עד שיהיה משהו חדש...
שאלון!!

t r e c o o l

New member
עד שיהיה משהו חדש...../images/Emo41.gifשאלון!!../images/Emo68.gif

שגנבתי מפורום אחר, כרגיל. 1. גילכם: 2. איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום 3. מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט? 4. עובדים? אם לא דלגו לשאולה 8 אם כן במה? 5. כמה זמן אתם עובדים שמה? 6.אוהבים את העבודה? 7. בשביל מה אתם חוסכים אם אתם עובדים בשביל משהו מסוים? 8. מה תעשו אם תזכו במיליון דולר? 9. מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? 10. מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? 11. חושבים שהמיתון יסתיים בסוף השנה? 12. חושבים שימצאו פתרון לבעית המים בארץ או לחילופין שתבוא אלינו שנת גשמים והכל יפתר מתישהו? 13 . מה אתם הכי אוהבים לעשות? 14. איזה שעה ביום אתם הכי אוהבים? 15.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? 16. מה המזל שלכם? 17. מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? 18. לאיזה מהם אתם הכי נכנסים? 19. איפה יש לכם הכי הרבה חברים או אנשים ברשימה במקרה של מסנג'ר אייסיקו וסקייפ....? 20. מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? 21 היתם בחול? .באיזה מדינות? 22.מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה? 23. איזה מדינה הכי אהבתם? 24. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם? 25. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? 26. יש לכם חיית מחמד? איזה? 27. מה הצבע ,סוג שלה,גיל וגודל? 28. איזו חוויה בלתי נשכחת עברתם פעם ואתם רוצים לספר לנו? 29.לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים? 30. אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? 31. כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? 32. חושבים שאתם חברים טובים? 33. מה הצבע האהוב אליכם? 34. מה הצבע השולט בארון שלכם? 35. מה התחפושת הכי יפה שראיתם? 36.לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? 37. כמה אחים יש לכם? 38. איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד? 39. מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה? 40.באיזה אתר אתם נמצאים הכי הרבה? 41.באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? 42. איזה צבע העכבר שלכם? 43.איזה צבע המקלדת שלכם? 44. מה מצויר על הפד לעכבר שלכם? 45. איזה פלאפון יש לכם? 46. איזה רקע יש בפלאפון כרגע? 47.איזה שומר מסך? 48. איזה רינגטון,צלצול הודעה ופנטון אם יש יש אצלכם כרגע? 49.מה אתם עושים כדי שהזמן יעבור יותר מהר? חוץ מלמלאות פה שאלונים חח.. 50. באיזה עונה נולדתם? 51. איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה? 52.מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה? 53.והסרט האחרון? 54.והמופע מוסיקה האחרון? 55.והמופע סטנד אפ האחרון? 56. איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים? 57. מה אתם הכי אוהבים לאכול? 58.מה אתם הכי אוהבים לשתות? 59. חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום? 60. עוסקים בספורט? באיזה? 61. מה הדבר שהכי משמח אותכם? 62.מה הדבר שהכי מעציב אותכם? 63.מה המשאלה שלכם? 64. איך אתם מוציאים כעס ? 65. אתם מהאלה שאם קורה להם משהו שנראה להם הכי גרוע בעולם מעודדים את עצמם או אחרים שבמצב כזה בכך שהם אומרים תמיד יש דברים יותר גרועים,מחלות,תאונות ,מוות...וכו ? 66. מה אתם חושבים שצריך לעשות כדי להפחית את תאונות הדרכים בארץ? 67. אם היה אפשר היתם בונים את כל המדינה מחדש ועושים אותה מקום טוב יותר? 68. רואים חדשות? כמה פעמים ביום אם כן? 69.אוהבים להגיב בטוקבקים על כל מיני כתבות ברשת? 70.על איזה סוסגי כתבות אתם הכי מגיבים? 71.מה מעניין אותכם בחיים? מה מעסיק אותכם רוב היום? 72. מה הרקע שלכם במחשב כרגע? 73.והשומר מסך? 74.מה דף הבית שלכם? 75.כמה אתרים יש לכם במועדפים? 76 . אוהבים את כל הדברים שכותבים אליהם את השם שליכם? 77. היתם באילת? אוהבים את העיר? 78.כמה פעמים היתם? 79.מה אתם הכי אוהבים לעשות שם? 80. נכון פרסומות זה דבר מעצבן? 81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם? 82.ואיזה מייל? 83.ואיזה אס אמ אס ? 84. אוהבים יותר את הים או הבריכה? 85.אוהבים לעשות על האש? 89.איזה חג הכי אהוב אליכם? 90.ספרו על מקרה שאתם זוכרים במיוחד שאמרתם וואי היה לי כל כך הרבה מזל...? 91. מה המוטו שלכם לחיים? 92. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? 93. עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? 94. יש לכם אתרים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן להמליץ לנו? (ממש משעמם לי) 95.איזה משחק במחשב אתם הכי אוהבים אם בכלל? 96. יש לכם טלביזיה בחדר? 97.ומחשב? 98.ומערכת סטריאו? 99. יש לכם הוט או יס? 100.באיזה חנות אתם מבקרים הכי הרבה? 101.אוהבים ללכת לקולנוע? 102.אתם תמיד קונים פופקורן שאתם בקולנוע? 103. נכון פסרומות זה דבר מעצבן? 104.איזה פרסומת הכי עצבנה אותכם? 105.איזה פרסומות הכי אהבתם? 106.אתם מעבירים ערוץ שיש פרסמות? 107. מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם? 108.מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם? 109.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה עשו לכם או למישהו אחר שרק ראיתם את המתיחה שלו ולא היתם שותפים? 110.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה אתם עשיתם למישהו? 111.מה אתם חושבים שהבעיה הכי קשה במדינה מכל הבעיות? 112.מתכננים לעבור לחול בעתיד? 113.אתם מקבלים החלטות בקלות? 114.מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? 115. איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? 116. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? 117. מה עשיתם ב31.12.1999? בשעה 12 בלילה? היה באג 2000? 118. קרה לכם פעם שננעלתם מחוץ לבית? מה היה הכי הרבה זמן שנתקעם? 119. יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו? 120.תגידו לי משהו אופטימי שיעודד אותי קצת =/ - תודה לעונים

t r e c o o l

New member
אההההה סימתי!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איך רואים שזה ישן..
1. גילכם:20 2. איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרוםמרכז 3. מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט?סטודנט 4. עובדים? אם לא דלגו לשאולה 8 אם כן במה?- 5. כמה זמן אתם עובדים שמה?- 6.אוהבים את העבודה?- 7. בשביל מה אתם חוסכים אם אתם עובדים בשביל משהו מסוים?- 8. מה תעשו אם תזכו במיליון דולר?טיול מסביב לעולם, אקנה בית, ולא אעבוד
9. מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד?אופטימטריה 10. מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה?אופטימטרית, כי זה מה שאני רוצה ללמוד... 11. חושבים שהמיתון יסתיים בסוף השנה?לא 12. חושבים שימצאו פתרון לבעית המים בארץ או לחילופין שתבוא אלינו שנת גשמים והכל יפתר מתישהו?אולי 13 . מה אתם הכי אוהבים לעשות?לישון לאכל לשמוע מוזיקה 14. איזה שעה ביום אתם הכי אוהבים?10 בלילה 15.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים?שאני אוכלת 16. מה המזל שלכם?תאומים 17. מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? פייסבוק 18. לאיזה מהם אתם הכי נכנסים?פיסבוק 19. איפה יש לכם הכי הרבה חברים או אנשים ברשימה במקרה של מסנג'ר אייסיקו וסקייפ....?אין לי את שלושתם.. 20. מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה?אין לי את שלושתם 21 היתם בחול? .באיזה מדינות?לא
22.מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה?- 23. איזה מדינה הכי אהבתם?- 24. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם?דיסק, החברים והמשפחה שלי לא מקוריים בכלל.. 25. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם?אני גם לא מקורית.. אז גם דיסק.. 26. יש לכם חיית מחמד? איזה?לא 27. מה הצבע ,סוג שלה,גיל וגודל?אין 28. איזו חוויה בלתי נשכחת עברתם פעם ואתם רוצים לספר לנו?ממ.. הייתי בחופש באוניברסיטה ומן הסתם, לא היו הרבה אנשים, הלכתי לשרותים, ושמתי לב, שמישהו הולך אחרי, ואז כשנכנסתי לשרותים, ראיי שהוא נכנס אחרי וסוגר את הדלת, הייתי כ"כככ מבוהל והסתובבתי אליו, ופתאום ראתי שזאת בחורה שלומדת איתי.. 29.לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים?תיכון!! 30. אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים?בדר"כ כן, אני מאוד אופטימית 31. כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים?אוכלים ושומעים מוזיקה 32. חושבים שאתם חברים טובים?כן 33. מה הצבע האהוב אליכם?שחור,חום,אפור 34. מה הצבע השולט בארון שלכם?שחור,חום,אפור 35. מה התחפושת הכי יפה שראיתם?כשאדם התחפש לחייזר ירוק
36.לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם?התחפשתי לזמר של איזו להקה.. 37. כמה אחים יש לכם?3 38. איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד?18 39. מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה?כמעט ולא רואה 40.באיזה אתר אתם נמצאים הכי הרבה?אממ..כאן.. 41.באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה?זה 42. איזה צבע העכבר שלכם?שחור 43.איזה צבע המקלדת שלכם?שחור 44. מה מצויר על הפד לעכבר שלכם?כלום 45. איזה פלאפון יש לכם?מוטורולה 46. איזה רקע יש בפלאפון כרגע?ים 47.איזה שומר מסך?אותו דבר 48. איזה רינגטון,צלצול הודעה ופנטון אם יש יש אצלכם כרגע?סליד אווי של אואזיס 49.מה אתם עושים כדי שהזמן יעבור יותר מהר? חוץ מלמלאות פה שאלונים חח..שומעת מוזיקה 50. באיזה עונה נולדתם?אביב 51. איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה?אביב 52.מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה?לא זוכרת..שנים 53.והסרט האחרון?סנשיין בע"מ.. היה מזעזע 54.והמופע מוסיקה האחרון?לא הייתי הרבה מאוד זמן 55.והמופע סטנד אפ האחרון?אסי וגורי שנה שעברה.. 56. איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים? 57. מה אתם הכי אוהבים לאכול?פיצה 58.מה אתם הכי אוהבים לשתות?קולה 59. חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום?ממ-ממ 60. עוסקים בספורט? באיזה?לא 61. מה הדבר שהכי משמח אותכם?מוזיקה, דברים חדשים של bb 62.מה הדבר שהכי מעציב אותכם?כשאין דברים חדשים של bb.. 63.מה המשאלה שלכם?שאדם יהיה הסולן קוין!!!!!! 64. איך אתם מוציאים כעס ?רבה עם מישו...אוכלת.. 65. אתם מהאלה שאם קורה להם משהו שנראה להם הכי גרוע בעולם מעודדים את עצמם או אחרים שבמצב כזה בכך שהם אומרים תמיד יש דברים יותר גרועים,מחלות,תאונות ,מוות...וכו ?לא 66. מה אתם חושבים שצריך לעשות כדי להפחית את תאונות הדרכים בארץ?יותר שעות לימוד של זה"ב, לעשות את מבחני הנהיגה יותר קשים 67. אם היה אפשר היתם בונים את כל המדינה מחדש ועושים אותה מקום טוב יותר?לא 68. רואים חדשות? כמה פעמים ביום אם כן?לא 69.אוהבים להגיב בטוקבקים על כל מיני כתבות ברשת?לא 70.על איזה סוסגי כתבות אתם הכי מגיבים?לא מגיבה 71.מה מעניין אותכם בחיים? מה מעסיק אותכם רוב היום?לימודים וbb 72. מה הרקע שלכם במחשב כרגע?יער..
73.והשומר מסך?אין 74.מה דף הבית שלכם?גוגל 75.כמה אתרים יש לכם במועדפים?32 76 . אוהבים את כל הדברים שכותבים אליהם את השם שליכם?לא הבנתי את השאלה 77. היתם באילת? אוהבים את העיר?כן, לא. 78.כמה פעמים היתם?2 79.מה אתם הכי אוהבים לעשות שם? קניות 80. נכון פרסומות זה דבר מעצבן?כן 81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם?קבלה ללימודים 82.ואיזה מייל?חברה קרובה 83.ואיזה אס אמ אס ?חבר לשעבר 84. אוהבים יותר את הים או הבריכה?בריכה 85.אוהבים לעשות על האש?כן 89.איזה חג הכי אהוב אליכם?פורים 90.ספרו על מקרה שאתם זוכרים במיוחד שאמרתם וואי היה לי כל כך הרבה מזל...?לא זכור לימצב כזה.. 91. מה המוטו שלכם לחיים?יהיה טוב
92. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם?לא ישר 93. עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר?לא אכפתים 94. יש לכם אתרים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן להמליץ לנו? (ממש משעמם לי)אידולפורום
95.איזה משחק במחשב אתם הכי אוהבים אם בכלל?באבלס
96. יש לכם טלביזיה בחדר?כן 97.ומחשב?כן 98.ומערכת סטריאו?לא 99. יש לכם הוט או יס?הוט 100.באיזה חנות אתם מבקרים הכי הרבה?מכולת 101.אוהבים ללכת לקולנוע? כן 102.אתם תמיד קונים פופקורן שאתם בקולנוע?כן 103. נכון פסרומות זה דבר מעצבן?ממ-ממ 104.איזה פרסומת הכי עצבנה אותכם?לפנק לפנק
105.איזה פרסומות הכי אהבתם?לא אוהבת פרסומות 106.אתם מעבירים ערוץ שיש פרסמות?כן 107. מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם?הטלביזה נדלקה בלי שעשיתי כלום והייתי לבד בבית 108.מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם?כנ"ל 109.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה עשו לכם או למישהו אחר שרק ראיתם את המתיחה שלו ולא היתם שותפים?כלום 110.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה אתם עשיתם למישהו?כלום 111.מה אתם חושבים שהבעיה הכי קשה במדינה מכל הבעיות? 112.מתכננים לעבור לחול בעתיד?לא 113.אתם מקבלים החלטות בקלות?לא 114.מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט?מבקשת ממישהו אחר שיחליט במקומי 115. איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא?שומרת אחותי, היא מתה בסוף 116. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל?ידיעות 117. מה עשיתם ב31.12.1999? בשעה 12 בלילה? היה באג 2000?ישנתי, אז לא זוכרת 118. קרה לכם פעם שננעלתם מחוץ לבית? מה היה הכי הרבה זמן שנתקעם?שעתיים 119. יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו?פ"ת
120.תגידו לי משהו אופטימי שיעודד אותי קצת =/ - יהיה טוב

nini18

New member
עניתי../images/Emo178.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

1.גילכם: 23 עוד שבוע וחצי
2. איזור מגורים באר ץ: צפון/מרכז/דרום צפון 3. מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט? סטודנטית 4. עובדים? אם לא דלגו לשאולה 8 אם כן במה? כן 5. כמה זמן אתם עובדים שמה? שנה 6.אוהבים את העבודה? לפעמים חח 7. בשביל מה אתם חוסכים אם אתם עובדים בשביל משהו מסוים? אני עובדת כי לצערי כסף לא גדל על העצים. 8. מה תעשו אם תזכו במיליון דולר? אקח חופש מהעבודה והלימודים ואסתובב סביב העולם בתקווה שגם גיא יבוא אם לא אני אקח את החברה הכי טובה שלי. 9. מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? 10. מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? 11. חושבים שהמיתון יסתיים בסוף השנה? 12. חושבים שימצאו פתרון לבעית המים בארץ או לחילופין שתבוא אלינו שנת גשמים והכל יפתר מתישהו? 13 . מה אתם הכי אוהבים לעשות? לרקוד, לקרוא, שופינג, להיות בפורום, לאכול שוקולד, לשחות בים, לטוס לחול, לעשות סקס. 14. איזה שעה ביום אתם הכי אוהבים? את כל היום אין שעה ספציפית. 15.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? כדי שאני לא אפרט חח 16. מה המזל שלכם? מאזניים 17. מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? חוץ ממקושרים הכל, אך חוץ מסקייפ כלום כמעט לא בשימוש. 18. לאיזה מהם אתם הכי נכנסים? כאילו דההההה לפה. 19. איפה יש לכם הכי הרבה חברים או אנשים ברשימה במקרה של מסנג'ר אייסיקו וסקייפ....? פחות או יותר בכולם אותו הדבר. 20. מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? לא אוהבת. אולי רק את הסקייפ כי כשאני בחול או החברים שלי אפשר לתקשר מעולה. בעיקר עם המשפחה
21 היתם בחול? .באיזה מדינות? כן. הייתי בהרבה בחלקן יותר מפעם אחת .. בעיקר אהבתי .... תאילנד (3 פעמים
), לאוס, אמסטרדם, איביזה, לונדון, שוויץ, איטליה, רודוס. 22.מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה? תאילנד 23. איזה מדינה הכי אהבתם? רשמתי למעלה כי הרשימה של כל המדינות שהייתי ארוכה. 24. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם? אני לא מקבלת מתנות מקוריות אני מקבלת מתנות חומריות
25. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? כנ"ל 26. יש לכם חיית מחמד? איזה? כרגע לא מקווה שבקרוב יהיה כלב. 27. מה הצבע ,סוג שלה,גיל וגודל? 28. איזו חוויה בלתי נשכחת עברתם פעם ואתם רוצים לספר לנו? אין לי משהו מיוחד רק החוויות הרגילות. 29.לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים? הצבא
30. אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? לא הכי אופטימית חחח אני פולניה זה קשה חח
אוהבת את החיים לפעמים כן חח 31. כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? בוכים שעות, אני בכלל בכינית, אני בוכה מהכל. 32. חושבים שאתם חברים טובים? מקווה שכן. 33. מה הצבע האהוב אליכם? לבן. 34. מה הצבע השולט בארון שלכם? לבן, תכלת ושחור 35. מה התחפושת הכי יפה שראיתם? התחפושת של אדם מחופש לפירט
36.לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? לא זוכרת... 37. כמה אחים יש לכם? 38. איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד? גיל 20 39. מה אתם הכי אוהבים לראות בטלויזיה? כרגע מועדון לילה בקושי רואה טלויזיה. 40.באיזה אתר אתם נמצאים הכי הרבה? בעבודה 41.באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? פה 42. איזה צבע העכבר שלכם? אין לי עכבר זה מחשב נייד 43.איזה צבע המקלדת שלכם? שחורה 44. מה מצויר על הפד לעכבר שלכם? אין 45. איזה פלאפון יש לכם? N96 46. איזה רקע יש בפלאפון כרגע? אותי בתאילנד 47.איזה שומר מסך? אין 48. איזה רינגטון,צלצול הודעה ופנטון אם יש יש אצלכם כרגע? קיבלתם הודעהההההה 49.מה אתם עושים כדי שהזמן יעבור יותר מהר? חוץ מלמלאות פה שאלונים חח.. 50. באיזה עונה נולדתם? סתיו 51. איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה? קיץ בגלל הים, חורף בגלל הפוך והשוקו והסרטים 52.מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה? אבניו Q 53.והסרט האחרון? FAME גועל נפש 54.והמופע מוסיקה האחרון? מדונה 55.והמופע סטנד אפ האחרון? שחר חסון 56. איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים? יש הרבה אבל ממש אהבתי את אבניו Q 57. מה אתם הכי אוהבים לאכול? הכל. 58.מה אתם הכי אוהבים לשתות? שתיה רגילה מים. שתיה חריפה יש הרבה
ייגר, טקילה, ויסקי עם קולה, וודקה עם רדבול, מרגריטה לימון או פסיפלורה, בירה דובדבן. 59. חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום? כן. 60. עוסקים בספורט? באיזה? לא 61. מה הדבר שהכי משמח אותכם? אני בנאדם שמח לרוב אז כמעט הכל. הכי זה לטוס לחול. 62.מה הדבר שהכי מעציב אותכם? להיות לבד. והרבה דברים שאני רואה בחדשות. 63.מה המשאלה שלכם? אם אני אגלה היא לא תתגשם
64. איך אתם מוציאים כעס ? בכי 65. אתם מהאלה שאם קורה להם משהו שנראה להם הכי גרוע בעולם מעודדים את עצמם או אחרים שבמצב כזה בכך שהם אומרים תמיד יש דברים יותר גרועים,מחלות,תאונות ,מוות...וכו ? לא 66. מה אתם חושבים שצריך לעשות כדי להפחית את תאונות הדרכים בארץ? 67. אם היה אפשר היתם בונים את כל המדינה מחדש ועושים אותה מקום טוב יותר? במקום שיש בו הרבה מים, שהעצים ירוקים ובמקום שאנחנו לא מוקפים בו אוייבים. 68. רואים חדשות? כמה פעמים ביום אם כן? לא כל כך אבל אם כן פעם ביום ב 8 ערוץ 22 את השאר אני קוראת באינטרנט. 69.אוהבים להגיב בטוקבקים על כל מיני כתבות ברשת? לא 70.על איזה סוסגי כתבות אתם הכי מגיבים? 71.מה מעניין אותכם בחיים? מה מעסיק אותכם רוב היום? כרגע אדם
72. מה הרקע שלכם במחשב כרגע? אדם 73.והשומר מסך? אין 74.מה דף הבית שלכם? וואלה ומקו 75.כמה אתרים יש לכם במועדפים? 40 בערך 76 . אוהבים את כל הדברים שכותבים אליהם את השם שליכם? לא הבנתי 77. היתם באילת? אוהבים את העיר? כן וכן 78.כמה פעמים היתם? הרבה 79.מה אתם הכי אוהבים לעשות שם? לשחות בים ולאכול ארוחת בוקר במלון
80. נכון פרסומות זה דבר מעצבן? מאוד 81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם? לא יודעת 82.ואיזה מייל? כל המיילים שחברים שלי שבחול שלחו ושולחים לי. 83.ואיזה אס אמ אס ? מגיא כל מיני אס אמ אסים למבוגרים בלבד.
84. אוהבים יותר את הים או הבריכה? ים
85.אוהבים לעשות על האש? ברור אני ישראלית אמיתית חח 89.איזה חג הכי אהוב אליכם? ראש השנה, עצמאות ושבועות. 90.ספרו על מקרה שאתם זוכרים במיוחד שאמרתם וואי היה לי כל כך הרבה מזל...? לא לי לאמא שלי שבזמן המלחמה החליטה יום אחד לצאת לקניות וראתה דרך המראה האחורית של האוטו איך הטיל נופל מאחוריה. 91. מה המוטו שלכם לחיים? להיות מאושרים, נאהבים ומאוהבים 92. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? קמצנות 93. עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? קמצנים ורעים 94. יש לכם אתרים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן להמליץ לנו? (ממש משעמם לי) 95.איזה משחק במחשב אתם הכי אוהבים אם בכלל? שובר קירות וטאקי 96. יש לכם טלביזיה בחדר? יאפ 97.ומחשב? יאפ 98.ומערכת סטריאו? יאפ 99. יש לכם הוט או יס? הוט 100.באיזה חנות אתם מבקרים הכי הרבה? בחנויות בגדים וסטימצקי 101.אוהבים ללכת לקולנוע? ברור
102.אתם תמיד קונים פופקורן שאתם בקולנוע? לא 103. נכון פסרומות זה דבר מעצבן? כן 104.איזה פרסומת הכי עצבנה אותכם? 105.איזה פרסומות הכי אהבתם? 106.אתם מעבירים ערוץ שיש פרסמות? כן 107. מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם? 108.מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם? 109.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה עשו לכם או למישהו אחר שרק ראיתם את המתיחה שלו ולא היתם שותפים? 110.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה אתם עשיתם למישהו? 111.מה אתם חושבים שהבעיה הכי קשה במדינה מכל הבעיות? שאין שלום 112.מתכננים לעבור לחול בעתיד? לא 113.אתם מקבלים החלטות בקלות? בד"כ כן 114.מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? מתיעצת עם אמא או חברה 115. איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? שבועת רחל של מיכל שלו 116. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? 117. מה עשיתם ב31.12.1999? בשעה 12 בלילה? היה באג 2000? לא זוכרת 118. קרה לכם פעם שננעלתם מחוץ לבית? מה היה הכי הרבה זמן שנתקעם? לא 119. יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו? טורקיה 120.תגידו לי משהו אופטימי שיעודד אותי קצת =/ - אוהבת אותך
לא מאמינה שעניתי על השאלון הארוך הזה חח

t r e c o o l

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחח מזל טוב../images/Emo24.gif

אנחנו הולכים לעשות לך מסיבת יום הולדת ענקית בפורום! חח
ענינו על מלא שאלות אותו דבר..בערך.. כן, יכול להיות שהגזמתי עם כמות השאלות..אני תוהה אם עוד מישהו יענה על זה..חח

nini18

New member
בדיוק עכשיו סיימתי את שלך חחח וגם אני רציתי

לרשום לך שענינו על שאלות אותו הדבר חח. תודה
אני מקווה שיענו חחח כי זה כיף

nini18

New member
אז יופי פעפ בשבוע

תשדדי את פורום שאלונים ותשימי פה

t r e c o o l

New member
חחחח איך ידעת שזה מישם?..חח

אוף אני צרכה ללכת..אני אקרא את כולם כשאני אחזור

heart1soul

New member
גם אני אוהבת בירה דובדבן חחחח

זה הבירה היחידה שאני יכולה(מסוגלת/אוהבת) לשתות!!:) וגיליתי אותה רק לא מזמן...ומאז חיי הפאב שלי השתנו פלאים:)

וואוהו איזה ארוך..

1. גילכם: 14.5 2. איזור מגורים בארץ: מרכז 3. מה אתם עושים בחיים? תלמידה 8. מה תעשו אם תזכו במיליון דולר? טיול מבסביב לכל עולם,שופינג אין סופי.. 9. מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? לא יודעת,אולי מנהל עסקים או כלכלה 10. מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה?הדס למברט..למה?ככה. 11. חושבים שהמיתון יסתיים בסוף השנה? אולי 12. חושבים שימצאו פתרון לבעית המים בארץ או לחילופין שתבוא אלינו שנת גשמים והכל יפתר מתישהו? אולי 13. מה אתם הכי אוהבים לעשות? לשמוע מוזיקה,שופינג,אדם,להיפגש עם חברות,לראות סרטים.. 14. איזה שעה ביום אתם הכי אוהבים? לילה. 15.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? חלמתי כבר כמה פעמים שאני פוגשת את אדם..היה ממש כיף..לא רציתי להתעורר :) 16. מה המזל שלכם? דגים 17. מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ\טוויטר? מסנג'ר וטוויטר.. 18. לאיזה מהם אתם הכי נכנסים? לטוויטר חח 19. איפה יש לכם הכי הרבה חברים או אנשים ברשימה במקרה של מסנג'ר אייסיקו וסקייפ....? בטוויטר חח 20. מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? טוויטר כי זו הדרך היחידה להיות בקשר עם אדם.. 21 היתם בחול? לא :( 24. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם? כסף
25. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? לא זוכרת. 26. יש לכם חיית מחמד? איזה? לא לצערי.. 30. אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? כן אני אופטימית בדר"כ :) 31. כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? אדם ,מוזיקה וחושבת מחשבות חיוביות.. 32. חושבים שאתם חברים טובים? נראה לי שכן 33. מה הצבע האהוב אליכם? כחול,סגול, שחור.. 34. מה הצבע השולט בארון שלכם? הארון שלי די צבעוני.. 37. כמה אחים יש לכם? אחת 39. מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה? חברים.. 40.באיזה אתר אתם נמצאים הכי הרבה? בכל אתרי אדם למברט למיניהם.. 41.באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? כאן 42. איזה צבע העכבר שלכם? לבן ואפור. 43.איזה צבע המקלדת שלכם? לבן אפור וכחול. 44. מה מצויר על הפד לעכבר שלכם? אין לי. 45. איזה פלאפון יש לכם? אין לי :\ אמא לא מרשה..כי זה מסרטן :( 49.מה אתם עושים כדי שהזמן יעבור יותר מהר? שומעת מוזיקה 50. באיזה עונה נולדתם? בחורף 51. איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה? חורף 54.והמופע מוסיקה האחרון? מדונה
55.והמופע סטנד אפ האחרון? אורי חזקיה..היה גדול! 56. איזה סרט הכי אהבתם בכל הזמנים?יש הרבה..בחזרה לעתיד,המספריים של אדרוארד,וולווט גולדמיינד :),פורסט גאמפ,סיפורי דגים,הארי פוטר,היומן,צ'רלי בממלכת השוקולד.. 57. מה אתם הכי אוהבים לאכול? פיצה,גלידה 58.מה אתם הכי אוהבים לשתות? מים,מיץ תפוזים,לימונדה.. 59. חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום? לא.. 60. עוסקים בספורט? באיזה? מכון כושר. 61. מה הדבר שהכי משמח אותכם? אדם :) 62.מה הדבר שהכי מעציב אותכם? בית ספר :( 63.מה המשאלה שלכם? לפגוש את אדם,לזכות בלוטו.. 64. איך אתם מוציאים כעס ? חובטת באחותי
סתם.. 65. אתם מהאלה שאם קורה להם משהו שנראה להם הכי גרוע בעולם מעודדים את עצמם או אחרים שבמצב כזה בכך שהם אומרים תמיד יש דברים יותר גרועים,מחלות,תאונות ,מוות...וכו ? לא 68. רואים חדשות? כמה פעמים ביום אם כן? לפעמים..בעיקר תחזית.. 69.אוהבים להגיב בטוקבקים על כל מיני כתבות ברשת? בעיקר על כתבות של אדם חח
70.על איזה סוגי כתבות אתם הכי מגיבים? אדם 71.מה מעניין אותכם בחיים? מה מעסיק אותכם רוב היום? אדם למברט 3> 72. מה הרקע שלכם במחשב כרגע? אדם 3> 73.והשומר מסך? אין לי.. 74.מה דף הבית שלכם? גוגל. 75.כמה אתרים יש לכם במועדפים? המון..הרבה של אדם חח 76. אוהבים את כל הדברים שכותבים אליהם את השם שליכם? מה? 77. היתם באילת? אוהבים את העיר? כן עיר נחמדה..פעם ראשונה שהייתי שם בכלל ירד גשם חח 78.כמה פעמים היתם? כמה פעמים.. 79.מה אתם הכי אוהבים לעשות שם? .. 80. נכון פרסומות זה דבר מעצבן? כן!!!!!!!!!!!!! 81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם? אממ לא זוכרת.. 82.ואיזה מייל? גם לא זוכרת.. 84. אוהבים יותר את הים או הבריכה? בריכה,ים מלוכלך.. 85.אוהבים לעשות על האש? כן יאמי 89.איזה חג הכי אהוב אליכם? פורים ופסח..החופש הכי ארוך.. 90.ספרו על מקרה שאתם זוכרים במיוחד שאמרתם וואי היה לי כל כך הרבה מזל...? אין לי מזל.. 91. מה המוטו שלכם לחיים? יהיה טוב! =] 92. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? צביעות,שתלטנות,רעים.. 93. עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? (למעלה) 94. יש לכם אתרים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן להמליץ לנו? לא.. 95.איזה משחק במחשב אתם הכי אוהבים אם בכלל? פעם אהבתי סימס ושיחקתי מלא..אבל כבר נמאס..וניסיתי לעשות אדם ולא הצלחתי :( 96. יש לכם טלביזיה בחדר? כן 97.ומחשב? לא 98.ומערכת סטריאו? לא 100.באיזה חנות אתם מבקרים הכי הרבה? חנויות בגדים 101.אוהבים ללכת לקולנוע? כן. 102.אתם תמיד קונים פופקורן שאתם בקולנוע? כן. 103. נכון פסרומות זה דבר מעצבן? כן!!!!!!!!!!! 106.אתם מעבירים ערוץ שיש פרסמות? כן 112.מתכננים לעבור לחול בעתיד? אולי,לא יודעת.. 113.אתם מקבלים החלטות בקלות? לא.. 114.מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? אני פשוט בוחרת משהו אקראי אם יש לי דילמה(וזה קורה לי הרבה) 115. איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? 116. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? ידיעות אחרונות.. 117. מה עשיתם ב31.12.1999? בשעה 12 בלילה? היה באג 2000? סביר להניח שישנתי.. 118. קרה לכם פעם שננעלתם מחוץ לבית? מה היה הכי הרבה זמן שנתקעם? כן,שעה נראה לי..פעם אפילו נתקעתי מחוץ לחדר שלי חחח 120.תגידו לי משהו אופטימי שיעודד אותי קצת =/ - יהיה טוב
ו- AdamIsWorthTheWait :p

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo178.gifאיזה עינוי..

אני לא יודעת אם עניתי על הכל...או אם עניתי הגיוני..זה עשה לי כאב ראש. גילכם: 16 2. איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום-מרכז 3. מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט? תלמידת י"א 8. מה תעשו אם תזכו במיליון דולר?אקנה את אדם? 9. מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? אני רוצה להמשיך עם מה שאני לומדת עכשיו,מנהל עסקים
10. מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? הרבה דברים. הייתי רוצה להקים חברה כלשהי,אולי בתחום המוזיקה
11. חושבים שהמיתון יסתיים בסוף השנה? מקווה,אבל לא נראה לי. 12. חושבים שימצאו פתרון לבעית המים בארץ או לחילופין שתבוא אלינו שנת גשמים והכל יפתר מתישהו? באחד מן הימים הבעיה תפתר 13 . מה אתם הכי אוהבים לעשות? להיות בפורום
,להקשיב למוזיקה,להיות עם חברות. 14. איזה שעה ביום אתם הכי אוהבים? אני אוהבת את הלילה. זה דיי הזמן הפנוי שיש לי.. 15.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? שאני משתתפת באמריקן איידול עם אדם,ואנחנו חברים ממש טובים.. 16. מה המזל שלכם? סרטן 17. מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ? פייבוק ,מסן וטוויטר *השאלון לא מעודכן* 18. לאיזה מהם אתם הכי נכנסים? טוויטר ופייסבוק 19. איפה יש לכם הכי הרבה חברים או אנשים ברשימה במקרה של מסנג'ר אייסיקו וסקייפ....?לא יודעת.. 20. מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? אפחד
טוב,נו את החברות שלי 21 היתם בחול? .באיזה מדינות? אממ..הייתי בסוף כיתה ה' בקזחסטאן *עליתי משם לארץ* לבקר את דודה שלי,אבא,סבתא. 22.מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה? למעלה. 23. איזה מדינה הכי אהבתם?NONE 24. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם? לעכשיו..מאבא שלי,שלח לי צמיד מזהב עם יהלומים @@#@! 25. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? זה קשה...הרבה... 26. יש לכם חיית מחמד? איזה? חתולה 27. מה הצבע ,סוג שלה,גיל וגודל? שחורה,סקוטיש פולד,בת שנתיים בערך.. 28. איזו חוויה בלתי נשכחת עברתם פעם ואתם רוצים לספר לנו? 29.לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים? לתקפ, שהייתי בת 5 בערך 30. אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים? לפעמים. 31. כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים? ללכת לישון עם מוזיקה 32. חושבים שאתם חברים טובים? כן 33. מה הצבע האהוב אליכם? אפור,סגול ושחור 34. מה הצבע השולט בארון שלכם? - 35. מה התחפושת הכי יפה שראיתם?- 36.לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם? אף אחת,לא הייתי מקורית. 37. כמה אחים יש לכם? אחד 38. איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד? - 39. מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה? על טבעי,להציל את גרייס,וסדרות אחרות אני רואה אונליין. 40.באיזה אתר אתם נמצאים הכי הרבה? בפורום בONTD יוטיוב,ובעוד... 41.באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה?הממ....מעניין...תנחשו אתן
42. איזה צבע העכבר שלכם?שחור 43.איזה צבע המקלדת שלכם?שחור 44. מה מצויר על הפד לעכבר שלכם?אין לי 45. איזה פלאפון יש לכם? סמסונג אומניה 46. איזה רקע יש בפלאפון כרגע? של דיוויד בואי 47.איזה שומר מסך?- 48. איזה רינגטון,צלצול הודעה ופנטון אם יש יש אצלכם כרגע? KESHA-RADIO RADIO RADIO 49.מה אתם עושים כדי שהזמן יעבור יותר מהר? חוץ מלמלאות פה שאלונים חח..-פוטושופ 50. באיזה עונה נולדתם?קיץ.. 51. איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה?חורף 52.מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה?- 53.והסרט האחרון?2012 יום הדין-סרט ע ל ו ב. 54.והמופע מוסיקה האחרון?- 55.והמופע סטנד אפ האחרון?- 56. איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים?סרט-בחזרה לעתיד. לדעתי אחד הסרטים המהנים. אני תמיד אוהב את מרטי מקפליי. 57. מה אתם הכי אוהבים לאכול? פסטה 58.מה אתם הכי אוהבים לשתות? קולה (התמכרות)..ומדי פעם בירה 59. חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום?יאפ. מה שמזכיר לי שאני צריכה דיאטה .תודה
60. עוסקים בספורט? באיזה? עסקתי בכדורעף. הרופא אסר עליי לשחק כי הייתה לי דלקת בכתף
61. מה הדבר שהכי משמח אותכם? אדם 62.מה הדבר שהכי מעציב אותכם? מוות,הרבה קרובים נפטרו בחצי שנה האחרונה.. 63.מה המשאלה שלכם? לפגוש את אדם ולאנוס אותו,לראות את דיוויד טננט מופיע ולהרוג את ג' יפית. 64. איך אתם מוציאים כעס ? מתעצבנת על אמא 65. אתם מהאלה שאם קורה להם משהו שנראה להם הכי גרוע בעולם מעודדים את עצמם או אחרים שבמצב כזה בכך שהם אומרים תמיד יש דברים יותר גרועים,מחלות,תאונות ,מוות...וכו ? מעודדת ככה את האחרים .. 66. מה אתם חושבים שצריך לעשות כדי להפחית את תאונות הדרכים בארץ? להפסיק לשתות...משהו שבחיים לא יקרה 67. אם היה אפשר היתם בונים את כל המדינה מחדש ועושים אותה מקום טוב יותר? כן. 68. רואים חדשות? כמה פעמים ביום אם כן? משתדלת לפחות פעם ביום. 69.אוהבים להגיב בטוקבקים על כל מיני כתבות ברשת?לא 70.על איזה סוסגי כתבות אתם הכי מגיבים?לא מגיבה 71.מה מעניין אותכם בחיים? מה מעסיק אותכם רוב היום? רוב היום?לימודים //= 72. מה הרקע שלכם במחשב כרגע? מייקל ג'קסון 73.והשומר מסך?- 74.מה דף הבית שלכם? אופרה ... 75.כמה אתרים יש לכם במועדפים?יותר מדי. 76 . אוהבים את כל הדברים שכותבים אליהם את השם שליכם?הא? לא קלטתי את השאלה.. 77. היתם באילת? אוהבים את העיר?כן וכן 78.כמה פעמים היתם?פעם אחת
79.מה אתם הכי אוהבים לעשות שם? הקניון..הים.. 80. נכון פרסומות זה דבר מעצבן?כן. 81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם? המכתב שבו כתבו שעברתי את הבחינה בשיווק מהמכללה למנהל !
82.ואיזה מייל?- 83.ואיזה אס אמ אס ?- 84. אוהבים יותר את הים או הבריכה?שניהם 85.אוהבים לעשות על האש?יאפ 89.איזה חג הכי אהוב אליכם? אני אוהבת את חג המולד,לצאת אחרי חצות עם החברים ולחגוג את תחילת השנה החדשה. 90.ספרו על מקרה שאתם זוכרים במיוחד שאמרתם וואי היה לי כל כך הרבה מזל...? המורה לאזרחות ראה שהיו כתובים אצלי דברים על השולחן בזמן המבחן,שליפים,הוא דיבר איתי אבל לא הכשיל אותי.
91. מה המוטו שלכם לחיים? אף אחד לא מת בתול החיים דופקים את כולם
92. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? אנוכיות. 93. עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? אלא שחושבים שאין להם חברים ושכולם חושבים רק על עצמם. כמו מישהיא שאני מכירה.. 94. יש לכם אתרים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן להמליץ לנו? (ממש משעמם לי)תאמת לא.. 95.איזה משחק במחשב אתם הכי אוהבים אם בכלל?RISING KINGDOMS 96. יש לכם טלביזיה בחדר?יאפ 97.ומחשב?דהה 98.ומערכת סטריאו?אהא 99. יש לכם הוט או יס?YESSS 100.באיזה חנות אתם מבקרים הכי הרבה?זארה..פוקס..? 101.אוהבים ללכת לקולנוע? כשיש סרטים טובים 102.אתם תמיד קונים פופקורן שאתם בקולנוע?יאפ 103. נכון פסרומות זה דבר מעצבן?אהא 104.איזה פרסומת הכי עצבנה אותכם?כולן 105.איזה פרסומות הכי אהבתם?אף אחת 106.אתם מעבירים ערוץ שיש פרסמות?כן 107. מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם? 108.מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם?מישהו ניסה להטריד.. 109.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה עשו לכם או למישהו אחר שרק ראיתם את המתיחה שלו ולא היתם שותפים? אין..אבל אבא שלי נולד ב1 באפריל
110.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה אתם עשיתם למישהו?- 111.מה אתם חושבים שהבעיה הכי קשה במדינה מכל הבעיות?החינוך פה חרא 112.מתכננים לעבור לחול בעתיד?לונדון
113.אתם מקבלים החלטות בקלות?לפעמים 114.מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט?דופקים את הראש 115. איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא?הארי פוטר 116. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל?מאיפה לי? 117. מה עשיתם ב31.12.1999? בשעה 12 בלילה? היה באג 2000?הייתי בשירותים... 118. קרה לכם פעם שננעלתם מחוץ לבית? מה היה הכי הרבה זמן שנתקעם?כמה שעות..כמעט השתנתי במכנסיים 119. יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו?לא חושבת.. 120.תגידו לי משהו אופטימי שיעודד אותי קצת -מי שהמציא את השאלון הוא חסר חיים.

nini18

New member
אוי שהייתי ילדה תמיד קינאתי במי שחוגג

קריסמס וההורים שלי אבל לנו יש חגים אחרים SO WHAT !!!!! אני עד עכשיו מקנאה.. זה חג כזה יפה. והכי כיף בו שמקבלים הרבה מתנות חח ויושבים על הברכיים של סנטה

mokasosex

New member
איזה כיף אם אדם יחליט שמתחשק לו להתחפש לסנטה

ושיבואו ילדים בקניון וישבו על הברכיים שלו. מי באה?

t r e c o o l

New member
שאלה 8../images/Emo6.gifנראה לך שאדם כ"כ זול../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

מצחיק אותי שאף אחד לא הבין את שאלה 76
ולמה את רוצה לראות את ג יפית בדיוק? ודף הבית שלך זה אופרה
התכנית? חחח ואני לא המצאתי את השאלון..מצטערת על הכאב ראש

MIDNIGHT SKY

New member
חח לא התכנית

הדפדפן שאני משתמש בו נקרא אופרה OPERA למה ג' יפית? ראית את הפרסומות? כשאני רק שומעת את הקול שלה אני מוכנה לרצוח מישהו. היא בכל מקום! חח אדם?זול? טוב במיליון הזה אני אוכל לקבל רק את הנעל שלו או משהו כזה.

למעלה