עד שיהיה משהו חדש...
שאלון!!

t r e c o o l

New member
אה..מה זה אופרה בדיוק..

כמו גוגל כזה?..כמה טיפשה אני נשמעת עכשיו?..
חח אז להוסיף גם או לרשימת החיסול שלנו?..בכיף

heart1soul

New member
אוף המחשב לא נותן לי לענות אחרי שאלה 66:(

1. גילכם: 22.5 2. איזור מגורים בארץ: צפון/מרכז/דרום צפון 3. מה אתם עושים בחיים? תלמיד/חיל/סטודנט?סטודנטית 4. עובדים? אם לא דלגו לשאולה 8 אם כן במה? עבדתי עד לא מזמן בחנות תכשיטים, אבל עוד מעט שוב אעבוד בספריה של המכללה 5. כמה זמן אתם עובדים שמה? 6.אוהבים את העבודה? 7. בשביל מה אתם חוסכים אם אתם עובדים בשביל משהו מסוים? 8. מה תעשו אם תזכו במיליון דולר?טיול מסביב לעולם עם החבר שלי, את מה שישאר אפקיד בבנק לריבית ואלמד דברים שבאמת מעניינים ואתעסק איתם כמו קונדיטוריה ועיצוב אלבומים 9. מה אתם מתכננים ללמוד בעתיד? לומדת פסיכולוגיה 10. מה תרצו להיות שתהיו גדולים? למה? אשמח להיות פסיכולוגית ילדים, מאוד אוהבת ילדים 11. חושבים שהמיתון יסתיים בסוף השנה?לא 12. חושבים שימצאו פתרון לבעית המים בארץ או לחילופין שתבוא אלינו שנת גשמים והכל יפתר מתישהו?חייבים למצוא פיתרון 13 . מה אתם הכי אוהבים לעשות? לאכול ארוחה טובה! חחח 14. איזה שעה ביום אתם הכי אוהבים? אין לי שעה מוגדרת ביום אבל אני אוהבת את שעות אחה"צ של יום שישי 15.איזה חלום חלמתם הכי הרבה פעמים? שגלי צונאמי עולים עלי 16. מה המזל שלכם? קשת 17. מה מהבאים יש לכם? פייסבוק/מקושרים/אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ?פייסבוק, כי אין לי את האחרים 18. לאיזה מהם אתם הכי נכנסים?פייסבוק 19. איפה יש לכם הכי הרבה חברים או אנשים ברשימה במקרה של מסנג'ר אייסיקו וסקייפ....? 20. מי מהם אתם הכי אוהבים ולמה? 21 היתם בחול? .באיזה מדינות?רק בתורכיה ובתאילנד 22.מה היתה המדינה האחרונה שבקרתם בה?תאילנד 23. איזה מדינה הכי אהבתם?תאילנד 24. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם קבלתם?כשחבר שלי לקח אותי לצימר, עיצב לי אלבום מדהים מדהים של תמונות של שנינו,ושר ברקע את השירים הרומנטיים ביותר שהוא מצא.. קיטשי אבל מרגש:) וכשפעם אחת הוא חזר מאילת עם תיק מלא מלא מלא מלא מתנות זה היה מטורף אני אפילו לא זוכרת מה היה שם כי היה כל כך הרבה 25. מה המתנה הכי יפה/מקורית שאי פעם נתתם? גם הכנתי לחבר שלי מתנה של מלאכים, הכנתי קופסא ענקית ובתוכה מתנות מכל הסוגים שמסמלות כל מלאך למשל מלאך הריח חח לא זוכרת כבר מה שמתי זה היה מזמן. ומתנת 5 החושים שגם הכנתי שהייתה יפה 26. יש לכם חיית מחמד? איזה?2 חתולים 27. מה הצבע ,סוג שלה,גיל וגודל?אחד גי'נג'י והשניה מנומרת 28. איזו חוויה בלתי נשכחת עברתם פעם ואתם רוצים לספר לנו?לא עולה לי משו מיוחד 29.לאיזה תקופה בחיים היתם חוזרים?בית הספר היה כיף וללא דאגות 30. אוהבים את החיים בכללי? אתם אנשים אופטימיים?האמת שכן 31. כשאתם עצובים או בדכאון ממשהו ולא בא לכם לעשות כלום מה עוזר לכם להתגבר על זה? מה אתם עושים?אוכל חחחח סתם ולצאת החוצה לקניות.. ודברים חדשים על אדם!!!! 32. חושבים שאתם חברים טובים?כן 33. מה הצבע האהוב אליכם?סגול 34. מה הצבע השולט בארון שלכם?שחור וירוק 35. מה התחפושת הכי יפה שראיתם?אנשים שהתחפשו לרומנים מארץ נהדרת 36.לאיזה תחפושת שהתחפשתם פעם הכי אהבתם?לוחמת היערות 37. כמה אחים יש לכם?0 38. איזה יומולדת הכי אהבתם ואותו תזכרו לתמיד?7 כי זה היה היומולדת הראשון שלי בארץ 39. מה אתם הכי אוהבים לראות בטלביזיה?רמזור, תוכניות ריאלטי למיניהם, סקראבס, 2 גברים וחצי, איך פגשתי את אמא 40.באיזה אתר אתם נמצאים הכי הרבה?פורומים של אדם למברט חחחח 41.באיזה פורום אתם נמצאים הכי הרבה? פה ובIDF 42. איזה צבע העכבר שלכם?שחור אפור 43.איזה צבע המקלדת שלכם?לבן 44. מה מצויר על הפד לעכבר שלכם?אין 45. איזה פלאפון יש לכם?פלאפון גועל של דור 2 46. איזה רקע יש בפלאפון כרגע?משו עם פרחים 47.איזה שומר מסך?אין 48. איזה רינגטון,צלצול הודעה ופנטון אם יש יש אצלכם כרגע?צלצול מגעיל 49.מה אתם עושים כדי שהזמן יעבור יותר מהר? חוץ מלמלאות פה שאלונים חח..יוצאת הרבה מהבית ומטיילת בחופש הזה,קוראת ספרים ורואה סרטים 50. באיזה עונה נולדתם?חורף 51. איזה עונה אתם הכי אוהבים בשנה?חורף ואביב 52.מה היה ההצגה האחרונה שהיתם בה?הלכתי דרך הצבא הייתי בכמה הצגות ששכחתי את שמן:/ 53.והסרט האחרון?one year 54.והמופע מוסיקה האחרון?הופעות של ימי הסטודנטים נחשב? 55.והמופע סטנד אפ האחרון?אדירר מילר 56. איזה מופע/סרט/הצגה הכי אהבתם בכל הזמנים?אין משו מיוחד 57. מה אתם הכי אוהבים לאכול?ממתקים 58.מה אתם הכי אוהבים לשתות?דיאט קולה 59. חושבים לפעמים שהלוואי שלא היו ממציאים את כל הדברים המשמינים והטעימים בעולם וככה לא הינו צריכים להתעסק עם המשקל וכל הדיאטות האלה והבאלגן ביום יום?לא אני כל כך נהנת מהאכול..זה היה מוריד לי חלק עצום מההנאה שלי אם לא היו דברים משמינים 60. עוסקים בספורט? באיזה?עד לא מזמן חדר כושר..עכשיו פלדאה.. סתם עושה הליכות כמה פעמים בשבוע אבל לא משו מיוחד 61. מה הדבר שהכי משמח אותכם?חופש 62.מה הדבר שהכי מעציב אותכם?מחלות/מוות של אנשים קרובים 63.מה המשאלה שלכם? שאני ומשפחתי ניהיה בריאים ונחיה בכבוד בלי לדאוג לכסף כל שניה.. מה שקורה עכשיו:/ 64. איך אתם מוציאים כעס ? לפעמים על חבר שלי:/ 65. אתם מהאלה שאם קורה להם משהו שנראה להם הכי גרוע בעולם מעודדים את עצמם או אחרים שבמצב כזה בכך שהם אומרים תמיד יש דברים יותר גרועים,מחלות,תאונות ,מוות...וכו ? לפעמים כן 66. מה אתם חושבים שצריך לעשות כדי להפחית את תאונות הדרכים בארץ? וואו תאונות בארץ זה מכה, אני אומרת יותר שוטרי תנועה.. 67. אם היה אפשר היתם בונים את כל המדינה מחדש ועושים אותה מקום טוב יותר?הא 68. רואים חדשות? כמה פעמים ביום אם כן? 69.אוהבים להגיב בטוקבקים על כל מיני כתבות ברשת? 70.על איזה סוסגי כתבות אתם הכי מגיבים? 71.מה מעניין אותכם בחיים? מה מעסיק אותכם רוב היום? 72. מה הרקע שלכם במחשב כרגע? 73.והשומר מסך? 74.מה דף הבית שלכם? 75.כמה אתרים יש לכם במועדפים? 76 . אוהבים את כל הדברים שכותבים אליהם את השם שליכם? 77. היתם באילת? אוהבים את העיר? 78.כמה פעמים היתם? 79.מה אתם הכי אוהבים לעשות שם? 80. נכון פרסומות זה דבר מעצבן? 81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם? 82.ואיזה מייל? 83.ואיזה אס אמ אס ? 84. אוהבים יותר את הים או הבריכה? 85.אוהבים לעשות על האש? 89.איזה חג הכי אהוב אליכם? 90.ספרו על מקרה שאתם זוכרים במיוחד שאמרתם וואי היה לי כל כך הרבה מזל...? 91. מה המוטו שלכם לחיים? 92. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? 93. עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? 94. יש לכם אתרים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן להמליץ לנו? (ממש משעמם לי) 95.איזה משחק במחשב אתם הכי אוהבים אם בכלל? 96. יש לכם טלביזיה בחדר? 97.ומחשב? 98.ומערכת סטריאו? 99. יש לכם הוט או יס? 100.באיזה חנות אתם מבקרים הכי הרבה? 101.אוהבים ללכת לקולנוע? 102.אתם תמיד קונים פופקורן שאתם בקולנוע? 103. נכון פסרומות זה דבר מעצבן? 104.איזה פרסומת הכי עצבנה אותכם? 105.איזה פרסומות הכי אהבתם? 106.אתם מעבירים ערוץ שיש פרסמות? 107. מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם? 108.מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם? 109.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה עשו לכם או למישהו אחר שרק ראיתם את המתיחה שלו ולא היתם שותפים? 110.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה אתם עשיתם למישהו? 111.מה אתם חושבים שהבעיה הכי קשה במדינה מכל הבעיות? 112.מתכננים לעבור לחול בעתיד? 113.אתם מקבלים החלטות בקלות? 114.מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? 115. איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? 116. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? 117. מה עשיתם ב31.12.1999? בשעה 12 בלילה? היה באג 2000? 118. קרה לכם פעם שננעלתם מחוץ לבית? מה היה הכי הרבה זמן שנתקעם? 119. יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו? 120.תגידו לי משהו אופטימי שיעודד אותי קצת =

nini18

New member
גם לי הוא לא נתן מה שעשיתי זה העתק

ופתחתי הודעה חדשה התדבקתי , סגרתי את הקודמת והמשכתי לענות. הבנת?

heart1soul

New member
אז עכשיו מ66 והלאה חחח

66. מה אתם חושבים שצריך לעשות כדי להפחית את תאונות הדרכים בארץ? וואו תאונות בארץ זה מכה, אני אומרת יותר שוטרי תנועה..הייתי עושה גם יותר נתיבים, וחולקים נוקשים יותר. כלומר עשית עברה קשה? שלילה מיד ולהרבה זמן 67. אם היה אפשר היתם בונים את כל המדינה מחדש ועושים אותה מקום טוב יותר? וואי אין לי מושג איך עושים את זה 68. רואים חדשות? כמה פעמים ביום אם כן?כמעט ולא..לפעמים בחדשות הבוקר ומציצה על חדשות הערב 69.אוהבים להגיב בטוקבקים על כל מיני כתבות ברשת? לא ממש 70.על איזה סוסגי כתבות אתם הכי מגיבים?על אדם חחחח 71.מה מעניין אותכם בחיים? מה מעסיק אותכם רוב היום? בדר"כ לימודים ועבודה, אבל אני הכי אוהבת לנוח חחח 72. מה הרקע שלכם במחשב כרגע? תמונה של החתולים שלי, רציתי של אדם אבל חבר שלי יעלב חחח 73.והשומר מסך? אין לי 74.מה דף הבית שלכם? של igoogle אבל אם תמונה למעלה של בית תה כזה עם איזו חיה משו מדהים שמתחלף לפי שעות היממה..פשוט נהדר 75.כמה אתרים יש לכם במועדפים? המון!! 76 . אוהבים את כל הדברים שכותבים אליהם את השם שליכם?לא הבנתי את השאלה חחח 77. היתם באילת? אוהבים את העיר? כן ברור.. אוהבת בדר"כ כשיש פחות ערסים 78.כמה פעמים היתם? 3 79.מה אתם הכי אוהבים לעשות שם? לעשות קניות, להיות בים ולשתות ברד 80. נכון פרסומות זה דבר מעצבן? יש פרסומות שאני אוהבת 81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם? את הגיליון של אדם למברט!!! וכשהיה לי כסף לעצב אלבומים אז גם את הפיצ'פקס שהייתי מזמינה לעצמי.. כל המדבקות המיוחדות והניירות המדהימים 82.ואיזה מייל? שעומדים שנשלח אלי העיתון של אדם למברט חחח 83.ואיזה אס אמ אס ? אס אמאסים מתוקים מהחבר 84. אוהבים יותר את הים או הבריכה? תלוי באיזה יום 85.אוהבים לעשות על האש?מאודדדד 89.איזה חג הכי אהוב אליכם? שבועות.. אוהבת אוכל חלבי..אבל אם לא בגלל האוכל חח אז פסח או ראש השנה- החופש הארוך ביותר בדר"כ 90.ספרו על מקרה שאתם זוכרים במיוחד שאמרתם וואי היה לי כל כך הרבה מזל...? בדר"כ אין לי הרבה מזל אבל לסבתא שלי יש סיפור מעניין ועצוב כשהם ברחו בשואה כשהגרמנים זרקו עליהם פצצות מהאוויר הם עברו מעל גשר בכרכרות כאלה ושניה אחרי שהם עברו הגרמנים פוצצו את הגשר וכל מי שהיה מאחוריהם נפל ונהרג... 91. מה המוטו שלכם לחיים?הכל יהיה בסדר 92. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? אכזריות ואנוכיות 93. עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? אנשים ששונאים חיות ואנשים שכל הזמן עסוקים בעצמם 94. יש לכם אתרים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן להמליץ לנו? (ממש משעמם לי) אמממ אמממ לא חחח 95.איזה משחק במחשב אתם הכי אוהבים אם בכלל? אהבתי מממש SIMS כשהייתי קטנה יותר.. עכשיו לפעמים אני משחקת WII כשידיד שלי וחברה שלי באים אלינו ומביאים אותו חחח 96. יש לכם טלביזיה בחדר?ברור 97.ומחשב?כן 98.ומערכת סטריאו?כן 99. יש לכם הוט או יס?יס 100.באיזה חנות אתם מבקרים הכי הרבה? משביר 101.אוהבים ללכת לקולנוע? מאוד 102.אתם תמיד קונים פופקורן שאתם בקולנוע? לא בדר"כ לא 103. נכון פסרומות זה דבר מעצבן? לפעמים 104.איזה פרסומת הכי עצבנה אותכם? 105.איזה פרסומות הכי אהבתם? הפרסומת עם הילד שמוכר סופגניות של פלאפון.. לא יודעת זה מרגש אותי 106.אתם מעבירים ערוץ שיש פרסמות? בדר"כ אבל לפעמים אין כוח חחח 107. מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם?לא קרה משו מיוחד 108.מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם? לא זוכרת אולי הדחקתי את זה חחח אני פחדנית בנשמה..אהה כן בדרך חזרה מתאילנד נקלענו לסופת ברקים המטוס רעד בטירוף במשך 7 שעות ואני הייתי בטוחה שאני עומדת למות 109.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה עשו לכם או למישהו אחר שרק ראיתם את המתיחה שלו ולא היתם שותפים? חח לא זכור לי משו מיוחד 110.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה אתם עשיתם למישהו? 111.מה אתם חושבים שהבעיה הכי קשה במדינה מכל הבעיות? הביטחון כמובן 112.מתכננים לעבור לחול בעתיד? לא מתכננת משהו מיוחד .. 113.אתם מקבלים החלטות בקלות?ממש ממש לאאאא 114.מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? מבקשים עצות מאחרים 115. איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? וואו המון ספרים אני מתה על ספרים.. אהבתי אלף שמשות זוהרות מאוד, האי של סופיה אהבתי ועוד המון הבעיה שלי שאני שוכחת מהר ספרים 116. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? אני אוהבת לאישה 117. מה עשיתם ב31.12.1999? בשעה 12 בלילה? היה באג 2000? בטח משהו עם המשפחה, אנחנו תמיד נפגשים בסוף השנה האזרחית ככה לאיזה ארוחה 118. קרה לכם פעם שננעלתם מחוץ לבית? מה היה הכי הרבה זמן שנתקעם? כןןןןןן אבל למזלי יכולתי ללכת לסבתא שלי שגרה 5 דקות לידי 119. יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו?כן לאנקונדה בלונה פארק חחח אל תצחקו זה היה לי מפחיד!!! 120.תגידו לי משהו אופטימי שיעודד אותי קצת עוד מעט יוצא הסינגל של אדם ייאיאיאיייי! ולא מעניין אותי שהם אמרו שדוחים את זה אני מחכה לזה ב12.10 ואם זה לא מגיע RCA ישמעו ממני

nini18

New member
גם IGOOGLE שלי זה עם בית התה איזה חמודדדדדד

וגם לי יש 0 אחים חחח וגם חבר שקוראים לו גיא .. ככה שאת בטוחה שאת זו לא אני??
האמת ההבדל ביננו זה היחס של החברים שלנו לאדם... חחח אצלי במחשב הרקע של שולחן העבודה זה אדם ושמתי גם במחשב של גיא חחחח אבל הדבר הכי מצחיק ששמתי לגיא ברקע של הפלאפון גם תמונה של אדם. והוא לא משנה אותה אני לפעמים חושבת האם זה בגללי או בגלל אדם חח

heart1soul

New member
חחחחח הייתי בטוחה שאף אחד לא יבין

על איזה בית תה אני מדברת!! נכון שזה מקסים כשהוא משתנה? חחח התאהבתי בזה כן יש לך מזל עם הגיא שלך חחח... אני מנסה לעשות על שלי פסיכולוגיה הפוכה ולשכנע אותו שהוא זה שבעצם אוהב את אדם..חחח זה לא עובד בנתיים:) וזה ממש מצחיק שיש לו תמונה של אדם ברקע של הפלאפון!!! :)

nini18

New member
ממש מקסים, אני מתה על זה.

הקטע עם הפלאפון קורע חחחח אין כמעט אחד שרואה את זה במקרה ולא שואל מי זה ?? חחח וגיא הנבוך צריך להסביר שלחברה שלו יש סריטה עמוקה אבל בגלל שהוא כל כך אוהב אותה
וגם כי אין לו הכי הרבה ברירה (ואם תשאלי אותי הוא גם אוהב את התמונה חח) אז הוא לא משנה אותה חחחח

heart1soul

New member
טוב אני עושה ניסוי היום בערב אני שמה לגיא

תמונה של אדם ונראה איך הוא יגיב חחח..

nini18

New member
../images/Emo45.gif חח ואל תשכחי לשתף אותנו בתגובה חח

ד"א אתם גם גרים ביחד?

heart1soul

New member
בזמן הלימודים אנחנו גרים ביחד במעונות

ובסופשים אנחנו יום אחד אצלי בבית ויום אחד אצלו, בתורות חחח כי אנחנו גרים 5 דקות אחד מהשניה

nini18

New member
אהההה אתם לומדים ביחד?

אני האמת התחלתי ללמוד בגלל גיא. רציתי טיול ארוך למזרח אבל הוא עדיין בצבא. אז התחלתי ללמוד לבנתיים בתקווה שכאני אסיים הוא יוכל לקחת חופשה ארוכה ונצא לטיול ביחד.

heart1soul

New member
כן זה גם התכנון שלנו

אנחנו לומדים באותו המקום, הוא לומד חשבונאות וכלכלה ואני פסיכולוגיה ואחרי התואר אנחנו רוצים לנסוע לסין וליפן..כי החופשה של אחרי הצבא שלנו הייתה קצרה:(

MIDNIGHT SKY

New member
ןןאי אני כ"כ רוצה לבקר ביפן !

אני אשתלב שם מצוין .אנשים חושבים שאני יפנית
או,וגם אני לומדת חשבונאות וכלכלה

heart1soul

New member
יפן מרתקת! אבל מאוד מאוד יקרה

אז צריך לחסוך כסף טוב אם באמת רוצים לטייל בה בכיף וכלכלה וחשבונאות זה פרקטי כלכך! יש המון עבודה בזה

t r e c o o l

New member
חבר שלך ממש חמווד!

ואני איתך, עד שrca לא אומרים שהסינגל נדחה, מבחינתי הוא יוצא ב12/10 והאמת שקניתי את אלף שמשו זוהרות, אבל אין לי כוח לקרוא כי אמרו לי שהסרט ממש משעמם..חח..אני אקרא אותו בסופ"ש..

אבל RCA גם לא אישרו שהוא יצא ב12/10 חח

וחוץ מזה שהם לא יכולים להתעקב יותר מדי כי האלבום בטוח יצא ב24 בנובמבר והם חייבים להוציא סינגל לפני,כדי לקדם אותו מן הסתם.. אז בטח יהיה בקרוב =]

nini18

New member
השאלה היא:

האם האלבום בכלל קיים??? כל הרבה מפיקים, כל כך הרבה כותבים, כל כך הרבה ציפיות ואדם אחד. אולי הכל לא קיים בכלל הכל אשלייה כולל אדם. חחח
די אני לא יכולה יותרררררררר, אני גוססת פה

t r e c o o l

New member
חחחחח אולי באמת..חס וחלילה שאדם אשליה!

אדם חי ובועט ויפייפה מתמיד!

למעלה