אוף מעצבן אותי שהסדרה הזאת כל כך ילדותית ומפגרת לפעמים.

וזהו לבנתיים... אני זוכרת שהיו לי עוד תלונות אבל לא עולה לי לראש עכשיו משהו חח

הא ו.. אני מאוהבת בפיטר פן
נכון שההבעות שלו מוגזמות לפעמים וזה אובר-משחק, אבל הוא אדיר

יסמין@

New member
מסכימה

גם אני חשבתי שהעקיצה הנוראה של רמפל הייתה לא לעניין. למה ללחוץ לה על הפצע הזה?
וגם אני חושבת שפיטר פן הוא דמות אדירה.

ולגבי אריאל - היא לא בחורה בת 30 שחיה כל חייה בניו יורק. היא חיה רוב רובם של חייה מתחת למים ובהמשך לעיצוב דמותה בסרט של דיסני - היא מתלהבת מכל מיני דברים שקיימים בעולמם של בני האדם. היא פשוט לא ראתה אף פעם דבר כזה אז היא מתלהבת.

ובקשר לשחקנית שמגלמת את בל - אם כבר מדברים על מראה חיצוני, נהיה לה משהו כזה לא ברור באיזור הסנטר. היא רזה מדי וצעירה מדי בשביל ממש דאבל צ'ין, אבל יש שם משהו עודף, בייחוד כשהיא מכופפת את הראש.

Jason2

New member

אני חושב שהעקיצה של ראמפל באה להכין את הקרקע לחצי השני של העונה שכנראה יעסוק יותר ברג'ינה (כמו גם הסיפור עם רובין הוד). כבר אמרו שהעונה הזאת היא בעצם שתי עונות של 11 פרקים כל אחת.

Shiri from the block

Active member
כן אני מתארת לעצמי
ואני ממש לא מרוצה מזה.
הולכות להיות פה הרבה הודעות מירמור שלי במידה ואם רג'ינה תיהיה עם רובין הוד..

warriorjudge

New member
לגמרי איתך שירי - אבל טלויזיה אמריקאית...

למה אפשר לצפות...שהם חס וחלילה יפרצו גבולות ויעשו בחירה קצת יותר נועזת ואמיצה מהמקובל והבנאלי??

Shiri from the block

Active member
אי אפשר לדעת
אני יודעת שסוואן קווין זה Long Shot אבל הקהל מעריצים של סוואן קווין גודל וגודל (או לפחות עושה הרבה רעש חח) וסוואן קווין זה השיפ הכי פופולרי בסדרה, ובכל שאלונים שראיתי באינטרנט עם מי אמה צריכה להיות, ניל תמיד מקבל הכי פחות אחוזים, משהו כמו 10 אחוז אולי בזמן שהוק מגיע ל-20-30 ורג'ינה מגיעה ל-70..
אז עם קצת ראש פתוח וקצת רצון מאדם&אדי.. סוואן קווין יכול לקרות

warriorjudge

New member
שירי - מסכימה איתך לגמרי - אמה ורג'ינה

לגמרי צריכות להיות ביחד (אם נתעלם מהעובדה שהן סבתא/נכדה חורגות).

הן תהיינה הרבה יותר שוות ומעניינות כ- POWER COUPLE של הסידרה (בודאי יותר מצ'רמינג וסנואו).

Shiri from the block

Active member
יאאאאאאא את סוואן קווינית????? האם זה ייתכן??? האם אני לא היחידה בפורום שמפנטזת על אמה ורג'ינה??

למרות שהצלחתי לגרור חלק מהגולשים לאהוב חלקית את סוואן קווין

והן בהחלט יהיו הרבה יותר מעניינות כזוג מאשר אמה וניל שזה יהיה סתם סטנדרטי ומשעמם או אמה והוק שגם יהיה סטנדרטי אבל יחסית פחות משעמם.

קראתי באחד האתרים שאם הסדרה הזאת רוצה לפרוץ גבולות ושממש ידברו עליה והיא לא תעלם ותשכח אחרי שהיא תגמר- אז סוואן קווין זה בהחלט אופציה מעולה כדי לעלות את רמת עניין הקהל בסדרה.

והן לא סבתא ונכדה חורגות

סנואו אף פעם לא קראה או התייחסה לרג'ינה כאל אמא שלה בכלל בכלל. עוד לפני שרג'ינה ניסתה להרוג אותה. אף פעם לא היה ביניהם שום קשר חברתי.. וגם אבא של סנואו מת אז בכלל נותק ביניהם כל קשר אפשרי.
וחוץ מזה הוק? שהיה עם האמא של ניל ועכשיו הוא מתחיל עם אמה? ששבעצם הוא מתחיל עם האקס חברה של הבן ה(כמעט) חורג שלו? זה גם נשמע מגוחך.
כל זיווג בסדרה כמעט ישמע מגוחך בגלל הקשר המשפחתי שיש בין כולם..

warriorjudge

New member
תראי...

אני מניחה שאני המשתתפת הכי מבוגרת בפורום הזה...(38) ואני נשואה כבר 8 שנים (לאשה)...כך שאמה ורג'ינה זה לא בדיוק מחוץ למתחם הסבירות...זה נראה לי הכי טבעי והכי מתקבל על הדעת. LOL

העניין הוא...שזה לא סידרה של showtime או של HBO אלא של דיסני....וכאן הבעיה...שלא לדבר על המפרסמים ונותני החסות וכל הג'אז הזה.

הכי רחוק שהם העזו ללכת זה איזה מילמול לא ברור של מולאן ואורורה (שהיה פאתטי לגמרי...כי לא היה שום מתח לפני זה וזה לא נבנה כמו שצריך וכל הביצוע של העסק הזה היה נראה יותר כמו after thought רק כדי לעשות V על האג'נדה החד מינית.

Shiri from the block

Active member
האאא מגניב! טוב זה לא שאלה לפה אבל בכל מקרה חח, אני מניחה שלא התחתנתם בארץ נכון?
איזה כיף לשמוע דברים כאלה :)

ורק שתדעי שאני מכירה מישהי לסבית שלא בעד סוואן קווין אז זה הנחה לא נכונה

ומנגד אני מכירה סטרייטים שבעד סוואן קווין! אז אי אפשר לדעת חח

נכון שזה סדרה של דיסני.. אבל.. אבל!! אני עדיין מקווה לטוב

וכן העניין עם אורורה ומולאן היה סתם מפגר וזה היה נטו בשביל לנסות לרצות את מעריצי הקהילה הגאה של הסדרה.. רק שזה לא באמת עזר ולא ריצה אף אחד.

לא הבנתי, כיף לשמוע מה?

התחתנו בארה"ב, וגם בארץ, אז יש לנו שני ימי נישואין

אנ אצא מנקודת הנחה שאת פונה עלי בעיניין סנאו קווין. אז אני כנראה ממש ממש עיוורת, כי אני לא רואה שום כימיה מטורפת ותשוקה מבעבעת או אפילו שמץ של רצון להיות קרובות בין רג'ינה לאמה. אני פשוט לא רואה את זה, וחושבת שזה סתם משאלת לב של מעריצים. אני חושבת שאם רג'ינה או אמה היו לסביות (ואני נוטה להאמין שיש יותר סיכוי שאמה played for the other team) או היו להן נטיות אחת כלפי השנייה היו כבר מראים את זה, כנראה מהפרק הראשון. היום גייז בטלוויזיה זה דבר פופלרי מאוד, וגם פילרטוטים חד מיניים פופולרים מאוד, יהיה מעניין מאוד אם יכנסו דמויות גאות לוונס, אבל לא כאלו שהמעריצים המציאו. אם פתאום הן יהיו ביחד, זה יהיה אמין בעיניי כמו מולאן ואורורה, שלרגע אחד לא רמזו שיש שם רגשות חד צדדיים למשהי מהדמויות.

<אייקון של מי שקוברת את עצמה באדמה>

בחיי שעקבתי אחרי השרשור וחיפשתי למי שרשרת, והייתי בטוחה ששרשרת אליי בגלל עיניין הנישואין..... לזה קוראים הסקת מסקנות שגויה....<אייקון של עגבנייה שהולכת לשבת בצד בחושך>

למעלה